21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • avengir
    Betudnátok tenni ezt ide bannernak?
  • Frank99
    dontfeedthetroll
  • DarkSector
    valaki tudna válaszolni arra, hogy miért nem működik rendessen a privát üzeneteknél a címlista kezelés?
    se kitörölni se berakni nem tudok tagokat, semmit.
    valaki segítsen pls...thx.
  • Skyline
    Nem vagyok semmiféle igazság bajnoka csak utálom az önkényeskedő hazudozó bunkókat:)
  • Frank99
    sztem be kellene fejezni itt.

a másikban lehet folytatni normálisan. a nem normálisat (ehem) eddig is töröltem.... sztem neked nem kell hogy magyarázzam a bizonyítványt, tisztelt IGAZSÁG BAJNOKA...

azon csodálkozom, hogy nem lettünk itt törölve...
  • Maximus4
    #14842 nc:(
  • DIESEL DOG #14851
    De én azt nem értem hogy ezt mi a ****************** pont itt a moderátor topikban kell megbeszélni??!!
  • Szega87
    ha akkora szemét miért is jössz akkor a topicba ?:)
  • cumpy1337
    szerintem nem szemét a cod, nekem tetszik :)
  • wedge31
    Ezt a képet kérném bannernak ide THX.
  • Skyline
    A törzsfórumozóidról annyit: Jórészben elvakult mw2 fanatikusok akiknek nem tetszik ha szídják azt a szemetet ami pc-n gyakorlatilag megbukott mint cod multiplayer game. A topikot pedig annyira jól rendberaktad hogy mostanra ha napi 5 hsz van benne akkor sokat mondok,már csak ezért is zavart hogy beletöröltél egy beszélgetésbe teljesen jogtalanul.
  • Skyline
    Mivan megint hazudsz?:)
    1. Nem volt semmi oltás,Bugge BF BC felvetésére volt reació SD-ről,és az MW2 gyengeségeiről volt szó,ergo nem volt semmiféle offtopic.
    2. Sokadjára töröltél hsz-t ami nem offtopic így elküldtelek a csába.
    3. Ezután törölted a hsz-t és beírtad hogy ne q anyázzak.Sosem q anyáztam és kértelek hogy töröld ki,mert hazugság,nem tetted. És ezt a kérést törölted 20X nem a csába elküldést.
    4. Kicsit unalmas volt este hogy gyakorlatilag minden hsz-emet törölted,és enyhényszólva mindenki másét ami szintén offtopik volt nem,de ez bőven látszik a személyeskedő üziben amit azután voltál csak hajlandó törölni miután leesett hogy ez bizony tényleg sok lenne...:D

Összefoglalva: Nem volt semmiféle átoltás,a fele bugenak leadott kommentem még bent is maradt mert elfelejtetted törölni. Ennyi.
  • Frank99
    Kandurex!

Szoktam hagyni, de mikor elkezdődik az átoltás (érdemes megnézni, hogy a BC2 topicban megjelenő MW2-őt szapuló commentek, emberek átmennek a másikba oltani), ezeket szoktam a kirobbanó flame előtt törölni.
    És jön egy olyan figura, aki elküld a p*csába. Aztán vagy 20* letörlöm, visszamásolja.... Ez ellen nem tudok tenni, de nem hagyom, az tuti.

A topicot igen nehéz volt rendberakni, 1-2 renitens személynek nem engedem szétrúgni, a törzsfórumozók pedig támogatnak. Tényleg meg lehet unni, amit (főleg hétvégén) csinálnak.

Köszönöm!
  • Kandurex
    Nem muszáj bekorlátozni a topikokat, részben ez adja a hosszú életüket is. Szóval nem szükséges azonnal mindent törölni ami OFF -nak minősül.

• carloelsa
    Hello! Nem gyakran írok ide, nincs is sok kedvem, de a Test Drive Unlimited topicban elég volt abból, hogy a " jaddz8" nevű emberke nem bírja magát moderálni, mindig indulatos, káromkodik. A Házigazda persze jóban van vele, így őt nem szokta leszidni sosem, de ha rólam van szó... (van egy ellentét köztem és a HG között) Már nem egyszer próbáltam ide belinkelni azt is, hogy a házigazda Nagyon durván káromkodik, de egy idő után törli és senki semmiről sem tud... 100-ból 98 ember ki nem állhatja Usamen Powert, így ajánlom a Házigazda szerepről levenni, mert azt hiszi, így Ő mindent megtehet. A topic.
  • gerypapa95
    jó arra is ..
  • angelslie
    Nem ártana befejezni..
  • Skyline
    Ha jól emléxem fent sem voltál este azt sem tudod miről van szó,egyébként Bugge vetette fel az BC2-t arra ment egy válasz amiből kialakult egy beszélgetés senkit sem zavarva kivétel az önkényes házigazdát. Ennyit a vérpisti szerepről.
    Kötekedni pedig sosem kötekedtem Cod6 topicban,és hogy minek járok: infóért a játékról,hátha valamit javult.
    A korral meg mondtam ne hozakodj elő,meglepődnél:)
  • Maximus4
    Ugyan semmi közöm hozzá,de ezt miért itt beszélitek meg?Miért ezt a topikot offoljátok tele?
  • Szega87
    1 kérdés: ha nem is cod6zol minek jársz be a topicba skyline? kötekedni meg flamelni :S
  • Szega87
    felkellene nőni skyline, 2003 óta van reged, mégis vérpistiként viselkedsz
  • Skyline
    Hol beszéljem meg veled ha mindig törlöd a hsz-emet?
    És nem,ezúttal nem nekem nincs igazam...Te töröltél ismételten (multkor szó nélkül lenyeltem) olyan hsz-eket amik egyáltalán nem ütköztek az SG topic szabályzataiba,mivel egyáltalán nem offtopic hsz-ek voltak hanem részben MW2 részben BF BC2 hozzászólások a 2 játék különbségeit/hasonlóságait tárgyalva.
    Te még mindig azon lovagolsz hogy elküdtelek a csába. Én pedig még mindig ott tartok hogy teljesen jogosan mert nem először fordult elő hogy önkényesen belekontárkodsz mások beszélgetésébe,és nem igazán szeretem ha úgy cenzúrázgatják a szöveget hogy én jöjjek ki negatív státuszba (mint ahogy most csinálod).
  • Frank99
    sztem fejezd be.

