Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretnék senkit sürgetni, de ha valaki követi az eseményeket, megérheti, hogy elég égetõ a dolog és egyre nehezebb lesz rendet tenni.<#szomoru1>#szomoru1>
][ ВАЗ ][
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
pihenned kéne egy kicsit reklámozásért...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Köszönöm!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
][ ВАЗ ][
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
felhasználó
Folyamatosan flame-el, személyeskedik.
hszei:
"miért ki vagy te hogy te itt parancsolgatsz mindenkinek? azért mert te 43-as szintü vagy?! pff.....
te kutya"
"te egy hülye vagy!! Most akkor mi van ha anniyra pancser voltál hogy kint hagytad a pénzed õ meg elvette??:S"
"Zolikam47 nem küldött rád senkit te ratyi mert ha akar bármikor elver téged is meg a csira carlos kutyát is"
Ugyanitt falhasználó
hszei:
"A KIS BUZERÁNSITT A JÁTÉKBAN VALAKI A VALÓ ÉLETBEN MEG EGY CSICSKA,NEM BAJ MAJD KITESZEM A MOL KUTRA!😊"
"SZOPJ LE KÖCSÖG KI A GECI VAGY TE HOGY ITT UGATSZ NEKEM KIS KÖCSÖG TOY FASZ! ÉLÕBEN MEGBASZNÁLAK MINT EGY KURVÁT KÖCSÖG!"
Þór vígi þessi rúnar
help
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
btw, ezt el is felejtheted, alig két és fél hónapos a regisztrációd, a házigazdaságnál pedig egy év az alsó határ, és nem árt ha letettél egy-két dolgot az asztalra a topik érdekében...
EZT a képet be tudná tenni valaki EBBE a topikba bannernek? Köszi!
1 kérdés: Ha beírom a fórumkeresõbe hogy still life 2 akkor nem találja meg csak az elsõ rész topikját. Ez mitõl van? Köszi még1X !
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Saját döntés alapján!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezt biztos forrásból tudom!<#idiota>#idiota>
www.huntruckers.xooit.com
Kész vannak ezek teljesen.
Végleges ban sem segít. Van mindnek 20 alreg amirõl visszajön, IP-t meg lehet cserélni ahányszor akarok. :/
Talán visszakeresni az IP-t és E-police? 😊
---Ger----
Feladó: lefinglak
Elküldve: 2009. 04. 19. 15:09
Tárgy: ...
Készüljél is Diesel Kutya,mert ma irgalmatlanul nagyot szoptok!!..majd ezt a kis üzenetet is teheted ki SG-re nyugodtan...láma. He-He-He-...
Itt a privát üzenet tartalma is bizonyítékként:
tudom...majd visszajövök aztán törlésig szétbaszom ets topikot! 😄 hihi
DIESEL DOG írta, 2009. 04. 18. 23:34
Senki nem kíváncsi rád Vajo pajti. Annyira degenerált vagy hogy azt szavakban képtelenség kifejezni. Mindenki tudja hogy Contrecast reged egyenlõ a vajo regeddel.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
már törölve lett az eredeti komment
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mi ebben a hiba???
u dont have to listen anybody else but me