Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy látom itt ti sem tudtok semmit..pedig ha már valakit moderátornak választanak akkor legalább érdeklõdjön vagy írjon vissza..ennyit az SG-rõl ( ? ) <#szomoru1>

Kedves moderátor urak ! az a problémám hogy már régóta tagja vagyok ennek a fórumnak egészen pontosan 2006-óta ! egyik nap még be tudtam jelentkezni másik nap már nem ! valami érdekes dolgot ír ki ..

azt hogy : Hiba! Az általad megadott név/jelszó nem létezik!

jelszót és semmit nem változtattam meg viszont ha arra megyek hogy elfelejtett jelszó akkor azt írja ki nem létezõ e-mail cím ! kérlek benneteket segítsetek hogy tudnám ezt megoldani ! köszönöm !

Lammer
keeesz :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ProGabe
még ezt alábiggyesztenéd?

- Konferenciák (magyar idõ szerint)-
június 1. - hétfõ: 19:25 Microsoft, 23:00 EA, 02:00 Ubisoft
június 2. - kedd: 18:00 Nintendo, 20:00 Sony
június 3. - szerda: Square Enix 20:00, Konami 24:00

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
<#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
dán :]

Falcon87

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ProGabe
egy vállalkozó szellemû modinak kéne az E3 topkikot kéne kicsit feldobni ezekkel a linkekkel:

legnagyobbként, banner alá mehetne EZ. "Ingyenes, élõ HD közvetítés minden sajtókonferenciáról, hivatalos és exkluzív anyagok.", vagy valami hasonló névvel

alá "Egyéb ingyenes streamek, gyûjtõoldalak: G4, IGN, GameSpot, 1Up, Hardwired"

elõre is köszönöm!

Kandurex
hm...nem hiszem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Szerintem se!
RS
Szerintem EZ nem a topikba tartozik.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

EnZsolt
Köszi 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Lammer
😉

EnZsolt
Azt hiszem megint kéne egy kis rendcsinálás ITT.

Köszönöm!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

DarkSector
Bár itt most valszeg megint én kapom a felkiáltójeleket, mert az kapja akit leszólnak errefelé, nem pedig aki ilyenekkel szólja le a többit, legalábbis én ugy kaptam...

De azért thx
tudom te csak jót akartál.<#puszi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
Kérném ezt a bannert ide. A mostani helyére.
Köszi.
SL

Diablo 3, #5271 és hasonlók.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

gfreak
Szavsztok!

Itt a Diablo 3 topikban kéne egy kis..hmm...segítség, hogy végre magáról a témáról is lehessen beszélgetni. 😉

Köszi!

Racism is a weapon of mass destruction!

robotnyk
másoltam, sry, nem értek hozzá :p
thx.
Lammer
dán 😊

(btw a vegen /embed lesz, mert nem nyitottunk objectet, ugye^^)

robotnyk
üdv
ebbe a topicba kellene egy bannert betenni.

ezt, így:

<embed src="http://members.chello.hu/robotnyk/coh_banner.swf" menu="false" quality="high" wmode="transparent" width="780" height="205"</object>

köszi
#43 kicsit reklámszag terjeng törölnétek? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Maximus4
Sziasztok!
Szeretném újra kinyittatni a topikot mert elindult az oldal.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ok,mégegyszer köszönöm.Ha elindul az oldal feltétlenül írok.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lammer
dobj majd egy privatot, ha ugy latod, hogy nyithatom ujra^^

#13168: torolve :]
#13167: sajatba sajnos nincs jogom, remelem kollega "arra jar" majd 😞

Maximus4
Köszönöm a gyors intézkedést!

Maximus4
Sziasztok!
Szeretném záratni ideiglenesen a maffiózó topikot,mert 3 napja nem megy a játék és rettenetesen sok lett az off hozzászólás.Köszönöm!

n3whous3
sambauer
Tisztelt moderátorok ! Örömmel venném ha erre a topikra rápillantanátok. Köszönöm.

Turn Me On Dead Man

A Test Drive Unlimited topicot napok óta elárasztják az offolások, mert egyetlen modi sem látogat el oda. Légyszi, csináljatok már valamit! És ne csak töröljetek, de fenyítsetek is, mert ez rendszeresen így megy! Jó lenne, ha a fórumnak végre lenne IGAZI házigazdája, nem csak egy kamu emberke, aki minden héten egyszer benéz, ha éppen kedve tartja.

bocs, közben a hg kitörölgetett

SL
Hellósztok
Az Unreal Tournament 3 topikból légyszíves töröljétek a #3457. hozzászólásomat.
Köszönöm!

Estét! Van ez a TDU-s topic ahova igaz nem szépen írtam idegességemben, de nem tudtam irányítani magamat mert már nem egyszer szivatott meg USAMEN POWER és nagyon kellemetlenül éreztem magamat, ezért bocsássanak meg a beszédemért, de azokat a priviket amiket kaptam (én is küldtem olyat...) USAMEN POWER nevû embertõl, az már elengedhetetlen! szerintem ráférne 1 hét bann, más szemszögébõl nekem is, de azthiszem nekem/nekünk volt igazunk... és direkt csinálja csinálja és csinálja.... ennyit róla, imádom a játékot de folyton szivat, amennyiben a hírnevét a topicnak meg akarják tartani, kérem 1 hét bannolással Usamen Power nevû embert! Ebbõl elég volt kaptam olyan megjegyzéseket, ahol ugyanezt írták le amit ide én...

saslaca
Ráér!

Lammer
ez mar tenyleg gaz volt... zartam is... kis pihi... aztan majd ujranyitjuk 😉

saslaca
Jó Napot a moderátor uraknak! Azt szeretném kérni hogy valaki tegyen itt rendet mert ez már bõven kimeríti a HG jogait. Gondolok itt:Bann-ra és esetleg egy hetes topik zárasra. Remélem imám meghallgattatásra kerül! Köszönöm További szép napot!

Nem tudom, hogy kérhetem-e a topik bezárását, legalább egy hétre? Ugyanis ez már nem arról szól amirõl kellene. Errõl a topikról van szó. Köszi.

Õ darkunter. topik #51055

Ugyanott folytatja, ahol abbahagyta tegnap.
topik #51047 stb.
Bannolni kéne, a darkunter nevû egyén is õ. Köszi.

Kandurex
nm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

köszkösz!😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

napocskát.

ezt a bannert szeretnénk, ha betennétek ide.

köszi elõre is.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Cindas
<#zavart2>

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

saslaca
Köszönöm a többiek nevében is! Jöhetsz sûrûbben is!

Lammer
toroltem es irtam a topikba^^

Falcon87
Jólvanmár, majdnem ugyanaz 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

leho94
Milyen ETS ? 😄DD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"