21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#13908 akkor tényleg bolond.. -
#13907 Hidd el ő nem. Ez csak simán hülye, komolyan gondolja amiket ír. -
#13906 valami alreg tuti.. -
#13905 Ez a legértelmetlenebb majom akit ismerek az egész világon. Nem kell foglalkozni vele, csak feltűnési viszketegsége van, semmi más. -
#13904 Ennek a tagnak kérhetnék valami figyelmeztetés,csak kelti a flémet és mindenkinek beszólógat egy értelmes hozzászólása nincs a témához! Köszönöm -
Tomy Lee #13903 El lett mondva,hogy ne reklámozza a topic-ban a játékát.Nem fogta fel.
Javaslok valamiféle büntetést nekiTopic //HSZ -
#13902 Na igen, logikus. -
#13901 nem barcikán lakom csak az adatlapomba van az. -
#13900 Én miskolci vagyok, nem vettem ilyesmit itt észtre. Barcika 1 köpésre van, spanom is ott lakik de semmi. De attól még lehet igaz.. -
#13899 áá dehogy. most kezdődik a az első heted.. -
#13898 -
Bala10 #13897 mert agyilag képtelen voltál felfogni a valódi jelentését^^ -
#13896 jó az úgy -
#13895 Üdv emberek! Nem kellett volna már eltűnnie a büntető pontjaimnak?? -
#13894 nézzed már hogy powerkodnak !!
KéP -
#13893 vesszek meg ha nem. itt a cigányok gumit égetnek éjszakánként mert félnek az ukrán maffia írtja őket mert 3 fekete nissan navara járkál 1 rendszám nélkül 2 ukrán rendszámmal -
#13892 Aha..
Jó tudni.. nagy ritka az.. max szavakkal. -
USAMEN POWER #13891 Az előző kiírása szerintem jobb volt. :D Meg is szóltam érte mert azthittem hogy cigó... :DD -
#13890 íjajjh..! te ! mi ez a neved alatt ?:O
" Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? " ?? te ilyenkor mit kapsz ? mifelénk már irtják a cigányokat .. -
#13889 nincs sok ugyebar odaig... kilehet birni:D -
#13888 Legalább addig! -
Bala10 #13887 sulikezdésig. -
#13886 eztItt most direkt hagyjátok?Zárjátok már be,az embernek elmegy az életkedve hogy tíz hsz-ből nyolcban anyázás folyik.Meddig kell ezt még olvasni? -
#13885 Vasárnap ( 2008.08.16. 5:58 ) küldtem egy Házigazda jog kérelmet E-mailben a Metin2 témára.
Nem tudom az E-mail megérkezett-e, mert választ még nem kaptam rá. -
#13884 Jó nem haragszok nem is akarok vitatkozni csak kicsit furcsáltam.. -
USAMEN POWER #13883 Mert oda nem egy makacs 13 éves gyerek kell, te talán talán még jó lennél, mert agyilag érettebb vagy Dozoonál, de háth minek neked még több topik...
Másrész Grabowszki, és én vagyok az aki átlát az egész társaságon, és nem csak firkálni jár oda. Amúgy meg Dozoo pikkel is rám, és még csak az hiányzna hogy a Ladics tipusú hülyegyerekek befészkeljék oda magukat, (akikkel ráadásul dozoo jól elvan) akk tényleg elszabadul a pokol. HG-ság ráadásul egymáshoz való érzelmektől mentes ! De nyugodt lehetsz, ha a Házigazdaságom után se változik a helyzet, automatikusan átadom a jogot Szabinak, vagy neked, mert a szavazásban ti végeztetek alattam. De erre 100 hogy nem kerül sor mert rend lesz ott. És ez volt igéret, nem amit Dozoo csak úgy kitalált... -
#13882 jóóóóez -
#13881 Bocsánat a 2 hsz-ért.
De azért tényleg mért lenne torkonvágás?:( -
#13880 Jó estét!
Többször figyelmeztettem a fórumozókat és töröltem már egy jó pár hsz-t de nem hallgatnak a szép szóra se!!
Itt. -
#13879 Tisztelt MODIK!Direkt tojtok az Ets topikban megőrült emberekre? -
hungaryws #13878 Köszi -
USAMEN POWER #13877 Elgondolkoztató hogy Dozoo, és társainak mennyi begyepesedett haverja van itt az sg-n... -
USAMEN POWER #13876 Bocsesz ezt kihozták belőlem ! :D
De még nyugodtan lehet alattam vágni a fát, keresni a gyenge pontokat. Egyszer rájöttök h túl kemény, és feladjátok ! -
Grifidos #13875 Tisztelt moderátorok!
Azért ez után a hozzászólás után én elgondolkoznék a helyetekben, hogy kiből csinálok házigizdát:
"ma 14:51 | galéria | válasz erre | #85914
Az torkonvágás lenne a topiknak ha te vagy kazai lenne HG. Az 100 hogy több lenne felém a provokálás, én meg biztos nem hagynám magam, másrészt ha kettötök közül valamelyik HG lesz én kinyírom ezt a topikot, tölem 100 h nem szabadultok ! Utána lehet sírni."
TDU topik -
#13874 Azt szeretném megkérdezni, hogy az ETS topikról figyelő szemetek már levettétek és ott most már mindent lehet?
Akár ilyet is? -
#13873 Lényege: ha te modi lennél #13869 hsz-emért bünti pontot adnál.
Bocs ha tévedek. :) -
#13872 Te aztán felfogtad a mondandóm lényegét vazze... -
#13871 Miért is? Lapozz vissza milyen off-ok voltak. Senki se kapott érte büntit. Be is b*szna ha én kapnék. Ha meg esetleg kapok meglesz a napi öröm(öd). -
#13870 Aztaku... Ezért simán büntipontot adnék! -
#13869 1hét