958
Legacy of Kain: Defiance
  • Gabe18
    100%-os siker!
    Nagyon köszi,örök hálám!
  • Solya
    Figyu! nekem is kb ez volt a gondom: nekem a geforce 4 mxes kártyám miatt.
    Én a következőt tettem, próbáld ki:
    A start menü futtatásba írd be h regedit.
    Itt a sajátgépben menj rá a HKEY_CURRENT_USER, majd a Software => Crystal Dynamics => Soul Reaver 2 pluszjelére és végül klikkelj 1.00.000 -ra.
    Itt a DisableVShader -on jobb klikkelj, és válaszd a módosítást vagy mit.
    Ezen a helyen a 0 értéket kell módosítanod 1 re.
  • Gabe18
    Üdv4
    Hát nem tudom,én leszedtem a Soul Reaver 2-t,elinditom aztán az inditoképernyőn kék minden,az első animácio lemegy jól,aztán jönne az a rész ahol Razielnek magyaráz Moebius,de ott már csak fekete képernyő és csak a hang hallatszik.Amikor végeznek marad a fekete kép,de hallani ahogy Raziel-el mászkálok,szoval a játék már megy...
    Probáltam a kompatibilitást,régebbi directx-et,de semmi változás.Most nem tudom,lehet rossz amit leszedtem?
  • Zsoltee_a_bator
    nem mintha mukodne :)
    http://a1mclan.freeweb.hu/untitled.jpg
  • Zsoltee_a_bator
    itt a hylden-vampir keverek csaj:
    (vampiros a fule, foga, kepessegei, de a szine, a kinoves a konyoken, meg a szarny-csokeveny-valami a hatan hylden)

• rezsofiz
    na. akasztottam. szerintem ilyen jó sztoriú játék még nem volt eddig. :D
  • BlackShadow
    aha, most mar kb vilagos egy picit a játék, elég bonyolultak ezek az idősíkok ezért nem vágtam túlzottan mert kb a bo2 vel jáccottam egy picit meg a defiancet nyomtam végig :D
  • Zsoltee_a_bator
    a demonok es a hyldenek 2 kulon faj, ha a hylden hosre gondoltal, a blood omen2 -ben lett visszauzve.
  • Zsoltee_a_bator
    http://www.thelostworlds.net/SR1-XP.HTML

ittvan hogy kell megcsinalni

a leiras nem tul szakszeru..
    de elvileg annyi a dolgod hogy felinstallalod a game-t, megkuldod egy 1.2-es patchel. Beallitod a Win98 -as compatibilitasi modot:

majd felteszed ezt a soul reaver xp patchet: (nemhivatalos, de elvileg mukodik jol)
    XP patch, Soul Reaver 1.2 -hoz

1 perc volt megtalalni a megoldast, beirtam a google-ba es ez volt az elso oldal amit kidobott. Ne legyetek mar lustak ;)
  • Zsoltee_a_bator
    az xp-ben vannak kompatibilitasi beallitasok.
    csinalj egy parancsikont es annak a tulajdonsagaiban allithatod. pl win98 -t szimulaljon stb..
  • Zsoltee_a_bator
    a 2 siman megy xp-n.
  • Solya
    Kompatibilitással már próbálkoztatok?
    Bár nekem ettől fagyott le, ill. nem indult el.
  • rezsofiz
    Én elindítottam, de mindig lefagyott.. :D
  • nagykispeter
    Ez a játék mennyire hasonlít a Blood Omen 2-re mert az kurvára,tetszett ellenben a Soul 2 irányítása szerintem szar volt legalábbis a kamera mozgás!Szóval melyikhez hasonlít jobban!
  • Zsoltee_a_bator
    akinek kell es tud angolul, elkuldhetem a blood omen1 dumainak nagyreszet mp3-ban.

Moebius: Aye, you have seen my plan vampire, as I've seen your destiny! The future says, you die!
    Kain: But I am dead.. As are you!
  • Solya
    Eztitt jobb, sokkal informáltabbak és többször frissítenek.
    Csak hát ez is német...
  • Sephi
    Nekem most megvan a sima feher fenyt kard es a fekete fenyu kard. Az nem jo ?:)
  • Celern
    Ilyet... rájöttem hogy regisztrálva is vagyok :D
  • Gabe18
    Huh..ez nagyon jo.
    Sajna angolbol gyenge vagyok,de egy ilyet magyarul el birnék viselni...
  • Gnome
    Mas: gondolom sokan ismeritek mar de akik nem es viszonylag jol tudnak angolul akkor katt ide ez szamomra egy aranybanya le vannak benne irva a dialogusok kepekkel igy a cselekmenyek jobban megerthetoek...ennek ellenere en leszedem mindegyiket akarmilyen grafikajuk is van...de egy konyvnek nagyon orulnek...

