Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
te akkora szar vagy... modi lennék már rég lebannoltalak volna örökre...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nandusz
nézz utána, hogy mi mi után volt! És ha van lelki képességed, akkor vedd észre azt is hogy kinek milyen indíttatása volt/van.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Pepsi Twist
bárcsak te lennél sedópapa...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Darukezelő
"a témához nem kapcsolódó hsz-ek ugye törölve lesznek." Akkor kezdhetjük is
ezzel.

FZoleee
Hagyjuk sztem 😄DD
Csak szinte minden hozzászólásodban belekötsz valamibe, vagy pedig átlagon felülinek írod magad 😄
A GTA topikban is, miután megfenyegetted tommyg-t, azután azért még muszáj volt belekötnöd egy másik ember helyesírásába.
ide gyere már inkább flémelni
nwm a mod topikban kéne égetni magad!
bertino
😄DDDDDDDdddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nandusz
Jó-jó, akkor elmagyarázom neked és csak most és csak itt...
Tehát a magyar ember PC vásárlója közül értettem azt, hogy 'átlagon felüli'
Mivel ugye sokan meg veszik, hívják a szerelõt, meg az internetes kollegát, meg stb...
Na ezekbõl van kb. 80%
Én a további 20%-hoz tartozom...ez miért felháborító?

FZoleee
Bicskanyitogató mondat...
nem igazán érthetõ, valami gond lehet a fogalmazásoddal :S
de én itt befejeztem
ha akarsz valamit, gyere át ide
FZoleee
"A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem"
Értem.
Nandusz
Sommárum: belépek, belépnek a flémelõ gumisok (aki java része már vastagon benyalta magát a modereknél, pláne ugye sedónél, ez köztudott) belém kötnek, és én vagyok a hibás, mert már multkori belém kötöttek és véletlenül leosztottam õket.... bravó.

Nandusz
nem-nem barátom...ti.: kérdés feltevésekor nekem van szükségre segítségre és nem én akarok osztani észt...tehát emiatt is teszem fel...nemtom, de érthetõ?

én azt nemértem, hogy ha ekkora átlagon felûli pc-felhasználó vagy, akkor miért szerencsétlenkedsz egy játékkal?
meg mértnem tudtál anno egy a témába vágó kérdésemre sem válaszolni?
nem gondolod, hogy itt a te hozzáállásoddal van a probléma?
Nandusz
nem szoktam haragudni, most sem fogok.

Ellenben, ha az agyhelyed észrevetetné veled azt, hogy ezek a postok flémek volnának, mivel hogy abszolute nem csatlakoztak ehhez a kérdéshez, amit fel tettem. Válaszként egyfajta fitymázó flémelõ és idióta választ kaptam ettõl a tommy g - tõl.
Ami úgy tûnik, hogy neked bejön (és ezzel az sg.hu-nak is, mint viselkedési forma)

Tudod sajnállak kandurex, de tényleg....

Már itt is flémelsz? Az egész azzal kezdõdött hogy megfenyegetted tommyg-t hogy kimoderáltatod, aztán nem jött be. Ráadásul igaza volt, tényleg túl arrogánsan indítottál a GTA topikban, és hát ugye az elõéleted is...

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Count Adyn
Irigylem a türelmed😊 Sedó már rég kivágta volna személyeskedésért😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kandurex
flame, meg rágalmazás...mirõl beszélsz, na hogy világos legyen kivágom ide azt a két mondatot, amiért istenítéletet akarsz és azonnali megtorlást, villámlást és mennydörgést stb. stb.

"nyugodtan vidd vissza úgyse fogják vissza adni a pénzed akárhogy vered majd magad"

"am nagyon jó hogy megjöttél ide, mostantól csak flame várható a topikban"

írom neked...vastagon, hogy lásd mennyire alkalmatlan vagyok nem látok bennük kivetni valót! Capito? Nem lesz moderálva, kész.

Lehet haragudni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ne flémeld már szét a moderátor topikot légyszives, ide csak kérést és kérdést lehet feltenni, mint ahogy azt te is írtad egy másikba!!!
Nandusz
Te tényleg nem érted....honnan indult ki a dolog....ÉN a témához írtam egy dolgot, viszont válaszként nekem 2 személyeskedõ válasz érkezett, ami nem a témához tartozik.
De épp neked kéne ezt kezelned, nem túllépni rajta....Flémet, rágalmazást nem támogatnod, hanem megakadályoznod!
Jelen állásod szerint ezekre te pl. teljességgel alkalmatlan vagy, de vastagon...nem is értem, hogy mit keresel olyan elméleti pozícióban, ahol valahol emberek felett dönthetsz?

tommyg
<#smile>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kandurex
Ilyen esetekben mindig a moderátor a hülye, ez alap. Végül is rajtam kívül olvassa ezt most majd mindegyik,...ha csak nem menekültek el már az elején 😉...szóval lehetséges, hogy valamelyikük majd kiáll a mondva csinált túl reagált dolgaidért, de az nem én leszek.

