Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
Graphics settings: picture included of what it lets me change
What the bug is doing:It wont really allow me to change any of the graphics settings, just a few are changeable im including a picture in here. Its like i have a card that doesn't have those functions when infact i do.
tesék it van és a kép hozá

drop
hát én halgatnák csak tudod sértegetésed helyet nézd a hivatalos forumot
és meglátod miröl beszélek

Kandurex
Drop õszintén. Mióta vagy internet közelbe? Szerintem még figyelj és hallgass. Ami alapban hülyeségnek hangzik, az általában az is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

drop
csá halotátok nvidia vgáknál olyan bug van hogy nem tudják a grafikai beálitás
álitani tehát minden low lehet csak

Nem akarok beleszólni, ezért inkább mellészólok, ugyan látjátok, feleim, szümtükhel, milyen súlyos, komoly kérdésben vitatkoztok pár órája. Flame ide vagy oda, de kapjam be én, tudom <#vigyor3>

Mike
mondjuk Hmuda rendes, de próbálnál meg így válaszolgatni Punkernak 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

OptimusPrime
Köszi az "aggódást"! :-)

De nem írok itt a fórumon annyit (leszámítva ezt a topic-ot), hogy annyi embernek szúrná a szemét! :-)) De mondom, kész vagyok a kompromisszumokra! :-))

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Mike
na jó, de õ kihagyott 3 sort, legalább

Hmuda
Csak azért szóltam, mert már volt egy másik gyerek aki egészen addig idegelte a többieket az aláírogatásával, amíg kapott egy hét pihenõt. Gondoltam jobb megelõzni a bajt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Egyébként ha már a peccseknél tartunk most olvastam, hogy már kiadnak hozzá egy pecset amit 6.-tól lehet letölteni az USA-ban. A hír a gamekapocs oldalán található meg.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

OptimusPrime
Hm...

Azért látszik, hogy mennyire kattogtok a játék megjelenése elõtt! :-))
Már az aláírásom is gondot okoz csak, mert nincs mivel játszani!? ;-D

Egyébként nem tudom, hogy miért "fáj", de a nagyobb flame elkerülése végett hajlandó vagyok kompromisszumokra.

Prime - és ez marad, logo ide-oda! Vagy az Üdv! majd váltogatom! :-)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Mike
mit vársz, amikor a bugteszt 2 hét? 😊)

Patch nélkül az utolsó pálya reménytelen volt, a creature-bug miatt.
Én egy dologtól félek.
A hanggal mindig van valami a Lionhead software-ek esetében
A B&W alapból nálam (és nem egy gépen) felcserélte a bal és a jobb audiósávot,
míg ennek állítására a játék nem adott lehetõséget.
Persze, fejhallgatóval könnyen megoldható a probléma ...😊
A Creature Island XP-n jól mûködött, kivéve, hogy pl hiába énekeltek
az elején a hajótöröttek, nem hallatszott belõle semmi

A Fable az NPC-k hangját úgy váltogatja a kameranézethez igazodva,
hogy amikor mögöttem áll és beszél, akkor szinte nem lehet hallani.

Kíváncsi vagyok, a B&W 2-ben találok-e hasonló problémát
Mert a Lionhead játékok mind fantasztikus darabok, és általában
nagy játékélményt biztosítanak, de a bugokat nem felejtik ki belõlük...
Malakai
Akkor már inkább aláírásba, az legalább pici... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mike
vagy írja egy sorba

Hmuda
Légyszives hagyd már ezt az "Üdv! Prime"-os üzeneteket. Teljesen feleslegesek, mert mindenki látja a logódból, hogy ki vagy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

OptimusPrime
Nem tudom, lehet ritkán peccseltem! :-)) Mondjuk rémlik, mintha..., no mindegy. Az elsõ rész is volt annyira jó, hogy ezt elnézzem. :-)

Üdv!

