Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belementem egy hülye vitába pár emberel akik szavanként kötözgették mondandómat, illetve fogtak egy mondatott és jellegzetes magyar szokás szerint lóbálták míg el nem fáradtak. Én meg voltam olyan hülye hogy ezerszer ismételgettem magam. Nincs kedvem meg keresni melyik az a kettõt ami elég lett volna. Sose tanulom meg hülyékkel ne vitatkozzon az ember.. Pedig már egy rendes tag az elején szólt ne menjek bele de mégis...

SHADOWEYES7
Miért?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

T. Moderátor kérem az általam Dragon Age 2e topic-ba írt összes bejegyzést törölni. Elõre is köszönet.

SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Köszönöm,csak rakd majd vissza légyszíves a banner fölé,hogy
Böngészõben játszható kórházas játék!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
<#eljen>

Maximus4
Bocsánat,-1 http// természetesen😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Sziasztok!

Ide betennétek ezt:

<embed src="http://http://sgelite.ingyenweb.hu/banner/hospital.swf" quality="high"
bgcolor="#E1EBF3" width="742" height="350" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>

Köszönöm!

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
[HUN]FaTaL
TDU2 topic #20501 számú HSZ szerzõjét kéretik bannolni spam miatt.

Köszönöm!

http://goo.gl/gd6Zi5

Efreet
legalább következetes volt, minden kamionos téma kapott 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

papi08
Akkor én még hozzácsapom a 18 WOS: Haulin topik, #35020 számú HSZ-ét is 😉

13 éve itt. Szép idő.

hungaro
Kiegészíteném: Euro Truck Simulator topikban a #126926 számú hozzászólást is kéretik díjazni!
Köszönöm!

Hivatás az Életért!

hungaro
Jó estét! A German Truck Simulator topikban a #38067 számú hozzászólást kéretik díjazni!<#vigyor2>
Köszönöm!

Hivatás az Életért!

Ok. Bár ez annyira ontopic, meg hasznos dolog, hogy fel se merült bennem hogy valakinek ne kéne. 😊
wedge31
Felölem mehet, de azért nem ártott volna rákérdezni a topicba, hogy rajtad kivül kell e még valakinek, ez így szokás...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezt be lehetne pakolni a banner alá a DA2 topikban? Sztem hasznos.
Morpheus_v2
Folyamatos offolás, lassan elszadulnak az indulatok rift topicban.
Légyszives tegyétek be a Dragon Age 2 topik bannerjába,az OFF topikjára való hivatkozást.Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Efreet
sikerült minden tagmondatot értelmezni?

Rage47
azt hittem, ez a modi topic
Itt speedwayfun topikot tévesztett.
[NST]Cifu
Ilyenkor jelezni kell a problémát a modi topicban, így, ahogy most te tetted. Azt azért nem lehet elvárni, hogy minden topicot folyamatosan figyelemmel kísérjenek a modik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rage47
lehet nem ártana néha odafigyelni a Dragon Age II topikra, kezdenek elszabadulni az indulatok.
papi08
Rendben.Nagyon szépen köszönöm!😊

13 éve itt. Szép idő.

[NST]Cifu
Kezelve / topic kitakarítva (az õ üzeneteire válaszoló üzeneteket is töröltem, lévén azok okafogyottá váltak). Ha visszajön értetlenkedni jelezd és rögtönítélõ bíróság elé állítjuk fórumképtelen magatartásért. Amennyiben bírótársaim nem emelnek szót a védelmében (ennek esélyét csekélynek minõsítem), 1 hónapos kényszerpihenõ vár rá.

papi08
oh, az 1688-as HSZ-tõl érdemes olvasgatni😊 Elõtte is töröltem egy HSZ-ét, amint az látható is😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Üdv!
OMSI topikban vajnay istván Büntetõpontokért kiabál.. többszöri felszólítás után is offolja a topikot. Köszönöm!😊

13 éve itt. Szép idő.

Jeffjohnson
Köszönet érte!

[NST]Cifu
Megtörtént.

pxxl
megint csak...#15839 2. pont

All hail the double x!

Jeffjohnson
Valamelyik moderator rakja be lent linkelt bannert a Darkspore topicba és a topic leírását változtassa meg erre 'Action-RPG a Spore alkotóitól'

Darkspore Topic
Banner
Köszi!

papi08
Reendben, elnézést😊

13 éve itt. Szép idő.

Efreet
Dehogynem. Viszont máskor kérlek - ahogy fent is írjuk - topicot linkelj (hozzászólásszámot meg csak írd be számmal), mert csak ott tudjuk megnézni, hogy mi vezetett a hozzászóláshoz, és ott jelennek meg a moderációs eszközeink.

papi08
Köszönöm a gyors intézkedést!😉

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Ha valaki ILYEN hozzászólásokat ír, az normális dolog?
Nem jár érte elakadásjelzõ?😉

13 éve itt. Szép idő.

Dzsini
Egyik oldalról hogy az SG ne csináljon ingyenreklámot nekik, másik oldalról pedig, hogy ne csináljon az SG túl nagy forgalmat, terhelést. Esete válogatja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Herold
Az okát lehet tudni, miért van a legtöbb képfeltöltõ oldal kizárva?

[NST]Cifu
Megtörtént. Egyik nagyobb ismert képfeltöltõ oldal se megy (kepfeltoltes.hu-tól kezdve a tinypic-en át az imageshack-ig), ha mindenáron külföldi oldalt akarsz, akkor a kisebbeket érdemes megpróbálni.

De mint említettem sima linkként mindegyik mûködik. 😊

pxxl
nem mennek.

noob.hu, iaro.3dmax.hu ezek mind jók.

All hail the double x!

Mi az Isten! Az Imageshackrõl se mennek a képek? Whááá... Légyszi ugyan abból a topikból kitörölnéd még egyszer utoljára a 2555 és 2556-os hozzászólást?!

Köszi szépen. És bocs a hülyeségemért, már nem erõlködöm tovább...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Oké. Köszi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

[NST]Cifu
Törölve. A Photobucket hotlinket szûri a fórummotor. Ha fel akarod rakni a képeket, akkor tölsd fel például az Iaro-ra, és onnan hotlinkeld õket.

Vagy a képek linkjét rakd csak be.

Ebben a topikban.

Egy moderátort szeretnék megkérni a #2546, #2547, #2555 és #2556 számú hozzászólásaim törlésére!

Köszönöm!

Efreet
Elpucoltam, Tottira viszont kicsit kulturáltabb hangon szólj rá máskor.

Köszönöm.

Jakuza001
Atszivargo flamewart kelto konzolos ismet a PC-s jatekoknak van jovoje topicban, valamint felbujto magaviselet erre a magatartasra a konzolos topicban.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1066683042&no=293483

Tobbszori figyelmeztetesre se fejezte be az offolast es trollkodast.
Keretik az igert szankcio, ami a topicbol valo kitiltasat eredmenyezi.

H3LLBoY
Szép napot!
A Bulletstorm topikba szeretném a #282-es hozzászólásból a képet bannerba teteni. Elõre is köszönöm!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Efreet
Aki folytatja hasonló ajándékban részesül.