Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Lesznek benne scriptelt események (azért a történetre is gondolni kell), de köztük elvileg teljes szabadságod van. Az elsõ három sziget csak tömény tutorial és történeti bejátszások, de utána már szabadon lehet tevékenykedni (kivéve persze mikor a történet megköveteli egy-egy scriptelt esemény lejátszását). Szóval én idõben olyan 90% szabadság, 10% script-re tippelnék.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rage
Kommunikált a program, de nem azért😊
A helyi idõjárást nézte meg, s állította be a játékba

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szvsz akkor csak outlookbol meg ilyenekbol nezte ki az emberek nevet meg a maileket.

Sephi
Tudom hogy warez de amikor megjelent a BnW elso resze akkor jatek inditasa utan kb amikor a capa megy a gyerek fele akkor mindig el akart kudeni valami adatokat a vilghalora az .exe es tudom hogy irtam is hogy ZoneAlarm progival le kel tiltani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rage
Az biztos, hogy ez nem az a játék, amit egyszer végigvisz az ember,
és látott mindent....

Még az sem mindegy milyen lényt választasz magadnak
Mindnek más a személyisége, s még két tigris sem egyforma teljesen.
Sõt, aztán rajtad áll, milyenre neveled

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szóval ez a játék nem egy agyonscriptelt valami, hanem megvan az a feeling, hogy újra és újra játszd?
OptimusPrime
Jó a logika, teljesen helytálló.

Ugyanis úgy néz ki, hogy a kópiákat hét lakat alatt örzik, tehát az, hogy nem került ki idõ elõtt, az nem véletlen. A hétfõ viszont ebben a körben tényleg a legkésõbbi idõpont. De ha nagyon optimistán nézem, szvsz szombat éjszaka realizálódhat az internetes futótûz-effektus. :-)) Tényleg már csak reménykedhetünk és nézhetjük az Nforce-ot, mást már nem tehetünk!

Ima... ;-P

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Ismerõs... :-D

Az elõzõ gépemet azért vettem, mert a 433Mhz Celeron kevés volt az akkor megjelent játéknak. Lett belõle 850Mhz és a videókártya is ugrott pár osztályt felfelé, így már jó volt. Eltelt 5 év és most (is) komplett gépet vettem, ahogy közeledett a játék megjelenése, most pedig hamarosan kiderül, hogy mire is dobtam ki egy valag pénzt! :-))

Üdv!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Hmuda
Legkésõbb hétfõre datálom. Ha a csapatok nem kaptak a mostani eresztésbõl (ergó nem rendelték elõ), akkor majd megveszik boltban hetedikén és a hétvégén megbütykölik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

OptimusPrime
Pár száz(ezer) user is hasonlóan ordibál ezekben a napokban! :-))

De csak stay down, már nincs sok hátra! :-))

Üdv!

Hmuda
Majd csak holnap délután körül.

Sephi
Patchet mar le lehet szedni hozza?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jaj en alig varom mar 😄

Emlekszem az egyessel azert nem jaccotam met nem volt jo a gepem viszont erre mar fel vagyok keszulve 😄

jöjjön már kiiiiii!!!!!!!!

Hmuda
Ez csak az egyik része. Mostmár kis gondolatbuborékokban jelzi, hogy mit gondol a lény. Ha megjelenik egy ilyen gondolat, akkor annak megfelelõen lehet ütni/simizni. Ha pl arra gondol, hogy "én most ezt a krapekot megnasizom", akkor lehet pofozni, vagy az elmebajos istenségek esetében simizni.

Már az elsõ rész lény AI-ja belekerült a Guniess Rekordok Könyvébe, mint a világ legkomplexebb játékkaraktere. Ezt a rekordot a második rész kb megduplázza.

oneal1
húúú az fasza!!

!Forza Ferrari!

'venni' lehet neki mindenfele varazslatot a tribute pontokbol asszem, nem kell 25x mutogatni elotte a dolgokat.

oneal1
nemtudja esetleg valaki hogy a lény tanítása hogy lett fejlesztve illetve hogy kell majd tanítani?

!Forza Ferrari!

rage
Nem is kell majd kiírni
Ott lesz az image, késõbb a mini image , és ennyi.

OptimusPrime
Oh, ez nem meglepõ.

Mindig tele van a net ilyen fake megjelenésekkel, amikor egy-egy nagyobb kaliberû játék készül a piacra kerülni. És minden túlzás nélkül mondhatjuk, a B&W 2 elég nagy kaliberû játék! :-)) De már nincs sok hátra, lesz még egy-két ilyen, miután majd a végleges kikerül, végre...

Prime

ezt mondom én is! Vagy eleve a Patch exe-jét crackalnék és azt adnák a releasehez. A patchet meg mindenki tõccse le 😊
De megoldás lenne egy mûködõ clone is amit nem kell kiírni, mert az én szar dvd íróm még soha nem bírt rendes clonet írni...
rage
Van egy, aztán NUKE lett hamar 😊

<#conf>

http://thenamelessphoto.com/

Hmuda
Amíg nincs N-Forceon addig ne irogassatok release-eket, mert felesleges.

Arthas
FINALY Black.&.White.CLONEDVD ON FTP & TORRENT
<#finom>

rage
Ha a patch benne lenne a release-ben, akkor nem kellene a patch
:-)

rage
Hm, a PC Guru által említett hibákat lehet, hogy orvosolják is ezzel.

