21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • USAMEN POWER
    Na ez idő alatt legalább mindenki eltud egy kicsit gondolkozni magán.
  • USAMEN POWER
    Idáíg nem úgy nézett ki mintha cruiset akartál volna kiírni.
    Már cseszheted, amíg nincs a neven házigazdaként kiírva, biztos nem lesz kinyitva a topik, mert tovább feszítenéd a hangulatot !

Erre természetesen nem kell visszairogatni, nem azért zárattam be a TDU topikot, hogy itt folytasd !
  • nandorb
    1het...
  • carloelsa
    Jah jó lenne ha igyekeznének már, mert krúzt akarok kiírni..
  • USAMEN POWER
    Mennyi idő amíg egy topikban HG lesz valaki ? Pár ember szítja a népet egymás ellen, és háth baszhatom hogy megszavaztak HG-nak ha nem tudok ellene csinálni semmit ! Már egy rakat hszt kellett volna törölni hogy végre nyugalom legyen, már írtam az sg-nek egy mailt, ide is, és még mindig nem történik semmi !!!
  • SHADOWEYES7
    ok
  • hungaryws
    Bus Simulator 2009 topikba kérném ezt a bannert.Köszönöm
  • USAMEN POWER
    TDU topikban (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139611852) a HG szavazást nyertem, ez ügyben írtam is a [email protected]. Kérnék egy moderátort hogy tegyen ez ügyben !
  • geo91
    nem túl nagy az érdeklődés, töröljétek nyugodtan
  • gerypapa95
    oo..oooooooooooo.OO

• csipa94
    mégmégmég minden mennyiségben:D
  • sKeezo
  • csipa94
  • gerypapa95
    van még ilyened ? pakoljad ide felfele :D
  • toysoldier
    stílus, ráadásul mod. topicban

mostmár télleg bannolhatna téged vki a francba
  • sKeezo
    most mi a fasz bajod van?
  • toysoldier
  • USAMEN POWER
    Nem fogsz kapni, de te kértél múltkor is nem ? :D Írták is hogy változtasd meg a kódodat olyanra, amit már nem tudsz megjegyezni, és nem kell többet belépni, szvsz.
  • leho94
    Holnap meg már alreggel jön vissza spamelni:|
  • n3whous3
    annyi benned azért értelem... ha ennyire nem akarsz itt lenni, akkor menj el és ne tedd itt magad, nem kell bejelentkezni és kész. Tiszta mama2
  • Vass Gábor
    kérek 1 permbant-t
  • toysoldier
    valaki esetleg?
  • sKeezo
    loreal
  • Maximus4
    Majd ha esetleg valaki ráérne bannolná már végre a maffiózó topikban ezt a barmot?Tele rakja a topikot undorító képekkel!
  • sKeezo
    örülj maganak. anyuci kicsi fiacskája
  • toysoldier
    sKeezo kaphatna pár pontot, topicrombolásért és flém keltésért.

mellesleg multireg
    itt írja
  • Roger6
    "Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról" - azt hiszem, itt a többség fog dönteni, hiszen NEM VAGY KÉPES ELLÁTNI A FELADATOD. Sajnálom a magánéleti dolgaidat hidd el, de akkor törődj magaddal, és tedd le a válladról a terhet. A többség dönt, ezt ne felejtsd. Vagy te mondasz le a jogaidról, vagy leszavaztatlak seperc alatt. Hogy távozol, azt te döntöd el. Büszkén magad által, vagy a többség által leszavazva... (ide inkább nem írok semmit)
  • Misi az ezredes
    Igen ebből volt már reklamáció, írtatok szebbnél szebb üzeneteket. Vannak akik megértették vannak akik nem.

Sokan tudják, hogy én karácsony óta magánéleti okok miatt kényszerültem arra, hogy a 11. évfolyamot félbeadjam és pénzkeresés céljából dolgozzak. Bárkinek bármilyen nehéz is ezt megérteni és az, hogy nem tudtam minden órában benézni a topicba emiatt reklamálni szerintem felesleges. Akit érdekelt PÜ-ben értesítettem a dolgokról, és megcsináltam mindent amit az időm engedett.

Részemről úgy vettem észre te is, és a többi ember amely így látja csak mást okol és nem saját magát. Ugyanis nem az a megoldás, hogy visszaszólsz a másiknak ha ő ingerel, hanem ide írsz egy üzenetet. Ugyanis a TDU topicban van néhány olyan ember akik igen nem olyan módon válogatják meg a szavaikat és a viselkedésüket ahogy elvárnánk.

Tehát én ha itt lettem volna és folyamatosan katonáskodtam volna akkor ismét az az ingerült hangvétel lenne a topicban mint most vagy ahogy annakidelyén.

Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról. Ugyanis én amit időm és lehetőségeim engedtek kihasználtam a topicban. Csak értékelni is tudni kell.
  • csipa94
    lool ez nagyon nagy:D
  • USAMEN POWER
    WTF ?
  • Roger6
    Én pedig szeretném indítványozni a leváltásodat, ezt most komolyan mondom. Fél évente benézel törölni pár hozzászólást, az ilyen nem házigazda. Első jelöltem pedig USAMEN POWER - ő legalább minden nap ott van, és rendet tudna tartani a topicban, és nem kéne bezáratni. Ha jól tudom, házigazdaságot alatt ez már talán a második, vagy harmadik eset, hogy bezárják. Kérlek add át a jogot, ellenkező esetben szavazást fogok kiírni a topicban. EZT NEM CSAK ÉN LÁTOM ÍGY.

Köszönöm szépen.
  • Misi az ezredes
    Szeretném a moderátotokat megkérni hogy a holnapi napig zárják be a topicot.

Ja és szeretném ha a Moderátorok visszaolvasnának az első oldalon és minden kultúrálatlanul válaszoló vagy ingerlő személynek büntetőpontokat adnának. Köszönöm.

TOPIC
  • USAMEN POWER
    Egy kicsit elkéstél azt hiszem :DD Amúgy a ladics haverodat is linkeljed, aki megint jóhangulatot teremtett a topicban ! Ennyire nem kéne már szánalmas lenni, vagy most hullottál ki az óvodából ?!
  • Roger6
    Stílus...
  • gerypapa95
  • HBS Zoz
    Még egy páciens a maffiózó topikban...
  • Maximus4
    A jó istenit neki.Csináljatok már ezzel az idiótával valamit a maffiózó topikban!
  • csipa94
    mit feszítesz ember?!
  • hungaryws
    Euro Truck Simulator #72306
  • Rage47
    elfogott a hányinger :( hogy lehet ilyen képeket berakni te jó ég:S