21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
USAMEN POWER #13948 Majd szerdán. -
Szabi1991 #13947 TDU topikot nem lehetne kinyitni ? :S -
#13946 #13918 hsz
Légyszíves már elegem van abból a felhasználóból állandóan csak balhézik és megussza:C -
#13945 Szerintem zárják be a modi topicot úgysem csinálnak semmit,az ets topicot is nyugodtan olvasgatják,gondolom jót el nevetgélnek,nevetgéltek és kész.Nem fenyegetőzni kell kell,hanem zárni,vagy törölni. -
#13944 bocsi a kettő HSZ-ért de ugyan itt ( ETS topik ) András még mindig powerkodik. hozzászólás száma : 73332 -
#13943 ETS topikban a 73328. hozzászólásban András még mindig csúnyán beszél.. -
USAMEN POWER #13942 Ezt valaki tegye ki bannernak ide, a kiírások fölé, a kis szakadt lap helyett... Előre is köszönöm ! -
#13941 ETS Topicba azonnal valaki, nem bánnám ha törölnétek a topicot, megy a zsidózás stb stb.. -
#13940 itt is látszik hogy azt csinálnak amit akarnak a szabályzatra meg szarnak egy nagyot ! -
#13939 Pusztán csak azért kérdeztem,mert sorba linkeljük be ide a maffiózó topikból az olyan barmokat aki egy rakás undorító képeket rak be,mások felmenőit szidja de semmi nem történik.Bezzeg ha valaki nyit egy topikot és beírja,hogy "vótam zárás előtt" az rögtön kap,büntit.Nem értem.
Az igaz,hogy hg. vagyok de ezek az állatok a nap 24 órájában jönnek és nem tudok non stop ott lenni.Meg szerintem az nem elég ha csak törölve van. -
#13938 ? -
#13937 Itt van olyan moderátor aki esetleg tud bannolni????Vagy nem is létezik ilyen? -
#13936 a 2.hoz
width=790 height=320 -
#13935 Légyszíves ezeket rakjátok be.....
Ezt ide
width=800 height=299
ezt meg ide
előre is köszi -
#13934 azt hittem te olyan vagy mint shadow cica vagy valaki :> ( "főnök" ) -
#13933 elég legyen már -
USAMEN POWER #13932 Vinnyog az apád fa..a ! Szerintem egy topik sorsáról az oda rendszeresen fírkáló fórumozók döntenek. -
#13931 ha az admin ugy dönt, hogy te leszel, akkor megadja a jogot.
ha nem, I.J.
és akkor vinnyoghatsz napokig/hetekig/hónapokig.
-
#13930 miazhogy csináltok ? gondolod én itt több vagyok egy mezei fórumozónál ? ehh. -
USAMEN POWER #13929 Ott a pont ! -
#13928 valamit csináljatok a taggal -
#13927 te nagyon power vagy ! amúgy sem csináltok ott semmit.. RS is írt az ETS topik házigazda ügyben de ló..szt se csináltok . ez így van még ha fáj is az igazság ! -
#13926 jó a logód:P -
USAMEN POWER #13925 Ki beszél itt kívánságműsorról ? Megszavaztak, a topik bezáródott míg nem leszek hg ott, írtam két e-mailt az sg-nek, mi kell még ? Várjak a végtelenségig, mert egyesek nem végzik a munkájukat ? Jaa hogy ez magyarország, :O értem én ! -
#13924 el vagy tévedve cseppet, ez nem kívánságműsor stílusban működik. -
#13923 ok -
USAMEN POWER #13922 Én TDU házigazda ügyben írtam oda már két E-Mailt. Semmi válasz pedig a topik be is zárt míg nem leszek HG ott, de háth úgy néz ki hogy aki az ilyen dolgokért felelős, egy lusta disznó. Tényleg sokáig tart egy topicban átírni a HG nevet, meg jogokkal ellátni az illetőt. Hetek hónapok kérdése, persze ha valaki munkaidőben is a fa..át veri... -
#13921 kollegaknak megy a moderalasban a belepes??? mert nekem visszadobja folyamatosan mar napok ota(mar ezer eve toroltem volna az itteni szpemmelest)... irtam mailt moderatoros emilre, de hat ugye :D -
#13920 EZT a bannert pls tegyétek be IDE
és
#13909 is legyetek szíves -
#13919 az illető TÉK-es ?:O -
#13918 Jó Estét!
Sajnos megint írnom kell ide mert megint kezdi a balhét:
itt
#32544 Hozzászólás.
Mindenki lenyugodott szépen de ő már megint kezdi:( -
#13917 inkább legyen egy ilyen gyűjtőhelyük, mint hogy kiszabaduljanak a még normálisan maradt topikokba... -
#13916 mi is újregek vagyunk ?:O -
#13915 Ezt a képet kérném ide bannernek.
Köszi. -
#13914 Járna már nekik egy végleges close:S Már csak az újregek járnak oda , akik valóban értenek is hozzá azok már rég más fórumokon vannak , ezeknek meg felesleges egy topik -
#13913 Nagy hiba volt szerintem újra nyitni ezt a topikot vagyis kiszedni a szemetesből.
Eurotrack simulator
Csupa,flame,anyázás,káromkodás és chatnek használják a topikot ami nem hasonlit a forumozáshoz... -
#13912 Otthon nem foglalkoztak vele és a játszótéren minden nap megverték.
Ezért az internetre menekült ahol akárki kemény lehet.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232728272&no=84161 -
#13911 úgyvan:| -
#13910 Leho94 reggelt egy másik accot Leho 94 néven -
#13909 EZT a bannert legyetek szívesek tegyétek be IDE
THX