21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#16651 sziasztok!gogabi79 vagyok a Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumrol!Tamás98 már megint nem bir magával.Hiába szolunk rá,falrahányt borsó az egész!.Engemis szid,átkozz,pedig én csak hg vagyok!.Azért fordulok hozzátok mertén ki tiltani nem tudom,se le!.Kérlek segitsetek valahogy.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8447]#8447. hozzászólás idézése:[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8446]#8446. hozzászólás idézése:[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=8442]#8442. hozzászólás idézése:[/URL] -
radical #16650 csekk #12049 diablo 3 forumban pls -
#16649 "viszont mint például most is, a HG megkönnyítheti a modik dolgát."
Én is erre gondoltam... -
#16648 A hg "előnye", hogy az adott topic fejlécét / style-ját rugalmasabban tudja kezelni, nem kell megvárni, amíg egy modi kezeli, és ha a style nem nyert, akkor sokkal gyorsabban megoldható a cseréje (a saját nevemben legalábbis kijelenthetem, hogy a CSS terén elég alapszinten állok, nem arról van szó, hogy nem tudnék egy hátteret csak egy kép URL alapján megoldani, de összehasonlíthatattlanul több időt kell rááldoznom, mint aki keni-vágja a témát).
A másik fele, hogy a tényleg felesleges, ám nem feltétlenül sértő dolgokat kigyomlálhatja.
A trollok / túlzottan zavaró egyének likvidálása viszont már nem az ő dolga - viszont mint például most is, a HG megkönnyítheti a modik dolgát. A BF3 topic #34366-os hsz.-e például megmaradt, csak a delikvens kapott kitiltást, a hsz.-t a HG már törölheti, nem kell a modinak szólni érte. -
#16647 Igen de utána megint jönne ide irogatni mindenki 1-1 topikbol...:D -
#16646 Akkor mivan ha reggel ujat? Azzal ugyse tud irni. Csak 2nap mulva aszem. -
#16645 ok de ha bannolják se érnek el semmit mert másnap regel újat. :P -
#16644 Nem de,azt hogy beszemeteli a topikot es igy vegig jarja,mindenhova. -
#16643 Kár reagálni ilyenekre, hg dolga lenne egy törlés 2 másodperc munka, és nem minden egyes topikból ide panaszkodni...vagy mire vannak a hg-k? ha a moderátoroknak kell ezeket a melokat is elvégezni?
Tisztelet a kivételeknek. -
#16642 SlipKnoTiaN nevű kocsisnak bant....
GTA V [url=listazas_msg.php3?id=1303045833&no=1540]#1540[/url] törölhető
-
#16641 BF3 topik, #34366 hsz.nagyon nem oda illo,es folytatasa a sok-sok tort alregeknek. -
Bullitt #16640 Köszönöm még egyszer! :) -
#16639 -
Bullitt #16638 Üdv!
Valaki be tudná szúrni az NFS: The Run topik off topikjának linkjét a banner alá? Előre is hatalmas köszönet!
-
#16637 Köszönöm a választ e szerint járok is el! Letiltás már megtörtént.
Nem szeretném ha non-stop flame-mé alakulna a topic ezért szoktam törölgetni az összes flame-elő és ahhoz kapcsolódó hsz-eket. Mert igazából ez egy dominó effektus 1 elkezdi aztán ezen a másik felhúzza magát és az egész nagy anyázásba fullad. Viszont ezentúl a durvábbakat bent hagyom és jelentem. -
#16636 Privát üzenetváltással kapcsolatosan nem tud egy modi semmit sem tenni. Okkal, hiszen a priviket nem láthatja senki a két érintetten túl. Le kell tiltani a delikvenst, oszt jóéjszakát.
Az SWTOR topicban visszaolvasva két oldalt nem látok semmi olyat, ami miatt különösebb beavatkozásra lenne szükség. TomyLeenek van egy hozzászólása, ami erősen rezgeti a lécet, ennyi.
A törölt hozzászólásokkal kapcsolatban viszont megint nem tudok nyilatkozni. Ha nagyon elharapódzott a dolog, akkor ne töröld a hsz.-t / hsz.-eket, hanem jelentsd a modi topicban, utána kapja a jutalmát.
