Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
egy kis ujdonság két video csak a nyelv gáz de jót nevetem rajta
két video

drop
oké na mindegy

Hmuda
Négy év alatt összehozták azt ami most van. Még egy-két év elmenne csak arra, hogy RTW szintû seregmenedzsmentet összehozzanak, a multihoz igazítsák, a változásoknak megfelelõen írják meg a netkódot, összehangolják a fizikai engine-el, stb, stb, stb. Vannak mikor kompromisszumokat kell kötni, hogy emberi határidõn belül elékszüljön a játék. Üdv a játékipar világában.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

drop
jó mindegy nem akkarok vitatkozni csak lenne már meg és kész
csak tul nagyok az elvárásaim de 4 évig fejleszteték és nincs multi skirmise hát elég gáz szerintem azért

drop
jó lenne ha lehetne a játékosoknak beleszolása egy egy játékba

Hmuda
Mint azt már írták, ez egy istenszimulátor. Egy része építkezés, egy része lény nevelgetés (illetve ez akár két részt is kitehetne), egy része meg harc. Ha olyan játék kell, ami a harcra meg rá, akkor ott a Total War sorozat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

drop
tudom de akkor is minden tesztelö a csatát irja gyengének

Hmuda
Ron volt a fõdizájner. Ha valakinek volt beleszólása a projectbe, akkor az õ volt. Vele beszéld meg, hogy miért nem engedte magát kibontakozni.

Szerintem, felesleges az SLI a 6600GT-bõl..
Ami a sima 6600GT-n már nem lesz játszható, az az SLI-be
kötött 2 kártyás változatban sem lesz az

Aztán SLI-be kötve dobhatod õket együtt a kukába...
Kandurex
Bár aki 1 évre vesz procit vagy videó kártyát :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Sok az a 150 évente. Inkább 35 - 50.

Mike
ez sem olcsóbb
és nem kerül évente 150-be h játszhassak, mert bárki bármivel is takarózik, a mostani gépfejlesztésre (mint már az elmúlt 10+ évebn annyiszor, a játékok miatt van szükség (most meg különösen) elmúlt már az az idõ amikor a gép volt a legfontosabb, és egy újabb hardverért képes voltam kiflin és kefíren élni hónapokig)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kandurex
Azt se felejtsd el, hogy egy PS3 játék átlagosan 15 - 18000 Ft lesz, és 2 évig nem lesz chipelés-

Mike
na nézzük, veszek ugye + 1 giga ram 20k meg 6600GT 2x mert SLI az +90k mek durvább proci 35k
meg ugye SLI-s alaplap az meg mondjuk 25k
asszem veszek inkább egy ps3-mat a mostani gépem meg jó lesz a játékokon kivül mindenre

drop
hát igen de azért nekem egy ilyen játéknál azért a harcrendszer nem az hogy oda bökök a mapon azt enyi a befolyásom semmi más töbit a gép csinálja hát nem tudom
azért ha ot van a fejlesztök közöt a stratégia ász akkor miért nem engedték neki hogy a harcot kicsit fejleszgesse

Jó, lehet, elég lesz neki másfél is
:-)
Tuvok
Legyetek már türelemmel . 😊

OptimusPrime
Hm, azért azt ne felejtsük el, hogy a B&W alapvetõen "istenszimulátor" és az 1-ben a harc, mint olyan csak a lények között volt, népek között nem.

A magam részérõl viszont így is remekül elvoltam a játékkal, és megmondom, most sem akarok Rome: Total War szintû játékot játszani. Ha ahhoz van kedvem, akkor elõveszem azt.

Persze, biztos, hogy a harc és a háború fontos szerepet fog játszani, de remélem az egyensúly megmarad és a lényem "fenevelése" jóval kidolgozottabb lesz, mint a harc.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Kandurex
Elég oda 1,5 is...

Minek kell a bolhából elefántot gyártani?

Azt írják a hardware-igényre, hogy kb mint a Battlefield 2,
kivéve, hogy a minimum igény valamelyest lejjebb van.
(Talán egy GeF 3-as GeF4-es is elég lesz neki)

De ha úgy csinálják meg, mint a BF2-t, akkor a high detailre mindenki készítse elõ a 2GB RAM-ot...
én tuti jó leszek... egy darabig legalábbis 😄

http://thenamelessphoto.com/

Mike
aki harcolni akar, rengeteg szoftver közül választhat

Kandurex
Ahhoz képest, hogy viszonylag egy nagy kaliberû játék jön elég csekély itt a forgalom.

Mike
akkor mennyi jutott magára a fejlesztésre? 😊))
A Diablo megjelenése után is úgy éreztem, hogy a fiúk az utolsó fél évben dobták össze, addig meg csak tengtek-lengtek

drop
hát igen de ahogy látom mindenhol a harcot tartják gyengének álitolag nem sokat tudunk majd bele szolni

Mike
semmit nem szabad ennyire várni 😊

Mike
az is bolond aki egy játékért képes kiadni több mint 100k-t

(voltam én is ilyen, de szerencsére már elmúlt 😊)

Ezt firtattam én is. Nekem is igen furcsa. Öt éves fejlesztési idõbõl az utolsó hat hét jut az optimalizációra. Túl aránytalan.

Mike
miért, az optimalizálás egy ilyen szoftnál egy-két hét? O.o

Mike
akkor legalább elindul a gépemen nem úgy mint a BF2

OptimusPrime
Ha kell is ennél jobb gép, akkor sem izgulok. Még az optimális is csuklóból megvan! :-)) Ha izzadni is fog a gép, az sem zavar, csak folyamatos legyen!

