21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Rocco27 #20824 Valaki adjon már egy nyugtatót ennek a Gulyának, mert nem bír a szájával. Szóltam neki, hogy nem megfelelő a stílusa: 1407 és 1415, de továbbra is csak mondja ahogy jól esik neki. -
Baker1 #20823 Köszi a gyors reakciót, Szabi! Én kis butus el is felejtettem, hogy átneveztem. :D Tárhelyet váltottam és gondolom megfeledkeztem róla, mi volt a régi elérési út. -
#20822 átnevezted a tárhelyen a mappát ahol a kép volt :D -
Baker1 #20821 Kedves Moderátortok! Az alábbi logót és hátteret szeretném betetetni a Call of Duty Infinite Warfare topikjába. Valamiért eltűnt onnan. :(
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.09.25. 10:15:09 -
Angelus1991ster #20820 Sziasztok! Egyik hozzászólásom a World of Tanks topik megjelenítését hazavágta. Ha nem gond kitörölnétek?
Előre is köszönöm.
https://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/380629
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.19. 20:13:27 -
S8DJ #20819 https://sg.hu/forum/uzenet/1462566255/1355
https://sg.hu/forum/uzenet/1462566255/1372
Nem bír magával a srác.
Utoljára szerkesztette: S8DJ, 2016.08.31. 13:56:12 -
#20818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]majd jól kivizsgáljuk -
#20817 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt jelenteni fogom a moderátoroknak! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 17:33:50 -
#20816 Oké! -
#20815 Én töröltem a hozzászólásokat, bocs ha belekerült az is, nem szándékos volt. -
#20814 Azt miért nem írod ide, hogy simán törölted adam46 hsz-ét, amiben új HG választását kezdeményezte?
Meg azt, hogy minden negatív véleményt is töröltél a játékról, amit szintén adam46 írt? Most az én törölt hsz-eimet nem is említem, mert túl léptem már a dolgon.
Nekem ez totál személyes hadjáratnak tűnik részedről és eléggé súlyosan visszaélsz a HG jogoddal. -
#20813 rá fogok ma nézni
szerk: úgy látom rend lett, meg törölve lett a flame
máskor szólj hamarabb, hogy még az elején bekapcsolódhassak
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.08.24. 11:09:23 -
#20812 Tisztelt Moderátor Urak!
Szeretném kérni sertrex fegyelmezését. Folyamatos OFF Codemasters F1 topik, a topik szabályait nem képes betartani ( mindenki más igen ). Szép szó nem használ. ( játékkal nem játszik és nem rendelkezik vele, zavarja az érdemi beszélgetéseket és információ áramlást ).
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.24. 10:35:44 -
#20811 Bocsánat a szemetelésért, viszont az eredeti probléma még mindig fent áll. F1 topikban most is törölte az egyik hozzászólásomat, amiben a játékkal kapcsolatban írtam, plusz felhozta, hogy lemond a HG szerepről, ha akarjuk. Én meg mondtam, hogy igen mondjon le és Alexease legyen az új HG. Továbbra is személyes ellentét miatt törli a hozzászólásokat. Ráadásul nem is az ő hozzászólására válaszoltam. -
#20810 Jonnyka (vagy barki, aki epp raer)!
Lecci takarits mar picit a Skyrim topikban, mert attol felek, hogy olyan ordas nagy anyazas lesz mar megint Although baratunknak is (de persze nem csak az o hibaja, hiszen kellenek a magunkfajta faszok is, akik nem hagyjak ra, pedig azt kellene... tudom) koszonhetoen, amelyre semmi szukseg.
A mai nap termese kvazi mehet a kukaba, A #28997 (innen) kommenttol kezdve egeszen a legfrissebbig. Esetleg a #28985 is mehetne a levesbe, az volt a szikra.
Sajnos a moderatorunk kisse offline mostansag, igy aztan muszaj ide fordulni. Lekotelezel, koszonom! -
#20809 Folytassátok privátban, mert jelenleg a moderátor topik szabályzatát szegitek meg sorozatban. -
#20808 Imádok betérni ide a Rózsa Presszóba, itt mindig zajlik az élet. -
#20807 Megint nem arra válaszoltál, hogy a hozzászólásomban mi volt a személyeskedés. Továbbra is azért törölted, mert neked nem tetsző dolgokat írtam. Még mindig várom a hozzászólásom személyeskedő részének a bemutatását.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.08.23. 16:02:34 -
#20806 Légyszíves legalább a normális beszélgetéseket ne keverd bele, mert semmi gond nincs azokkal. Minden negatívot le lehet írni, le is írják sokan, senki nem tiltja mint ahogy az azokra való reflektálást sem. Minden más megint csak felesleges maszlag.
Pofon egyszerű a fórumozás arról kell beszélni mint ami a téma.
Lépjünk túl ezen megint, már sokadjára unalmas ugyan azok a körök ugyan azokkal.
További szép napot. -
#20805 Még mindig ott járunk, hogy nem tudod megindokolni, hogy abban a hozzászólásomban mi volt a személyeskedés. Neked már az is személyeskedésnek számít, ha valaki válaszol a hozzászólásodra és az egyik sorra azt mondja, hogy hülyeség. A játékkal kapcsolatban írtam, csak mivel neked nem tetszett, mert negatív dolog a Codemasters-re nézve, ezért törölted és rávágtad a kamu "személyeskedés" jelzőt, ergo visszaéltél a HG szereppel. -
#20804 Az a baj hogy nem érzed, és azóta még volt 3 teljesen felesleges oda nem illő akármi és nyilván lesz is, de a törlés gomb is ott lesz, még pár alkalommal nem esik nehezemre, de aztán én fogom kérni a moderátorokat. Normálisan kell csinálni, csak a játékról beszélni és nem a másikkal foglalkozni, mint írtam. Ennyi a titok. Az oda írók 90%nak megy.