Nandusz
Már ne haragudj, hogy sértegetlek, de te is csak egy fórumozó vagy.
De erre a hsz-edre azt KELL reagálnom, hogy egy ostoba ember vagy.
Tényleg ne haragudj amiatt rám, mert én mondtam ki rólad ezt az igazságot és kérlek próbálj hitelesebben moderálni ahelyett, hogy a gumiszobás kreténeket védjed személyem ellen.
Tehát: hajrá

Kandurex
...átnéztem a GTA topikot, alapvetõen ezt a kesztyût te kaptad fel azonnal és kezdtél el fenyegetõzni, szerintem egy normális hangsúly vagy csak bizonyos hozzászólások figyelmen kívül hagyása csodásan emelheti a fórumozás zavartalanságát 😊 ...nézz rám, hogy milyen remek kis szelektív fórumozást fejlesztettem ki az évek alatt, hogy öröm nézni, más csak nézi amikor SG -zek és kérdezi, hogy hogy a fenébe tudok ilyen gyorsan olvasni, hogy szinte csak pörgetem a lapokat...na akkor kapcsol be nálam az "ignore post fánksön" xD

Nandusz
ok, de alig írok, meg nem személynek válaszoltam, míg ez a renitens ellenem személyeskedett....na most akkor mindezektõl eltekintve...nekem most már nem lehet egy adott témához tartozó postot nyomni, mert arra várható pár gumis nyominak a flémelése?
Hagyjuk már és végre legyen már ez a fórum az intelligensebb oldal képviselõje plz.

A másik, meg az, hogy kérdem azt, hogy a témához nem kapcsolódó hsz-ek ugye törölve lesznek.
Akkor miért nincs büntetve tommyg, amikor abszolút flémet kelteni akart és nem az adott témához hozzá szólni?
Hagyjad már légyszíves ezt a baromságot, hogy az utóbbi hetekben mit szóltam, mert most a jelenben vagyunk...erre koncentrálj.

JÁTÉKHOZ SZÓLTAM ÉS ARRA VÁROK AZ ARRA HÍVATOTT TOPIKBAN VÁLASZT.

khhapiischhhhh????

<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kandurex
Az érintett hozzászólásban nem látok kivetnivalót. Sajnos az van, hogy túl sok flame párbaj hõse voltál az elmúlt fél évben és gyakorlatilag túl reagálod a dolgokat. Javaslok pár hét szünetet, esetleg mérsékeltebb fórumozást.

Nandusz
GTA IV topik
A probléma már csak az, hogy az sg.hu meddig tûri az általam feltett tényleg normális és témához tartozó postokra reagált, viszont direkt mód ellenem flémelõknek teret adó hsz-eket, mert úgy érzi, hogy ez most a trendy?

Ja és a #25246 post még flémszítóbb...remélem ez is megtorlást kap!

L Viper
Köszönöm jó lesz így is, kicsi betûkkel :-)
A lényeg, hogy ott van <#eljen>
SHADOWEYES7
<#gonosz1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

L Viper
Köszönöm, láttam, hogy ki lett törölve a két szó, de már meg a fõ szöveg is kitörlõdött.

Az eredeti szövegem ez volt : Uraim, 10 éves a Falcon 4! Igyatok :-)

L Viper
Megkérnék egy kedves moderátort, hogy a Falcon 4 Generation topicban a #21999 -es hozzászólásomban törölje már ki a véletlenül ott maradt
hatalmas betûk szavakat a smilei után.

Köszönettel: L_Viper
David2
log out linkelése itt
nagyon idegesytõ már...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ezt sajnos reflexbõl töröltem, de ha valaki meg akarja torolni a dolgot ez volt
RS
EZT a képet kellene berakni háttérnek EBBE a tobikba.
Köszi!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kuci06
gta topikban #24115

gamestar nyereményjáték reklám hülyeség :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

krisztianp16
Hello!lenne egy kérésem.ebbe a topikbaEzt a képet szeretném banernak.Köszönöm szépen!

Idioták kiméljenek!!! :)

Lazarus
Kár, olyan jó lett volna a WoW topikot bezáratni... >😄[/szin]
bertino
azóta St már elmondta valahol, hogy mostmár ilyenekre nincs szükség.
vagy legalábbis nekem határozottan rémlik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lazarus
St bácsit idézem:
"nyissatok újat, mert extrém sok erõforrást eszik ez a topic a 110e üzenetével, ezért minden 100e feletti témát lezáruk"

Célszerû lenne a World of Warcraft nevû topikot is zátni a 130 ezer hozzászólásával és megnyitni a második észét
Carlos
GTA 4 topik
Hülyegyerek megint beszabadult káromkodni ész nélkül:

"faszt barmozol!! írtam hogy már megoldottam de hogy ha te így játszasz akkor kapd be te kis barom!" #23573

"bocsi de most mondják nekem másodszor meg szerintem te vagy szerencsétlen mert izz buziskodsz!!!! én csak kérdeztem mert ami a FAQ-ba van nem értem!! oké????" #23566

Þór vígi þessi rúnar

Köszönöm válaszodat!!!
Kandurex
Gondolom, hiszen ki van külön emelve, hogy OTP, ha lehetne bárhol fizetni akkor nem szerepelne ott, mint név.

Tisztelt Moderátor(ok)! Szeretném megtudni hogy a csekket csak OTP-ben lehet befizetni? (VIP fórumozói jogról van szó). Elnézést az OFF-ért csak szertetném megtudni hogy Postán belehet-e fizetni.
Carlos
Ide kéne egy kis ban (reklám):
topik

Þór vígi þessi rúnar

RS
T. Moderátorok!
Intézzétek el EZT a kedves fórumozót! (:
Köszi!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Roger6
Ebben a topicban ez a hozzászólás.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

valamit osszatok már a srácnak, már másodszor jön a rickrolling fasságával
#22282 thx!
KILLER2
Én is REPS0L honfitársunk miatt szeretnék írni az alább említett topic miatt. Szerintem kéne még neki elakadásjelzõ, az eddigi 4 nem segített neki.

Töltsük le az internetet!

Beast Machine
Hatósági személyt kérünk az AVGN magyarul topikba, REPS0L fórumtárs minõsíthetetlen magatartása végett.

Köszönöm.

...vágod?