Már elõre vidámkodom! :-))

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Hmuda
Ez a minimu konfig...

(#535)

OptimusPrime
Igen, hallottam hírét. De nem tartok az nVidia mellõzéstõk! :-))

Sõt, annak is tudatában vagyok, hogy a játékhoz illõ CPU a P4 Extreme Edition lenne, no de ez még nem jelent semmit! :-))

Üdv!

Prime

Arthas
Lionhead oldalán:
SYSTEM REQUIREMENTS:

* OS - Windows 2000/XP
* Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.6 GHz
* Memory - 512MB RAM
* Hard Drive - 3.5GB
* DVD-ROM - 8 SPEED (PC CD-ROM version also available in USA)
* Video Card - 64MB with 1.1 Pixel Shader*
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible
* DirectX - Version 9.0c
* Input - Keyboard, mouse

* Black&White 2 requires a 64MB video card with 1.1 Pixel Shader support. Supported video cards: NVIDIA GeForce4 Ti series, GeForce FX series, GeForce 6200 or greater; ATI Radeon 8500 or greater, ATI Radeon X300 or greater. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card.

Remélem ennél jobb gép nem kell az optimális futtatáshoz.
Nekem csak 512 Mb ramom van + radeon9600. Szóval ne legyen nagyobb gépigény ,mert morcos leszek 😄

Aranyos a kicsi boci:

Ja. De a német tesztelõk egy 9800 Pro-val szenvedtek.

drop
ja de azt tudjátok hogy a játék atit támogat

drop
sajna nem ita hogy álitota be csak egy teszt volt
de it van nézd meg a tesztet

OptimusPrime
OK, nem izgulok. Mégsem kell egy második 6600GT-t vennem az SLi miatt! :-))

A gép egyébként most így néz ki:
ASUS A8N-SLi,
AMD A64 3000+,
nVidia GF6600GT,
1 GB DDR RAM,
200 GB SATA HDD!

Szerintem nem lesz vele gondom! :-)) De ha mégis, hát az sem olyan vészes. Vagy 1 GB RAM, vagy egy második VGA! :-))

Egyébként elgondolkodtató, hogy ez a tesztelt konfiguráció vajon 1024x768-ban futatta a game-et és, hogy az ilyen AA meg ezeket a ficsõröket vajon rápakolták-e. Ez még érdekelne...

Üdv!

Prime

Voltan
Röhej.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nekem majdnem ilyen a konfigom, kivéve a procit, az aláírásomban olvasható..
Remélem azért lesz valami optimalizáló patch, ha már ennyire szûkös a határidõ.
drop
Die tolle Grafik hat allerdings ihren Preis: Unser Testsystem musste schon an seine Leistungsgrenze gehen, um eine halbwegs flüssige Darstellung zu gewährleisten.

AMD Athlon 64 3200+

·
1024 MB RAM

·
ATI Radeon 9800 Pro

·
VIA AC '97

·
Windows XP
ezen tesztelték és azt irják elég jól megizat

drop
legyen már hét vége mert adigra ithon is kaphato

Dzsega
Jóvanna. nemkell megenni!

Oda is írtam, hogy "De ez csak az én véleményem lehet hogy egy profi csapatnál ilyen <b>nem</b> is jön létre, vagy nem is errõl szól az optimalizálás."

Hmuda (#547): bocsi valszeg átfutottam az üzid felett.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Arthas
Én még azt nem tudom eldönteni ,hogy jó vagy gonosz isten legyek e.
BW1-be imádtam meggyûjtani az embereket és úgy dobálni õket ,hogy a testükkel felgyûjtották a buzamezõket.Vagy vörösen izzó kövekkel dobálni a hitetlen falvakat<#idiota>
De a jó isten szerepe se volt rossz. Rendezgetni a fákat ,öntözgetni a mezõket, trágyázásra tanítani a lényemet...

drop
hát nem tudom de le lehet tölteni interneten keresztül is ugyhogy arra milyen védelmet raknak pasz

drop
na akkor nem vagy egyedül én már a városom tervezem hogy fog kinézni meg mejik állatot válaszam

OptimusPrime
Legyen igazad.

Egyelõre a SF a leghatékonyabb ilyen jellegû védelem, ám ha jól tudom költséges. Nem is nagyon akartam elhinni, hogy a Splinter Cell-el mennyit tudtak szórakozni, ugye ott majd' fél évig nem volt mûködõ verzió, aztán kijött a CloneDVD.

Szóval a SF-et nem írom le, de az Ultima team nagyon bevágott, amikor mégiscsak megfõzte a "törhetetlen" védelmet! :-)) Tippre mondom, SecureRom 7, de 5 a minimum, csak az meg LOL :-D

Üdv!

Prime

OptimusPrime
Én mondtam, egy hónapja, téptem a centit. ;-P

Most már olyan sztázisban vagyok, amikor már nem igazán vagyok bezsongva. Most úgy várok, mint valami csendes õrült, aki csak akkor robban, amikor eljött az ideje. Sokkal inkább a játékon gondolkodom, a megoldásokon, a lényegén.

Nem pedig azon a pár napocskán, ami még hátra van! :-))

Üdv!

Prime

Starforce-ról annyit, hogy nemsokára ki lesz nyírva, lehet már csak hetek és pá-pá Starforce 😊
Nagyon kíváncsi vagyok az újfajta "kezelõfelületre", fõleg erre a "kéz" általi irányításra, no de majd nemsokára kiderül...
Arthas
Minél közelebb van a megjelenési idõpont, annál türelmetlenebbül várom.
Én is remélem ,hogy nem lesz rajta valami óriási védelem. <#csodalk>