Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
][ ВАЗ ][
Itt a #2386-os hozzászólás,reklám!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
Mi equipo favorito: Real Madrid
Hamachi hálózat infók:
Hálózat neve: hun_menofwar
Hálózat jelszava: hun123
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem akarok türelmetlenkedni csak az NFS bannert már valaki be is rakta.
\"Erről van szó!\"
ide
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1233324348
94mike - VIP 2008. 05. 25. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 13:32 | privát | galéria | válasz erre | #39773
Skinezzek kis köcsög?:/
aligvárom jo legyen a nagy gépem:/ olyan skint kapsz,magad alá hugyállsz..
haulinba már mutattam fel valamit..
zmodiban kezdö vagok.skinezni jol tudok.
kötsög gyerek.
Válasz 'szazoltan' üzenetére (#39771)
♥www.roland10danyr.forumx.hu♥|Tdu:94mike
Metin2:94mike
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy általam nyitott topik címének bõvítése megoldható-e ?
Sajnos a nyitás után jöttem csak rá, hogy az adott játék az EU és US piacon két külön címmel jelenik meg, így félreértések születhetnek a játék kilétével kapcsolatban 😞
Topik
A bõvített címnél meg "Armageddon Riders/Clutch" gondoltam.
Ha nem megoldható, az se baj, akkor marad az EU-s név 😄
Elõre is köszönöm. 😊
Fórum Felhasználói információ
belisz
popzu
ezek az emberek elég aktívan segítik a tönkretenni a TDU topicot. köszönöm.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Erről van szó!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
REAL MADRID
thx
Van egy kis gond mármint nem is kicsi
HASSAN B minden hsz-ás töröl az enyémet meg még jó pár emberét és pedig rendesen irtuk és akkor is törli de az öszeset nem haboza el hogy 1-et is meghagyna és valamit csináljatok már köszi
ezen a topikon
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!