Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ez a felhasználó folyamatos vitát szít és trollkodik, ezenkivül bosszantja a fórumozókat. Többször is figyelmeztettem.
Köszönöm!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ebbe a topicba kérném a kép alá ezt a linket berakni a következõ névvel:
Runes of Magic Hungary
Hivatalos magyar rajongói oldal
Ha lehet akkor kiemelten, középre helyezett és mondjuk narancssárga színnel.
Köszönöm szépen elõre is 😊
...
][ ВАЗ ][
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
][ ВАЗ ][
Már írtam, de tényleg kellene egy házigazda a Wow fórumra.Mert a jelenlegi eltünt jó ideje már. Pls segítsetek!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
#32429-es hsz-el van a probléma. Már figyelmeztettem de nem használ...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Köszönöm!
*kivétel: I. rész
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ennek a topiknak a címét át tudnátok írni "Need For Speed: World Online"-ra? Köszi!
Üdv.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
jó az már mellékes hogy valószinüleg a nyereményjáték miatt, de ez most téged mit zavar? nemértelek
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Át tudnátok nevezni EZT a topikot "Need For Speed: Nitro"-ra? Ma derült ki a játék végleges címe, hogy ez lesz. Köszi szépen!
Amúgy a topik még mindig házigazda nélkül (meg is látszik).
ಥ_ಥ
SHADOWEYES7
Elküldve: 2008. 11. 12. 09:59
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
SHADOWEYES7 5 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
Folyamatos politizálás,moderátori figyelmeztetés ellenére is.A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Jeffes ismételten (már vagy 6x) flame intítást szít és ismétli azokat a témákat amiért eddig átmenetileg banoltátok továbbá személyeskedik a fejlesztõkkel. Kérném szépen a srác banolását (6x). Ha lehet most már örökre, vagy a topik zárását a játék megjelenéséig. Mint a játék egyik fejlesztõje kezdem unni, hogy állandóan a céget mocsokolja az ember.
Köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
És még egy kérdés mi szükséges a házigazdsághoz? Ugyanis az ottani lelépet.