Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Ha lehetne akkor inkább adjatok neki egy utat a BANamákra! Köszönöm!

Falcon87
Az ETS topikban class dominator nem bír magával, nem ártana rendetrakni a srác fejében. Elõre is köszi! 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kicsit elgurult a srác gyógyszere. ITT és a többi hozzászólása sem egyszerû. Büntit neki! Köszi.

Calver
köszi! <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Lammer
'tõrõtem! ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Calver
valaki legyen már oly kedves és takarítson itt #49023-tõl, lehetõleg a hsz. íróját megjutalmazva. ezer köszönet.

"The trees move. Do you not see it?"

Lammer
13140,13139: dán :]

Itt ezt: #56389 töröljétek pls. elszúrtam 😄

Lammer
torolve, atnevezve :]

ZsZso
Törölni, zárni: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243110856

Nem tudom, hogy megoldható -e, de ha igen, nevezzétek már át légyszives a Free Realms -ra a topikot. Iszonyatosan bántja a szemet: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243088993

Köszi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Lammer
dán :]

ProGabe
EZT bedobnátok IDE bannernak? elõre is köszönjük

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
dán 😉

BB7

Nyereményjáték reklám
Lammer
"tõrõtem"! 😉

NEOreg3
ITT

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ezt a bannert beraknátok ide?
Köszi

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

krisztianp16

Idioták kiméljenek!!! :)

saslaca
De most komolyan! Valaki zárja már ezt a topikot egy hétre,míg NH G240 rendbevágja. Köszönöm!<#worship>

saslaca
Ennek a topiknak már semmi értelme nincs! Mármint az ls-nek. Elvesztette a célját. Akkor meg minek nyitva hagyni? Vagy még az lehetne megoldás hogy néhány topikban szabadkezet adni a HG-nak. Akkor aztán rend lenne! De ezt leshetjük

Annak idején az ETS topikban voltak hasonló gondok mint most evvel a topikkal. Igaz még akadnak néha gondok az ETS topikkal, de már nem olyan súlyosak mint anno...
saslaca
Helló! Valaki megtenné hogy ezt a topikot bezárja egy hónapra? Vagy kettõre?

EnZsolt
A delikvensünk visszatért, szerintem kijár nekik egy utazás a BANamákra. Amit még mindig nem értek, hogy a házigazda miért nem csinál semmit...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Lammer
Dán!

saslaca
okéoké ez jutott eszembe az újregek ellen. Már csak azért is mert én sem bírtam elsõ nekifutásra megcsinálni pedig én nem tegnap regeltem.

leho94
hülyeség , mert többnyire azok írkálnak az alregeikkel baromságokat akik már itt vannak több ideje , és ha már ittvan akkor nagyon valószínû hogy végigvitte , és ujra tud csinálni még egy alreget..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nem vagyok moderátor, de szerintem ez hülyeség. Azt mindenki tudja hogy valahogy ki kellene szûrni az olyan regisztrációkat amik csak tele szemetelik az egész SG-t, de valami más megoldás lenne jobb...
itt kellene rendet tenni

és 1-2 bütetõ pont is elfér ha én is kapok elfogadom de ez már sok
Mighty
Üdv!

Kérném rucsajó hozzászóklásait az ikariam topicból törölni.

Az ok: Szándékos flood és reklám.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

saslaca
Tisztelt moderátor urak! Újabb ötlettel állok elõ a sok láma kiküszöbölésére. Lehetne arról szó hogy a reg elejére ezt a játékot kellene betenni.És hogyha az esetleges delikvens végigvitte akkor engedné tovább. A játék lényege az hogy egy tutajjal kell az embereket átvinni a folyó túloldalára. És ha ezt megtennétek akkor mérséklõdnének a topikokokat teleszemetelõ hsz.-ek. És nem lenne annyi dolgotok. Kérem szépen fontoljátok meg! További szép estét!

saslaca
Ha lehetne akkor egy hetet!?

innen kérem a #41et törölni plusz pár büntetõpontot adni

NH G240
Ismét ez a topik. Szeretném kérni, hogy jutalmazzátok meg az érintetteket (#47523 és társai). És 3 nap topikzárást, ha lehet, amíg takarítok a sok hülye után.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

krisztianp16
Ja,értem😊

Nincs 30 napja hogy regeltem és ezért nem linkelhetek
Rage47
Mennyi idõ kb. a házigazda jog átruházása? Írtam tegnap emailt, de még nem volt reakció.
Lammer
Megneztem az infojat... LOL! Meg akarjak magyarazni a rossz bizit(omg azt a sz*r dumat, te jo eg!)... bizony ez akkor is kemenyen WAREZ! mivel fizetos jatek! PONT
official site

Már miért lenne warez....<#ejnye1><#ejnye1>

Lammer
WAREZ!

24-es hsz!

krisztianp16
A topikot linkelni kell😊

Üdv.
A Zmodeler topikban #72 hozzászólására egy BAN-t legyetek szivesek kiosztani reklám miatt.
elitehun
Hello! Ebben a fórumban kéne lecserélni a régi bannert erre
kazai21
Üdv!
Itt
#54190 hsz (Reklám.)

Mi equipo favorito: Real Madrid

EZT a hszt. töröljétek légyszives.....
Nagyon köszönöm elöre is....
<#worship><#worship>

grebber
Kérem ebben a topikban az #1190 kommentet töröljétek. Fontos lenne!

Next PC upgrade: 2022

gz8
Voltamozás a #9-ben.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

EnZsolt
Sziasztok!

Szerintem nézzétek meg az Ikariam topikot, mert már kissé durva ami ott zajlik. Konkrétan megloptak embereket pénzzel. Amit végképp nem értek, hogy a házigazda az ilyen hozzászólásokat miért nem törli. Ezt kérdeztem tõle is, de nem kaptam választ. Kérem intézkedjetek valamit az ügyben.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Alá is írtam a petíciód 😄