Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[merlinw.org]
A Shakes & Fidget topikba szeretnénk betetetni a bannerkép helyére a következõ flash-bannert:
<embed src="http://shiwo.uw.hu/flash/snf_banner/snf_banner.swf" quality="high"
bgcolor="#E1EBF3" width="620" height="250" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>
Elõre is köszi !
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A másik feltöltõ elég instabil. Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Úgy látszik csak pár magyar site szeretné pc-n is látni 😞
Next PC upgrade: 2022
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
Nem tudom minek osztogattok holmi tizen x éveseknek VIP jogot...ha nem tud bánni vele :"pofázgacc"
Nálam ez nem jön, be öreg vagyok én már bohócnak, meg ahhoz is, hogy tizenévesekkel vitatkozzak!!!
Thx...
mini Chernobyl...
\"Erről van szó!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Þór vígi þessi rúnar
mindegy marad így a bannerka....😛
azért thx a választ.
"A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szeretnék linkeket betenni a topicba a banner alá és írta hogy õ azért tudott betenni, mert saját topicként nyitotta a topikját, és ott tudja szerkeszteni, a banner részt.
mondta hogy itt kérjem meg hogy valahogy meg tudjátok állítólag ti oldani, hogy tudjam szerkeszteni.
lehet megoldani, hogy énis tudjak betenni ien linkeket a banner alá?
mert ugye a forráskodokat be kellene valahogy tenni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
724x300 pixel
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nyitottam a konzolosok fórumában egy Lara Croft GoL topikot.
a keresõben csak a játékosok fórumában dobott ki egy-et.
nem gond ha ezt megcsináltam? vagy a konzolosok és a játékosok fórumát egy kalap alá kell venni???<#help>#help>
ezt nyitottam, maradhat??? vagy töröljem?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Akkor ez sem okozhatna gondot:
Ezt a topikot kellene átnevezni Batman: Arkham City -re!
Ezt már többen is kértük és vita tárgya is volt!
Elõre is köszönöm!
Black Mirror topicban "csak" 1 spoiler(mielõtt mégvalaki elolvassa tegyetek valamit😄)
every damn day
All hail the double x!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A topiknak nincs házigazdája, a témaindító meg fél éve nem volt aktív, a szétesett fejléc meg ronda. Köszi.
A js-t esetleg ide is be lehetne tenni a könnyebb linkbeszúrás végett.
Ebbõl a topikból pedig esetleg ki lehetne törölni az utolsó hszt, nem igazán szalonképes.
shit happens
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Szerintem nem.
[merlinw.org]
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
17509es hozzászólás és az utána következõk. Egyöntetû támogatás.
Több hozzászólást nem írok ezzel kapcsolatban, köszi a segítséget elõre is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
- az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
REAL MADRID