Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#zavart1>#zavart1>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szerintem egy kétt bünti pont nem árta leho94-nek.
Bocsánat,hogy megint írok csak már nagyon idegesitenek😞
Idioták kiméljenek!!! :)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Csak nagyon sokszor járok abba a topikba,és már napok otta ez megy.
És engem zavar az ilyen hsz.
A házigazda meg nem törli ezzeket a hsz-okat:S
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gondoltam szolok nektek hátha tudtok velük vallamit kezdeni...
Üdv krisztián!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
u dont have to listen anybody else but me
Next PC upgrade: 2022
Légyszi ezt a topikomat nevezzétek át "Need For Speed(Black Box)" címre, kiderült, hogy mégis csak a Black Box fogja csinálni
Köszi!!
Nem igazán indult el a téma és mint az egyik hozzászóló is jelezte, inkább a hardver témához illett volna. Köszönöm.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kinek van ugyanilyen?
lenne egy problemám 😄 simtractorv4 topikban házigazdának jelöltettem magamat még másodikán de semmi válasz nem érkezett!
mit tegyek írjam meg újra a mailt? vagy tudnátok nekem segíteni ebben az ügyben?köszi
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Next PC upgrade: 2022
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ebben a fórumban volt egy kis szóváltás pár kollegával, de ezt a hangnemet nem engedheti meg magának senki. Ha úgy érzitek, hogy én is hibás vagyok, akkor nekem is jöhet egy figyelmeztetés, bár nem hiszem, hogy átléptem volna az íratlan etika határát...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az lenne a kérésem hogy a Runes of Magic topicba kérném ezt a bannert betenni és ha megoldható akkor a kis fülek linkek legyenek.
Hivatalos oldal kép: LINK
RoM Hungary kép: LINK
FAQ kép: LINK
Ha bármi gond lenne akkor Privátba jelezzétek, vagy ha kellene valamit csinálni. Köszönöm szépen elõre 😊
...