21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Kismuflon #14372 tud valaki mod-okat?
-
Csokis #14371 Hűha, ez egyre kezd eldurvulni. -
Csokis #14370 Borderland topik (KATT!) Jobboka #303, #304 és #305-ös hozzászólása (személyeskedés, elég alpári módon). -
#14369 Tisztelet.
EBBEN a topikban kéretik törölni a #512-es számú HSZ-t. Warez a téma.
Köszönöm! -
RYO21 #14368 Törölni szeretném ezt az üzenetem. -
#14367 Töröljétek lécci..kösz
ezt -
#14366 Hát akkor nagyon nem vagy tisztában a számokkal, mivel 15 :)
Krisztián: Nem is lenne semmi gond ezzel, csak az a probléma hogy te egyböl már a lámázással és az idiótázással jössz. Lehet hogy idösebb vagy mint én, de agyi szinten eléggé alattam vagy :)
Szóval te a szintedre nem nehéz felérni. -
#14365 Lámáknak lehet magyarázniXD -
n3whous3 #14364 te magad is bevallottad + más is tudja -
#14363 Na bocsi a sok of-ért, mostantol csak azzal álok szoba aki az én szintemre felér...ugy, hogy viszlát lámák, én ti miatatok nem huzom felmagam... -
#14362 Krisztianp16 tényleg elmúlta 18 éves én magam is ismerem személyesen!!! -
#14361 Na te szerintem meg se szólalj, jó dolog összehazudni mindent az újaknak, mert ök elhiszik neked?:) -
#14360 Kedves moderátorok regisztrácionál kikelene töltetni velük valami feladatok, hogy a sok ne tudjon regisztrálni...
#14359:Én nem ismerlek téged, de létom te sem vagy magadnál... -
n3whous3 #14359 ő most múlt 14 -
#14358 Már elnézést kérek a zavarásért de Krisztián barátom tényleg nemrég múlt el 18 éves -
#14357 Magam fajta 7-8éves?:OTe idiota, most 14.én multam 18éves, kiváncsi lenék hány éves vagy, amugy meg vegyél vissza az arcodbol! -
#14356 Figyelj, ugyan olyan szánalmas volt az a topik is mint az ETS, beszabadult a magadfajta 6-8 éves kis kamionos traktoros idióták egy hulláma és ellepték az egész topikot... ETS-t is legjobb lenne bezárni.. -
#14355 Nekem mind1 csak felajánlotam.
Írtam nekik, de azzért írtam itt is.. -
#14354 "HAZIGAZDA keresere marad zarva a topik, akik szeretnenek ebben a temaban tovabb forumozni -> IDE TESSENEK ATFARADNI!!"
de ha annyira hg akarsz lenni, akkor olvasd el a bannert. -
#14353 Nem az te igen hü..de mivel fél éve bevan zárva a topik..te is elolvashatnád, hogy miröl van szó.Komolyan mondom akor gyökerek vanak erre, hogy már lehetetlen..(Tisztelek a kivételnek)
Nem igaz, hogy nem birjátokki, hogy nekösetek bele az emberbe...mondjatok egy cimet és talákszunk és meg beszéljük ha nem vagyunk egymásnak szimpi nem kell a netröl erösködni... -
#14352 Hat nemtom ki az idiota ha nem kepes BANNERT olvasni!!! -
#14351 Várom a moderátorok válaszát, vagy írjak a "[email protected]"-ra?Köszönöm a választ!
(idioták kiméljenek) -
#14350 ...és nem hiszem, hogy neked is igy kellene beszélni ennyi idösen.Elöször néz utána, és utána írj valamit -
#14349 Háát barátom maradj ott te, én nem írok oda, sok a láma...amugy meg az egész sg-n, akinek nem inge ne vegye magára, de a legtöbb 10éves kis taknyos aztán itt teszik a fejüket..meg rombolják a fórumot.. -
#14348 Na már csak az hiányozna, ott van az ETS, maradjatok csak ott... -
#14347 Hello!
Ebben a topikban szivesen lenék házigazda már régbezárták,és szerintem sokan szeretnék, hogy újra nyitva legyen...Ha meg kapom a jogot akor elválalnám.Köszönöm!Üdv: krisztianp16 -
n3whous3 #14346 ? -
#14345 shadow lemondott ? -
Tomsawier #14344 Köszönöm kimerítő segítségedet.
További jó fórumozást! -
#14343 Zárható. -
Tomsawier #14342 Sziasztok!
Mielőtt témát nyitottam volna, 5 percet áldozok arra, hogy ne legyen törölve. Megszeretném kérdezni, hogy Lineage II eL2Walker téma van -e már, mert én nem találtam ilyen topickot. Ami L2-es téma volt az mind le lett zárva. Nyithatok ilyet, vagy már van? Kérlek linkelje valaki, mivel figyelmetlen voltam, és nem vettem észre.
Köszönöm. -
#14341 újabb versenyző...
extrem trucker
#1082 -
#14340 Szia Maximus!
Esetleg linkelhetnéd, vagy elküldhetnéd privátba.
Amúgy vissza a fő témába: nem megoldás, mertha kivan tiltva, akkor csinál alreget. igaz azis tiltható. Nekem azzal van gondom, hogy az SG egyszerűen lassan reagál. Nem lehet elintézni egy hg-t épeszű időintervallumban. -
#14339 De most már van segítség a hg-nak csak sokan nem ismerik és nem használják.Már egyszer leírtam itt,bárkit ki lehet tiltani végleg a topikokból. -
#14338 BTW, ezért tart itt az sg fórum ahol sajnos.
A normális fórumozók szívnak a hülye vérpistikék (14 alatt és 14-18) meg röhögnek a moderátorokon és a többi fórumozón, mert azok tehetetlenek. IP BAN? Ugyanmár...Csinál egy alreget? Kitérdekel... Röhej, hogy egy házigazdaság 4-5 levél és 1 hónap után sem elintézhető, hogy levegyük a modik válláról a terhet.
Az ősidőkben valahogy más volt az egész.
p.s.: Gyanítom ezért meg kapok egy figyelmeztetést, mert elmondtam a véleményemet. -
#14337 ja valaki nézzen be pls extreme trucker topikba mert Tonyó és cindas nem hajlandó befejezni a flamet :/ -
#14336 Kezdődik a szokásos káosz és káromkodás az extreme trucker topikban:
#1055: téged is bannolhatnának 1 kis időre te szardarab...
A két flame-elő a többi kamionos topikból ismert "ember":
-Tonyó
-cindas -
RYO21 #14335 Szeretném törölni ezt az üzenetem. Véletlenül írtam. -
Blum #14334 Reklám -
#14333 mert ő aszonta