A házigazdaság terén egy vagy két ember negatív megnyilvánulása elég keveset nyom a latba egy olyan látogatott topic esetén, mint az SWTOR. -
#16635 Úgy látom az erre a hszre adott válaszomat már nem tudtad elolvasni...
Viszont jó lenne ha egy modi válaszolna már ezzel a témával kapcsolatban mert ha lehet olyan hangnemben, stílusban és arroganciával beszélni ahogyan azt ő teszi + fenyegetni a másikat PM ben (szívesem bemásolom mert nevetséges) akkor tényleg nincs értelme házigazdának lenni. Nem beszélve arról, hogy ő is házigazda de azért más topicjába jár flamelni és még azzal fenyeget, hogy kitöröl minden hsz-emet ha beírok abba a topicba bármit is. Kérdezem én megérdemli ő ezek után, hogy házigazda legyen bárhol is? Ilyen gyerekes mentalitással? -
#16634 @nandor90: Ezt a listat hol lehet latni?
Csak a modik láthatják.
Az indok alapvetően ugyanaz, mint az üzenetszámnál is - ne akarjon senki azon versenyezni, hogy ki adott több pontott...
@Maximus: És ha többen lennétek moderátorok,nem lenne könnyebb?
Nyilván könnyebb lenne, de itt alapvetően még olyan problémák is adódnak, hogy milyen logika alapján büntessük az emberkéket. Nincs rá kialakult rendszer, rexHUNter is rámírt privátban, hogy miért kapta a büntit. Az ugyanis sehol sincs leírva, hogy aki nem szól hozzá a fórumhoz, az ne pontozhasson. Ebben ha szigorúan vesszük, igaza van, de ugyanazt tudtam mondani, amit lent is leírtam, miszerint egy nem túl aktív fórumozótől ennyi negatív pont (és csak negatív) azért egy kissé visszás szerintem.
A saját, személyes véleményem az, hogy a moderációs jogkör terén túl szegényes az eszköztár, és az elmúlt évek alatt már több modi is emiatt lépett vissza... -
Tomy Lee #16633 Hmm,érdekes..[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=15115]#15115[/URL]
De látom hiába minden,nem érdekelsz cseppet se tovább -
#16632 Nem csak a te hsz-eidet töröltem hanem mindenkiét aki flameben részt vett. Az, hogy hónapokig oda se néztem pedig nem igaz! Te pedig a véleményedet kulturált formába mondd legközelebb és végképp ne fenyegess engem pm-ben pláne nem úgy ahogyan azt tetted. A feladatom pedig érdekes módon csak te szerinted nem végzem jól...ne legyél gyerekes senkit sem érdekel mikor voltál ott ettől még az amit írtál nem oda való..... ez pedig nem az a hely ahol véleményt kell mondani a moderátorok majd eldöntik mi a teendő. -
Tomy Lee #16631 Most is megy a flame és te még mindig arra koncentrálsz,hogy elmertem mondani véleményem annó,gg -
Tomy Lee #16630 Nem végzed rendesen a feladatod.tucat hozzászólást kihagytál mikor hónapokig nem is nézted a topikot,több büntetést ki lehetett volna osztani visszatértél kiszemeltél engem és elkezted törölgetni hozzászólásaim.Ez engem zavar nem hagytam szó nélkül nem érzek jogosnak semmiféle büntetést számomra.Nézz magadba és a követőid is!
Topikba ugyanúgy ott leszek mivel akkor már ott voltam mikor te még hg sem voltál. -
#16629 Nem törlöm ideje ennek véget vetni... többször is meg lett mondva ez nem ide való viselkedés törölve lettek korábbi csodás hsz-ei de csak folytatja és most már PM-ben is fenyegetőzik. -
#16628 swtor topic
Én nem bírom szépen megkérni, hogy ne trollkodjon, és már nem az első, meg nem a második. Egy moderátor megtenné, hogy megkéri? Arra csak hallgat.
Több példát nem tudok mutatni, mert jeff kitartóan törli a hülyeségeit (lehet mire elolvassátok, a fenti 2 is ki lesz törölve, remélem nem). -
#16627 És ha többen lennétek moderátorok,nem lenne könnyebb?
