Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
HackThat Piramislink
Hogy akarsz házigazda lenni, ha ennyire figyelmetlen vagy?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szeretnék házigazda lenni ebben a topikban:Star Wars: The Old Republic (MMORPG) még nincs házigazda és szívesen elvállalnám mert nagyon érdekel a játék <#vigyor4>#vigyor4>
Mi equipo favorito: Real Madrid
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Fórumképtelen magatartás: #45695, #45693
#45689: Szándékosan linkeli a privát üzenet képét, hogy bizonyítsa mennyire van igaza (természetesen pont az ellenkezõje van).
(Az aktuális témát százszor megbeszéltük, de valaki csak felhozza valami halvány ürüggyel.)
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Elnézést az OFF-ért...
Az alábbi HSZ-al (#53054) van egy kis probléma az Euro Truck SImulator topikbanITT! A tisztelt felhasználó igen ízléstelenül ír a topikba.
Kérném a felhasználó jutalmazását, a vulgáris HSZ-a miatt!
Köszönöm!
Be kellene kukkantani az ETS topikba, mert már megint elkezdõdött az egymás munkájának szidása és az ezzel járó gyalázkodás, mocskolódás stb... Nem tudok kit belinkelni, mert már annyian nem bírnak magukkal!
ಥ_ಥ
Ha érdekel a magyar feliratos verzió vedd meg!!!!!
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Szeretnék megkérni egy MODERÁTORT hoyg írjon privátba nekem.
Mindeggy mit,de nagyon szépen kérem írjon.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
#25044:
félsz is csicska!! te támadtál engem bérgeci,nem hallom hogy csörögne a tlefonom! télleg egy csicska vagy!
és te apple rák te is ki a faszom vagy te?
én rétinigger?
több pénzem van nmint neked hajszállad hülyegyerek,lenézed a cigányokat?
ne haragudj de én nem egy kibaszott gyárba szopom a faszt mint te szaros 80 ezerért,naponta elbaszok annyit te csicska halom na mért nem hivsz? és beszéljük meg a többit ratyikám?? SZOPJ LE TE CSICSKA ÉS ÉN GYALOG? S-500 AM VAN AMI NEKED SOSEM LESZ! NA AKKOR TOLD IDE A CIMED HAGY MENJEK MEGNÉZZÜK MEKKORA NAGY GANGXTER VAGY A VALO ÉLETBEN IS NA ALIG VÁROM KIHUZOM A BELEDET RETKES KUTYA!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elnézést az OFF-ért!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nekem a készítõ meg engedte,de neki nem.
egy IP-hez csak egy reget lehet használni és van IP tiltás is!
ott lehet nyugit csinálni!!! és 1 admin mindig van ott! vagy a moderátorok!
szóval az a pót topik! csak oda kevesen mennek!
Köszönöm!!!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Kulcsszó:Tûnjenek el a ...-k
Bocsika, hogy moderátor topicba ilyet írok, 😞
valamelyik modi legyen szíves tekintsen be az ETS topicba mert 1-2 ember ott vezeti le a felesleges energiáját
hogy ne kelljen keresni:ETS topic
No music, no life....
... Mixed Martial Arts
legalább otthonról nem tud !!!ÍGy sorba ki lesz lõve az összes IP cím amit szokott használni<#violent>#violent>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"