Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Köszi!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ember most ujra be kellett jelentkeZNem a te szorakozasod miatt
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
itt
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Meg szeretnék kérni egy illetékest megcsinálná azt hogy ismét normálisan legyen a topic valami oknál fogva amikor a kódot írtam kitörlõdött és nem tudom mi a záró szakasz! Remélem nem okozok túl nagy fennakadást elõre is köszönöm...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Euro Truck Simulator topic ..
Hozzászolások a következõk :
A fent levõ hozzászólásokra pillantsatok már rá.. köszönöm <3 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Megkérhetek valakit, hogy tegye át nekem a tudományosba vagy általánosba EZT a topikomat? :S
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Szeretnénk, ha "megjutalmaznátok" a zunu nevezetû tagot ebben a topikban tett #13793 számú hozzászólásáért.
Köszönjük!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
ezt a kódot kérném szépen
ide a banner alá:
<iframe src="http://users.atw.hu/sgpoll/pages/altindex.php?atw_rnd=1134918010&gid=31" id="pollframe"
name="pollframe" width="100%" height="220" frameborder="0">
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngészõd nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
</iframe>
<script type="text/javascript">
document.getElementById('pollframe').src = 'http://users.atw.hu/sgpoll/pages/altindex.php?atw_rnd=1134918010&gid=31&++'+document.location+'';
function pause(millis)
{
var date = new Date();
var curDate = null;
do
{
curDate = new Date();
}
while(curDate - date < millis);
resizer();
}
function resizer()
{
if(document.location.hash)
{
var hasher = document.location.hash.slice(1);
document.getElementById('pollframe').height = hasher + 'px'
}
}
</script>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
PSN ID: Lord_Mortanius
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.