21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#17422 Szubjektív meglátásom: te jegyzed a topicban a legtöbb Off hozzászólást. Az elmúlt napokban jóformán csak az Off gomb fontossága mellett érveltél. A topic jövőével kapcsolatban semmit nem írtál. Csak az Off lehetőegét véded.
Ebből nekem az szűrődik le, hogy neked a topic, az on hozzászólások, az Omsi nem is érdekel, csak keresel egy közösséget ahol központba akarsz kerülni. S mivel ez nem történt meg többszöri alkalommal sem amikor próbálkoztál, most a közösséget rombolod. Most épen Off hozzászólásokkal. -
#17421 Szerintem hagyd rá... -
kuhnzsolt #17420 Hát az off gomb hiánya, csak felborítja az eddigi hsz-ok rendjét! -
#17419 Tényleg ennyire nehéz átlátni? Ha valaki a topicba valót kérdez (szerintem a hanganyag kérése ilyen), akkor ott az OMSI topic. Ha valaki Off-olni akar, arra ott az Off topic. Ezért van két külön topic, ha valaki két dolgot akar írni, az egyik On, a másik Off, akkor ír egy hsz.-et az OMSI topicba, és egyet az OMSI off topicba.
Nem atomfizika ez... -
kuhnzsolt #17418 Csak ha valamit kérdez valaki az off végén, arra várhatja a választ!
Akkor mostantól nézzen ki így egy omsi-s hsz?
Például
"Kijött egy új kiegészítő! Letöltés!
Off:Vki utazott már NEOPLAN N318L/NF TRANSLINER típusú buszon?Ha igen tud szolgálni nekem hanganyaggal?"
Ahelyett ahogy most kitudjuk írni hsz-ben! -
#17417 Talán azért olvassák kevesebben, mert nem kiváncsiak az Off-ra? -
kuhnzsolt #17416 A javaslatoddal van 1 pici gond szerintem! Ha minden off-t a Off/Spam/Warez topic-ba írunk sokkal kevesebben fogják látni, hiszen azt a topic-ot jó ha fele annyian olvassák nap mint nap! -
#17415 Köszönjük! -
#17414 Moderátori álláspont akkor:
-Mivel a topicban csak immel-ámmal voltatok hajlandóak foglalkozni a topic jövőjét érintő kérdéssel, ezért kénytelen vagyok én dönteni a kérdésben.
-Erlau Trans marad a HG, amíg erre a topic közössége más jelöltet nem állít. Az általa törölt hozzászólásokat a moderátornak sincs lehetősége utólagosan ellenőrizni, szóval az ilyen vádaknál nem tudok igazságot tenni. A szabályok ismertek, támogató hozzászólások, stb. és így a [email protected] jelezni.
-KuhnZsolt figyelmeztetésben részesül, nem a jó szándék jelének tartom, hogy alreget gyártott magának, mikor a moderátori beavatkozás felmerült.
-Javaslatom, hogy ha a fejlécben van Off/Spam/Warez topicra mutató link, akkor vegyétek ki a bannerből az Off hozzászólás gombot. -
#17413 "Es nem, semmi joga nincs akarmilyen magancegnek korlatozni barmilyen szemely, szolasszabadsagahoz vagy velemenynyilvanitashoz valo jogat."
De van. Az általános véleménynyilvánítási szabadság maximum az internet teljességére vonatkozik, nem egy-egy weboldalra - ha nem tetszik pl. az index stílusa, akkor nem olvasod, nem pedig nekiállsz nyivákolni a szerkesztőségnek, hogy márpedig írjanak más stílusban, ugyanez vonatkozik minden fórumra is, ha az ottani elveknek nem megfelelően kommunikálsz, hamar az ajtón kívül találod magad.
A politika is ki van tiltva a fórumról, és ugyanígy bármilyen weboldal meghatározhatja, hogy számára milyen stílus, hozzászólások, stb. a megfelelő, milyen (törvényes) keretek között engedi a hozzászólásokat. Képzeld el, még olyan fórum is van, ahol előzetes moderáció is van! Sárba tiporják a jogaidat, ha odamész!
