Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért javítottam.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
RoM topicba szeretném ha kicserélnétek a banner kódját. kijavítottuk mivel IE alatt szétcsúszott 😊 Itt a HTML
köszi köszi elõre is 😊
...
Ebbe a topikban a fejléc (banner) nem mûködik!
kéretik kijavítani, thx elõre.
tehát ezt a bannert kéne helyrehozni.
euro t s-be is írt.
de itt meg lehet jobban lesni<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
][ ВАЗ ][
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha megnézed a HSZ-ed után a többi hozzászólást is, akkor ez jól levezethetõ...
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Feladó: Soldier30
Elküldve: 2009. 02. 16. 13:54
Tárgy: beveszed te csicska..
Szerencséd hogy kitiltottak egy idöre buzigyerek.. egyébként én mennék ha elmennék nem mást küldenék! csak figyelmeztetlek a virtuális pofon nem fáj itt játszahtod a kemény gyereket! De élöben megkurnálak azt sirva szaladnál anyucihoz.. jah meg fordulnál a hatósághoz,hogy megvertek.. menne a feljelentés stb.. ismerem a hozzád hasonló kis csikákat! vegyél fel msn re és megbeszéljük msn cimem: [email protected]
banoljátok már unalmas.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Fú de nagy a pofád a monitor elött anyuci kedvence! költsd csaka pénzed játékokra azt verd ki a faszod a monitor elöttmekkora csávó vagy hogy ki tudsz adni ennyit pénzt egy játékért. .valószinüleg,ha nlenne pénzem és nem lennék munka nélküli akkor én is megvenném! És még ennyit te takony tefjfölös szájú csicska gyerek szépen beszélj mert eltördelem a kezedidet ha nem fogsz vissza magadból! Azt hiszem én nem irtam ilyen hangvitelü levelet feléd tehát viszont elvárom ezt tõled is! ha meg kemény gyerek vagy akkor privátba küldj valami elérhetöséget és megbeszéljük személyesen is...
Ez megy napok óta már vagy 3-szor ideszóltam,unalmas.
World at war TOPIC
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Látom nem tudom a hsz-t direkt linkelni: Cindas a "kedves" ismét.
---Ger----
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ಠ_ಠ
Értem én a logikádat, így nincs velük / velünk gond, de néhány ember minõsíthetetlen magatartásáért csoportos büntetést kiszabni... Szerintem az egyéni bûntetés célravazetõbb, mert azt mindenki látja, hogy ha valaki nem tud viselkedni, akkor ezért büntetés jár, s ha nagyon nem bír magával, akkor bannolják... Ez lenne az amibõl tanulnának a többiek. Tegnap betettem egy linket, hoyg azt a stílust nem kéne engedni, de nem történt semmi és a dolgok odáig fajultak, hogy senkivel sem lehetett bírni... És ekkor jött az elsõ figyelmeztetés - megjegyzem teljessen jogosan -, de ez már nem vezetett célra. Hibás döntés volt. Nem a figyelmeztetés, hanem az, hogy már korábban, a rend érdekében nem lépett senki, mert ha akkor figyelmezteti a renitenseket, akkor ez ma nem következik be!
Tisztában vagyok azzal, hogy sok munkátok van, és már unjátok, hogy állandóan azzal a topikkal kelljen foglalkoznotok, de miért nincs egy olyan lehetõség, hogy valakit megbiztok - a házigazdán kívül, bár igazi lehetõség az õ kezében sincs - akinek a kezében ott a moderálás lehetõsége és segíti a házigazda munkáját azzal, hogy az oda nem illõ személyeket kirostálja a topikból? Nekem 2 hét elég lenne, hogy az ETS topikról más legyen a véleményetek, de én nem tehetek semmit, mert kezeim meg vannak kötve...
Maradok õszinte tisztelettel!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
I met God. She's black
Mi equipo favorito: Real Madrid
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
][ ВАЗ ][
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kicsit lentebb: #12464 és #12474 .......... lécci-lécci-lécci <#worship>#worship>
(szabin van minden moderátor)