Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
kissé kiborító hogy 1 hete nem müxik kb a válasz gomb
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...
Kérnék egy bant:
#12536 #12533 #12542
/dúrva káromkodás/
Ide csak egy figyelmeztetés kéne: #12537
Þór vígi þessi rúnar
Kérdés: ha házigazdaként törlök egy hozzászólást, akkor utólag még lehet kérni az adminokat, hogy csapják még pluszban fejbe egy sárga háromszögbe csomagolt felkiáltójellel? 😊
ಥ_ಥ
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
es meg egyszer bocsi, de csak most tunt fel hogy nem linkeltem a topicot 😊
szóval pont alá, egymás mellett elhelyezve 😊 köszönöm 😊
...
komolyan mondom, legközelebb megírom a html kódot, aztán csak be kell illesztened 😄
valaki plíz, már negyedszer kérem 😄
Írj a [email protected] -ra, ez már túllép a moderátorokon, úgy néznem ehhez már a fejlesztõ kell.
Kezd idegesítõvé válni amit egyes házigazdák mûvelnek a témarekorddal.
Elszállta ennek a topiknak a fejrésze. A házigazda nem tudja szerkeszteni valami miatt! Rendberaknátok kérlek?
Elõre is köszönjük!
Þór vígi þessi rúnar
Bocsánat 😊
...
Runes of Magic topicba szeretnem ha a banner alá a következõ 3 képet egymás mellé berakná egy moderator:
elsõ kép - ezzel a linkel
második kép - ezzel a linkel
harmadik kép - ezzel a linkel
Továbbá szeretnék házigazda jogot kérni. Köszönöm.
...
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Honda - The Power of Dreams
valaki plíz, már másodszor kértem 😄
Ez a HSZ abszolút nem illik a topikba ráadásul még értelmetlen is!
valami büntetést adjatok neki! 😉
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ha megoldható lenne, az rFactor topicba a #41308 hozzászólásban a képet kicserélni erre a linkre? "http://iaro.3dmax.hu/kep/1rFactor_unlock.bmp"
Ha nem, akkor kitörölni a HSZ-t!
Köszönöm szépen<#worship>#worship>
Köszi elõre is
crazy machines -re? kb.10 éves<#conf>#conf>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Van 1 nagy gondom a chetre nem tudok irni de miért??Mármint tudok irni csak nem jeleniti meg:S😞
Bocs az OFF-ért
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Na mind1,ne ofoljunk...
Idioták kiméljenek!!! :)
Azt nem tudom, hogy tegnap óta mi változott, de ma már rendesen töltõdik és frissít az oldal, nem jelez vírust az avast! Én nem jöttem rá, hogy kinél volt a hiba!
És itt üzenném krisztianp16-nak: azért mert a NOD nálad nem jelez, nem jelenti azt, hogy az a tuti vírusirtó! Nekem még egyetlen téves riasztást sem adott...
És még egyszer bocsi, hogy zavartam a moderátorokat!
és sry ezért az összevisszaságért de így alakultak a dolgok
HTX!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Semmi más szándékom nem volt a dologgal, mint egy jelezést adni felétek, hogy ha másnál is ez a helyzet, akkor Ti továbbíthatjátok az illetékesek felé...
Bocsi, hogy zavartam!
Ill. rajtam kívül az ETS topikban 2-en is jelezték, hogy náluk is ez a helyzet...
Bár ahogy elnézem lehet a reklámfelületben lehet valami. Szedj le valami reklámblokkoló alkalmatosságot és tiltsd le a reklámokat.
Amúgy nem a moderátorokra tartozik a dolog, mi is ugyanolyan látogatók vagyunk mint bárki más, csak vannak bizonyos feladataink amiket elvállaltunk, de ez nem jelenti, hogy bármi közünk lenne az oldal üzemeltetéséhez.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun