Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mustang2005
Nekem se megy😞(

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

drop
hát felteték a bw2 csak nem akkarják hogy mi tudjunk rola<#banplz><#banplz>

nekem is hulla.
vihar elötti csend remélem...

http://thenamelessphoto.com/

drop
csá nektek elindul a nforce oldal nekem meghalt

sry. ték 😊

http://thenamelessphoto.com/

Hmuda
A Fablebõl kiindulva nagyon gyenge lesz rajta. Ott még crackelni se kellett és akármilyen kulcsot elfogadott. Plusz az ea játékok nem a védelmükrõl híresek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

drop
hát legyen igazad mert ha warezos jönn ki elöbb akkor énis leszedem de nem hiném hogy kis védelemel fogják elátni mert elég nagy játékrol van szó

Hmuda
Lehet, hogy akik lefoglalták a másoloataikat, azok megkapják hetedikén, a többiek meg majd 14 tájékán. Amcsiban is most csak a preorderesek kapják szépen sorban a házhozszállításokat. De jó is lenne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

drop
igen énis de várom hogy most mivan ja és mais hivtam a cdgalaxist és ezek vagy nem tudják vagy szarnak rá de 7. mondják

Hmuda
Sajna van rá esély. Rengeteg amcsi üzletlánc magasról szarik már az ea hátridejére és már most osztogatja a játékot a vásárlóknak. Ha itthon 14-én jön ki és a warez elõbb megjön, akkor le fogom szedni és azzal elleszek, amíg meg nem jön a fullom.

Mike
a túlzott várakozás mindig csalódást hoz

általában

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az alap simsben nem lehetett állatokat tartani

Mike
kircsi

Mike
nekme anno 1-ben párducom volt, sajnos az most nincs, szal tigris lesz, ha összejön a CE
ha nem akkor farkas

Help17
gyere már kI!!!!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Van esély arra, hogy elõbb kinnt legyen, mint 7.-e?
Az Nforce fórumán arról beszélnek, hogy talán ezekben az órákban kerül majd ki, de hát ez szerintem sajnos csak egy reménykedés.
Egyre jobban bejön nekem ez a játék, remélem nem össze-vissza scriptelt lesz, hanem majd hosszú idõ után is tud meglepetést okozni.
Dzsega
még meg sem jelent de már van unlocker hozzá beszarás...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

drop
na megvan az tigris unlockerem ha kell valéakinek irjon elküldöm neki sivesen

drop
na most olvastam hogy a javiáts ami kijönn nem a hibákat javitja hanem pl a tanito részt tudjuk é
átugrani meg a javtanak a harci stratégia részen

tigeroo
biztos lesz majd valami unlocker patch/fixed crack..
nem fogunk tigris nélkül maradni, ez hóziher😊
drop
ot tartanánk már hogy a lényválasztásnál akkor majd eldöl

Dzsega
szvsz akkor farkas<#vigyor>

Hmuda
A majom most is okos lesz, de ha csak azért akarod választani, hogy gyorsabban tanulja meg a varázslatokat, akkor fölös. Itt már nem lehet varázslatokat tanítani nekik, csak megveszed Tribute-ból és onnan már tudni fogja (szvsz jó ötlet, unalmas volt nézegetni a százalékjeleket a feje fölött). Persze azt még bele kell verni a fejébe, hogy hogyan használja, de maga a varázslat megtanulása ki lett véve.

Dzsega
ja a tigrisrõl meg semmit sem tudok...

Dzsega
én is ezért szeretném a farkast de a majom nagyon okos és az elsõ részben mikor 2 kezdem el akkor nagyon bejött. szerettem.

drop: tehenet is kipróbáltam de szegény olyan buta... persze azért aranyos.

drop
nekem a tigris nagyon tetszik szerintem az néz ki a legjóban de elöször én a tehenet választom mert az 1 részbe is a szivemhez nöt meg jó lesz vele kosarazni
imádom mikor bohockodik a videokba a tögyével 😊)

Hmuda
Nekem farkasom lesz, hiába lehet majd a többit is választani. A leírása alapján pont megfelelõ egy jó-istennek (nagyon örzi a területét).

Dzsega
mondjuk nem azé akarom megvenni a col. változatot mert van benne tigris (valszeg majom lesz a nyerõ de lehet hogy a farkas), hanem azért mert jobban tetszik a doboza és remélem, hogy nem egy sima dvd tokban lesz benne hanem valamilyen szebb kivitele lesz.

drop
hát nem tudom mert tiger unlockert ir de lehet hogy neked van igazad akkor is lesz tigris mert netet tuti lesz fent

Dzsega
nem azt írja hogy tötsed le? megadod az unique kódot azt letötheted a tigrist.

drop
hát igen de ez megint mijen hogy szinten kihagytak belöle minden játékfajtát csak single és javitják is

Hmuda
Ez az EA játékoknál mióta meglepõ?

Abban a közleményben azt is említik, hogy október 6-án elkészül az elsõ patch. Hehe. Szerintem megint hamarabb adnak ki egy játékot, mint kéne.

drop
lesz unlocker a sima verziohoz is tehát bene van a tigris abba is
na ez miat gondolom

drop
ja de japánul kicsit érdekes volt de azért elég jó lesz a hengzás is a játékba mikor a teleportba dobálja az embereket

Megnéztem a videókat. Egy kicsikét szaggat szerencsétlen. Szép lesz, fogunk vele szenvedni, azt hiszem.

