Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
A fejléc nem jelenítõdik meg!

ezzel mi lesz?<#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Rubio
Prince23
Hi!
Ezt a bannert pls rakjátok be ide
elõre köszi

Akkor írom finoman hátha így észreveszi egy kedves admin: Játékosok fóruma/Call Of Duty World At war topic: IDEJELENNE KIBASZNI AZ ÖSSZES WAREZOST MERT PICIT SOK VAN BELÕLE......
<#zavart1>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Prince23
Sziasztok!

Ezt a topikot pls töröljétek már ki, mert van már belõle egy topik.
elõre thx

Dragooon
köszi

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

krisztianp16
Ismét kezdödik.

Szerintem egy kétt bünti pont nem árta leho94-nek.

Bocsánat,hogy megint írok csak már nagyon idegesitenek😞

Idioták kiméljenek!!! :)

SHADOWEYES7
kész

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dragooon
ezt a képt ide bannernak betenné-e valaki?
köszie

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Shifter
"topic adminját" ezen felnevettem

&#3232;_&#3232;

Kerítsétek már elõ a topic adminját : Call of Duty world at war helyre mert kicsit nevetségesen elszaporodott a warez taglalgatás unlockerekkel meg a szaros warez problémákkal köszi....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Bocsánat, talán ÍGY könyebb lesz megtalálni a törléshez <#finom> ... köszönöm
krisztianp16
Nem én vagyok a házigazda...
Csak nagyon sokszor járok abba a topikba,és már napok otta ez megy.
És engem zavar az ilyen hsz.
A házigazda meg nem törli ezzeket a hsz-okat:S

SHADOWEYES7
Házigazda vagy,törlöd a hozzászólást figyelmezteted õket ha nem fejezik be szólsz!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

krisztianp16
leho94 és Dylan96 olt mindenkit.engem zavar.És szerintem másokat is.(Elég ronda szavakat is írnak)

Gondoltam szolok nektek hátha tudtok velük vallamit kezdeni...

Üdv krisztián!

krisztianp16
Itt elszabadult a pokol...:S

mehet neki egy két bünti<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

VRSDM
uj battlefield téma 262-es háesz

schrank fórumképtelen képet rakott 😊 igen felnyomtalak 😛

u dont have to listen anybody else but me

grebber
Ezt a képet tegyétek be légyszíves ide bannernak!

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

gs reklám reg #33015
Lambo fan
Sziasztok!
Légyszi ezt a topikomat nevezzétek át "Need For Speed(Black Box)" címre, kiderült, hogy mégis csak a Black Box fogja csinálni
Köszi!!

Légyszíves töröljétek az általam (és rossz helyen) nyitott: "fanatikus játékõrültek több monitoron egyszerre" topicot a játékosok fórumából.
Nem igazán indult el a téma és mint az egyik hozzászóló is jelezte, inkább a hardver témához illett volna. Köszönöm.
Shifter
én mindent elhiszek amit az ezsgé 14 alattnak ír...

&#3232;_&#3232;

Cindas
lál..nem mondod hogy elhiszed hogy 14 alatt vagyok? xD

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Shifter
14 alatt vagy, meg értem miért írsz baromságokat...

&#3232;_&#3232;

akkor esetleg ezt helyette?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Cindas
vagy inkább túl keveset:ASD

Shifter
hmm szerintem sokat szívtál...

&#3232;_&#3232;

Cindas
igen most már megváltoztatta...egy órája még nem ez volt

SHADOWEYES7
Miért lenne az?
Kinek van ugyanilyen?

Cindas
nicklopás: bumburnyakkkk

hykao
Ahogy nézem, még nem egyértelmûek a vélemények errõl az új bannerról...mellesleg sztem a mostani jobb, legalább nincs összenyomva...(nem összenyomogatni kéne, hanem laposabbat készíteni...)
Martinez01
Üdv!
lenne egy problemám 😄 simtractorv4 topikban házigazdának jelöltettem magamat még másodikán de semmi válasz nem érkezett!
mit tegyek írjam meg újra a mailt? vagy tudnátok nekem segíteni ebben az ügyben?köszi

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

grebber
Ezt a képet rakjátok be légyszíves ebbe a topikba bannernak!

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Botond
Itt a #135548-as kommentet legyetek szívesek kiírtani, és a megalkotóját díjazni, ha érdemes rá. Köszönöm!
SZEG007
Egy buzgo topicnyitogato kitalálta hogy el kell inditani a Guild Wars 2 játék topicját amikor arrol, még semmi informácio nincs, maga a topic nyitoja még azzal sincs tisztában hogy screenshot nincs a játékbol hiszen az elsö rész screenshotjait osztja meg ott. Törlésre ajánlanám ezt a topicot, http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1233694941 hiszen Guild Wars témakörben már létezik egy.

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Kandurex
nem látok vele gondot :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Roger6
Sziasztok!

Ebben a fórumban volt egy kis szóváltás pár kollegával, de ezt a hangnemet nem engedheti meg magának senki. Ha úgy érzitek, hogy én is hibás vagyok, akkor nekem is jöhet egy figyelmeztetés, bár nem hiszem, hogy átléptem volna az íratlan etika határát...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vamp17
hello a runesofmagic topicban megvaltozott a banner.html tartalma. kimaradt a br tag elol egy / jel es kicsit szetcsuszott. atirtuk a forrast, de a benner nem valtozott. kezileg kene frissiteni?

MerlinW
ide kérjük õtet

Köszipuszi😊

[merlinw.org]

joebacsi
ezt

ide

köszönöm!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

reklám reg: #80084
Kandurex
na, most már jó

ScarY MAN
pedig ugy irtam :/

...

Kandurex
oké, be is raktam...volna, ha a képek linkje rendesen mûködne, szóval az ilyen 2.jpg helyett adj meg teljes linket tehát, http://nemtudomhol.hu/2.jpg stb.

ScarY MAN
tehát akkor 😊

A HTML: link
kep1: link
kep2: link
kep3: link
kep4: link

köszönöm 😊

...

ScarY MAN
Szépjóestétkívánok! 😊
Az lenne a kérésem hogy a Runes of Magic topicba kérném ezt a bannert betenni és ha megoldható akkor a kis fülek linkek legyenek.
Hivatalos oldal kép: LINK
RoM Hungary kép: LINK
FAQ kép: LINK

Ha bármi gond lenne akkor Privátba jelezzétek, vagy ha kellene valamit csinálni. Köszönöm szépen elõre 😊

...

banplz<#banplz>