Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Köszönöm! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nem birom ki......olyan jó...nem azért! de nem biromki...mindenki baszakodik! ilyeneket nem birok kahagyni!!!
nem megy! :S
DIESEL DOG írta, 2009. 04. 18. 22:18
Conti! Ennek meglesz a következménye... csak idõ kérdése.
Itt:
Euro Truck Simulator Topik
Nagyon Köszönöm!
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Itt: Euro Truck SImulator topik
Köszönöm a topik nevében is!
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Topikrongálás, offolás, vitagerjesztés, és trágár szavak használata!
Köszönöm!
Kérem a Tisztelt Moderátorokat hogy segítsenek rendet rakni!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
][ ВАЗ ][
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Euro Truck Simulatorban a 48598 sz. hozzászólás reklám.Kérem töröljétek, egy kicsit idegesítõ. És ugyanaz az illetõ a Lanwirtschafts Simulator nevû topikba is a 39920-es számú hsz-be linkelte a reklámot. Elõre is köszönöm.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Egészen a #48233-as HSZ-tól kezdve durva vulgáris és sértõ szavakat használ néhány illetõ. Ezen kívül vitát, flémet és offot gerjesztenek!
Kérném a Tisztelt Moderátorokat hogy saját meglátásuk szerint jutalmazzák az illetõket!
Köszönöm!
Nem egymagam találtam ki, szóval semmilyen puccs nem készül a topicba😊 megkérdeztem, mondták hogy én, és most jövök még egyszer szólni 😊
köszönöm elõre is 😊
...
Jah és a moderátórokat megkérném,hogy ne a topikot zárják be,hanem kapja meg a büntit aki folytatta a balhét.
Mi equipo favorito: Real Madrid
#48225 hsz.
(Mielött valaki megkérdezné,hogy a lógót el loptam-e mástól, akkor nem el loptam, ha nem kértem engedélyt hozzá mert õ másikat csinált.)
Mi equipo favorito: Real Madrid
My Life for Freedom!
reklám
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"