Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
két video
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
csak tul nagyok az elvárásaim de 4 évig fejleszteték és nincs multi skirmise hát elég gáz szerintem azért
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ami a sima 6600GT-n már nem lesz játszható, az az SLI-be
kötött 2 kártyás változatban sem lesz az
Aztán SLI-be kötve dobhatod õket együtt a kukába...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
és nem kerül évente 150-be h játszhassak, mert bárki bármivel is takarózik, a mostani gépfejlesztésre (mint már az elmúlt 10+ évebn annyiszor, a játékok miatt van szükség (most meg különösen) elmúlt már az az idõ amikor a gép volt a legfontosabb, és egy újabb hardverért képes voltam kiflin és kefíren élni hónapokig)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
meg ugye SLI-s alaplap az meg mondjuk 25k
asszem veszek inkább egy ps3-mat a mostani gépem meg jó lesz a játékokon kivül mindenre
azért ha ot van a fejlesztök közöt a stratégia ász akkor miért nem engedték neki hogy a harcot kicsit fejleszgesse
:-)
A magam részérõl viszont így is remekül elvoltam a játékkal, és megmondom, most sem akarok Rome: Total War szintû játékot játszani. Ha ahhoz van kedvem, akkor elõveszem azt.
Persze, biztos, hogy a harc és a háború fontos szerepet fog játszani, de remélem az egyensúly megmarad és a lényem "fenevelése" jóval kidolgozottabb lesz, mint a harc.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Minek kell a bolhából elefántot gyártani?
kivéve, hogy a minimum igény valamelyest lejjebb van.
(Talán egy GeF 3-as GeF4-es is elég lesz neki)
De ha úgy csinálják meg, mint a BF2-t, akkor a high detailre mindenki készítse elõ a 2GB RAM-ot...
http://thenamelessphoto.com/
A Diablo megjelenése után is úgy éreztem, hogy a fiúk az utolsó fél évben dobták össze, addig meg csak tengtek-lengtek
(voltam én is ilyen, de szerencsére már elmúlt 😊)
Már elõre vidámkodom! :-))
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
(#535)
Sõt, annak is tudatában vagyok, hogy a játékhoz illõ CPU a P4 Extreme Edition lenne, no de ez még nem jelent semmit! :-))
Üdv!
Prime
SYSTEM REQUIREMENTS:
* OS - Windows 2000/XP
* Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.6 GHz
* Memory - 512MB RAM
* Hard Drive - 3.5GB
* DVD-ROM - 8 SPEED (PC CD-ROM version also available in USA)
* Video Card - 64MB with 1.1 Pixel Shader*
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible
* DirectX - Version 9.0c
* Input - Keyboard, mouse
* Black&White 2 requires a 64MB video card with 1.1 Pixel Shader support. Supported video cards: NVIDIA GeForce4 Ti series, GeForce FX series, GeForce 6200 or greater; ATI Radeon 8500 or greater, ATI Radeon X300 or greater. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card.
Remélem ennél jobb gép nem kell az optimális futtatáshoz.
Nekem csak 512 Mb ramom van + radeon9600. Szóval ne legyen nagyobb gépigény ,mert morcos leszek 😄
Aranyos a kicsi boci:

de it van nézd meg a tesztet
A gép egyébként most így néz ki:
ASUS A8N-SLi,
AMD A64 3000+,
nVidia GF6600GT,
1 GB DDR RAM,
200 GB SATA HDD!
Szerintem nem lesz vele gondom! :-)) De ha mégis, hát az sem olyan vészes. Vagy 1 GB RAM, vagy egy második VGA! :-))
Egyébként elgondolkodtató, hogy ez a tesztelt konfiguráció vajon 1024x768-ban futatta a game-et és, hogy az ilyen AA meg ezeket a ficsõröket vajon rápakolták-e. Ez még érdekelne...
Üdv!
Prime
Remélem azért lesz valami optimalizáló patch, ha már ennyire szûkös a határidõ.
AMD Athlon 64 3200+
·
1024 MB RAM
·
ATI Radeon 9800 Pro
·
VIA AC '97
·
Windows XP
ezen tesztelték és azt irják elég jól megizat
Oda is írtam, hogy "De ez csak az én véleményem lehet hogy egy profi csapatnál ilyen <b>nem</b> is jön létre, vagy nem is errõl szól az optimalizálás."
Hmuda (#547): bocsi valszeg átfutottam az üzid felett.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
BW1-be imádtam meggyûjtani az embereket és úgy dobálni õket ,hogy a testükkel felgyûjtották a buzamezõket.Vagy vörösen izzó kövekkel dobálni a hitetlen falvakat<#idiota>#idiota>
De a jó isten szerepe se volt rossz. Rendezgetni a fákat ,öntözgetni a mezõket, trágyázásra tanítani a lényemet...
Egyelõre a SF a leghatékonyabb ilyen jellegû védelem, ám ha jól tudom költséges. Nem is nagyon akartam elhinni, hogy a Splinter Cell-el mennyit tudtak szórakozni, ugye ott majd' fél évig nem volt mûködõ verzió, aztán kijött a CloneDVD.
Szóval a SF-et nem írom le, de az Ultima team nagyon bevágott, amikor mégiscsak megfõzte a "törhetetlen" védelmet! :-)) Tippre mondom, SecureRom 7, de 5 a minimum, csak az meg LOL :-D
Üdv!
Prime
Most már olyan sztázisban vagyok, amikor már nem igazán vagyok bezsongva. Most úgy várok, mint valami csendes õrült, aki csak akkor robban, amikor eljött az ideje. Sokkal inkább a játékon gondolkodom, a megoldásokon, a lényegén.
Nem pedig azon a pár napocskán, ami még hátra van! :-))
Üdv!
Prime
Nagyon kíváncsi vagyok az újfajta "kezelõfelületre", fõleg erre a "kéz" általi irányításra, no de majd nemsokára kiderül...