Prime

Bucser
csak az oldal tetejére kell felnézni..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A patch után át lehetett lépni a tutorialt.
OptimusPrime
A "kisegítõket" az elsõben sem lehetett, minden jöttek a segítõk és lökték a sódert. Az elején valóban vicces volt, de amikor már hatodjára kezdtem újra és a tutorialt nyomták hatodjára, akkor valóban unalmas volt. Léptetni meg nem lehetett, remélem én is, hogy ezt kijavítják!

Üdv!

Prime

_Atti_
phu..hát az Ign reviewvideojábol lejött hogy a mai játéktendencia sajnos erre is kihatott..semmi kihivás,szájbarágott feladatok..remélem ki lehet majd kapcsolni benne a "kisegitõ eszközöket"

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Még meg sem jelent, de mindenki azt kérdezte, hogy van-e demo, meg hogy honnan lehet letölteni. Egy kész rémálom. De a FAQ senki sem ismeri.
Mike
ott mi volt? 1000x hogyan kell installálni?

Dzsega
nem az alapban hanem a 6-7 kiegészítõben.
azt mondtam hogy a 2 részbe rakhatták volna be alpból csak direkt nem tették. marketing taktika. sajnos<#shakehead>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

drop
tudom hogy kell egyszerüen nem jó töbször tetem be már képet
de igy is jó akkor majd igy baby

Hmuda
Ott vannak a kép mellett a linkelés sémák, azokat kellene használni, mert látod, hogy így nem megy, szóval nem kell eröltetni.

Malakai
Mondjuk én speciel CE-t fogok venni, szerintem nem olyan nagy a különbség árban a kettõ közt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

drop
na ez nem jöt be sorry légyszi töröld köszi

Hmuda
Add meg a linket és kész.

drop
humada nincs több kép ez durva

Hmuda
A grafikai beállítási lehetõségek:

drop
na csak anyit hogy a vizet meg a lényt mutaták volna igy

rage
Köszi!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

drop
rage elment

rage
Ez simán élvezhetõ low beállításon is.
Úgyis a játékélmény lesz a lényeg...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Hm, elsõ két nap jön 100 db "honnan lehet letölteni"
Aztán jön 100 db hol van a crack, illetve ugyanannyi "nem tudom elindítani" tartalmú hozzászólás...

Hmuda
Itt van három kép a minõségi különbségekrõl. Ránézésra csak a fû és az út minõsége különbözik.

Low:

Medium:

High:

OptimusPrime
Szerintem ez még csak elõszele a dolgoknak. Majd akkor lesz itt nagy ereszd el a hajam, amikor tényleg megjelenik! :-))

Üdv!

Prime

Hmuda
Nyugi. Én itt folyamatos örségben vagyok és amint jön egy troll, az könyörtelenül ki lessz gyomlálva.

Remélem ez nem olyan, mint az NFS topik, ahol most elszabadult a pokol😊
Hmuda
Valami újat is tudsz mondani?

Van aki má játszik vele!!
Láttam a képeket a lionheados forumon.
Ja és már megvásárolható a neten is.
www.ebgames.com
aaaaaa 15 ezer a collectors editor

drop
ja énis semmi nem is lesz egy darabig

Mustang2005
Semmi újdonság az Nforce-on😞(((

Most néztem!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

cseszter
<#awink><#awink><#awink><#awink><#awink><#awink><#awink><#awink><#awink> alig birom kivárni a megjelenés<#awink>

Kandurex
Minek is a védelem? Az EA ismeri a leckét. Ha szar, a kutya nem veszi meg, ha jó, akkor lesz eladás. Ilyen egyszerû a képlet.

(az más tészta, hogy itthon másabb a leírás, de higyjük el, hogy nem a mi piaci erõnkre támaszkodnak <#hehe>)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

drop
hú nagyon jó vidot jöt ki

it van

Szerintem nem azért rossz az oldal, mert a B&W 2-õnek az Nfo-ját rakják fel 😊)))
Gondolom egész egyszerûen szerver hiba, majd megjavítják. De attól én nem félek hogy mostanában kerül fel, inkább hétvége felé.