Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Legközelebb figyelj oda.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Attila889
elírtam a címet..forditva lett...a téma címe Stateshift...kérem javítsák!
Itt 😊
KÖSZÖNÖM!

saxicola
köszönöm!

www.gportal.hu/bioshock

Kandurex
oké

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

saxicola
feltöltve a galériámba a banner

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Helló!

Légysi rakjátok ezt be ide

www.gportal.hu/bioshock

Buren
Elnézést hogy még egyszer megzavarom a jelenlévõk nyugalmát de lenne még egy kérésem;

Esetleg áttudná írni valamelyik isteni hatalommal megáldott férfiú a topikomnak a listán illetve a banner helyén látható címét "Digital Combat Simulator - Black Shark"-ra. (nem túl népszerû a rövidített címe. <#zavart1>)

Nagyon szépen köszönöm elõre is! <#vigyor2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
Hát nem is egy végsõ megoldásnak szántam... <#hehe>

Akkor átnézek a phoshoppos csodagyerekek zugába. <#vigyor1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

bannermûhely linkjét betehetnétek a bannerba, hátha kedvet kapnak hozzá. 😊

link

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kandurex
õõõ, õszintén szólva kicsit igénytelenke mind méretre, mind kinézetre 😞

Buren
Tisztelt Moderátor Urak!

Eme képet betetszenének varázsolni ebbe a topikba?

Nagyon szépen köszönöm. <#worship>

ha irok Landwirtschafts Simulator forumjára nem ira ki amit irtam az mért van?
jutalmat neki: #12336 thx!
grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak
Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

SHADOWEYES7
nm

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Carlos
Énis!

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Köszönöm!

grebber
Et még elmegy banner méretnek vagy túl nagy??

Ha a méretét elfogadhatónak tartjátok légyszíves tegyétek be ide bannernak

Carlos
Esetleg valaki odafigyelne már?

Þór vígi þessi rúnar

Count Adyn
Most törölték a cdkulcskéregetõ fifa topikját, erre... #23632
Nem akarom kitörölni, elõbb tarkólövés pls?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Carlos
JeffeS megint politizál a Cold War topikban. Jó lenne már végra hûvösre tenni a flame és a politizálás miatt. Úgynézki a büntetõpontok (most sem) hoztak eredményt! Folytatja ahol elkezdte!

Þór vígi þessi rúnar

Pepsi Twist
én a tápigomból teljesen kiûztem a warezt 😊 (van 1 titkos technikám a warez ellen)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sir Quno Jedi
Benne van, hogy warez, akkor az az. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
a fõtopikok többségében szerintem a házigazdák jól tartják a frontot itt a játékosoknál is, itt inkább az off/spam/warez jellegû sajátfórumos topikok a problémák... Ugyanakkor! Teszem azt, csak benne van a nevében, hogy warez, és máris lecsap a banhammer? Úgyvélem jelentõs figyelmet kéne fordítani az ilyen jellegû topikokra - értsd, követni egy 30-40 hozzászóláson keresztül, ha annak nagy része warez, természetesen viszontlátásra, de ha csak egy pályáról folyik beszélgetés, valaki tanácsot kér a magyarosításhoz, stb, akkor hiába van ott a warez név, látszik hogy a topiknak nem ez a fõ irányvonala. Ez lett volna szerény véleményem, UFF.

Sir Quno Jedi
Tévedés ne essék, ha/mikor itt is elindul a gõzhenger, akkor warez hozzászólás=instant ban, warez topic=azonnal törölve. Nem figyelmeztetünk, nem kérünk, nem könyörgünk, nem finomkodunk, nem pontozgatunk, nem indoklunk, hanem banolunk. Elsõ pár hét nehéz lesz, de aztán a nyíltan warezoló idióták eltakarodnak más fórumokra, a többi meg meghúzza magát és öröm és bódottá!

