21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • gerisz23
    Üdv!Jelentkeznék a Star Trek Online fórum házigazdájának.
    Szavazataim a posztra:Lokker
    Plata
    Kotomicuki
    Lammaer

Saját Nick:gerisz23

Köszönöm!
  • j0nNyKa
    hsz szám
  • Ikarusfan
    Üdv!

Kicsit elszabadult a pokol itt, kérek valakit, hogy az IRL (vagy ál IRL, ki tudja) adatokkal dobálózó káromkodó delikvenseket hallgattassa el valaki. Köszönöm!
  • Zozo0122 #20904
    Kedves moderátorok!

Ha valaki épp ráér, legyen szíves kicserélni a HS topic (https://sg.hu/forum/tema/1363965548) bannerját erre:

banner

Előre is köszönöm!
  • MerlinW
    Csak fórumozz normálisan és ne szegd meg ezerszer a modtopik szabályait. Ne fárasszuk egymást kérlek.
  • yossarianHUN
    Oké. Akkor kérlek levezetnéd, hogy mire alapozod, hogy bármilyen alreget csináltam valaha is az SG-n? Mert nem csináltam.

Ahogy szerintem Voivod se (bár az ő nevében nem nyilatkozhatok).
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.14. 00:30:25
  • MerlinW
    Ahogy alreggel a modtopikban való trollkodásról is. A helyedben meghúznám magam, vagy keresnék más fórumot a felesleges feszkó levezetéséhez.
  • yossarianHUN
    Alreggel? Parancsolsz?
  • yossarianHUN
    Aranyos, hogy még hergeled, hátha ki lehet bannolni valamiért. Hajj, ebből a moderátor topikból szociológiai tanulmányt lehetne írni :D
  • j0nNyKa
    örökre elmész?
  • voivod32
    Természetesen. Ennyi volt.
  • yossarianHUN
    Engedd el, hadd csinálják :)
  • MerlinW
    Vedd már észre magadat...
  • voivod32
    Hogyne számíthatnál, ő itt egy MODERÁTOR ! Ő megtehti,hogy lgy beszél veled, mint tanár bácsi egy utolsó taknyossal... Szánalmas...
  • yossarianHUN
    Ohh Dzsonni, tőled mindig számíthat valami kultúrgyöngyszemre az ember
  • j0nNyKa
    legközelebb a végéről a megjegyzést nyugodtan elhagyhatod, senkit nem érdekel
  • yossarianHUN
    Újra itt, ismét egy WoT topik (Angelus1991ster) tag nevét lopva.

De legalább már tudjuk, hogy tényleg aru (volt) ez a humorherold. Nehéz gyerekkora lehetett.
  • MerlinW
  • MerlinW
    Várjuk a postást!
  • mrzoltan
    Tiszteletem!
    A Star Trek Online topic-ban levő házigazda szerepkörömet szeretném visszaadni, időhiány és inaktivitás miatt. Hozzászólásban jeleztem a tagoknak. Köszönöm.
    Szép estét.
  • aru
    Még 46 percetek van. Amint leadom a feljelentést holnap azt már visszavonni nem lehet, mert magánvádas. A rágalmazás egyértelműen megáll, mert sem az "alregek" nem igazak, sem az, hogy "apám ÁVH-s lett volna". Nekem tényleg mindegy! Törölgetés helyett inkább azt kellene konzultálnotok, hogy mettől-meddig szeretném!

SG.hu Kft. Székhely: 1074 Budapest, Dohány utca 58-62. 2. em. 29. (pár sarokra tőlem), Adószám: 13440925342, Cégjegyzékszám: 01 09 178304.

Puszi!
  • MerlinW
    Mindig tudtam, hogy az ész nem arányos a korral, de még mindig meg tudok lepődni a természet csodáin.
  • j0nNyKa
  • aru
    Akkor legyél szíves töröld ki a hozzászólásából a rágalmazását! 10 évre visszamenőleg megtudom mondani az össze IP címet amit a szolgáltató kiosztott nekem (kb 6 hónaponta váltja őket a szolgáltató, de az infótörvény miatt csak 1 évet fognak kiadni hivatalos megkeresésre), kizárólag azokat használom!!! Tudom, hogy az összes hsz mellett látjátok az összes IP-t, ez mindenütt így van! Ha rágalmaz akkor bizonyítson vagy törölje ki ha nem tud!

Nemrégen mentem neki egy közhasznú egyesületnek hasonló miatt és az első tárgyalási napon nyertem az ügyet. Jelenleg a rendőrségen vonják őket felelősségre bűnpártolás és hamistanúzás miatt slusszpoénként! Hajrá! Nem szeretem ha hazudnak és bele a pofámba!

Cselekedj, köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 16:52:43
  • j0nNyKa
    elég lesz
  • aru
    Amire válaszolt az teljesen rendben van! Én is szutyoknak neveznék egy cheatet és szoktam is annak! Remélem ezt az állításodat egy esetleges polgári peres eljárásban képes lennél bizonyítani. Ellenben töröld ki, mert nettó hazugság és slrtegetés!

Miért lennének azok? Egymás sértegetése az általam megjelölt hsz-el kezdődött, és ezt úgy mondom és látom, hogy egyik felet sem ismerem.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 15:53:35
  • j0nNyKa
    kár hogy szellemi fogyatékosok a moderátorok
    köszönjük a bizalmat
  • yossarianHUN
    Azért az megvan, hogy ő már a trollkodásra válaszolt? Ami szintén nem oké, de azért ne állítsuk be úgy, mintha Plata kezdett volna bármilyen indulatokat gerjeszteni. De mondjuk ezek után kezdem sejteni, hogy ki gyártja ezeket az alregeket.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.10. 15:42:38
  • aru
    Megint elkezdett feszűltséget szítani és személyeskedni.
  • yossarianHUN
    Visszatért.

Ismét egy WoT topikos fórumozót (Gyuszopapa) imitálva.
  • jarlaxxe
    Törölhetö topik.

Van már ilyen.
  • grebber
    Ezért volt ismerős akkor

Ezt a topikot kérem átnevezni Iron Harvest -re a Ma nyitott Iron Harvest-et pedig töröljétek...
  • grebber
    Ennek a topiknak a címét kérem javítsátok át Iron Harvest -re.

Sikeresen elírtam :(

Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.04. 10:16:00
  • Plata
    esim Topicra nézzetek már rá.Lehet tévedek de valami vírusos adathalász link van megadva.Bár lehet csak az én vírusírtóm túl érzékeny.
  • molnibalage83
    Ezt a képet kérnénk bannernak itt. Köszi.
  • VO101Tom
    Üdv. BF1 topikban a #3683 hsz-t egy admin törölje legyen szíves, mielőtt gyanútlan kollégák megnyitnák és lefuttatnák azt a szart. Köszönet.
  • JonasSandor
    A Reiza studio nevű topikot ha lehet töröljétek fordítva írtam a játék címét a második a jó.
  • ikarus44
    Köszönöm!
    (Bocsi a rossz hsz jelölésért, mobilról írtam)
  • MerlinW
  • ikarus44
    Battlefield topikból szeretném kérni #3449 számú hsz-em törlését, mivel okafogyottá vált.
    Köszönöm!