Egyszer már leírtam: minden fórum az ottani adminisztráció (és rajtuk keresztül a moderátorok) diktatúrája. Egy diktatúra pedig nem arról híres, hogy a véleménynyilvánítás szabadságát minden erejével védelmezi.
Lehet szörnyülködni, de ne itt a moderátori topicban. Köszi. -
Interstate 95 #17412 Számos lehetőséget ki lehetne dolgozni szerintem, viszont nem ilyen formában hogy itt van ez a pontrendszer is, de aki kitalálta még az se tudja hogy minek. Jobban fontolóra kéne venni a közösségi irányelveket, tanulni a hibákból, és fejleszteni. -
Interstate 95 #17411 Ez a script nem egy fejlécbe illeszthető opció kéne legyen, hanem egy alap fórum lehetőség a házigazdáknak. Ugyan is hiába töröl egy házigazda száz meg kétszáz hozzászólást, ha komolyabb a vita, nagyobb a trollkodás egy adott topikban, az magától nem nagyon szokott véget érni. Még ha nagyon ráérős is egy hg, akkor se fog 24/7 őrködni, tehát egyszerűbb valamiféle alternatívához folyamodni.
Hogy kiemeljem kicsit a trollkodást, egyes emberek már olyan szinten űzik ezt, hogy max az veszi észre a dolgok hátterét aki kicsit régebb óta látja xy fórumozási szokásait. Egy adott témán belüli beszélgetés megfelelő szóhasználattal, mondatszerkesztéssel hamar odáig tud fajulni hogy emberek ugranak egymásnak, az illetékes troll -t meg még csak bannolni se lehet, mert nincs miért, nem hagy okot rá. Persze vannak kirívó esetek, mint a kedves "uwu" a tudományosban, de szerintem sokan akik azt a részt olvassák már tudják, hogy nem szabad az embernek még reagálni se.
Ezzel azt akartam mondani hogy vannak esetek amiket igazából egy adott közösség tagjai ismernek, és az ott kinevezett házigazda tud megfelelően eljárni. Ha meg egy hg kiskirályt játszik, és amennyiben ezt a többség nem preferálja, ott lehet más valakit választani. Bár a tapasztalataim szerint mindig azok a leghangosabb emberek ha szankcionálva vannak, akik leginkább megosztják, bontják az adott közösséget. -
#17410 Ha jol emlekszem ezek a moderalasi alapelvek.
A véleménynyilvánítási szabadság alapvető célja annak a lehetőségnek a biztosítása, hogy valaki mások véleményét formálja, másokat meggyőzzön saját álláspontjáról. A véleménynyilvánítás szabadsága általában mindenféle közlés szabadságát magában foglalja, mégpedig függetlenül a közlés módjától és értékétől, erkölcsi minőségétől és többnyire valóságtartalmától is. A véleménynyilvánítás szabadságának kizárólag külső korlátai vannak; amíg egy ilyen alkotmányosan meghúzott külső korlátba nem ütközik, maga a véleménynyilvánítás lehetősége és ténye védett, ennek korlátozása alkotmányellenes.
Es nem, semmi joga nincs akarmilyen magancegnek korlatozni barmilyen szemely, szolasszabadsagahoz vagy velemenynyilvanitashoz valo jogat.
Persze valahogy moderalni is kell a joizles hataran belul a hozzaszolasokat, de azert mert nem tetszik valakinek mas velemenye, nem torolheted, mert megserted az alkotmanyt.
Nehez ellenorizni, ezert elnek vissza ezzel sokan a moderatorok kozul. -
#17409 Nos...? :) -
#17408 Megint te beszélsz ilyenekről miközben fotelból játszod a kiskirályt, erkölcsi zsivány vagy egyszerűen mert tudod a választ aztán játszod az eszedet, de ha úgy lenne szabályozva mint ahogy a tövényekben megvan most simán elküldhetnélek melegebb éghajlatra sőt most is megtehetném de alapjában nem vagyok ilyen amíg velem sem teszik mert amilyen a fogadj isten ......
