Legacy of Kain: Defiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
na en meg az elejen tartok amikor raziellel kell "versenyezni" a lelkek ellen, nos ott tartok abban h felmentem az 1. létrán átugrottam a lebomló lépcsõt és onnan merre tovább? ha továbbugrok akkor iyen naon pici párkányokon lehet állni de tovább nemtok menni mert mindíg leesek 😞 vki help!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok
Kéne 1 kis help nekem
Az elsõ pályán miután kinyitok valami "bikafejes" kaput miután megyek le a lépcsõn mindig megfagy a progi.
Ha valaki találkozott már a problémával ill. tudja a megoldást pls mail vagy ide irja be a megoldást.
Elõre is thx

Knox
OÁÁÁH! Ezt az iszonyat szar kamerakezelést és irányítást! Játszottam vele kb.20 percet, de nem egyszer elõfordult hogy nem láttam magam! Csak nyomtam az irányt mint a hulyegyerek hátha kibukkan a karakter vhol! Gáz!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

mar megint elakadtam egy udvaron vagyok raziellel van ott egy ilen tuzrakas meg korulotte ilyen kovek van fent a sziklan egy ajto ami ilyen lila fenyt ad na itt mit kell csinalni ?

mentesi rendszer szerintem ok

Én meg ahhoz hogy ne essek bele a vizbe mindig. Kár ezért a játékért mert szép meg minden de ilyen szar irányitást, egy analóg karos joy-jal még elmenne, de az meg nekem nincs. Ebböl is látszik hogy elsösorban konzolos játék ez, no meg a mentési rendszerböl.
Ehhez én nem voltam elég ügyes...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

COMPUTER: IBM PC or 100% compatible
OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows™ 98 Second Edition / Windows ™ 2000 / Windows™ XP (Admin rights required) Note: Windows 95/NT not supported
CPU: Pentium III 700Mhz (or Athlon equivalent)
RAM: 128 MB
GRAPHICS: 100% DirectX™ 9.0b compatible 32Mb 3D Accelerated Card with TnL support
SOUND: Windows™ compatible sound card (100% DirectX™ 9.0b compatible)
CD-ROM: Quad-speed (4x) CD-ROM drive
HARD DRIVE: 2 GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows™ compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

CPU: Pentium4(R) 1.3ghz (or Athlon XP equivalent)
RAM: 256 MB
GRAPHICS: 100% DirectX™ 9.0b compatible 64Mb 3D Accelerated Card with TnL support
SOUND: Windows™ compatible sound card (100% DirectX™ 9.0b compatible)
CD-ROM: Eight-speed (8x) CD-ROM drive or faster
HARD DRIVE: 2 GB free disk space

Sephi
Hasznajal SmartFTP-et az tuti nem basza el a filokat es meg sfv is nez 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CELL StormBird
10-es skálán mennyi a game mert akkor leszedem...

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

És neked a WCO-ról jött le jól?Azt nem értem mert ott eleve az elsõ lemez egyel kevesebb darabból áll.És nekem az 50-est hiányolta.
Na mindegy,nekem lejött a HDC-rõl végülis jól,lényeg hogy mindenkinek megvan!
Hát remélem a ram-om nem szállt el,mert nemrég lett megvéve.De mondom,aztán máshonnan nekem is lejött jól.Egébként én a Flashget-el töltök,eddig az sem rendetlenkedett.

ja elegge ossze vissza kell rohangalni de kiraly a jatek 😄 en meg csak egy helyen akadtam ki ahol felfele kellett menekulni a lila gyerekkel de mar megcsinaltam

1 órai bolyongás után, végre találok egy fickot aki huzamosabb folytogatás után aszonygya menjek a toronyba, erre a köcsög kamera miatt leesk 1 udvarra, és mákomra megtalálom a szobor Pajzsát... 😄DD ez beszarás 😊))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

francba már.... hehe ugy eltévedtem, mint anno a soul Raver ben... 😄DD kevergek csak a házban, mint a mérgezett egér

he ?

hat ezeket elgge elcseszted a kepeket de a jatek utos csak a kamera

az biztos, hogy valami gyönyörü... de a kamera ehh.... miatta csesztem el 1 órát a menekülésnél 😞((

na rajottem mit kell csinalni kosz gonosz azonban nekem ez a csont es bor gyerek nemjon be kain sokkal kegyetlenebbul nez ki

mar elakadtam
2. palyan amikor azzal a masik csavoval vagyok az egyik teremben elkezd felfele jonnni ilyen feher por azelol kell menekulni egyik oldalt 1polipkar leuti a foldet ott atgrok es utana nemtom merre kell menni es mindig elkap az a feher szlotyi

nemtudom sephi nekem hasonlo gepem van mint neked [email protected] gef3ti200@ti500 512mb ram es nekem eddig minden jatek legalabbis amivel en jaccotam hasitott 1024-ben talan a deus ex2 a kivetel dehat az egy selejt szoval nemtom mivan nalad

na re 😊

Hát.... 1 csodálatos grafika mellett egy elég jo irányitás lenne, ha a kamera azt mutatná, amit kellene...

igaz igy is élvezhetõ, de khmmm... remélem lesz ra valami patch

Na csak sikerült megoldanom.
A progi /legalábbis nálam/ nem hajlandó máshová települni csakis a "c/program files..." helyre,tehát oda,amit õ alapnak fel is ajánl.
Nekem meg van egy "játékok" mappám amibe a játékokat szoktam tenni,hogy a program files-ban ne keveredjen annyi minden /lehet nem jó taktika,de eddig nem volt vele gond/.Na az ennél az alábbi problémát okzta,ha ide akartam tenni.
Na de mostmár legalább megy,megyek is kiprobálni.

