21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • jazzy
    Így van, már most megjelent pár ember akit ezelőtt nem láttam és mind unszimpatikus viselkedéssel nyit, sajnálom, hogy nem szabályos ez a tiltás. Te spoiler taget használsz mindig. Azzal nincs baj, nem is nyitom le.
  • Különc
    Én szoktam spoilerezni, de megfelelő keretek között és helyesen használom a spoiler tagot is, ám én hasznosnak találtam a scriptet, így is sok a troll, de ha szabályellenes, akkor nincs mit tenni
  • Efreet
    Nem besúgás, ez lenne a normális viselkedés - azért vagyunk itt, hogy fenntartsuk, helyreállítsuk a rendet.
  • jazzy
    Oké, én nem leszek az ügyeletes szemétláda a topicban, majd járkálok ide úgyis +fav a mod topic, mocsok besúgó vagyok! HÁH!
  • Efreet
    Az ottani közösség választotta meg, nem a moderátorok. Ha ő úgy gondolja, hogy van más, alkalmasabb személy a helyére, és azt hasonlóképpen megválasztják (megválasztjátok), akkor semmi akadálya kicserélni.
    Sajnos a spoilerszezon minden játékmegjelenésnél kritikus rész, az egy-két hét bolondokházát jelent - megkettőzött figyelemmel és nyugalommal kell olyankor bármilyen témát látogatni, sajnos sokaknak nehéz felfogni, hogy mások szórakozását nem túl okos dolog elrontani.

A scriptből egyébként törölve lett a kitiltással foglalkozó rész.
  • jazzy
    Most ez lehet hülye kérdés, de még AntiHero se tudta mi van? Észre se vette? Nem nagyon látom sosem, azért ez egy NAGYON látogatott topic. (Ez pedig az én bajom, de tényleg nagyon sok troll ír ide és nem egyszer kezdik már lelövöldözni a spoilereket is, ez nagyon zavaró). Amikor múltkor volt ugyanez a vita akkor sem láttam reagálni. Nekem semmi bajom vele, nem is ismerem, de nem kéne olyan házigazda, aki legalább tisztában van azzal mi van a topicban?
  • Efreet
    Topicból önkényes kitiltogatást ilyen témákban nem engedélyezzük, töröltem a fejlécből a scriptet, ha újra előfordul hasonló repül a házigazda is.

Nincs joga egyébként semmire, csak az ő oldaláról fut a script, így szabadon módosíthatja.
  • mukika
    Diablo 3, j0nNyKa scriptjének köszönhetően sokan nem tudnak hozzászólni a topichoz.

Tudtommal se nem házigazda, se nem moderátor, hanem a topic kinézetét programozta le Ő, ezért kapott csak jogot... Mégis a számára nem szimpatikus egyéneket se szó se beszéd önkényesen kitiltotta, úgy hogy senkit meg nem kérdezett. #27424-nél rákérdeztem, de válaszra sem méltat minket.
  • Maximus4
    Bant kapott,mert ip cím alapján tényleg ő volt.Tiltsd le a privátot,ennyi.
  • mackosajt
    Most mit kapott? Mert privit írni a jelek szerint tud.
    És igen, ő az, egyértelműen az üzenete tartalma alapján.
  • mackosajt
    Battlefield 3 topikba valószínüleg visszatért a már korábban is kitiltott FalseGod, alias False.
    Új neve feltehetőleg Bearcheesshit
    Friss reg, véletlen lefordítva a nevét angolról magyarra most rám haragszik.
  • [NST]Cifu
    Az adott hsz. törölve lett, sajnos így nem tudok ítélkezni.

Visszaolvasva te is simán nekiálltál a flamenek, amikor arról volt szó, szóval mindketten kaptatok egy figyelmeztetést. Több tolerancia a másik irányába, és nem kell feltétlenül minden miatt egymás torkának ugrani.
  • picket
    Star Wars: The Old Republic topik - #44941 - Ma már kibeszéltük a nemi életemet, most éppen már trágárságok vannak terítéken. Köszönöm a segítséget!
  • Jeffjohnson
    okés köszi
  • Fabio Capello
    Ez a játékosok fóruma, elvileg az Autó-motorban is van modtopik, ott jelezd.

szerk: link
  • Jeffjohnson
    FORMA1 topic

#123490 hsz től lehet a flame-et olvasgatni
    stílusért pár embernek lehet járna némi figyelmeztetés
  • DarkSector
    Köszönöm...príma, sokan szenvedtek már ez végett, de lehet inkább táblázatban szebben festene...:D
    Mert minden középre került, vagyis, ha még lehet legyen így inkább:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

