Legacy of Kain: Defiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
Helló..Boldog Karácsonyt!
nah énis elakadtam...eddig mindent kitaláltam nagynehezen de most nem tudom mit is kéne csinálni
Tehát: Kainnal vagyok az oszlopoknál amik az égbe érnek az egyik végén viz van ijjászokkal a másik végén egy ajtószerûség és elõtte vmi kõtárgy..nah ott beszél vmit hogy TkAimozzak szóval meggyujtom az egyikégõt meg a másikat is de az ajtó nem nyilik ki..A viznél meg mindig beleesek a vizbe..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

hogy a zökömbe kell a lépcsõkhõz felmenni ?

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

én meg megint elakadtam a 4. chapterben Raziellel, amikor át kéne mennem egy ajtón és azt írja, hogy használjam a Dark Reaver trükköt a láthatatlanságért, bár lehet, hogy ez hülyeség, nem vagyok túl jó angolos. Szal szerintetek mit kéne csinálnom?
BlackShadow
na vki! ott tartok (chapt 7) h kain-nal kinyirtam a "homokórás" résznél egy kõvámpírt majd egy portálon átmentem egy másik ugyan oyan részre és a portál mellett vna 2 vámpírszobor, nos most mi tévõ legyek? a teremben megöltem "elvileg" mindenkit HELP

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ja, bocs nem vettelek észre, kipróbálom!
(legközelebb gyakrabban nyomom a Refresh gombot 😛)
Meg is gyújtottam, csak nem történt semmi, szal kimenni azt nem tudok 😄
neménvótam kombinalni kell a kelyheket vagy az elso 2 kelyhet vagy a masodik 2-ot gyujtsd meg

THX!!!
Használd a "telekinézist",amivel eddig el tudtad lökni az embereket.Az iranyitsd a gyertyatartokra,celkör vörösre változik,és meg tudod gyujtni.
De a lényeg a terem a 2 nagy oszloppal.Ott ugynigy gyujtsd meg a két oszlop tetejét.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja Kainnel, igen. Amikor van 4 kehely, középen meg egy nagy forgatható valami. Azt elfordítottam és kinyílt ez ajtó, amiben egy kis tárgy van és más lesz egy kicsit a kardom, olyan tüzes 😛 na valahol itt, és nem tudok utána kimenni!
A f***** kivan ezzel a szarral!
milyen kamraban kainnel?
vagy razielel?

Na most máshol akadtam el. A kamrában, ahol azt írja, hogy gyújtsak meg egy bizonyos gyúlékony tárgyat a TK-val. DE MIT??? BÁRMIT PRÓBÁLOK, NEM MEGY!!!!!!!!
már végig jártam mindent... és merre ???

Valaki tud segíteni?
Helló! én is elakadtam! mégpedig Kainnal a Chapter 3-ban. Ott vagyok egy hatalmas kör alakú teremben és van a közepén két oszlop. Na mármost találtam egy ilyen valamit, amit be tudtam kapcsolni a falon és ki is jöttek a lépcsõk, de nem tudok felmenni rájuk. Tud valaki esetleg ötleteket adni?
de ha odattad a kardot meg a pajzsot a csavonak akkor kitud nyitni mogotte az egyik zart ajtot nem?

juj az szopas en nemnagyonjacok 1oranal tobbet vele mert utana lerobban az agyam

mi Yo büdös Kib*szott életet kell csinálni a kastélyban.....

Megvan a Kard, a Pajzs, odaadom köcsögnek a fõtéren, és már 3 napja rohangálok össze-vissza ebben a kib*szott kastélyban, és semmi....

Tipp ??

BlackShadow
#122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122 #122

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sephi
Mindeki aszongya hogy a iranyitas es a kamera iszonyu de szerintem nem igy van. En bealitottam magamnak a bilentyuzetet ugy ahogy az oszes tobbi edigi LOK szeriaba (kiveve az elso Soul Revert) es megyen rendesen. Egeret nem is hasznallok es csakszolok hogy azon a reszenahol mindeki panikol hogy fel kell rohangalni Raziel-el ott egyszer sem haltam meg es nem ertem mi ott a kamera elbaszas...

Igaz nalam a Balra+Fel+Ugras nem megy sajnos mert valami baja van a bilentyuzetemnek mert erre a harom gombra bippel a gep es lefagy egy masodpercre 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BlackShadow
nem hiszem el h nincs senkisem ébren áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

BlackShadow
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG #122

BlackShadow
NAh vki segítsen máááár #122 😊

Lacc
Az elõzõ rész nem nagyon nyûgözött le... Ez is ahhoz hasonló gondolom.
BlackShadow
sztem jo, el lehet vele szorakozni: ) bár az irányítás nem a legjobb és a kameraállások szörnyûek azért unalomûzõnek tökéletes 😛 KOTOR hoz nem hasonlitom mert elég durvan nehez lenne 😄

Hmuda
Jó a gém? Érdemes leszedni (akarom mondani megvenni)?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BlackShadow
vki help! ott tartok h raziellel ujra abban a teremben vok ahol iyen "homokora" van (chapt 6 amugy) es benne szoktak lenni az erõk, üres volt, bementem egy kriptaféleségbe elõjött az egyik vámpír õr v nemtoménmi megöltem és mutatta h vmi elõjött a kristályban, nos nemtom azt felvenni es ahogy nezem kene vmi tuzes kardot is szereznem, mit csinaljak??