Késõbb lehet lazítani a gyeplõn. A konzolosban hovatovább már maguk a lakók tartják kordában a warezosokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

egy jó,aktív házigazdával (és persze egy modival) ha megszüntetni nem is, de minimálisra biztosan le lehet csökkenteni a warezolást a topicban
de amugy miben jobb az hogy az ember 2 topicot néz egyszerre 1 témáról? mert nem hiszem hogy sokan lennének akik a megjelenés elötti napokban nem olvasgatnák a warez topicot

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bertino
hát ha nem volt warez topic, akkor a sima topicba ment a warezolás.
tuti, vagy majdnem tuti... mert jóideje van már ez.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

egyszerûen nem kéne minden felkapottabb játéknak off/warez témát csinálni(fõleg ok nélkül a megjelenést megelõzõ 1-2hétben )...az értelmesebb fórumozó ha látja hogy semmi warez nem megengedett akkor az ugysem ir oda..vagy legfeljebb burkoltan 😄
felesleges minden játéknak 2 topic, de eléggé nagy divat lett mostanában ez..
törölni kell a túlságosan off és warez hozzászólásokat..ha csak 15percenként ránéz mondjuk egy modi egy adott topicra már az is valami
tudtommal régen is mindenki megvolt warez topik nélkül, most mért ne lehetne ugyanaz?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SHADOWEYES7

bertino
hát... fogalmam sincs, süssetek össze valamit.

Fabio Capello
azkéne még csak, elszabadulna a pokol, így is eléggé csesztetik az sg-t, úgytudom

SHADOWEYES7
Nincs lehetõség rá.
Viszont tényleg nem hinném,hogy jó ötlet ennyi wareztopik a sajátban.<#szomoru1>

bertino
esetleg külön warez részleg ? <#idiota>
( nagyforum, mint saját, gumi, játékos, stb. )

Kandurex
utolsó, keresünk valami köztes megoldást, de nem kell tovább nyomorítani a saját fórumot, így is olyan már az egész mint a gumi,..bár megjegyzem a gumi rendezettebb...

bertino
az a baj tök feleslegesen, mert a nagyja nép ugyse a warezbe írja a fájdalmait.

Prince23
De az offért is, legalább... pls ezt rakjátok még be oda...köszi
már csináltak bannert is off/spam/warez néven neki...pls
többet nem jövök off topikokkal (de ahogy látom off topik mindig is kell), csak ha már megcsináltam legyen rendbe. sry thx

Fabio Capello
szólni kell SQJ-nek, aztán ott is elindítja keresztes hadjáratát 😄

Prince23
Csak ennyit akartam.

Kandurex
Kicsit kezd unalmas lenni ez a warez dömping, a saját fórum már lassan másról se szól!

Prince23
Hello!
Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (NFSUc) Off/spam/warez felirattal, ha lehetséges nagy betükkel
köszi elõre is

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Sziasztok! (megint)
Kérlek rakjátok be ezt az offtopikot ebbe a topikba (Fallout 3). Off/spam/warez felirattal, jó nagy betükkel ha lehetséges.
köszi elõre is

Prince23
Sziasztok!
Ezt a fejlécet kérlek rakjátok be ebbe a topikba.
köszi elõre is.

ui:
a bannerért, köszönet érte Matt07-nek.

saxicola
Helló!

A BioShock 2 fórumban a nevet szeretném megváltoztatni BioShock 2 - Sea of Dreams-re.
link:bioshock fórum

www.gportal.hu/bioshock

Pepsi Twist
SinCity = Sin Topic

bertino
ez a topik mindig topon van büntiosztás szempontjábol... 😄

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ajaj. Lehet, hogy ide kellett volna írnom?
Mindegy, akkor copy and paste.
Szóval, a másik moderátor topikban írtam:
"Az X3: Terran Conflict topikban kezdenek eléggé elszaporodni a warez hozzászólások (tomonor r4pt0r Ninju (utólag hozzátenném crossy104-et is, aki mellesleg sérteget másokat) fõleg). Nem tudom, hogy ez mennyire engedélyezett az SG-n. Mindenesetre Vitez77 többször is szólt rájuk, de csak nem hagyják abba. Tomonor ráadásul házigazda akar lenni (ami nem tudom, mennyire jó ötlet, tekintve, hogy gyakran õ kezdi el a warez témát). Nem lehetne ez ellen vmit tenni? Kitiltani õket, törölni a topicot, vagy akkor már ezt a Vitez77-et házigazdává tenni (õ legalább normális)?
Ugyanez igaz az X3: Reunion topikra , amit mellesleg már rég elhagyott a házigazdája.
Csináljatok valamit pls. mert ez így azért mégiscsak szégyen"

És nem csak én, de egy másik srác is így gondolja:
"Látom nem csak én vagyok elégedetlen lassan ezzel a két topiccal.
Speciel engem a ez a hsz sért. Nem lehetne kitörölni, vagy vmit csinálni a topikokkal, mert tényleg kezd kicsúszni a talaj. "

Tényleg csináljatok vmit, pls.
Pepsi Twist
ok 😊 akkó bocs

Máté94
Elnézést az elírásért😊
Köszi Pepsi!😄