21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#15300 Legutolsó hsz, gyerek már bannolva van, csak ne maradjon szemét. -
#15299 kitöröltem, mert rájöttem csak folyamat rád emlékeztetne a szöveg, nah most váljon szét az utunk, hallani sem akarok rólad, ne gyere utánam.
by -
#15298 te figy nem lesz munkád vazze, ne aggódj leszarom a topic-ot, nem is megyek be.
ezt meg te erőszakoltad ki, viseld következményét. by -
#15297 ennek a "zembernek" az aláírása után mit lehetne mondani, T. Moderátorok?
oldjuk meg privátban?
én megoldom, az általam felügyelt topicban (van asszem 2) amíg a "Frank99 te vén fasz, hogy vinne el a rák!" aláírással commentel MINDEN hozzászólását törölni fogom.
jóindulatra jóindulattal válaszolok. és még én fogok elnézést kérni. -
#15296 Ezt a topikot kérném átnevezni erre: Batman: Arkham City
(vagy bezárni és a kevesebb kommentes Batman: Arkham City topikot meghagyni) A döntés joga úgyis a tietek!
Köszönöm! -
Coolfire #15295 Köszi! -
n3whous3 #15294 ebben a topikban fent látható képet másold ki és nézd meg a méreteit. Magasságban lehet változtatni magasabbra, de szélességnek irányadó. -
Coolfire #15293 Hellóka!Mekkora a max. bannerméret,amit be tudok rakni? -
#15292 #146351 -
#15291 mert kénytelen voltam ennyi faszság után.... ha fontos lett volna, akkor kb pár hónapja az első baszakodása után irtam volna le, de én hülye azt hittem hogy tud normális is lenni. -
#15290 akkor minek irtad le ?
ehh. -
#15289 kösz, de nem ez volt a lényege a hsz-nak, még hogy privátba irkáljak ennek a faszkalapnak.
pfff
még ez is sok időpazarlás amit most foglalkoztam vele.. -
#15288 genyó :DD rég hallottam már ezt a kifejezést...
szóval, intézzétek privátban, köszi -
#15287 akkor sztem be is fejezhetitek -
#15286 leszarom ezekután eddigis így volt, basztattak, és mikor visszaszóltam jött a warn...az a lényeg hogy genyó fasz vagy és nem fogsz változni, már 2x...érted bazdmeg 2x mondtam hogy oké nincs harag tök normális leszek, itt ott csipkelődsz egye fene, normálissan beszéltem hozzád, hátha megváltozol de nem ien voltál ien maradsz...ennyi.
ráadásul 15283-ban te is leírtad amiről beszéltem mész utánam a másik topicban nemtuom mibajod van és amikor a másik topicban normálissan irok, MÁSOOKNAK, még csak nem is neked, te kezded újra...és nálam nagy a türelem, meg irtam neked nem vagyok haragtartó, de kurvára makacs vagy, és már neked eleget engedtem...mintha homokos lennél, én már régebben nem értem mit foglalkozol velem....
leszarom büntessenek meg faszt érdekel. -
#15285 ezt a hozzászólást inkább nem véleményezem, remélem megteszik helyettem mások.
a jó kívánságodat remélem értékeli valaki egy jutalomponttal, megérdemelnéd te ... bár a végét Én töröltem, TE nem.... -
#15284 vén fasz vagy, nem érted, nem gond.
még 1x...a warez topic warez topic, a te topic-odba nem irtam warez-ről, se nem szóltam hozád, ha irtam neked, úgy érzem tök normális voltam, sokat elnéztem neked.
van saját gyereked, annak dirigálj, ne azérrt törölj egy topicba hsz., mert az ember egy másikban ir odavaló témáról.
aztánmeg butavagy mert az hekk vazze. nem wh-ról meg csalásokról van a warezban szó ...ehhez is tuskó vagy vazze.
berögzült vén fasz vagy, aki itt próbálja kiélni magát, mert otthon nem megy, ennyi.
ne keverd a dolgokat, személyeskedsz, és most nincs igazad ennyi...remélem nem élsz sokat....és hamar elvisz a rák. -
#15283 mi a pálya?
azt írtad nem gáz, hogy töröltem egy nem odavaló hozzászólásodat.
Most meg 1 nap után itt próbálkozol?
BÁRKI megnézheti a kapcsolódó MW2 warez-tpicban, hogy a te ott a legnagyobb szószóló vagy az összes létező csalásban, hacked témában.
akkor én nézzem el, amit csinálsz a topicban, ahol egyértelműen tiltott a warez és hasonló....
NEM fogom elnézni, felőlem szólhatsz a Pintér belügyminiszternek is kisfiam.
a hozzád hasonlók nem nézték szívesen, hogy én lettem a házigazda, de a játékosok nagyobb része igencsak üdvözölte, és ennek köszönhetően 90%-osan sikerül is a megfelelő mederben tartani a topicot, volt vele gond rendesen, meg lehet nézni a törölt nem odavaló hozzászólások számát...
és néha hibázok én is, de most nem ez volt..... -
#15282 most is frank99 törölte a hsz-omat, a cod6 topicban.
csak azért mert nem bírja az arcom...