Hétköznapi példádba se szőj bele, semmi köze a játékhoz. Ne is írd le a nevem, nem kell senki nem kéri. Én legalább is nem. Nem érdekel ki vagy, nem is akarom, így téged se érdekeljen én ki vagyok és hogy csinálom a dolgokat. Van egy játék amit meg lehet vitatni F1 2016. Minden másra van jobb hely.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.23. 15:50:17 -
#20803 Finoman fogalmaztam, ennél sokkal sarkosabban is tudnék ezekröl a szemetekröl.
De nem eröltetem tovább a dolgot, mint mondtam csak kérdeztem és te válaszoltál amit nekem az eröviszonyok miatt el kell fogadnom még ha nem is értek egyet vele. -
#20802 mesélj már, mit jelent neked a moderátor
aztán mit jelent neked a műhelyhangulat
a stílust pedig ne, se a fórumra nem való, se én nem értek belőle, és még durci is leszek miatta -
#20801 " fikázzák a cracker csapatokat "...izé, nem ez volna a normális? szerintem egytöl-egyig egy gerinctelelen f@szszopó mindegyik de ez persze csak magánvélemény. Az adott topik továbbiakban engem nem zavar, mivel nem járok oda többet de hogy te ebben a témában mühelyhangulatról meg üdvözlendö dologról beszélsz azért az több mint furcsa egy moditól. -
#20800 ha nem nézzük az ilyen begyöpösödött sztereotíp faszságokat, hanem mondjuk megpróbáljuk a valóságot nézni:
ez egy tudományos, informatikai, gamer, stb fórum
ez a "játékosok fóruma" szekció kifejezetten a gamereknek van, pontosabban magyar gamereknek, akiket érdekel bármilyen szinten a számítógépes játék ipar, a játékok
a játékiparnak (főleg időről időre felbukkanva, pl. most is a denuvo miatt) igencsak nagy szelete, nagy témája a warez
innentől véleményem szerint nemhogy helye van itt a topicnak, de azt állítom, hogy az ilyen jellegű topicoknak van igazán helye
persze ha átfordulna valami kifacsart fura faszságba a topic, amiben crackért sírnak a userek, meg fikázzák a cracker csapatokat, meg miegymás, nem pedig magáról a témáról beszélgetnek, az megint más, az nem való ide
én csak örülök, ha esetleg az sg történelmében.. hát nem túl sokadjára ki tudna alakulni valamiféle műhelyhangulat egy témával kapcsolatban, legyen az most éppen a warez, meg a legújabb másolásvédelmek -
#20799 A Codemasters F1 Game topikban Totti5 házigazda kiskirályt játszik. Reagáltam a hozzászólására, amiben semmi személyeskedés nem volt, pusztán a játékról írtam le a véleményem és felhoztam egy hétköznapi példát, erre törölte a hozzászólásomat "személyeskedés" miatt. Utána kértem, hogy nevezze meg, hogy milyen személyeskedésben részesült, erre azt a hozzászólást is törölte és továbbra sem válaszol. Nézzetek kérlek a körmére.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.08.23. 13:20:37 -
Ironman2 #20798 https://sg.hu/forum/uzenet/1454094484/1 -
Plata #20797 Ha zavar ne nézz oda.
Egyébként mi a fene az a denuvo? -
Ironman2 #20796 -
#20795 Igen zavar, de, csak kérdeztem, ha szerinted a játékosok forumában helye van akkor maradjon, végül is magyarok vagyunk kellenek a warez tippek... -
#20794 zavar? tökre helye van ott -
#20793 Srácok a denuvos topikot nem kellenne áthelyezni a saját forumba? csak azért mert 90%-ban az a téma, hogy melyik játékot végre mikor törik fel és ha már feltörték honnan és hogyan...stb. -
aru #20792 Nem tudom itt kellene e jeleznem, de a Wot topikra a Nod trójait jelez (JS/Kryptik.ALB trójai). A topik bannert le is tiltja.
http://imgur.com/a/dG1ld
Szerk.
Látom lejebb, hogy már más is jelezte. Bocsi.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.13. 19:46:26 -
#20791 Sziasztok!
Kérlek benneteket, a Borderlands 2 topikba nézzetek már be és intézkedjetek (utolsó 2 HSZ: 6950, 6949)! Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.08.02. 18:31:20 -
Rue East #20790 A moderátorok figyelmébe ajánlanám a War Thunder: Ground Forces topikot, mert amit ott egyesek fórumozás címszó alatt művelnek folyamatosan, az már nagyon unalmas. -
#20789 a World of Tanks topic minify-olt javascripttel fertőzött, legalábbis mikor írtam, ez történt -
Silverbeast #20788 A World of Tanks topic JS/Kryptik.ALB trójaival fertőzött, legalábbis nekem az aktív viruskereső ezt írta ki, mikor megpróbáltam belépni a topikba. -
#20787 Ok, ha a http-t lehagyom, akkor működik. Zsír, bocs a zavarásért. -
#20786 pedig mennie kell:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20785 Sziasztok!
Valamiért nem tudok linkelni a youtube-ról videót. Próbáltam a flash tag-ek közé kézzel beilleszteni a linket, de úgy sem jelenik meg. Ez saját probléma, vagy "globális"?