21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#17462 "és szomorúnak találom, ha azt is egy kalap alá veszik, akit ez zavar. "
Nem is postoltam ma, úgyhogy fejezd be ezt a társaizást, különben személyes sértésnek veszem és jövök én is picsogni, hogy kapjál érte pontot.l
Meg azért is, hogy 2 moderátor (cifu, tomsolo) döntését semmibe veszed és felülbírálod. Nem szaladunk apuhoz, ha anyu azt mondta, hogy nem.
Illetve nem admin, hanem moderátor, még mindig. -
#17461 még mindig úgy gondolom, hogy különc és társai nem valóak egy fórumra se, rombolni a közösséget, ezért kérem más admin is vizsgálja ki az ügyet, ha már cifu nem ér rá.
Link
diablo3 topik
és szomorúnak találom, ha azt is egy kalap alá veszik, akit ez zavar. -
#17460 cicatetem nevű gyerek alreget gyártott cicakaksi néven és a TDU topicban bukkant elő. (#105334)
Furcsán kezdett viselkedni amúgy. (#105286-tól)
Nekem gyanús.... kocsis?,ambrus?
Köszönöm! -
#17459 Mi konzolosban egy időben ilyenkor pár napra bezártuk az adott totyigot, hogy nyugodjanak a kedélyek. Aki meg újat nyit, azonnal ban. Bezony ha tudták, hogy pofázásért zár a kedvencük, máris jobban meghúzták magukat. -
#17458 Mert a Dio3 topic felügyeletéért nem fizet senki. :) -
#17457 Hát ezaz.. minek dolgozni ilyenkor? -
#17456 Jogos az öt pont, már Johnyka is felhomályosított. Ez történik ha közben dolgozom, és próbálok a Dio3 topiccal is foglalkozni, a fene a hülye fejemet... -
#17455 AntiHero a házigazda. -
#17454 Most especiel azon gondolkodom, hogy Johnnykának mi járjon ezért a hsz.-ért, ugyanis azért úgy tűnik, hogy az egymás húzásában a HG is élen jár... Jelenleg ott tartok, hogy ő is kap egy figyelmeztetést, és most már kezd elegem lenni a Dio3 topicból, aztán nekiállok büntipontokat szórni, ha nem bír magával a társulat... -
#17453 Nem is kell, mivel a logó nélküli csapatban kicsit furcsa összefüggés van a regisztrációk ideje és a hozzászólások mennyisége közt. -
#17452 Nem akartam fölöslegesen terhelni a moderátorokat mindig amikor egy aktuális igazságbajnok megjön, de őszintén szólva kicsit unalmas már folyton a rinya a stílus miatt. Ezelőtt is jelentették különcöt, moderátorok megítélték, hogy nem történt semmi. Most már a következő hős megmondó lovagot azonnal jelenteni fogom mielőtt elkezdődik a flame.
Egyébként meg tahóság egy kalap alá venni minket azért, mert őt támogatom én, meg jonny. Darton miért nem? Ő is mellette áll. SŐT Calver is felplusszolta. A mi véleményünk pont annyit ér, mint a tiéd, ettől még nem sértődök meg, meg linkelgetem Pl ezt az észkombájnt. A ti észjárásotokkal erre már jönne a sírás. Ugyanis ez személyre szóló sértegetés (gyk: személyeskedés). Különc pedig senkinek a nevét nem írta le, csak magára vette pár.. ember. -
#17451 Két oldalt olvastam vissza, kb. egy órával ezelőtt, meg most megint ránéztem. Nem látom indokoltnak, hogy a véleményemet felülvizsgáljam. -
#17450 rendben, a probléma nem mai keletű... viszont nem szívesen kérem, hogy sokat foglalkozz a dologgal, a többiek reakciójából leszűrhető a dolog, 30-40 kommentet ha van időd légyszíves olvass el az esek kapcsán mint reakció az enyémre. -
#17449 Én egyelőre úgy látom, hogy mindkét oldalnak némileg toleránsabban kellene a másikhoz állni. Kitiltani ezért egyből nem fogom Különcöt, mert semmi olyasmit nem tett, amivel ezt kiérdemelné, viszont tény, hogy a stílusa egy kissé faragatlan, szóval egy figyelmeztetést kiosztok neki. -
#17448 Ezzel a hozzászólással kezdtem.
a moderátorokat kérem nézzék át az ez utáni többi kommentet is. Gyorsan kiderül minden.
Probléma a jazzy, Különc, j0nNyKa fórumtársakkal van. -
#17447 bizonyítsd be amit állítasz, mert a trollkodás az nem igaz. Az viszont, hogy az ottani viselkedéseteket, ami mellesleg ugyanaz mint amivel kifogásom van a diablo3 topikban gondom volt az igaz. Mindig kultúráltan szóltam, írtam. Belaktátok a topikot, és kész. Szomorú emberek vagytok, problémákkal, ez viszont egy játékos közösség amit bomlasztotok, ezért nektek kellene távoznotok. Én így látom. -
#17446 Egyébként az tolerálandó, hogy bejön a topicba egy akárki, aki sosem írt oda semmit kötözködésen kívül és olyan embereket akik évek óta ott vannak és többet tettek a közösségért, mint ő valaha fog ki akar rakatni csak úgy és picsog a moderátori topicban?
Akit ráadásul hetekig törölgettem a Testépítés topicban, mert trollkodott, kötözködött és lekezelően beszélt másokkal egész nap illetve kiröhögte a kezdőket? Egy olyan témában, ami sokkal több foglalkozást és nagyobb odafigyelést igényel, mint egy játék. Ott ha rossz tanácsot adsz szegény ember azt fogja csinálni, mert nem fogja fel, hogy ironizáltál, aztán meg is sérülhet. Aztán egy huszárvágással ő lett aki megtisztítja a világot?
