Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Battlefield 3 topikba legyenszíves benézni egy modi, Falatkenyér felhasználó trollkodik és kamu béta kulcsokat osztogat, ezzel idegesíti az ott fórumozókat, köszönöm elõre is!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kata
Nem a mártírt játszom (fejezzétek be ezt a kényszeredett negatív színben való feltüntetést) hanem egyszerûen kikértem magamnak hogy engem okoljanak és savazzanak a történtekért. Osszák le az említett jómadarakat, ne engem fikázzanak egész álló nap egy kiba kérdés miatt. Ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

Maximus4
Ezt kérném ide.

Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Prince23
Sziasztok!

Ezt az oldalt és ezt elhelyeznétek ebbe a topikba? Banner még készülget. az nincs még neki

köszi elõre is

Nem is igazán értem, hogy miért vagy még mindig ezen fölháborodva, illetve, hogy miért csodálkozol ezen , hogy így szóltak hozzád. Ez az SG egy ilyen fórum oldal, hiába állítasz vmit, vagy kérdezel vmirõl, itt mindenbe bele tudnak kötni. Hiába hajtod az igazad utána, vagy hiába veszekszel, itt az emberek elordibálnak egymás mellett. Ilyen ez az oldal. Persze nem mondom, hogy itt nem lehet normálisan fórumozni meg ilyenek, de trollok, okostojások és faszkalapok mindig is voltak és mindig is lesznek.

De az az igazság, hogy a te esetedben a Dio 3 topikban téged semmiféle attrocitás nem ért, a srácok úgy reagáltak egy sokszor megismételt kérdésre, mint bármely más topikban. Semmi negatív jelzõvel nem illettek téged mind ameddig míg te le nem bunkóztad az egész társaságot. Ráadásul a kérdésedre meg is kaptad két embertõl is a választ, úgy hogy nem kellett napokat várnod rá. Sok ember még a kérdésére sem kap választ vagy még le is oltják miatta. Miért nem tudtad simán csak ignorálni azokat akik nem válaszoltak a kérdésedre és megvárni a normális választ. Nem kell itt a mártírt eljátszani...

Kata
Bocs de nekik sem velem. Fõleg egy sima kérdés miatt...

[/cserf][/fülünyúl]

Maximus4

"Gyûlöllek titeket, undorítóak vagytok, nem is emberek!"

Már bocs,de moderátor létedre nem így kellene megnyilvánulni!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Különc
+1

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Laza
"Hogy engedhetjük meg hogy legnagyobb magyar fórumban hetente ilyen történjen?"

Ez így volt már, mióta az eszemet tudom, ettõl híres és hírhedt 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kata
Gyûlölöm, hogy mindent képesek vagytok a javatokra kiforgatni, megmásítani, majd flémet csinálni, abba soha nem hagyni, és az egészet ellenem fordítani. Ezt már nem elõször játszátok el!
Undorító, rosszindulatú trollok vagytok. A topikot is ti b...tátok szét a flémetekkel, azt is rámkenitek. Mert mindig jön még valaki aki hozzátesz, majd újra hozzátesztek és így tovább, észre sem veszitek.
Gyûlöllek titeket, undorítóak vagytok, nem is emberek! <#levele>

[/cserf][/fülünyúl]

jazzy
+1
Kata
Nem játszottam semmiféle nebántsvirágot, és vissza is olvastam. De 1., nem volt a kérdésemre válasz, amit jeleztem, 2., utána rögtön jött a következõ bunkó beszólás, 3., más is bunkónak tartotta a megnyilvánulásokat, 4., ezt merészeltem szóvá tenni, mert feleslegesnek tartottam bunkózni, 5., felháborodtatok és egész délután osztottatok, savaztatok, basztátok szét a topikot úgy, hogy ott sem voltam. Most este jövök vissza, tele vagyok privát üzenettel, hogy látom-e hogy önszorgalomból Kata-savazás megy a diablo3 topikban... Kapjatok már kicsit észhez, baxxa meg! Legalább egyszer a kurva életben vállalja be, ha õ volt a paraszt és ne kezdjen órákon át tartó egyoldalú flémmonológba, amihez pár unatkozó ember becsatlakozik mert milyen jó egy nõt fikázni, hejj. Fõleg, hogy kib...ottul semmi alapja nem volt, nem én voltam veletek tirpák!
Én se buborékoltam órákon keresztül, mert ott se voltam lol.

