Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Tisztelt moderátor urak! Nem lehetne valami IQ tesztet tenni a regisztráció elejére? Mert ami egyes topikokban megy az katasztrófa!

94mike
Ezt hogy csináltuk?:S ezt a hsz-t én irtam.és mégis ugy jelentmeg mintha Dozso irta volta.mi lehet a gond?:S miért csináltaezt?:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

NH G240
Reklám: #46150

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

BB7
HackThat Piramislink
Jeffjohnson
második alkalommal sem ment

Jeffjohnson
küldtem a [email protected] címre de kb 2 sec múlva visszadobta a hotmail ,hogy nem tudta kézbesíteni.....

Jeffjohnson
ott a pont!<#idiota> haver adta a linket ,hogy ide írjak de attól még elolvashattam volna <#falbav> bocsesz

Kandurex
Jól van, és most koncentrálj, a most írt mondat: "Jól van" kezdésére. Megvan? Tekinteted szép lassan emeld fel, míg a "szolgálunk és védünk!" képet meg nem látod, erõsen koncentrálj benne az Sg.hu feliratra.

Hogy akarsz házigazda lenni, ha ennyire figyelmetlen vagy?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jeffjohnson
Hi!
Szeretnék házigazda lenni ebben a topikban:Star Wars: The Old Republic (MMORPG) még nincs házigazda és szívesen elvállalnám mert nagyon érdekel a játék <#vigyor4>

kazai21
Üdv!
Itt.
#53446: Reklám.

Mi equipo favorito: Real Madrid

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tatyla
ebben a topikban a Draconica címet Dragonicára javítsátok ki pls köszi elõre is.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Misi az ezredes
TOPIC kokos-t kérném jutalmazni. Szerintem senki ne fikázzon engem azért mert én valamilyen szimulátorral szeretek kikapcsolódni. És szerintem a többi felhasználó sem. köszönöm

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

saslaca
Akkor jó! De viszont nekem is lenne egy problémám.(Ez már nem neked szól DIESEL DOG!) A bajom a következõ: A Landwirtschafts simulator topicban itt már megint elszabadult a pokol. Jelen esetben a vezetõ értelmiségek egy modon vitáztak össze. És szeretném kérni a tisztelt moderátor urakat hogy jutalmazzák meg õket és ne legyenek szûkmarkúak! Megértéseteket köszönöm! további szép napot/estét mindenkinek!

Semmi probléma! 😊
saslaca
Jaj! bocs! Nem a te hsz-odra gondoltam! Hanem arra amit belinkeltél. Ezerbocs amiért félrevezettelek! Nem volt szándékos.<#csodalk><#csodalk>

NH G240
Ez a topik:
Fórumképtelen magatartás: #45695, #45693
#45689: Szándékosan linkeli a privát üzenet képét, hogy bizonyítsa mennyire van igaza (természetesen pont az ellenkezõje van).

(Az aktuális témát százszor megbeszéltük, de valaki csak felhozza valami halvány ürüggyel.)

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Már ne haragudj de én csak a topiknak a házigazdája vagyok és csak jeleztem egy problémás HSZ-t. Nem tudom hogy evvel mi a baj. Kicsit gondolkozz mielõtt megszólalsz kérlek...

Elnézést az OFF-ért...
saslaca
Ez már az a szint ahol egy ****mániás óvodás jár egy kicsit öregebb bõrben.

Errõl a felhasználóról lenne szó!

ITT

Elnézést a kettõ HSZ-ért, és köszönöm még egyszer!
Tisztelt Moderátorok!

Az alábbi HSZ-al (#53054) van egy kis probléma az Euro Truck SImulator topikbanITT! A tisztelt felhasználó igen ízléstelenül ír a topikba.
Kérném a felhasználó jutalmazását, a vulgáris HSZ-a miatt!

Köszönöm!
Rubio
Üdv.!

Be kellene kukkantani az ETS topikba, mert már megint elkezdõdött az egymás munkájának szidása és az ezzel járó gyalázkodás, mocskolódás stb... Nem tudok kit belinkelni, mert már annyian nem bírnak magukkal!

picket
itt #137592 többszöri törlés után sem érti, hogy nem témába vág, reklám. Visszamásolja, fene tudja miért ilyen kitartó, talán büntetõpontokra gyúr :S

&#3237;_&#3237;

saslaca
Az ilyeneket kellene falhoz állítani...

kazai21
Üdv!
Itt már megint prémium Driver:S
#52976 hsz.

grebber
Ezt a szöveget betudnátok tenni ebbe a topicba a banner alá:

Ha érdekel a magyar feliratos verzió vedd meg!!!!!

Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

belapeter
Szevasztok.
Szeretnék megkérni egy MODERÁTORT hoyg írjon privátba nekem.
Mindeggy mit,de nagyon szépen kérem írjon.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Carlos
Akkor egy kis sokkterápia, ugyanaz a topik:

#25044:
félsz is csicska!! te támadtál engem bérgeci,nem hallom hogy csörögne a tlefonom! télleg egy csicska vagy!

és te apple rák te is ki a faszom vagy te?

én rétinigger?

több pénzem van nmint neked hajszállad hülyegyerek,lenézed a cigányokat?

ne haragudj de én nem egy kibaszott gyárba szopom a faszt mint te szaros 80 ezerért,naponta elbaszok annyit te csicska halom na mért nem hivsz? és beszéljük meg a többit ratyikám?? SZOPJ LE TE CSICSKA ÉS ÉN GYALOG? S-500 AM VAN AMI NEKED SOSEM LESZ! NA AKKOR TOLD IDE A CIMED HAGY MENJEK MEGNÉZZÜK MEKKORA NAGY GANGXTER VAGY A VALO ÉLETBEN IS NA ALIG VÁROM KIHUZOM A BELEDET RETKES KUTYA!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ki kéne osztani pár ban-t a maffiózó topikban.

Atomdurva káromkodások.

Þór vígi þessi rúnar

kazai21
Oké ez meg van beszélve😉

Kandurex
ha a szín más, akkor megkülönböztethetõ, ha megkülönböztethetõ, használható

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kazai21
Mit hasonlít?:C
Nézd már meg ugyan az csak a szín más.

Ez olyan eset amibõl nagy általánosságban a viták szoktak keletkezni az ETS topikban. Csak az arról szól általában hogy elloptad a kamionom, stb... de mindegy...

Elnézést az OFF-ért!
leho94
ember , attól hogy hasonlít a logója a tiédre attól még nem ellopta -.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kazai21
Ja sry,hogy ide írtam:S

kazai21
Prémium Driver nevõ felhasználó ellopta a lógónkat.
Nekem a készítõ meg engedte,de neki nem.

Prince23
Kérem töröljétek véglegesen is...

Jah jó oké 😉

Contrecast
pót topiknak ott van a HunTruckers!
egy IP-hez csak egy reget lehet használni és van IP tiltás is!
ott lehet nyugit csinálni!!! és 1 admin mindig van ott! vagy a moderátorok!
szóval az a pót topik! csak oda kevesen mennek!

Tisztelt Moderátorok! Ismét sürgõs intézkedést kérnék az Euro Truck Simulator topikba, szándékos off, vita, flém keltés, vulgáris magatartás miatt!

Köszönöm!!!
PlogT
Üdv. Mindenkinek!
ETS topik zárjátok már be ezt a topikot.... Ugy offol mindenki hogy na csak....

Tomika001
Bocs mert kettõ van!
Kösszi!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika001

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Na ne tényleg?Egy a lényeg hogy ha lehet zárják a topicot, csak kéne vlhol máshol meg pót topicot ahova nem tudnak belépni :S
Kulcsszó:Tûnjenek el a ...-k
Bocsika, hogy moderátor topicba ilyet írok, 😞

szép estét mindenkinek!
valamelyik modi legyen szíves tekintsen be az ETS topicba mert 1-2 ember ott vezeti le a felesleges energiáját
hogy ne kelljen keresni:ETS topic

No music, no life....

Contrecast
nem lehet IP-vel bannolni!!!

gyemant04
ETS topik zárjátok már be végre...

... Mixed Martial Arts

IP cím dehogynem!!!Asszem :S 😄
legalább otthonról nem tud !!!ÍGy sorba ki lesz lõve az összes IP cím amit szokott használni<#violent>

leho94
Nem sok értelme van IP-vel bannolni .. ugyis visszajön

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Minél elõbb legyen valami az Euro Truck Simulátor topicba én szívesen IP-vel bannolnám õket 1 évig...Minél elõbb, mert megnézi egy kisebb gyerek aztán mit gondol???Undorító amit tudnak mûvelni ezek a...-k