Be lehet zárni a topicot, ezeket pedig elküldeni valami pszichológushoz, mert sokként élnek meg mindent, ha nincsen megsimogatva a kis buksijuk. Komolyan mondom 6 év alatt ennyi kislányt nem láttam még ezen a fórumon mint amennyi ebben a topicban összejött.
Természetesen a moderátorok döntenek, biztos unják is már. De milyen fura, aki régóta a topicban van, illetve a játékkal kapcsolatban is ír, nem csak sírdogál egész nap, hogy milyen gonosz ez a világ, azoknak semmi baja. Csak az ilyen read-és-kötözködés-only, vagy újonnan betévedt én-majd-jól-megmondom-hol-a-helyed fórumozók. -
#17445 +1
Szinvonaltalan amit muvel, ahol tud beszol/leugat embereket, ha barkinek kulonbozik a velemenye az ovetol azt gyakorlatilag lehanyja az eloregyartott enjobbvagyoknalad.txt jegyzettombbol kirantott suletlensegeivel. Es a legszomorubb, hogy paran meg tapsolnak is neki ehhez. -
#17444 +1
és, hogy ne legyen off elég ezt a hozzászólását megtekinteni , nem is olyan régről, savaz ez mindenkit, biztos van valami magánéleti gondja, csak rombolja a totyikot -
#17443 üdv
szeretném kérni a diablo3 topik rehabilitációját a különc nevű köpködő eltávolításával. Elég ha csak onnan teszitek ki máshol savazhat tőlem napestig.
itt
érdemes rászűrni különcre ctrl+f különc
minden hsz e arany -
#17442 így van, le van tiltva a pontozás, mert néhány ember hobbiból egész nap minuszolgatott néhány másik embert
belátom, hogy ennek az lett a következménye, hogy az említett emberek most minuszolás helyett ide járnak kollektív hisztizni, de én ettől függetlenül mosom kezeimet - jópáran kérték, hogy ne legyen plusz-minusz funkció a topicban, ezért lett kivéve. -
#17441 A pontozás "letiltása" egy saját scripttel működik, nem hivatalos lehetőség - és mint minden ilyen külső script, kikerülhető. Minden topicban lehet (a Gumiszobán kívül) pontozni, legfeljebb egy-egy házigazda elrejti a gombokat. -
#17440 Elnézést valóban rosszul írtam a gumiban nem lehet pontozni a sajátban igen, akkor valszeg Carlos letiltotta ott. -
Noodlee #17439 Egy példa:Saját fórum és a pontozás lehetősége.
Régebben az általam említett topicban is lehetett pontozni, mint ahogy írtam, de nem lényeg, részemről lezárva a téma. -
Noodlee #17438 #50238 kommentet pedig lepontozták páran :) -
#17437 Üldözési mániája van a Diablo III topicnak úgy látom. Pontozni nem lehet, mindenkinek tiltva van. Saját fórumokban meg sosem lehetett pontozni.
Szerk: Hogy megspóroljuk a "de akkor miért van 1 hozzászólás lepontozva" kérdést, ha válaszolnak egy üzenetre és a "Válasz xy üzenetére" fület lenyitod ott lehet pontozni, mert onnan nem lehet valószínűleg eltüntetni.
Szerk2: Sajnos elkéstem a szerkesztéssel.. -
#17436 életemben nem mentem be abba a topikba -.- -
Noodlee #17435 De akkor miért van olyan komment, ahol megjelennek a pontozások? Te is le vagy tiltva ott ezek szerint, nem csak én :P -
Noodlee #17434 Ehez kapcsolódó másik topic, bár itt lehet, hogy alapból nem is lehet osztani. -
#17433 simán letiltották ott szerintem, én sem látom -
Noodlee #17432 Sziasztok!
Ebben a topicban nem tudok pontokat osztani, már nagyon rég óta. (nem mintha nagyon osztogatnám, ha lehetne), gondoltam a régebbi flémelés, és trollkodás miatt senkinek nincs joga hozzá. Viszont most láttam, hogy van olyan komment, ahol megjelentek az értékelések, ezek szerint csak engem tiszteltek meg a pontozás jogának elvételével, szerintem indokolatlanul. -
#17431 Ha még ébren vagytok, ezt is töröljétek kérlek:
topik
#46281 -
Treshencore #17430 beteg állat vagyok -
#17429 Értem, köszi. -
#17428 Azt csak saját fórumon lehet nyitni. -
#17427 On és Off. :D -
kuhnzsolt #17426 Off/spam/warez topic -
#17425 Milyen Omsi 2 topic? -
#17424 És az Omsi 2 topikjába be lehet vezetni a hasznos/nem hasznos hozzászólás dolgot? :) -
#17423 Ontopic az OMSI topicba.
Offtopic az OMSI Off/Spam/Warez topicba.
Ez volt a javaslatom. Ha már van külön offtopic-ja az OMSI-nak, és ahogy visszaolvastam, azért a közösség egy részét is a sok Off zavarja, ez teljesen életképes és működőképes elgondolás. Rajtad kívül senki sem jelezte, hogy ez a (nem különösebben összetett) kérés vagy szabály annyira megviselné a lelkivilágát.
Továbbá csendben megjegyezném, hogy továbbra sem látom azt, hogy konstruktívan, életképesen állnál a témához.