3926
-
#1401 Mind1, megkockáztatom feltenni a patchet... Remélem azért nem lesz semmi problem... -
#1400 Nem tudja valaki, hogy ha csinállok képet a játékról akkor azt melyik könyvtárba pakolja a gép?? -
Thanatos #1399 nekem volt de kihagytam és nem tom mi maradt ki ezzel...,v alaki help :D -
#1398 Eddig úgy néz ki egyedi eset, most reinstall folyik és megnézem úgy. -
#1397 Akkor azt mondod ne tegyem fel? :/ Hivatalos fórumon van errő szó, vagy egyedi eset? -
#1396 Mivel még az elején jártam, felteszem a patchet.
Amúgy mi ez, hogy a WoW-hoz hasonlítja rögtön? Mivan, felnő egy olyan generáció, akinek az-az első és egyetlen játék? :) -
#1395 A képeket melyik könyvtárba pakolja a gép? -
#1394 Nah, a patch szépen szét is cseszte a játékot. Első sziget megy, jobb FPS még nagyobb részletességnél is...erre állandóan CTD amint át akarok menni a második szigetre. Nem elég, hogy szétkúrja a mentéseim, de még a játékot is elcseszi. Fekete pont. -
Toroco #1393 az első CD már lejött :D -
Toroco #1392 köszi. már le is jött -
#1391 hál`istennek ahhoz semmi köze nincs. -
#1390 Köze nincs hozzá.Ez olyan mint a B&W1 -
#1389 #1251 elöző oldalon , amugy nem -
kokesz92 #1388 sziasztok!
látom nagy az érdeklődés, de milyen game is ez?
olyasmi mint a wow? -
#1387 az lehet, ha a graphics.config-ban átállítottam a kártyám képességeit azért lassabb? bár az csak a lehetőséget adja meg, hogy durvább opciókat is beállítsak...tanácstalan vagyok, pedig nagyon szeretném ezt a játékot... -
Smoke #1386 Még ugyan nem tettem fel a patch-t, de az 1.0-ba az íjász csapatokat nem tudtam mozgatni, nem tudja vki hogy miért? -
#1385 felraktam, a menüben már jó lett az egér, de a játékban ugyanolyan maradt. és a sebesség is :( -
jupa #1384 Én átküldöm akinek kell a mini image az msn címem: [email protected] -
N1 #1383 Rakd fel patchet, egérkezelést javítja, és gyorsabb is lesz picit -
#1382 Link -
Toroco #1381 mi ez a mini-image? Linkeld be plz ha már meg van. -
Toroco #1380 itt is van egy patch, de ez 111MB és gyorsan jön -
#1379 a jelek szerint a hiba az én készülékemben van, de még low beállításon is szaggat kicsit, pedig azért annyira nem érzem sz@rnak a gépem, meg ahogy látom az enyémnél gyengébb konfiggal is dicsérték már, hogy milyen jól megy high-on...nem értem a dolgot, a háttérfolyamatokat kilövöm amit lehet, legújabb drvierek vannak fent, még a rendszerem sem régi (1-2 hónapos), passz...
ja és ami rohadtul idegesít az a késleltetett reakciója a kéznek, vagyis hogy ha elhúzom valamerre, akkor be kell gyorsulnia, nem egyből reagál. ja és ha nagyon kicsit húzom csak valamerre az egeret, arra egyáltalán nem reagál (és ez tuti nem a gépigény miatt van így). -
#1378 Köszi akkor aszem nem rakom fel. -
#1377 Jó, már meg is van. -
FLeK0 #1376 de, figyelmen kivul hagyja a regi saveket, bwgame oldalon ajanljak is hogy toroljuk a regi fileokat, nehogy bezavarjon. -
#1375 tudjuk ezeréve:D -
Paranoia #1374 Save games from the retail version of Black & White 2 (i.e. Version 1.0), are not compatible with the v1.1 patch!!!!!!!!! -
#1373 Olyat tudtok ami működik is? :D Mert nem akarok órákig várni amíg erről a lassú szerverről elkezdi tölteni. -
#1372 Valaki küldje el nekem a mini-image-t, vagy, ha túl nagy, egy linket pls. Köszi!
[email protected] -
#1371 Emiatt ugye nem kell új gamet kezdeni? -
Paranoia #1370 Black & White 2 - v1.1 Patch letöltés -
Smoke #1369 Nem tudja vki hogy az azték támadás utáni videon a silence the rooster ezüst tekercsnél mit kell csinálni? Ja és hogy a patch-t honnan lehet letölteni? -
Toroco #1368 Tudja valaki mit jelent a streetwise szó. a farkashoz van irva, de a szótárban nincs benne. -
#1367 Nálam a fű füves :DD szépen mozgatja a szél, a víz pedig vagyon fasza, tükröződik a napfény, a terep, hullámzik, nagyon tetszik :D -
#1366 hát igen a diagnosztizálásnál felajánja az uj drivert nézd meg
milyen vgad van -
Paranoia #1365 Grafikailag nemtom...amint látod jó pár dolgot kijavitottak,köztük BUGokat is...
Érdemes felrakni és megnézni
106MB csak van már vmi -
#1364 Egy kérdés. Aki esetleg járt már vagy épp jár a harmadik pályán ahol a japcsik az ellenfelek. A kezdő települétől nem messze van egy ezüst tekercs. Azt valaki el tudta kezdeni? Mert hiába kattintok rá - már az infulencemen belűl van - a kis ördög elkezd valamit dumálni de nem igazán értem, hogy mit akar. Szóval ha valaki esetleg megcsinálta elárúlná hogy hogy lehet belefogni?? Thx! -
#1363 azt mondod az segít? -
Paranoia #1362 'Black & White 2' - v1.1 Patch Available
*Fixed a Technical Hang on Land 3 when trying to create disciples after killing off your population.
*Fixed the command function which cycles through platoon units to not include enemy units.
*Fixed a crash involving creature/tree interaction when the tree had no town status.
*Fixed a creature issue which could stop the paternity suit or seven samurai challenges.
*Fixed a statistics error, after a save/load, with the number of soldiers and archers reported in a town.
*Fixed general balance issues involving rush tactics by an Aggressive God.
*Fixed an issue involving the height at which archer's fire from walls.
*Fixed a crash involving smashing a two story skyscraper.
*Fixed a crash involving walls where a new section of wall from a previously destroyed one could be created.
*Fixed a crash when deconstructing a wall while placing a gatehouse.
*Fixed a restarting land issue when the creature would sometimes change if the profile has save games of different creatures in it.
*Fixed a Technical Hang with the Archaeologist script on Land 6 involving killing a final archaeologist
*Fixed a bug where evil embellishments couldn't be built if you are a good God.
*Fixed a bug where Alignment could go above 100%.
*Fixed a graphical issue when adding a layer to a damaged skyscraper.
*Fixed a statistics error with Towns displaying 0 impressiveness needed to migrate when they cannot migrate.
*Fixed a graphical bug causing the shoreline visuals to vanish.
*Fixed a graphical bug where the Ape does not morph alignment correctly.
Added an option to skip the initial advisor speech on Land 1 by pressing the Escape key - this will take you directly to the Creature selection.
Added a silver scroll after the creature selection screen to skip the movement tutorials.
Added two development team members to credits (sorry guys).