Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelentkeznék a starcraft2 topicba házigazdának.
starcraft 2
írom a mailt is a megfelelõ címre.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kimaradt az object-kodbol egy ertek (ezert nem latszik a flash), es jo lenne a kod tobbi resze is, ahol a linkek vannak a banner ala (hivatalos oldalak stb.)
Uj kod: f1_2010_banner_kod_02.txt
THX!
Ennek a topic (F1 2010 - http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210882252) fejlecebe legyszives ezt a kodot (f1_2010_banner_kod_01.txt) tegyetek be (beiromezo style, banner, hasznos linkek).
Koszi!
GTSben topikbanja van, ETSben még nincs szerintem, de jólenne kideríteni kinek az alrege
I met God. She's black
Next PC upgrade: 2022
:3
púúúúú
:3
Elvileg már lett kérve, de semmi válasz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
REAL MADRID
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kösz
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=990177292
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
pls csere erre
Hajrá Gearbox!!<#worship>#worship>
sikerült elég egyedien tönkretenni a rekordot
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Légyszíves tüntessétek el a topikomban, a bannert és az alatta lévõ nem kellõ cuccokat. Köszi.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
by
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezt meg te erõszakoltad ki, viseld következményét. by
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
oldjuk meg privátban?
én megoldom, az általam felügyelt topicban (van asszem 2) amíg a "Frank99 te vén fasz, hogy vinne el a rák!" aláírással commentel MINDEN hozzászólását törölni fogom.
jóindulatra jóindulattal válaszolok. és még én fogok elnézést kérni.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
(vagy bezárni és a kevesebb kommentes Batman: Arkham City topikot meghagyni) A döntés joga úgyis a tietek!
Köszönöm!
púúúúú
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.