Eye-scream
Én is itt tartok és nem tudok továbbmenni....😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BlackShadow
menny balra 😊 a vegen szedj fel vmi kor izet azt menny oda ahol kezdted!

nemtudom de a pillaroknal szerintem balra mentem

na ott tovabb lehet menni valamerre ott lesz par csako akit ki kell nyirni utana tk-zni kell az egyik oszlopra majd az ledol es ott feltudsz majd ugrani aztan eljutsz egy olyan helyre ahol egy ilyen szimbolum van es hianyzik belole egy darab na ott van fent egy ajto de oda nemlehet sehogy felugrani itt merre menjek?

BlackShadow
na ott csináld azt hogy a "reaver select" nél kiválasztod a dark reavert ( ha nemtod mi a jele nézd meg a status screenben alul! ) majd ütögesd azt a fekete kristályt fennt amíg maxon nem lesz az alsó csík, akkor nyomsz 1 actiont, lenntartod picit es tátáá 😊

az gaz

Sephi
Ez meg az elso palya 😞

Ott amikor a masodik olyan keke pajzsos kaput kinyitom.. aszem azaz amikor az elejen Kain asozngya hogy erosebb kell legyen a Reaver ahoz hogy atorja a pajzsot. Ami furcsa hogy amikrooda beleptem eszrevettem hogy megint at lettek irva az oszes bolentyuzet bealitasaim... es mindig ugyanott kifagy minden 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akarhanyszor arra mesz kifagy? ez hanyadik map?

nekem nemszoktak fagyni a gamek atomstabil a gepem pedig igencsak tuningolva van mindenütt

Sephi
Baze... nekem amikor a masodik kek zarral elatott kapun bemegyek Kain-al es le akar ugrani valami torott kolepcsonel teljesen kifagyik a gepem! Utojara a Freelancer fagyasztotta igy kis de az is egyszer!!

Valami javaslat?!?!

blackshadow ott az egyik szobaba fellehet maszni a falon ott utana atmesz a teleportkapun!na en ott akadtam el ugyanis van ott 2 sasfej akik nemengednek at valami dark reaver spellt kene aktivalni azt hogy csinaljam : azt irja use the dark reaaver spell become invisible??

Sephi
Bazz de hout unalom ez a jatek... kicsit kezdem megunni... mar megint sokat remenykedtem hogy kurva jo lesz es nem akarok megint csalodni... remelem ez nem igy lesz vegig...

BlackShadow
na most ott tartok h raziellel egy nagy teremben (cemetery utan nemsokkal mikor atmentem a kapun) egy iyen homokoraszerusegbol felszedtem vmi erõ féleséget majd két gömbbe "beleszurtam" és aktiváltam egy kaput, nos merre?? próbáltam ugrálni össze vissza h feljussak ahonnan lejöttem de arra a homokoraizere nem lehet ráugrani és máshogy nemtudok feljutni! segítséég! 😄

Sephi
Hey... aszitem a 100 adik vagyok 😊 Nekem itt azt irja hogy a 101-edik hozzaszolas de a topik listan aszongya 100 😊))

Sephi
Varjatok ma'! En nme ertem mit rinyaltok a kamerazas miatt! Szerintem egyaltalan nem szar. Bar az is igaz hogy en vegig nyomtama Rayman 3 -mat ami nagy dolog 😊)) Hogy mi koze van a Defiance-hoz? Jaccatok a Raymant 10 percet es rajottok hogy annak a kamera kezelesehez kepest a Defiance egy alom :")))))

Eye-scream
Köszi szépen sikerült továbbjutnom😊
Huhh, ez a menekülés raziellel nem volt semmi, legalább 10szer újrapróbáltam mire sikerült.
Nagyon király ez a game😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

mandroka koszi tovabjutottam kicsit de most nemjaccok mert nincs hozza idegzetem tul sokat kell bojongani

Menj a bábuhoz,amelyik alatt épp piros kör van.Ott nyomd le azt a gombot amivel kiválasztod hogy egy ellenfelet támadj,akkor a bábu alatt zöld négyzet vagy valami hasonló lesz,és akkor már kiírja hogy mit kell csinálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Eye-scream
Ööö izé amikor Kainnal az elsõ pályán mész és bejutsz egy ilyen terembe ahol vmi gyakorlóbábuk vannak, ott mit kell csinálni?
Továbbmenni nemlehet, csak egy kis terembe ahol két csjnek ki lehet szívni a vérét. A gyakorlóbábukat csapkodtam, az egyik szét is jött, de a másodikat már nem tudtam szétverni...
Pls. help...

de nemtudok feljutni oda ahol az ajto van a palya neve cementery es van fent laccik egy ilyen mozgathato szar de az megfeljebb van mint az ajto te ezt mar megcsinaltad?

de nekem is segithetne valaki#86

ott utana fel kell maszni a falon es utana jobbra kell menni