Hát nekem passz...
Lejött a 2 cd,Daemon Tools-al próbálom installálni,kerreg-berreg mintha nagyban irná fel az adatokat a vinyora,lemezt is kell cserélni,szóval látszatra minden ok.
Végeredmény:felinstallál összessen 7.85 MB-ot a megadott mappába...
Persze valami "fatal error" hibaüzivel nem is mükszik.
Hát ilyennel én még nem találkoztam...

Sephi
Aze' ne essunk eros tulzasokba... bar igazad lehet a kamera kazelesrol es az iranyitasrol de ettol meg nem erdemel meg 5 perc utani del-t ez a jatek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
aha !! a Deus Ex minden lox nem megyen rajta. Az X2 sem megyen rajta. A SWON se megy rajta 😊 Es meg sorolhatnam 😊)) Marmint mennek azok de szar grafikaval 😊

nemkell aggodalmaskodni az a gep meg minden jatekra eleg

Sephi
Mert en Ps2-re akartam megszerezni de sehogy sem sikerult igy inkabb letoltom Pc-re de felek hogy a gepemen nem fog menni. Nekem 1.6 XP+ 512 Ddram es G3 Ti200 (128bit) -es konfigom van...

Sephi
Milyen gep kell hozza hogy elvezheto legyen?

Lehet hogy rosszul láttam ,de nincs benne multi..😞
Amúgy nemrossz a gama csak a kamerakezelés nagyon sz@r a sima mászkálásnál.A harcoknál ok.Szép a graf +jók a mozgások ,van kombo bõven plusz valamiféle fejlõdési rendszer is . A sztori hozza amit kell , de a PoP3 melett nehéz lessz talpon maradnia .Akinek teccetek az elõzõ részek az mindenképp próbálja ki.

"vessetek a mókusok közé" :)

Mayday
NINCS benne multi!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sephi
hogy hogy van benne multi? Coop mode vagy VS ?

Mayday
En kiprobaltam. Szep meg minden, de egyreszt nagyon konzolos beutesu, masreszt engem nem kotott igazan le, nyomtam egy ideig, de uninstall es delete lesz neki.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jó van na...
Nekem már régen volt a Soul Reaver,aztán nem emlékszem pontossan...
De valoban voltak ilyen dolgok benne.

Hát én szedtem a WCO-rol,csak éppen 43-as darabtól több is crc hibás lett az egyes cd-n.Ráadásul ott az 1. cd 49 daraból áll,a fájlegyesitásnél meg közli hogy a folytatáshoz 50. darab szükséges.
Na erre megnéztem a HDC-n,ott az egyes cd valoban 50 darab,most megpróbálom onnan leszedni a hibésakat meg az 50-est,hát nem tudom hogy igy jó lesz-e,mert ilyet még nem csináltam hogy két külön helyrõl egy dolgot...

Sephi
A Sim City-hez bazzeg... ekkora hulye egy kerdest 😊))))

Kipróbálta már vki? Melyik játékhoz hasonlítható? A screenshotok szépek de nem árulnak el semmit.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Hát szerintem eddig egyik résznek sem a harc volt az erõssége mert az nagyjából kimerült az ütõm-vágom-ugrok... kategóriában.Sõt még a Blood Omen 2 volt a "legbonyolultabb" mert ott még védekezni is lehetett.
De szerintem jo volt az ugy ahogy volt.

Sephi
Nekem sincs meg de ami kesik nem mulik 😊)

Egybkent igen vegysek a velemenyek a PS2 verziorol mert alitolag tok fasz meg minden de a bunyo egy ido utan monotonna valik. Ha olyan mint a Blood Omen 2 -ben akkor tenyleg suxx mert abba meguntam az orokos verest 😊

Eye-scream
Még nincs fenn az ftpmen..😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sephi
Na ejjen ejjen !

Na,csak nekem kellett hiányolni...

Mayday
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Legacy of Kain: Defiance (c) EIDOS Interactive ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 12/19/03 :
³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Action ³
³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 2 ³ ³ Protection: Securom 5.0.3 ³
³ CD1 archives: 50 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-loka.001 --> flt-lok1.050 ³
³ CD2 archives: 52 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-lokb.001 --> flt-lok2.052 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: Computer, Windows ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

Game information:
=================

The next chapter in the epic Legacy of Kain series is a cutting-edge
action/adventure game featuring more action then ever before. Take control
of two powerful and highly evolved vampires: Kain, an all-powerful
demigod, and Raziel, a demonic angel of death. Each equipped with a
legendary sword, Kain & Raziel must battle through a world loaded with
conflict and intrigue as they attempt to unravel their destinies and
defeat the dark forces that seek to condemn their world to eternal
damnation.

Mayday
KIJOTT!

Hát már igyekezniük kell ha karácsonyig ki akarják adni.Pedig jó lenne...
Soul Reaver 1-2,és a Blood Omen 2 király volt.

Naa azért próbáld már meg 😊))

Sephi
Ize mikor is kell megjelenyen ?😊

Evin
Kár.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.