21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
USAMEN POWER #13868 Na ez idő alatt legalább mindenki eltud egy kicsit gondolkozni magán. -
USAMEN POWER #13867 Idáíg nem úgy nézett ki mintha cruiset akartál volna kiírni.
Már cseszheted, amíg nincs a neven házigazdaként kiírva, biztos nem lesz kinyitva a topik, mert tovább feszítenéd a hangulatot !
Erre természetesen nem kell visszairogatni, nem azért zárattam be a TDU topikot, hogy itt folytasd ! -
#13866 1het... -
carloelsa #13865 Jah jó lenne ha igyekeznének már, mert krúzt akarok kiírni.. -
USAMEN POWER #13864 Mennyi idő amíg egy topikban HG lesz valaki ? Pár ember szítja a népet egymás ellen, és háth baszhatom hogy megszavaztak HG-nak ha nem tudok ellene csinálni semmit ! Már egy rakat hszt kellett volna törölni hogy végre nyugalom legyen, már írtam az sg-nek egy mailt, ide is, és még mindig nem történik semmi !!! -
#13863 ok -
hungaryws #13862 Bus Simulator 2009 topikba kérném ezt a bannert.Köszönöm -
USAMEN POWER #13861 TDU topikban (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139611852) a HG szavazást nyertem, ez ügyben írtam is a [email protected]. Kérnék egy moderátort hogy tegyen ez ügyben ! -
geo91 #13860 nem túl nagy az érdeklődés, töröljétek nyugodtan -
#13859 oo..oooooooooooo.OO
-
#13858 mégmégmég minden mennyiségben:D -
sKeezo #13857 -
#13856 -
#13855 van még ilyened ? pakoljad ide felfele :D -
#13854 stílus, ráadásul mod. topicban
mostmár télleg bannolhatna téged vki a francba -
sKeezo #13853 most mi a fasz bajod van? -
#13852 #13842 -
USAMEN POWER #13851 Nem fogsz kapni, de te kértél múltkor is nem ? :D Írták is hogy változtasd meg a kódodat olyanra, amit már nem tudsz megjegyezni, és nem kell többet belépni, szvsz. -
#13850 Holnap meg már alreggel jön vissza spamelni:| -
n3whous3 #13849 annyi benned azért értelem... ha ennyire nem akarsz itt lenni, akkor menj el és ne tedd itt magad, nem kell bejelentkezni és kész. Tiszta mama2 -
#13848 kérek 1 permbant-t -
#13846 valaki esetleg? -
sKeezo #13845 loreal -
#13844 Majd ha esetleg valaki ráérne bannolná már végre a maffiózó topikban ezt a barmot?Tele rakja a topikot undorító képekkel! -
sKeezo #13843 örülj maganak. anyuci kicsi fiacskája -
#13842 sKeezo kaphatna pár pontot, topicrombolásért és flém keltésért.
mellesleg multireg
itt írja -
#13841 "Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról" - azt hiszem, itt a többség fog dönteni, hiszen NEM VAGY KÉPES ELLÁTNI A FELADATOD. Sajnálom a magánéleti dolgaidat hidd el, de akkor törődj magaddal, és tedd le a válladról a terhet. A többség dönt, ezt ne felejtsd. Vagy te mondasz le a jogaidról, vagy leszavaztatlak seperc alatt. Hogy távozol, azt te döntöd el. Büszkén magad által, vagy a többség által leszavazva... (ide inkább nem írok semmit) -
#13840 Igen ebből volt már reklamáció, írtatok szebbnél szebb üzeneteket. Vannak akik megértették vannak akik nem.
Sokan tudják, hogy én karácsony óta magánéleti okok miatt kényszerültem arra, hogy a 11. évfolyamot félbeadjam és pénzkeresés céljából dolgozzak. Bárkinek bármilyen nehéz is ezt megérteni és az, hogy nem tudtam minden órában benézni a topicba emiatt reklamálni szerintem felesleges. Akit érdekelt PÜ-ben értesítettem a dolgokról, és megcsináltam mindent amit az időm engedett.
Részemről úgy vettem észre te is, és a többi ember amely így látja csak mást okol és nem saját magát. Ugyanis nem az a megoldás, hogy visszaszólsz a másiknak ha ő ingerel, hanem ide írsz egy üzenetet. Ugyanis a TDU topicban van néhány olyan ember akik igen nem olyan módon válogatják meg a szavaikat és a viselkedésüket ahogy elvárnánk.
Tehát én ha itt lettem volna és folyamatosan katonáskodtam volna akkor ismét az az ingerült hangvétel lenne a topicban mint most vagy ahogy annakidelyén.
Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról. Ugyanis én amit időm és lehetőségeim engedtek kihasználtam a topicban. Csak értékelni is tudni kell. -
#13839 lool ez nagyon nagy:D -
USAMEN POWER #13838 WTF ? -
#13837 Én pedig szeretném indítványozni a leváltásodat, ezt most komolyan mondom. Fél évente benézel törölni pár hozzászólást, az ilyen nem házigazda. Első jelöltem pedig USAMEN POWER - ő legalább minden nap ott van, és rendet tudna tartani a topicban, és nem kéne bezáratni. Ha jól tudom, házigazdaságot alatt ez már talán a második, vagy harmadik eset, hogy bezárják. Kérlek add át a jogot, ellenkező esetben szavazást fogok kiírni a topicban. EZT NEM CSAK ÉN LÁTOM ÍGY.
Köszönöm szépen. -
#13836 Szeretném a moderátotokat megkérni hogy a holnapi napig zárják be a topicot.
Ja és szeretném ha a Moderátorok visszaolvasnának az első oldalon és minden kultúrálatlanul válaszoló vagy ingerlő személynek büntetőpontokat adnának. Köszönöm.
TOPIC -
USAMEN POWER #13835 Egy kicsit elkéstél azt hiszem :DD Amúgy a ladics haverodat is linkeljed, aki megint jóhangulatot teremtett a topicban ! Ennyire nem kéne már szánalmas lenni, vagy most hullottál ki az óvodából ?! -
#13834 Stílus... -
#13833 -
HBS Zoz #13832 Még egy páciens a maffiózó topikban... -
#13831 A jó istenit neki.Csináljatok már ezzel az idiótával valamit a maffiózó topikban! -
#13830 mit feszítesz ember?! -
hungaryws #13829 Euro Truck Simulator #72306 -
#13828 elfogott a hányinger :( hogy lehet ilyen képeket berakni te jó ég:S