Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
ezzel.
Csak szinte minden hozzászólásodban belekötsz valamibe, vagy pedig átlagon felülinek írod magad 😄
A GTA topikban is, miután megfenyegetted tommyg-t, azután azért még muszáj volt belekötnöd egy másik ember helyesírásába.
nwm a mod topikban kéne égetni magad!
Tehát a magyar ember PC vásárlója közül értettem azt, hogy 'átlagon felüli'
Mivel ugye sokan meg veszik, hívják a szerelõt, meg az internetes kollegát, meg stb...
Na ezekbõl van kb. 80%
Én a további 20%-hoz tartozom...ez miért felháborító?
de én itt befejeztem
ha akarsz valamit, gyere át ide
Értem.
meg mértnem tudtál anno egy a témába vágó kérdésemre sem válaszolni?
nem gondolod, hogy itt a te hozzáállásoddal van a probléma?
Ellenben, ha az agyhelyed észrevetetné veled azt, hogy ezek a postok flémek volnának, mivel hogy abszolute nem csatlakoztak ehhez a kérdéshez, amit fel tettem. Válaszként egyfajta fitymázó flémelõ és idióta választ kaptam ettõl a tommy g - tõl.
Ami úgy tûnik, hogy neked bejön (és ezzel az sg.hu-nak is, mint viselkedési forma)
Tudod sajnállak kandurex, de tényleg....
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"nyugodtan vidd vissza úgyse fogják vissza adni a pénzed akárhogy vered majd magad"
"am nagyon jó hogy megjöttél ide, mostantól csak flame várható a topikban"
írom neked...vastagon, hogy lásd mennyire alkalmatlan vagyok nem látok bennük kivetni valót! Capito? Nem lesz moderálva, kész.
Lehet haragudni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De épp neked kéne ezt kezelned, nem túllépni rajta....Flémet, rágalmazást nem támogatnod, hanem megakadályoznod!
Jelen állásod szerint ezekre te pl. teljességgel alkalmatlan vagy, de vastagon...nem is értem, hogy mit keresel olyan elméleti pozícióban, ahol valahol emberek felett dönthetsz?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
De erre a hsz-edre azt KELL reagálnom, hogy egy ostoba ember vagy.
Tényleg ne haragudj amiatt rám, mert én mondtam ki rólad ezt az igazságot és kérlek próbálj hitelesebben moderálni ahelyett, hogy a gumiszobás kreténeket védjed személyem ellen.
Tehát: hajrá
Hagyjuk már és végre legyen már ez a fórum az intelligensebb oldal képviselõje plz.
A másik, meg az, hogy kérdem azt, hogy a témához nem kapcsolódó hsz-ek ugye törölve lesznek.
Akkor miért nincs büntetve tommyg, amikor abszolút flémet kelteni akart és nem az adott témához hozzá szólni?
Hagyjad már légyszíves ezt a baromságot, hogy az utóbbi hetekben mit szóltam, mert most a jelenben vagyunk...erre koncentrálj.
JÁTÉKHOZ SZÓLTAM ÉS ARRA VÁROK AZ ARRA HÍVATOTT TOPIKBAN VÁLASZT.
khhapiischhhhh????
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A probléma már csak az, hogy az sg.hu meddig tûri az általam feltett tényleg normális és témához tartozó postokra reagált, viszont direkt mód ellenem flémelõknek teret adó hsz-eket, mert úgy érzi, hogy ez most a trendy?
Ja és a #25246 post még flémszítóbb...remélem ez is megtorlást kap!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az eredeti szövegem ez volt : Uraim, 10 éves a Falcon 4! Igyatok :-)
hatalmas betûk szavakat a smilei után.
Köszönettel: L_Viper
nagyon idegesytõ már...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
vagy legalábbis nekem határozottan rémlik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"nyissatok újat, mert extrém sok erõforrást eszik ez a topic a 110e üzenetével, ezért minden 100e feletti témát lezáruk"
Célszerû lenne a World of Warcraft nevû topikot is zátni a 130 ezer hozzászólásával és megnyitni a második észét
Hülyegyerek megint beszabadult káromkodni ész nélkül:
"faszt barmozol!! írtam hogy már megoldottam de hogy ha te így játszasz akkor kapd be te kis barom!" #23573
"bocsi de most mondják nekem másodszor meg szerintem te vagy szerencsétlen mert izz buziskodsz!!!! én csak kérdeztem mert ami a FAQ-ba van nem értem!! oké????" #23566
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Töltsük le az internetet!
Köszönöm.
...vágod?