Ha már ennyit kell várni, remélem a patch is benne lesz a releasben, vagy legalább a crackkelt exe lesz a dvd-n...
<#eljen><#nevetes1><#email>

Az titok.

Hmuda
Az Nvidia problémát a driver fogja kiküszöbölni. Gondoltam szólok, hátha a #771-es üzenet elolvasása túl sok energiaveszteséggel járna egyeseknek, hogy teljesen feldolgozzák az ott leírtakat.

Seth
"Added two development team members to credits (sorry guys)." <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
1.1 Patch Note

-------------------------------
B. Fixes included in this Patch
-------------------------------
- Fixed a Technical Hang on Land 3 when trying to create disciples after killing off your population.

- Fixed the command function which cycles through platoon units to not include enemy units.

- Fixed a crash involving creature/tree interaction when the tree had no town status.

- Fixed a creature issue which could stop the paternity suit or seven samurai challenges.

- Fixed a statistics error, after a save/load, with the number of soldiers and archers reported in a town.

- Fixed general balance issues involving rush tactics by an Aggressive God.

- Fixed an issue involving the height at which archer's fire from walls.

- Fixed a crash involving smashing a two story skyscraper.

- Fixed a crash involving walls where a new section of wall from a previously destroyed one could be created.

- Fixed a crash when deconstructing a wall while placing a gatehouse.

- Fixed a restarting land issue when the creature would sometimes change if the profile has save games of different creatures in it.

- Fixed a Technical Hang with the Archaeologist script on Land 6 involving killing a final archaeologist

- Fixed a bug where evil embellishments couldn't be built if you are a good God.

- Fixed a bug where Alignment could go above 100%.

- Fixed a graphical issue when adding a layer to a damaged skyscraper.

- Fixed a statistics error with Towns displaying 0 impressiveness needed to migrate when they cannot migrate.

- Fixed a graphical bug causing the shoreline visuals to vanish.

- Fixed a graphical bug where the Ape does not morph alignment correctly.

- Added an option to skip the initial advisor speech on Land 1 by pressing the Escape key - this will take you directly to the Creature selection.

- Added a silver scroll after the creature selection screen to skip the movement tutorials.

- Added two development team members to credits (sorry guys).

Timbo
Én szeretnék ezzel a játékkal jáccani már.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

rage
Majd meglátjuk, a patch elvileg nem ilyen javításokra készült.

oneal1
most akkor patch lesz ami javitja vagy az elõbb linkelt driver??

!Forza Ferrari!

B@dsector
Ha az én kártyámon csak low beállításokkal menne, akkor szerinted a többi kártyával elindulna a game<#kerdes>
rage
A bug csak a 6800-as kártyákon van, azt is javítja a patch
Szóval, nem kell idegeskedni
:-)

OptimusPrime
Atyaég...

Csak nem igazam lesz?! ;-((

rage
ftp://download.nvidia.com/Windows/81.84/

Mindenki megtalálhatja itt a saját verzióját.

rage
Most jelent meg a legújabb Nvidia driver - igaz, még beta, 81.84-es
NZone szerint kifejezetten B&W 2 mellé ajánlva, s ezt a bugot javítva :

GeForce 6800 Ultra: There is geometry corruption in Black & White 2;
triangles stretch to infinity.

OptimusPrime
Egy perce majdnem megállt bennem az ütõ a hír hallatán, de aztán a másodperc tört része alatt átfutott az agyamon, hogy ez tényleg blõd dolog lenne az nVidia tulajok felé.

Mekkora blamázs lenne már, ha a 7800GTX-es kártyán csak low-ként menne a játék. LOL :-D

De nem kell a csúcs kártyát említeni, bármelyik nagyobb teljesítményû NV-kártya. Csúnya lenne azért, még ha ATi-ra is optimalizálták. De mondjuk le is szúrnék valakit, ha elõjönne a San Andreas féle Ati optimizálatlanság csk itt fordított esetben lenne! :-))

Prime

drop
szerintem nem kell félni a 6600 vga tulajoknak nem kell félni csak uj driver kell nekki

CUCLI, a kétállású flémkapcsoló <#vigyor3>. És <#eljen>.

nVidia kartya kicsit tag fogalom.

flém off

http://thenamelessphoto.com/

drop
na mindegy csak már mi játszanámk vele

Kandurex
No, ha már így felpörögtél, mesélj nekem ezekrõl a sértegetésekrõl. Mert én valahogy annyira nem látom. De azért, mond el, figyelek, akarsz róla beszélni? A kezed is megfogom, ha kell.

<#idiota>

Fel ne vedd már! Csak poén!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

drop
hét látom te nem igen figyeltél a forumra olvas kicsit visza és meglátod bizony egy két ember bizony már játszik

drop
és különben is ebbe a forumba nem sokat irtál akkor meg ne sértegetésel kezd mert meged minösited

Kandurex
Mit nézzek a fórumon? Ha valóban ilyen bug lenne, azt maga a honlap közölné. A játék meg még nincs is kint (ha kint lenne már több ezer kép és videó anyag keringene). Sok vérp1st1ke meg azt ír amit akar. Vagyis Vérjoe 😄

Nem sértésnek szántam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