A bőrfoteles palivilágotokat meg meghagyom másoknak akik még élvezik is a rosszul végzett "munkátokat".
ui:jogok terén nyugodtan szétnézelődhetsz vagy egypár fajtája -
#17407 Semmi gond, részemről ha nem ugranak nekem.
-
#17406 ne személyeskedj légyszives, főleg ne moderátori topikban! -
#17405 Olyat nem tud, mert kiguglizta ezt a pár mondatot, hogy intelligensnek tűnjön, de sajnos a stílusából lejön, hogy nem az. Öngól. Előbb utóbb megunja. -
#17404 Újabban ilyenkor a nagy fotel-jogtudoroktól meg szoktam kérdezni, hogy ha már a jogokról beszélnek, akkor idézzék már be, hogy milyen jogszabályra is hivatkozik. Milyen törvény, melyik paragrafusa az, ami neki jogot adna arra, hogy egy privát cég által üzemeltetett fórumon ő a szólásszabadság jogával élhet?
Utána nagy csend szokott következni. -
#17403 Tanuld meg a szöveget értelmezni is, és felejtsd el sürgősen azt, hogy a szólásszabadság egy általános "jog". Van, amit egy-egy fórumon nem szabad, és ha nem tetszik, tovább lehet állni. A fórumozás nem jog, hanem lehetőség, a szabályok betartása mellett. -
C0mBoBreaker #17402 "Roma locuta, causa finita." "Róma beszélt, az ügy lezárva" vagy mégsem még jó hogy nem az ókorban élünk
free speech szólás szabadság érted nem fogsz igazságtalanul elhallgattatni néha a kritika sem árt de úgy látszik megszoktad hogy ne és nagyon kényelmes magaslóról beszélni.
"Audiatur et altera pars!" "Hallgattassék meg a másik fél is!"
Persze ahol nincsenek jogaik az embereknek elég nehéz és még te mersz beszélni emberségről meg magatartásról.
Xy bármikor ferdíthet bármit elfogultan ítélkeztek a javára miközben ő is ugyan úgy delikvens.
-
#17401 Értem. Sportból alregeket gyártani egy fórumra, hogy ha kitiltanak, folytathasd a fórumképtelen magatartást pedig nyilván a büszke lázadó szellem megnyilvánulása.
Nos, nem vagyunk vevők rá, keres másik játszóteret, ahol ezt a fajta fórumozást tolerálják... -
#17399 "teljes mértékben diktatúra amit csináltok" - üdv az interneten, minden fórum az ottani adminisztráció (és rajtuk keresztül a moderátorok) diktatúrája, ha nem tetszik a rendszer válassz másikat, van még párezer fórum, akár sajátot is csinálhatsz.
De ha valahova szeretnél tartozni, akkor fogadd el az ottani szabályokat. Például azt, hogy ha 5 pontot összeszedsz, akkor az egy hónap pihenőt jelent, nem azt, hogy előveszel egy alreget, és azzal folytatod. -
titokmiszter #17398 Hallod Cifu gondolkozzál már mielőtt cselekszel.
Milyen megkerülése? Mikor először is ide írok aztán válaszolni azt nem vagytok képesek normálisan csak bannolgatni ez teljes mértékben diktatúra amit csináltok.
Még csak megérteni se vagytok hajlandóak ilyen szinten csak ezt tudom hozzáfűzni: szűk látókörű, maradi, csökött, csökevényes, konzervatív, hagyománytisztelő, merev, rugalmatlan, bigott, korlátozott, vaskalapos, földhözragadt -
Chimney #17397 Most komolyan nem lehet felülbírálni valamelyik modinak ezt a döntést?
Csak ez az egy hibás döntésű felületes ember van jelen SHADOWEYES.