Jézusom.... <#wow3>

[/cserf][/fülünyúl]

Több száz forumozó kapott már "olvass vissza pár hsz-t" választ sokféle kérdésre sok különbözõ topikban és egyik "áldozat" se buborékolt utána órákon keresztül , hogy "büdösbunkók OMG". Nem kell játszani a nebáncsvirágot, ráadásul a választ a kérdésedre meg is kaptad késõbb.

Kata
Nekem kéne a normális fórumozást megtanulni? Észnél vagy te?! Ki a franc kezdett bunkó módon válaszolgatni, kötekedni a másikkal? Ki kezdte el savazni a másikat? Te meg a drága haverjaid. Nektek kellene megtanulni viselkedni, békén hagyni a másikat és normálisan reagálni ha valaki normálisan kérdez!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Elég bunkó módon, ráadásul anélkül hogy elolvasták volna mit kérdezek. De ebbe felesleges most belemenned szarrágni, mert más is ugyanúgy bunkónak tartotta a válaszolókat.
A kérdés inkább, hogy utána ahelyett hogy elültetek volna a seggeteken miért kellett beledugni a zabszemet és nyitni egy Kata-fikázó napot. Fõleg, hogy ti voltatok parasztok eleve, nem én. Vagy az a baj, hogy úgy szóltam vissza ahogy ti hozzám? Akkor tán változtatni kéne a hozzáállásotokon. Azt kaptátok amit adtatok, ennyi. Ha nem tetszik, el kéne gondolkodni tán azon hogy is álltatok eleve hozzám. De nem, direkt keltitek mindig a gyûlöletet és a flémet. És qrvára nem bírjátok elviselni ha vissza merek szólni. Pedig semmivel nem vagytok többek vagy különbek nálam.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Te kezdtél személyeskedni, bunkózni, anyázni.
A hozzászólok csak annyit mondtak, hogy olvass vissza. Ennyi.

Számomra a téma lezárva, nem érdekel a véleményed, nem érdekel amit beszélsz, de a normális fórumozást meg kéne tanulnod.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Talán nem kellett volna parasztnak lenni és kötekedni velem mikor bementem egy kérdést feltenni a topikba. Onnantól meg nekiálltatok flémelni és savazni és most az egészet rám akarod hárítani? Még mások is szóltak, hogy kicsit normálisabban is lehetne válaszolni ha bemegy valaki kérdezni valamit.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Topik
Erõs személyeskedés: #10487

Jó lenne, ha valaki végre leállítaná, mert kezdjük unni a topikban, hogy mi vagyunk a bunkók és nem a "Naccsád".

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Nem bírod az ezzel járó terhet? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
Már ne haragudj, de ez a negyedik olyan eset hogy itt vagy, és pontot/pihenõt kapsz az ott zajló trollkodás, ill. a topiklakók panaszai miatt. Azt hiszem ezek után semmi jogod nincsen itt pattogni.

ezért megérdemelne megint 1 hónap pihenõt
Laza
Sziasztok!
Legyetek szívesek megszüntetni a házigazdai jogaimat a Minecraft (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1268151647) topicban.
Köszönöm

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

azért, mert seggfejek és semmit nem értenek meg, bárhogyan írtam nekik trollkodás elõtt, csesztek rá, szóval ezért trollkodtam 😄.

de szeretek beszámolni a dolgokról, csak szerintük szar vagyok. tény, h nem vagyok profi, de megyeget és szeretem az fmt.

topikbann, namind1, kapjákbeafaszom, vagyis azt ne 😄, nem engedem 😄... mind1 nem érdekelnek akkor.

