Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Esetleg áttudná írni valamelyik isteni hatalommal megáldott férfiú a topikomnak a listán illetve a banner helyén látható címét "Digital Combat Simulator - Black Shark"-ra. (nem túl népszerû a rövidített címe. <#zavart1>#zavart1>)
Nagyon szépen köszönöm elõre is! <#vigyor2>#vigyor2>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Akkor átnézek a phoshoppos csodagyerekek zugába. <#vigyor1>#vigyor1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha a méretét elfogadhatónak tartjátok légyszíves tegyétek be ide bannernak
Next PC upgrade: 2022
Nem akarom kitörölni, elõbb tarkólövés pls?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Þór vígi þessi rúnar
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Késõbb lehet lazítani a gyeplõn. A konzolosban hovatovább már maguk a lakók tartják kordában a warezosokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de amugy miben jobb az hogy az ember 2 topicot néz egyszerre 1 témáról? mert nem hiszem hogy sokan lennének akik a megjelenés elötti napokban nem olvasgatnák a warez topicot
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
tuti, vagy majdnem tuti... mert jóideje van már ez.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
felesleges minden játéknak 2 topic, de eléggé nagy divat lett mostanában ez..
törölni kell a túlságosan off és warez hozzászólásokat..ha csak 15percenként ránéz mondjuk egy modi egy adott topicra már az is valami
tudtommal régen is mindenki megvolt warez topik nélkül, most mért ne lehetne ugyanaz?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Viszont tényleg nem hinném,hogy jó ötlet ennyi wareztopik a sajátban.<#szomoru1>#szomoru1>
( nagyforum, mint saját, gumi, játékos, stb. )
már csináltak bannert is off/spam/warez néven neki...pls
többet nem jövök off topikokkal (de ahogy látom off topik mindig is kell), csak ha már megcsináltam legyen rendbe. sry thx
Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (NFSUc) Off/spam/warez felirattal, ha lehetséges nagy betükkel
köszi elõre is
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (Fallout 3). Off/spam/warez felirattal, jó nagy betükkel ha lehetséges.
köszi elõre is
Ezt a fejlécet kérlek rakjátok be ebbe a topikba.
köszi elõre is.
ui:
a bannerért, köszönet érte Matt07-nek.
A BioShock 2 fórumban a nevet szeretném megváltoztatni BioShock 2 - Sea of Dreams-re.
link:bioshock fórum
www.gportal.hu/bioshock
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Mindegy, akkor copy and paste.
Szóval, a másik moderátor topikban írtam:
"Az X3: Terran Conflict topikban kezdenek eléggé elszaporodni a warez hozzászólások (tomonor r4pt0r Ninju (utólag hozzátenném crossy104-et is, aki mellesleg sérteget másokat) fõleg). Nem tudom, hogy ez mennyire engedélyezett az SG-n. Mindenesetre Vitez77 többször is szólt rájuk, de csak nem hagyják abba. Tomonor ráadásul házigazda akar lenni (ami nem tudom, mennyire jó ötlet, tekintve, hogy gyakran õ kezdi el a warez témát). Nem lehetne ez ellen vmit tenni? Kitiltani õket, törölni a topicot, vagy akkor már ezt a Vitez77-et házigazdává tenni (õ legalább normális)?
Ugyanez igaz az X3: Reunion topikra , amit mellesleg már rég elhagyott a házigazdája.
Csináljatok valamit pls. mert ez így azért mégiscsak szégyen"
És nem csak én, de egy másik srác is így gondolja:
"Látom nem csak én vagyok elégedetlen lassan ezzel a két topiccal.
Speciel engem a ez a hsz sért. Nem lehetne kitörölni, vagy vmit csinálni a topikokkal, mert tényleg kezd kicsúszni a talaj. "
Tényleg csináljatok vmit, pls.