Dzsega
ezzel az egésszel csak annyi gond van hogy az ea a kiadója. meg merem kockáztatni hogy a multi csak azért maradt ki mert ez is egy jó marketing fogás. lásd pl.: sims2. sokkal többet is bele lehetett volna rakni hiszen az egyben már állatokat is lehetett tartani a 2 ben meg nem. miért? mert így meg fogja venni mindenki a 2höz tartozó összes kiegészítõt. mi is meg fogjuk venni a multis kiegészítõt (máraki nem tölti le, máshol azért többen vesznek játékot.) persze azért benne van az is amit Prime mondott. de ha nincs benne az ea keze akkor húsvétra jönne ki és "fullextrás" lenne. SZERINTEM!

OptimusPrime
A LionHead már a kezdetekkor megjegyezte, hogy csak azzal bõvítik ki a Black & White-ot, ami az elsõ részbõl nagyon kimaradt a technika szabta korlátok miatt.

Mint azt már mondtam is, nem is vártam el a TW-szerû csatákat, nem hiszem, hogy ez lesz a B&W2 legnagyobb dobása. Szerintem ki is hagyhatták volna, úgyis a nagy csatákat a titánok döntik majd el.

De tudod mit mondok? Dolgozik ott egy ember a LH-nál..., úgy hívják, hogy Peter Molyneux <#worship> aki nem kevés dolgot tett már le az asztalra és, mint ahogy Will Wright a Sims-et, úgy õ is édesgyermekének tekinti a B&W-ot, mivel hosszú idõ után az elsõ olyan játék volt, amiben kiélhette szabad alkotási vágyát. Ergo: nem hagyta, hogy nagyon blõd dolgok szülessenek. Persze, így is maradt benne hiba bõven, de csak mert sürgették már a 3. év végén, hogy ideje lenne már valamit produkálni...

Emelett az ex-Bullfrog-ból is vitt embereket, akik szintén nem kevés jó játékot dobtak ki (csak a hiéna EA elcseszte az egészet), többek között a másik "félistent" Demis Hassabis-t (Evil Genius RULZ), meg még egy-két nagyobb koponyát. Ilyen csapat mellett nem lehet rossz játékot csinálni és, ha Molyneux, ahogy eddig is, saját maga felügyelte a történéseket, akkor a B&W2 sikere nem lehet kétséges. Még úgy sem, ha egy gyengébb harcmodellt bele is építettek. Az ötletek, amik évek alatt belekerültek a mérleg jó oldalára dönti az egész játékot, legalábbis reménykedjünk...

Bõvebben a megjelenés után! :-))

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Ez kezd egyre idegörlõbb lenni... :-))

Nagyon-nagyon ütnie kell a programnak, hogy ezt a stresszt, amit a várakozása okoz el tudja feledtettni. :-))

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

cseszter
Ha szar védelem van rajta akkor talán még az EU-s megjelenés elött meglessz<#awink>

Arthas
Nemtom mit nem értesz?
Én rosszabbra számítottam: azthittem több hónapot fog csúszni ,helyette csak pár napot.
Nem a rossz hírnek örültem ,hanem hogy nem akkora katasztrófa
<#nemtudom>
Jövõhétre csak kijön már 😄

ZsZso
Na most nagyon össze lehecc zavarodva 😊 Akkor most jobban várod? Vagy kevésbé ? 😊 Hogy is van ez ? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

magus
MIII???

ez tart kb eletben

Arthas
"Ez már véglegesnek is tekinthetõ. Oriási a felzúdulás a hivatalos fórumon, mindenki ott köpködi az ea-t ahol éri."

Amikor ezt olvastam megakadt a lélegzetem.
A legrosszabra számítottam: karácsonyra vagy jövõ évre halasztották a játékot.
De szerencsére csak pár napot csúszik<#worship>

drop
na akkor ez szivás na mindegy ez van

Hmuda
Rosszul tudják. Ez mai bejegyzés a fórumban, ma lett hivatalos. Az, hogy egy balkáni kis gémerbolt mit hisz, az már teljesen más tészta. Vannak olyan oldalak is a világon, amik szerint a TheMovies már kapható, szóval az ilyesmi abszolút semmit nem nyom a latba.

drop
és akkor mivolt az a 4.kei dátum mert gamespoton is az van meg sok nagy netes helyeken

drop
tehát it 14 körül jelenik meg de máshol 7. én ez szemétség csak azt nem értem hogy a cdgalaxisnál ma miért mondták hogy 7 .én lehet kepni akki nem hiszi az hivja fel mert én megtetem

Hmuda
Ez már véglegesnek is tekinthetõ. Oriási a felzúdulás a hivatalos fórumon, mindenki ott köpködi az ea-t ahol éri.
LINK

"Which actually brings me to the next topic of discussion; the release date! We were led to believe that there would be a worldwide simultaneous release for Black&White 2 on the 7th October 2005. Logistically this was not possible , so we’re looking at the following release dates; 7th October for the USA, the UK and Ireland and 14th October for the rest of Europe. It goes without saying that we’re really upset about this and that we wanted and hoped for a WW release, so that everyone would be able to play this game at the same date. Sadly enough the odds were against us and you; the gamers. Curse our publisher for that one!"

drop
na ha második videobol kiderül tényleg foglalkoztak a játékal mikor az oszlo ledül
a kezdetleges verzioba az emberekre akkor viszapatant a filmbe it a végleges véltozatba a anyonnyomja az ambert én nem patan visza földönn marad