megnézheted az eredményt.

nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni hogy nem mindig neked van igazad, sztem gyerek vagy, vagy egy gazdag valaki, akinek még nem mondtak nemet.
    amúgy nem hiszem, hogy a moderátor topicban kell ezt megbeszélni..
  • Skyline
    Ez a reális moderálási elv:

• Frank99
    NA, itt vége.
    várom a döntést.

ha úgy gondoljátok, akkor visszaadom az MW2 házigazdaságát.
  • Skyline
    Nem jövök vissza másik néven ha banolnak onnantól nem fog érdekelni az SG fórum mert őket minősítik,nem műveltem semmit,azt kértem hogy amíg az adminok eldöntik mi a helyzet TÖRÖLD a hazudozó hsz-ed amiben azt állítod hogy q anyáztam és le is lépek onnan amíg nincs admin döntés.
  • Frank99
    megnézik majd, azóta mit műveltél ott.
    legyetek szívesek, nézzétek már meg....
    tudom, holnap visszajön egy másik néven, de én nem tudok mit csinálni vele....
  • Skyline
    Nem túlzás úgy cenzúrázgatod a topikot ahogy neked tetszik,a saját hazug hsz-eidet pedig szépen bennhagyod, szerencsére a beszélgetés egy részét nem törölted ki mert csak az én nevemre viszket az ujjad az egéren,így lehet látni hogy egy tök normális beszélgetésbe kontárkodtál bele ahogy ezt eddig jópárszor a jogaiddal visszaélve tetted.
    Csak annyit kértem hogy töröld a hazudozó hsz-edet mert nem q anyáztam,aztán majd adminok döntenek amit akarnak én addig oda nem írok.
  • Frank99
    bocs, nem tudnátok csinálni vele valamit?
    én eltörölgetem, de ez már túlzás, amit művel..

köszönöm.
  • Skyline
    Egyébként pedig csak az SG-t fogja minősíteni ha banol,mivel totálisan nincs igazad,önkényesen törölgetsz mindent ami SZERINTED nem vág a témába......
  • Skyline
    Mitnézzek magamba olyan szövegeket törölsz ami egy beszélgetés része és jórészben nem is offotpik csak hoztál TE EGYEDÜL egy döntést és törlöd az ilyen hsz-eket sorba,eddig tűrtem, TE nézz magadba és gondolkodj el azon hogy ez egy játékos fóru,m ahol az ember elmondja egy véleményét egy játékról és dumál,válaszol egy két felvetésre.
    És még én nézzek magamba azért a tahóságnak is van határa...Érdekes hogy csak az én hsz-emet törölgeted még most is.
  • Frank99
    miről beszélsz?
  • nandorb
    nemtom miota szabad kiskorunak hazigazda lennie?
  • Frank99
    sztem meg foglak oldani, azt hiszem....
  • Frank99
    sztem nézzél magadba öreg, de nagyon gyorsan....
    qva gyorsan.
    igaz nem qvanyáztál, hanem mennyé a p*** írtad, valóban.....
    nézzél magadba.
  • Skyline
    Modern Warfare 2 topic.

Frank99 folyamatosan törli a hozzászólásokat amikhez SEMMI joga nincs a szabályzatban foglaltakat nem sérti egyik hsz sem.
    Továbbra is benthagyta a hazudozó hsz-át amiben azt állítja hogy q anyáztam,és minden további hsz-emet törli!
    Kérem a jogától történő megfosztást mert nevetséges amit lemável mint házigazda.
  • grebber
    Légyszíves tegyétek be Ebbe a topikba a banner alá ezt a linket:
    OFF/WAREZ/SPAM topik

Köszönöm!

• angelslie
    Újra itt #1010
  • Skyline
    Bevésem mielött a nagyszerű Frank99 (Cod MW2 topic gazda) nyivákolni a fő sg admionoknak hogy banoljanak.
    1x sem q anyáztam (sem az MW2 topikban sem máshol, soha amióta a regem megvan),elküldtem az illető topic gazdát a csába amiért önkényesen törölgeti a hsz-eket amik ottálisan az akutális témába és beszélgetésbe vágnak (igaz részben nem topic téma,de csak részben).
    Szóval ha akartok banoljatok nemérdekel titeket minősít ha egy hazudozó topik azdára hallgattok.
  • angelslie
    Itt a 951-es hozzászólást nem ártana törölni, jó nagy spoiler azok számára akik még nem fejezték be a játékot.
    Házigazdát meg igazán meglehetne már választani, lassan a 1000 hozzászólás is megvan és egyre jobban elfognak csak szabadulni az idióták.