Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
reklám, flood ... ötödszörre sikerült is neki eltalálni a jó linket 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
© LayerSlayer ma 20:02 #21664
PS: miért nem szabad hsz-t linkelni?
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
PSN ID.: Beegabor
][ ВАЗ ][
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
most el kell viselni az embereket.
XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[IRAM] leader
Elküldve: 2008. 12. 01. 21:04
Tárgy: módocska
k@bbe és dalolgasd,hogy iszik a betyár a csapon...
<#szomoru2>#szomoru2>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[IRAM] leader
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És nem dob ki csak 1-et
amit nemrég készítettem
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
][ ВАЗ ][
Szkecsáp' I3D exportert akart, ami persze nem is létezik és csodálkozik, hogy ki van törölve.
][ ВАЗ ][
állandoan csúszány beszél, offol, nem témába való dolgokért kér segitséget (valami modellezõ programhoz meg xbox regeléshez, ezekhez mind van külön téma, sokunkat zavar😞 )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202&order=reverse&index=1#208
link
"akurvaanyád'"
nekem cimezve.
zavar 😄
Forza.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A fazont, aki beszúrta, is meg kellene büntetni.
Nem igazán vágom, hogy tegnap miért nem vágtátok ki?!?