banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

  • walert
    #370316
    Le lehet vonni következtetést kis számú csatából is, mivel ezekben annyi un. ritka jelenség zsúfolódott össze, hogy nyílvánvaló a manipulációs. Viszont itt két részre válik a közönség a magyarázatban.

    1 - Nyílvánvaló vesztes széria a WG részéről. Arra akar ösztönözni, hogy még több pénzt tegyél a játékba, hogy kihúzd a tankod és ezt free XP váltásával vagy állandó gold lődözésével érd el.

    2 - A WoT fanatikusai részéről annyival zárják le, hogy ez egy véletlenszám generátor szélsőségei értékei dobálása miatt van vagy RNG beakadt.

    Az a baj, hogy a WoT fanatikai nem gondolkoznak tovább. Mert, ha egy RNG ilyen szélsőséges értékeket tud dobálni ez azt jelenti, hogy csaták sorozatos végkimenetelének eldöntésébe szól bele, ami tíltott dolog és a legszebb szó minimum az unfair. Ekkor át KELL alakítani az RNG-t hogy ne szivassa a szerencsétleneket. A másik pedig, ha a fanatikusoknak nincsen igazuk, ami egy szélsőség irányában elfogultaknak állandó ismérve, akkor az első verzió lép életbe.

    Konklúzió : Mindenképpen a játékba való belenyúlást kell eszközőlni a tisztaság érdekében.