#16626:szerintem csak ők láthatják.
-
#16626 Ezt a listat hol lehet latni? -
strebacom #16625 Én nem is foglalkoztam eddig ezzel egyik fórumtárs hívta fel a figyelmemet rá hogy van aki ezzel szórakozik(tudok még egy-két embert,de majd meglátjuk,hátha megjavulnak), és kezdett engem is idegesíteni,a dolog...no mindegy köszi!!
-
#16624 Hozzáteszem, hogy ha neked az a legnagyobb szívfájdalmad, hogy nem tudod viszont lepontozni, azzal semmivel sem vagy különb, mint ő...
A plusz/mínusz elvi lényege az adott hozzászólás minősítése lenne, ugyebár, nem az egyéné... -
strebacom #16623
Köszönöm szépen!! -
#16622 Vannak ilyenre példák, Dzsini is említette a dolgot. Azt hiszem pár embert már kiszórtak ilyesmiknek köszönhetően.
Rexhunter is esélyes, jelen pillanat szerint vagy 4 hónapja nem szólt hozzá, de több, mint 234 mínusz pontot osztott ki (ezzel 10.-edik a negatív listán amúgy). De a lista 2. helyezettje még durvább (évek óta nem szólt hozzá, de bő 700 pontot szórt ki).
A probléma ezzel az, hogy van megint egy munka a modik nyakán, amit ráadásul nehéz objektíven megítélni, és még nehezebb rendesen kezelni. Még az Internettós fórumon például volt olyan fórumozó, amelynek két regje volt, egy ++++ és egy ----, értelmes hozzászólást nem tett, de az adott témához való viszonyulását úgy jelezte, hogy az adott reggel csinált egy üres hozzászólást. Érdekes jelenség volt, de nem zavaró. De most viszont megkérdezhetném, hogy mi van azzal, aki hozzászólni nem akar, de az adott hozzászólást negatívan vagy pozitívan osztályozhatja. Mennyiben tér ez el attól?
Most próba képen csinálok egy olyat, hogy a leglátványosabb emberkéknél (akik hosszú ideje inaktívak, de pontosztásban nagymenők) kiosztok egy kitiltást, azzal a kitétellel, hogy amennyiben a jövőben aktívak lesznek, akkor ideiglenesen visszavonom a büntetést.
Aztán meglátjuk mi lesz. -
#16621 Játékosok fórumába csináltam. -
#16620 Sziasztok! Szeretnék kérni egy topik törlést rossz helyre csináltam! neve: Batman: Arkham City Warez Topik/BAC off Topik. Köszönöm előre is!!! -
#16619 Engem nem izgat, mert 99-en látom mindenki hsz-át.
De sok ember érdekében leírtam hogy kellene megváltoztatni, azesetben ha abból indulok ki hogy nem törölhető ez a fícsőr.
Véleményem. -
strebacom #16618 Van bizonyiték, látni a számot a hsz-k mellett és ott a neve..és mások hsz-i mellett is ott a neve....no mindegy..hadjuk!!
-
#16617 Van bizonyitekod ra? Amig nincs bizonyitekod,ne vadaskodj szerintem. Nem vedem alapjabol ezzert nem bannolnak senkit se a moderatorok. Ha akarod latni azok hsz.-t akiknek levan pontozva beallitasoknal rakd be a -150-et es kesz. -
strebacom #16616 Igaz eddig nem is érdekelt, de egy haver bepöccent ez miatt valamelyik nap és engem is bepöccentett...
-
strebacom #16615 Oké ez igaz!! De ezt a gyökeret többen is jelezték nekem hogy nekik is adja a - t a semmiért..de te nem tudsz neki adni, mivel ö nem ir semmit... -
#16614 Tehetsz, leszarod, csak a hiú embereket érdekli ez a marhaság. -
#16613 Az egész +/- egy nagy hülyeség, amig nem törlik ezt a jelölgetős marhaságot nem lesz nyugalom. -
strebacom #16612 Van itt az SG-n egy valami-valaki, aki naponta azzal szórakozik (mint kiderült), hogy az egész fórumon mindenkinek a - t nyomogatja,nem lehet ezzel tenni valamit???
Köszi!