Itt már zárni akartam a témát wot: #147940 de tovább erőltette és generálta egy offolással ez:Ry0K3N a hazug ember akinek végül még hisznek is.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=147940
Utolsó hozzászólásomat*↓ meg félre lett értve mert végül már tényleg elegem lett belőle és zárásnak szántam hogy még ő beszél felesleges sóderről azt közben folyamatosan nyomatja ezért vissza idéztem neki egy vicces képpel mellékelve.
Kép mellékelgetést meg ő kezdte a wot:#147938-hszével.
*http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=147940
-
#17396 Itt ez az 5 emberről már látom hogy birka, kifli beirt abba a saját topikba, és erre csoportossan jöttök trollkodni, és nekem írjátok hogy offolok meg hasonlók.
Birkák nekem ilyet ne mondjanak, mert ezekután értelmét veszti. -
#17395 Idézek Efreet kollégától:
"Elkezdjem osztogatni offolásért a büntetőpontokat, vagy abbahagyjátok anélkül is? Személyes kommunikációra a privát üzenetek küldését javaslom.
ez volt az utolsó figyelmeztetés, ha valakinek nehéz lenne a felfogása"
Tessék értelmezni! -
#17394 Igen?
Ekkora barom lennél?
Többiek meg sejtettem idejönnek irogatni poénossan hiszen ŐK tartják fent az ilyen idétlen helyeket.
Ennyi ész nem vész el. -
#17393 El a kezekkel tirexitől! -
#17392 te vagy tirexi -
#17391 khm -
#17390 Megint kezded? Unatkozol? Foglald már el magad, menny ki jó idő van, tessék futni kicsit, ússzál pár hosszt vagy bármi ..
Ezt a topikot meg hanyagold és hagyd békén, nem poénból létezik .. -
#17389 én akkor már az olyan embereket banoltatnám mint te, a darksector egy levédetett név. És te mégis használod!
Kb ennek nagyobb a valóság alapja, mint annak, amiről te beszélsz.
Amúgymeg tirexi néven én teszem fel a videókat youtube-ra, és én megengedtem magamnak, hogy létrehozzak magamról egy topikot. De azért köszönöm, hogy ennyire meg akarsz védeni. -
Chimney #17388 Vajon miért neked lett ez visszaírva akkor??? #147970 "felesleges sóder"
Valami objektív moderátor nincs itt jelen?
© Ry0K3N fórumtárs volt az aki folyamatosan vitázott érdekes hogy pont ő lett a szegény áldozat.
-
#17387 Ő a HG, akkor nem. Nem győzködés bárki részére, de egyébként ez a "+" nem csak erről szól, van benne több hasznos funkció is, de ha ő akarja, akkor csönd marad ez ügyben :) -
#17386 Erlau sajnos nem akarja...és ő a HG, ha nem szeretné, akkor nem. Én már használom, sokkal jobb így. :D -
#17385 Minden főcsoportnak van saját, kiemelt moderátori topicja - csak hatodik éve vagy a fórumon és nem sikerült észrevenni? -
Ry0K3N #17384 world of tanks topic, felesleges folyamatos offolás
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=147970 -
#17383 Az én meglátásom szerint ennél az SG+ -nál jobb nem történhetne. Hiszen ugyan mindenki ismeri a sztorit, de a lényeg az, hogy nagyon sokan válaszolnak az ilyen emberkékre, ez spammeli a topikot, amire aztán nyafognak a modiknál. Ha nem látnák az emberek az adott ember hsz-eit, nem válaszolnának rá, illetve ha valaki (aki nincsen "úgymond letiltva") mégis válaszol rá, nem látnák az előzményt, így talán mások nem szólnának bele. A lényeg az, hogy ezzel legalább a probléma ezen részét meglehetne valamelyest fékezni (amennyiben mindenki, vagy legalább is a többség használná is). -
kuhnzsolt #17382 Topic-ban megoldható lenne! Kuhn Zsolt vagyok.