CSa`
  • Gnome
    Nah ha jol emlekszem: Eleg sok bejarat van a temetoben...asszem mindig megmutatja hogy merre kell menned...gondolom rajottel hogy a vampirehunterekkel nem kell foglalkoznod mert ujratermelodnek...kezd ujra akkor a reszt es az elejen a kamera ramutat az iranyra te meg csak ugralj vagy repulj...a fekete fustos ajtot csak akkor tudod kinyitni amikor meglesz a Dark Soulreavered..

CSa`
  • Sephi
    Fuhh hat ott vagyok Reziellel ahol beertem Kain-nak a szirjahoz es taltam a cimeret amit egy kapuba raktam es amaz kinyilott. De aztan viszvisz a temetobe... van egy kapu amibol fekete fust szal ki de hiaba valtok at kardot (ketto fele van most) amikor beileszti nem tortenik semmi.
  • Gabe18
    Legacy of Kain Blood Omen.exe 176 mega
    [Hun]Schranz nevü emberkénél van meg.
  • rezsofiz
    Én most jutottam tovább.Az oszlopokat haggyad. Majd ha meglesz a föld ríver, akkor majd. ott a teremben van egy kristályszerűség.válcs tűzríverre,és kalapáljad a kristályt. ha az életed mellett lévő csík maxon van, menny a terem közepébe, nyomd le az action gombot, és engedd el. erre meggyújtya az összeset.
  • Zsoltee_a_bator
    es milyen neven van fent? nem talalom
  • Gnome
    Milyen cimeret szereztel meg kainnak es hol...chapter? irdkorul es talan ugy segithetunk neked higy melyik cimeretrol van szo
  • Solya
    A két emblémával nyíló ajtó mögött találtad ezt a helyet?
  • Sephi
    Amikor megszerzem Kain-nak a cimeret es bementem a kapun... na onnan fogalmam nincs hova kell menni :(
  • rezsofiz
    Én pont ott akadtam el, ahol te.. :)
  • Solya
    thx
  • Gabe18
    independence.no-ip.org
  • Solya
    Nekem muzsikált...egyedűl az sr2nél volt gondom az mxes kártyámmal, de megoldottam...
  • Solya
    Melyik hubon van?
  • Zsoltee_a_bator
    lehetseges. a rip 100 mb korul van.
  • Gabe18
    Hu,ez pasz...
    Viszont most DC+ -on találtam egy Blood Omen exe -t.176 mega.Ez lehet a teljes játék?
  • Zsoltee_a_bator
    supergameznek van ftp-je amit lehet hasznalni? (kb 14 mb kell)
  • Gabe18
    Azzal az a bajom hogy az tudtommal még erősen épitett a szöveges dolgokra /beszélgetés más karakterekkel,meg ilyenek/,aztán a kevéske angol tudásommal lehet bajban lennék.
    De ha nem igy volt majd javit valaki,mert ezt én csak ugy hallottam,hogy az valami ilyesmi stilus volt.
  • Gabe18
    Aha,köszi,ugytünik ott megvannak a Soul Reaver-ek.
    Most már csak egyet nem tudok,vajon hogy muzsikál XP alatt a SR1?Mert hogy az annál jóval régebbi...
  • Zsoltee_a_bator
    poen jatek volt, ott volt sokfele felszereles, fegyverek pancelok. volt egy pancel is ami tulajdonsagaiban elegge a soul reaverre emlekeztetett, kar hogy nem hagytak meg Kainen. jopofa volt mikor jott a tamado sereg volt bar volt partucat szovetseges, de ugy 500 ellenfel volt a palyan, es Kainnel at kellett vagni rajtuk. Volt egy pancel ami magatol szivta a vert es adagolta a tulajnak, meg ket csatabard, amivel beporogve szet lehetett irtani szazaval a gyenge kis embereket :) volt meg sok spell meg artifact is , sokfele forma amibe at lehetett valtani (myst, farkas, denever, stb) sajna ezek a kesobbi reszekben kiegyszerusodtek a jatekbol. Viszont grafikailag mai szemmel mar nagyon gyenge.
  • Solya
    Nem lehet már sehol kapni, és csak a rippes verzióját lehet letölteni...amiben nincsenek bejátszások