Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

MerlinW
Ebben a topikban (többek között) a #13714 személyeskedés, illetve elég fárasztó az úriember állandó feszültségkeltése. Egy sárga laptól hátha észreveszi magát😊

[merlinw.org]

Shiwo
Üdv !

A Shakes & Fidget topikba szeretnénk betetetni a bannerkép helyére a következõ flash-bannert:

<embed src="http://shiwo.uw.hu/flash/snf_banner/snf_banner.swf" quality="high"
bgcolor="#E1EBF3" width="620" height="250" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>

Elõre is köszi !

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

papi08
Kicserélnétek ERRE?
A másik feltöltõ elég instabil. Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Kérném EZT a képet betenni, IDE bannernak. Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

grebber
Ezt a topikot légyszíves helyezzétek át a konzolos topikba!

Úgy látszik csak pár magyar site szeretné pc-n is látni 😞

Next PC upgrade: 2022

Ment PÜ, nem akarom szét offol-ni a topicot

mini Chernobyl...

Fabio Capello
a VIP jog nem kiosztott, mindenki megvásárolhatja magának a VIP-jogok felvétele menüpontban.

bocs rosszúl ment be a link...link

mini Chernobyl...

Hali All!

Nem tudom minek osztogattok holmi tizen x éveseknek VIP jogot...ha nem tud bánni vele :"pofázgacc"
Nálam ez nem jön, be öreg vagyok én már bohócnak, meg ahhoz is, hogy tizenévesekkel vitatkozzak!!!

Thx...

mini Chernobyl...

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Kandurex
nem ütközik moderálási elvekbe, maga a hozzászólás jelentéktelen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CattiBrie
Hiho!

Szeretném kérni, hogy töröljétek a Tibia topikban a 115849-es hozzászólást!

Köszönöm,
Catti

[/spam]&#8482;

Üdv! Szeretném, ha az ETS topikban a #116003-as hozzászólást a megfelelõ módon jutalmaznátok! Már többször figyelmeztettem az emberkét!
Köszönöm!

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

berczely
Sziasztok!

Ezt a képet valaki legyen kedves rakja ki ide!

Köszönöm!

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Huh 500 hsz lehet nem is lesz mostanában ugye ahogy látogatnak majd a topikba.

mindegy marad így a bannerka....😛
azért thx a választ.

"A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

házigazda szerkesztheti, de annak feltételei vannak olvasd el.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DarkSector
huh beszéltem egyik ismerõsömmel.
szeretnék linkeket betenni a topicba a banner alá és írta hogy õ azért tudott betenni, mert saját topicként nyitotta a topikját, és ott tudja szerkeszteni, a banner részt.
mondta hogy itt kérjem meg hogy valahogy meg tudjátok állítólag ti oldani, hogy tudjam szerkeszteni.

lehet megoldani, hogy énis tudjak betenni ien linkeket a banner alá?
mert ugye a forráskodokat be kellene valahogy tenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX

SHADOWEYES7
Oké betettem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DarkSector
talán ez már belefér a korlátba 😊
724x300 pixel

DarkSector
oks megpróbálok kicsinyíteni, de remélem megtudom tartani a méretarányt, mert gázul nézne ki összezsugorítva...😊

nagyon nagy, kb az ittenit vedd alapnak, de max 780x300px legyen.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DarkSector
látom maradhat a topik, akkor megkérnék valakit, ha lenne 2 perce akkor legyenszíves EZT a képet, EBBE a topikba behelyezni bannernak, megköszönném csakhogy nem legyen valami kinézete is...THX

DarkSector
sziasztok.

nyitottam a konzolosok fórumában egy Lara Croft GoL topikot.
a keresõben csak a játékosok fórumában dobott ki egy-et.

nem gond ha ezt megcsináltam? vagy a konzolosok és a játékosok fórumát egy kalap alá kell venni???<#help>

ezt nyitottam, maradhat??? vagy töröljem?

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Látom sikerült.Köszönöm!

Akkor ez sem okozhatna gondot:
Ezt a topikot kellene átnevezni Batman: Arkham City -re!
Ezt már többen is kértük és vita tárgya is volt!

grebber
Ha nem okoz gondot ,akkor légyszíves ezt a topikot nevezzétek át Deep Black-re!
Elõre is köszönöm!

Black Mirror 2 topicban 2 spoiler
Black Mirror topicban "csak" 1 spoiler(mielõtt mégvalaki elolvassa tegyetek valamit😄)

every damn day

pxxl
Aika Online - #307

All hail the double x!

Piloss
házigazda akarsz lenni?

link

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Én még egyenlõre nyugodt vagyok!!! Csak szeretném tudni, hogy elõbb lehetek-e a HG, mint hogy elérem a nyugdíj korhatárt! Vagy mit kell még tennem, hogy számba vegyenek!?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sheltem
Nyugi én sem kaptam választ.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SHADOWEYES7
Nyugalom.

Moderátorok, vagy nem tudom kinek küldök e-mailt a [email protected], de az normális szerintetek, hogy basztok, vagy basznak válaszolni? Már 3 hete küldök mindennap üzenetet, de válasz nincsen! Ennyibe veszitek, veszik itt a felhasználókat vagy mi a fene?? Örülnék ha most már kapnék végre valami infót arról, hogy le vagyok-e szarva, Vagy 500 mailt kell küldeni a válaszhoz?!??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

biomage
Valszeg a gumiszoba nem elégíti ki az igényeit, ezért írhatott ilyen szépeket a L2 topikba, gondoltam jelzek nektek hogy intézkedhessetek

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Az az egész topic egy szemétdomb, nncs otthon a házigazda...

tommygear
cSuwwi
Az Oblivion topikba szeretném cseréltetni az egész fejlécet erre: link
A topiknak nincs házigazdája, a témaindító meg fél éve nem volt aktív, a szétesett fejléc meg ronda. Köszi.

A js-t esetleg ide is be lehetne tenni a könnyebb linkbeszúrás végett.

Ebbõl a topikból pedig esetleg ki lehetne törölni az utolsó hszt, nem igazán szalonképes.

shit happens

Hát ha nem lett volna zsidózás, akkor anyázás se. Ok-okozat, ne felejtsd!

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

MerlinW
Mert szerinted a zsidózás, c***nyozás és a k**va anyázás oda való?
Szerintem nem.

[merlinw.org]

...helyett: #48526.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

SL
ugyanitt #48532.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

SL
#48528 nem bír magával.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Piloss
itt

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Sheltem
starcraft2

17509es hozzászólás és az utána következõk. Egyöntetû támogatás.

Több hozzászólást nem írok ezzel kapcsolatban, köszi a segítséget elõre is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Zomil
Megkérnék egy modit, hogy ide a banner legaljára rakja be ezt a linket Steam Group néven.

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sheltem
Rendben, felvetettem a dolgot ott, köszönöm az infót.

A házigazdai jogok kiosztásának elvei

- az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat

REAL MADRID