3926
-
#1361 Nálam a fű meg a víz igen gagyi!és nem tudok rajta állítani!
Valami megoldás? -
#1360 probálj uj drivert -
#1359 Nem lesz vele nagy gondod, sztem. -
#1358 én azureussal szedem, van egy csomó forrás és kibaszottol nem jöncs, csak bájtokkal. -
#1357 Neked milyen a víz és a fű? -
#1356 6ározottabb mozdulatokkal suhintsad meg az egérrel! -
warriorseby #1355 sehogysem sikerül megbüntetni a tehenemet, mindig csak simogatni tudom:(valaki légyszi mongya el h mit kell tenni!
thx! -
#1354 hi all!!Most nyomtam a gammát és szerintem nagyon jó kis game lett!
Csak annyi a problémám vele hogy egy pár dolog a grafikai beállításnál szürke és nem tudom állítani!Erre van valami megoldás?
-
#1353 na az állatokrol röviden a játék mondása szerint
tigris okos erös és nagyon jó nézki
tehén szorakoztato és pozitivumként növényevö
farkas ahogy halani területvédö de megbizhato is
oroszlán állatok királya ki mert elenszegülni egy oroszlának
majom pedig nagyon okos -
Toroco #1352 Elkezdtem letölteni, de a sebesség folyamatosan ingázik 25k és 200k között. a maxot sosem érte még el. főleg nem folyamatosan. -
Toroco #1351 azt nemtom, de van a lényekről irva valahol. biztos megtalálod az oldalon.itt -
#1350 azért jo lenne ha lehetne vhol overrideolni vagy ilyesmi..remélem egy patch megoldja -
#1349 Honna tudom meg hogy melyik állatnak mi a pozitívuma és negatívuma? -
#1348 hat ha azon nem futna akkor azert az gaz lenne -
#1347 Csak azt tudom mondani, hogy végre egy játék ami kifejezetten az ati kártyát szereti.... -
#1346 nekem dvd-s van és indításkor hibát ír ki :( demonnal próbáltam,most töltöm a legúabb catalystot,hátha a driver a baja,hisz gém -
#1345 Nálam is radeon9600pro-nál pár dolog szürke a beállításoknál, de azért az 1 től sokkal jobban néz ki :D -
#1344 LOL mégmindíg hüjén van megoldva a rakosgatás, mint az 1-ben. Le akarom rakni az ércet az építkezésre, erre szépen ledobja a közepébe :) meg 3 ember megy sorban, ki akarom választani a középsőt, erre vagy az elsőt vagy a harmadikat fogja meg, azt akit kéne azt soha :) de azér jó a gém nagyon :P -
#1343 Nekem a cd-és van meg és eddig muxik semmilyen bugot nem láttam -
#1342 nálam pl nem lehet amugy beállitani egy csomo mindent a grafikán..kb ugy néz ki igy mint az 1.. nincs vmi unlocker? lehet hogy csak egy fx5600 de ennél azért látott már jóval szebbet -
#1341 nekem is ilyen..de ugy tünt utána hogy müködik..megéri leszedni inább a cdset?
-
#1340 Senkinek sem megy a DVD-s verzió ? -
Toroco #1339 Én most kezdem a letöltést wanadoorol. Az a H**** k**** hifi torony men kapcsolt be hogy felébredjek. pedig az ébresztés be van kapcsolva. Most csúszik az egész letöltésem. -
#1338 pár hét és lejön torrentről :c -
#1337 Megnéztem a gépigényt és a minimum megvan -
#1336 Remélem nem ha olyan jól optimalizált ahogy írják akkor mennie kell.Eddig minden játékot vitt. -
jupa #1335 Még in és félek hogy szaggat... -
#1334 Akkor nézd meg a HL2-ben :D -
jupa #1333 Sztem menni fog csak szaggat majd -
#1332 Ilyen szép vizet csak a Silent Hunter 3-ban láttam eddig -
#1331 Igen!Ez egyszerűen gyönyörű!Bár nálam nem lesz ilyen szép:( -
#1330 Végre nekem is elindult a leöltés,nekem még új lesz az egész mert az 1-gyel nem játszottam,de kíváncsian várom.Az én gépemen(aláírásban)el fo futni szaggatás nélkül? -
#1329 Csak tessék, csak tessék! Ígértem screenshot-okat, hát itt egy naplemente:
Véleményeket kérek! (+Igényt tartotok-e további képekre?) -
jupa #1328 Bocsika ez a cím: kiszolgáló: ftp.tvn.hu felhasználónév: crazyfrog
jelszó: 00000 -
#1327 sajnos minden stimmel. -
#1326 Aham, nem enged bejelentkezni. -
LegoTGR #1325 nézdmeg a fájlokat, amelyik kissebb méretű mint a többi azt szeddle újra -
Tomi13 #1324 Sziasztok
Hol találok B&W 2-ös háttérképet?Néztem a hivatalos oldalon,de ott nincs.
1024x768-ba kéne. -
jupa #1323 Az ftp? -
#1322 karva életbe bele!leszedtem a dvdt de kicsomagolasnal hibat ir ki:(