Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, egyáltalán ne foglalkozzak a semleges falvakkal, csak kizárólag a saját fõvárosommal ? Építgetem szép nagyra, és ennek örömére minden semleges és ellenséges falu magától átáll hozzám ? Mekkora várost kell ehhez építeni, és
ti miket építettetek elsõsorban, hogy az egész land összes falva átjöjjön?
Illetve, amíg építgetek, nem fogja az ellenfél szépen elfoglalni az összes semleges falut?
Fõleg az szórakoztat, amikor már a sereged nem elég ahhoz hogy legyõzhesd az ellenséges csapatot, akkor ott a batár sziklád, amivel dobálhatod õket 😊
amugy jól el lehet vele szórakozni!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Más: Valaki tudja, hogy hogy a fenébe lehet pénzt szerezni a küldik teljesítésén kívül? A tutorialban mondott valami olyasmit, hogy ha elkapraztatom az embereket, akkor azért is kapok. Hát baromira nem kapok semmit, csak a küldikbõl, azok meg elfogynak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://thenamelessphoto.com/
Etetni meg úgy kell, hogy póráz, kezébe adod az ehetõ cuccot és ha kijön a parancs, hogy "eat" akkor klikk. Nyilván csak ehetõ cuccal próbálkozz, mert pl fákkal súlyzózni fog.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
meg ha odaadok neki valamit akkor ,h tom rávenni ,h megegye?
http://thenamelessphoto.com/
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Meg ugyanez a pálya, hogy lehet ezt megcsinálni? Jóként tudom, hogy akkora várost kell építeni, hogy átálljon, de rosszként? Persze ezt is képtelenség megcsinálni, hisz mibõl vegyek bármilyen extra épületet, ha nincs rá keret, mert elment a lényem tanítgatására :. Megsemmisíteni nem lehet, mert csal a gép, ilyen 2 percenként ránt elõ a seggébõl egy 20 fõs seregeket, míg nálam képtelen vagyok a szaporulattal mit kezdeni, egyszerûen van vagy 30 breeder vagy mi, de szart nem. Valaki adjon tanácsot. Htxvm
na adj magadnak egy-ket buntipontot szepen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mindenki megfordul a lábai között. 😛
Emlékeztek a hét szamurájra? Nos, nekem egy 32 fõs sereg lett belõlük.<#vigyor5>#vigyor5> (Igen, az ott két nõi szamuráj. Több is van a csapatban, csak hát nem fértek rá mind a képre, mert ha messzebbrõl fényképezek, akkor irtó bengán néztek volna ki.)
És így néz ki a városom a lakosok szemszögébõl. Megszenvedtem érte, de a látvány mindenért kárpótol.
És hogy mi lesz a Norse fõvárossal, ha jó oldalon nyerünk? Nos...ez.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Csak úgy rópködnek az evil pontok...
Remek.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
direkt sokat játszok egy egy szigeten pl nem foglalok seregel csak
városépitésel mindenki odajönn hozám és csak védekezek de álitolag kifehéredik a lényem ha jó hát az enyém egy agyal mégse látok változást
a kezemen már megjelent a diszités meg 98% vagyok jó de semmimás
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Kicsit ideges vagyok mert, most töltöttem le a CD-s verziót, hogy fusson is rendesen, de ezt a hibaüzenetet dobja ki nekem a winfos.
Hiba
Van erre megoldás?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A 3-as pályán vagyok.
A megszerezhetõ falvak közül kettõ kivételével mind megvan
Az aztékok legalább 5 különbözõ sereggel támadnak, mindig legalább egyszerre két falut, idõ nincs rá, hogy a többi faluval foglalkozzak.
Ha sikerül visszaverni a támadásokat, a gép 5 másodpercen belül újabb két sereggel indul, s kezdõdik az egész elölrõl.
Megvédeni tehát meg tudom magam, de az, hogy elfoglaljam az õ két faluját, arra esély sincs.
erre magamtól is rájöttem azthittem van valami trükk😄
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
tök változatosan ölik meg egymást
na ott mit kell csinálni???
Görög város
Reszket a Hold a tó vizén...
Japánok szigete
Növekvõ városom
:-)
Nyilván, ízlések és pofonok. De ha stratégiai játékkal akarok játszani, akkor ennél a piacon van pár jobb...Amiben igazán egyéni ez a játék, az szorul a háttérbe.
V9ykn8_TZL0
Az lenne a kérdésem ha egy géprõl elhoznám a mentett állásom(a patch fel van rakva)és átviszem egy másik gépre ahol ugyanúgy ugyanaz a patch van felrakva akkor müködni fog-e?