én eddig soha nem piszkálódtam vele, kivéve ha személyeskedett.
nem szóltam hozzá, ha mostanában irtam neki, tök korrektül, el is néztem neki hogy elmond folyton mindennek, csak azért mert írok a warez topicban is.(holott megvettem a játékot origiben is)
most is warezpatkny vagyok neki, holott nem írtam warezt a topic-jában...TUDOM ÉN IS A SZABÁLYOKAT, írtam neki hogy az amit törölt, nem warez volt...nah ezt a hsz-mat is kitörölte...
amúgy kurvára nem érdekel, megszoktam a stílusát, meg hogy ha visszaszólok jogossan, én kapok WARN-t, csak legalább ne mondja nekem senki, hogy it vannak moderátorok, nagy lóf...t.
ha lenne fegyelmezés, akkor az az üzenet is törölve lenne, amiben engem sérteget, mert ha jól emlékszem a személyes sértegetés az szabályba ütközik.
nem azt mondom hogy személyessen te vagy a hibája hogy ez így van vagy xy személy de ez egyoldalú dolog, nem pedig szabályos ahogy manapság megy az sg.
nah mindegy lényegtelen. -
#15281 törölni pont úgy lenne tisztességes, hogy először a házigazdák is ide jeleznék... -
#15280 "ezért szoktak olyan embert házigazdának rakni, aki már megérett az adott topikban a feladatra, de ezt persze nem fogjátok fel, hanem 20 hozzászólás után már jelentkeztek házigazdának és csodálkoztok, hogy senki nem válaszol"
ki rakta meg őket házigazdának?
nem az a baj hogy házigazdák, hanem ellenőrizhetetlenül kapnak tölrési jogot. -
n3whous3 #15279 ezért szoktak olyan embert házigazdának rakni, aki már megérett az adott topikban a feladatra, de ezt persze nem fogjátok fel, hanem 20 hozzászólás után már jelentkeztek házigazdának és csodálkoztok, hogy senki nem válaszol
a modik pedig ugyanazok, mint 4 éve, szóval kíváncsi lennék mi a gondod.
Prince23: vannak alapszabályok, úgy általában a fórumokon és az interneten is. Ha valaki keresni akar infót a hőn szeretett játékodról, biztos nem akar 2 topikot átfutni, hanem mindenkinek ugyanabba kéne postolnia. Lehet, hogy ez semmiség, de netikett. Olyan szintű dolog, mintha bemennél cipőben szőnyegre. Lehet, hogy tiszta a talpa, de azért bunkóság. -
#15278 jah régebben jobban volt moderálás most meg.
házigazdáktól szépen elvenném a törlés jogát, és azt kellene, hogy ha gondjuk van ők is elsőnek ide panaszkodnának, mert így valakit gondolnak és ok nélkül szabályozzák....pffff -
#15277 Hoztam hivatalos infókat Arkham Cityről, nyitottam neki egy topikot és ez a hála. hát jól van... Mindegy felőlem ki is baszhatnak innen, ezentúl leszarom, úgy is csak a Dragon Age topik miatt jártam fel sg-re nemrégiben. -
#15276 itt leszarnak mindent a moderátorok...van fogyatékos házigazdi, és azt is hagyják, hogy baszogassa büntetés és ok nélkül az embereket, ide kár írni...lehet rosszul esik a moderátoroknak, de ez az IGAZSÁG
-
#15275 és még én vagyok a fogyatékos :) azt ugye bár nem tudod jelenteni, hogy a B:AA 2 topikot neveztessék át...:/
de a topik, amit nyitottam még mindig valahogy létezik, a link alapján :S -
#15274 eszreveszed ugyis, ha reagalnak, semmi ertelme 2 millioszor leirni ugyanazt. -
#15273 zárható -
n3whous3 #15272 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281019265]#7 és #9 alapján close[/URL] -
#15271 Értem, de nem reagáltatok rá semmit. Ezért írtam. -
#15270 mar leirtad parszor, van szemuk, lattak korabban is. -
#15269 Sziasztok!
Valamelyik moderátor ránézhetne a levelemre. Ide is beírom.
Szeretnék jelentkezni házigazdának, adatok lent láthatóak. Vannak támogatók is #870 hozzászólástól kezdve.
Téma URL
Felhasználó nevem: adam46
Azonosítólap
Előre is köszönöm. -
Ironman2 #15268 Kösz Kandurex! -
Ironman2 #15267 Bocs,kicsit nagy lett a mérete
Akkor ezt rakjátok be:kép
kösz -
#15266 -
#15265 Ezt a háttérképet még is, hogy gondolod? -
Ironman2 #15264 Sziasztok!
Szeretnék megkérni valakit a moderátorok közül hogy ezt a képet,ebbe a topikba bannerba rakja be.És töröljétek a 26,39,42,44-es mocskolodó hozzászólást.Köszi -
veress11 #15263 Sziasztok
Kedves moderátorok kérlek töröljetek. -
#15262 Megkérnék egy moderátort, h ezt a képet ide rakja be bannernak.
Elöre is köszi. -
#15261 Szerintem ugyanaz a srác:
Ebben meg ez
Valamint számtalan saját és egyéb játékos topikban is tevékenykedik.