<hr>
    <table>
    <tr width="780">
    <big>Gyakran Ismételt Kérdések:</big>
    </tr>
    <tr width="780">
    <td width="390">
    <align=left>Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):</td>
    <td width="390">
    <align=left>Options -> Game Options -> Voice Input OFF
    </td></tr></table><hr>

Köszönöm! :) így barátságosabb
  • Maximus4
    Megfelel?
  • DarkSector
    Ide légyszíves tegyétek be pls, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak.
    Köszönöm.
    Asszem jól csináltam....EBBE a topikba szeretném/nénk.

Ide tegyétek be légyszíves. THX.
    HTML
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <hr>
    <left><big>Gyakran Ismételt Kérdések:</big></left><br>
    <left>Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):</left> <right>Options-Game Options-Voice Input OFF</right>
    <hr>
  • mijki
    Sziasztok!

Van egy szégyenteljes hozzászólásom az Il-2 Sturmovik topikban, melyet a hozzászólásban látható videó váltott ki belőlem. Esetleg kitudnátok törölni? Már megbántam és nem szeretném a topikban látni.

Köszönöm szépen.
  • Carmageddon
    Jó hát nem néztem én hogy ott is van modik topik de akkor oda fogom írni legközelebb.
  • [NST]Cifu
    1.: Hány alkalommal is lett szépen megkérve, hogy legyél szíves átfáradni a gumiszobában lévő modi topicba? Ehhez képet még mindig itt vagy...
    2.: Mint el lett mondva, a Gumiszoba egy olyan zónája a fórumnak, ahol lazábban vannak véve a fórumozási szabályok. Ennek megfelelően nem látható a Google kereső felé sem, nem látható az SG-re be nem jelentkezettek számára, illetve alaphelyzetben a fórumkereső sem dobja ki az ott lévő topicokat. Ha nem tetszik, ami ott van, akkor nem mész oda.
    3.: Nyugodtan állj neki ilyen hangnemben folytatni a perlekedést, és téged raklak ki a fórumról. Ha ennyire értetlen vagy, akkor nem fogok Don Quijote szerepében tetszelegni, és szélmalomharcot vívni.
  • Carmageddon
    webkamerán beszéltem vele és nem abrus
  • Carmageddon
    A kongy-ot is bannold ki
  • Carmageddon
    Hát én nem tűröm el nem vagyok az a tipus, a cvb-t meg oldjátok fel mert ő nem hibás.
  • [NST]Cifu
    Szerinted miért gumiszoba annak a fórumrésznek a neve? Mert ott megtürt a mindenféle (amúgy fórumképtelen) magatartás. Vagy legalábbis a nagy részük. :)

De mint említettük vala, ott is van moderátori topic, oda tessék panaszkodni. :)
  • Carmageddon
    Igen ott van, de akkor is ilyet szabad csinálni?
  • [NST]Cifu
    Valami perverz okból nálam sosincs bekapcsolva, ha keresek egy topicot. Köze lehet ahhoz, hogy egyfelől nem nagyon látogatom ezen fórumrészeket, másfelől pedig nincs moderátori jogköröm se oda. :)
  • Dzsini
    gumi=on :)
  • [NST]Cifu
    Akkor azért nem találom...
  • Dzsini
    ...ráadásul az a topic a Gumiszobában van, tehát rossz helyen próbálkozik.
  • [NST]Cifu
    1.: Link?
    2.: hsz.-ek számai?
  • Carmageddon
    a supaplex topikban bannoljátok már ki azokat az embereket ha kérhetném, most igazán ki lehetne.
  • Maximus4
  • Tomy Lee
    Szeretném ha javítanátok itt link a címet erre:
    The Elder Scrolls Online

köszi!
  • Maximus4
  • DarkSector
    Oks akkor pls töröljed Maximus és majd ha a topiknyitó szeretné akkor visszacsináljuk. :)

Előre is köszönöm.
  • jazzy
    Csak fölösleges odaírni, hogy pc, a játékosok fóruma az pc részleg, a konzolos játékok a konzolok fórumában vannak úgyis..
  • DarkSector
    Kiszedetni nem szerettem volna, mert a topiknyitó a boss, ő csinálta, ja le is lehetne tenni de majd ráér talán ha lesz HG.

Csak a képtől ballra azért eléggé gázul festett. :D
  • jazzy
    szerk: illetve kiszedetném