hülyecigányok.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

DarkSector
igen topikbann, de miért trollkodtál? 😊
akkor kár panaszkodni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

utáljuk egymást, mint a szart, aztán kibannoltak, mert trollkodtam 😄DDDDDDD... de most annyit írtam, hogy debrecen bl csoportba jutott, meg elírtam a fenerbache nevét, mert az fenerbahce v miaszar 😄 és nem engedik elküldeni a hszt vmi buzi script miatt.

ezek mekkora köcsögök.

de mind1, nem is érdekel, rohadjanak meg azt kész.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

DarkSector
korrektebb a hsz a rasszista szó nélkül

mekkora köcsögök vagytok ti bazdmeg fm topikban.

miafasznak kellett blokkolni a hszeimet?

hülyecigányok.

RS
German Truck Simulator, #41753 - szintén törölhetõ

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

wollnerd
A GTAIV topicban a #52612 HSZ a fórum eddigi legdurvább komentje....
Kérem törölni és az IP címe alapján letiltani a hozzáférését a sg.hu-ra ha lehetséges...
Elegem van ebbõl az baromból.
Hogy engedhetjük meg hogy legnagyobb magyar fórumban hetente ilyen történjen?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SZEG007
False nevü csoka BF3 topicba trollkodik kicsit rendre kéne utasitani:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1192029268

gogabi79
Köszönöm,szépen sikerült megoldanom!.Bocsi ha meg kérdeztem,bár akkor még nem tudtam hogy kell cserélni,de mostmár tudom,és köszönöm!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

nandorb
Igen, ott van meny ra a szerkesztesre,es a kovetkezo linket: http://www.lshungary.hu/sgforum/fejlec_sima.png

csereld at erre:

http://www.kephost.com/images4/2011/9/18/i6lpm5k6sq5sfzgowsy3.png

es megis oldottad...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Maximus4
De te vagy a hg.,miért nem cseréled ki magad?

gogabi79
Landwirtschafts Simulator 2011

ezen az sg oldalon kellene a banner képet át cserélni ha lehetne!

gogabi79
SziasztokLenne egy kérésem a Moderátorokhoz!.A Landwirtschafts Simulator 2011 Banner képét ki lehetne e cserélni erre a képre amit ide tettem?

Ha igen,nagyon szépen megköszönném ha ki cserélnétek!.Köszönöm

DarkSector
Tekintettel a sokszor kialakult balhé elkerülése végett az alábbi topikban, ha kaphatnék hg jogot megköszönném?
Akkor átirányitanám a nemkívánatos hozzászólásokat a megfelelõ topikba, mindazoknál akik nem akarnak tudomást venni a banner alatt feltöntetett figyelmeztetésrõl.

Errõl a topikról lenne szó.

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Egyetértek!

És ha másért nem is, de ezért már csak megkaphatná a kegyelem döfést

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

lolSL
fiadat nem kéne hülye codosnak nevelni
tényleg az ilyen szar emberek miatt tart ott a gaming ahol

lac coo
Fórumképtelen az ürge, nem lehet végleg kirakni ??? 😊)))

Ha visszajön, egy héten belül megy a szarozás valahol, most éppen MW3 topikban, fiammal már meg sem merem nézni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

wollnerd
Pofon egyszerû lenne IRL-re keresni valakit?
De mi van ha épp felnõtt?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Diablo3

Lobaszobela hozzászólásait kéne törölni, a usert bannolni, IRL megkeresni és anyukájának szólni hogy kezeit törlje le és ne engedje gép elé ülni többet. Köszi.
jazzy
[NST]Cifu
Ahhh... akkor az ajánlatomat vonjam vissza? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dzsini
Troll, többször kapott már lendületbõl 5 pontokat a stílusáért - legutóbb 1 illetve 2 hónapja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Nem teljesen értem, hogy ez miért és hogyan, de így tényleg ne. Mivel magadat jelentetted fel, ezért ha egy hét múlva szólsz, leveszem ingyen és bérmentve. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

HSZ

Ez viszont már dúrva hsz. Ezt már jutalmazd légyszíves.
Köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

lolSL
Oké, köszi. Csak az én szavam nem ér semmit. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*