Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
van kozelebbi kep is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Seth
mé ocsmány, jó ez....mondjuk kicsit közelebbrõl talán jobban látszana

PSN ID.: Beegabor

Mike at home
aa kep cime: a 3 sziget vege avagy amikor ocsmany a grafika
)ilyen low-ban, ne csak mindig a csoadszep grafikat lassa mindenki 😊))))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Skaccok, lehet ezt Multiba tolni, hallottam valakitol hogy lehet, ha igen hogy a rakba?

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Hmuda
Letöltöd az unlockert és elindítod...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Akkor pl hogy lehet a tigrist unlockolni legálisan?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Hmuda
És ki mondta, hogy ha végigviszed akkor kapsz plusz lényt? <#ticking> <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
oh, egy moret odarakhattak volna. mindegy meguntam, leigaztam es mentem kov lvl-re

Vitte már végig valaki? Az elõbb sikerült befejeznem de én semmi plusz lényt nem kaptam. 😞 Egyébként nem lett rossz a játék, bár a vége felé elég egysíkúvá válik.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

ismetles a tudas anyja😊
Kesobb tudsz majd ijaszt meg ostromgepet csinalni, kulon epuletet kell venni hozzajuk tributebol.
A katonakat meg ugy toltod fel hogy civilt dobsz kozejuk,mintha disciple soldiert csinalnal.

Az hogy kovetkezo varoshoz 2000 kell az azt jelenti, hogy _még_ 2000. Aztan elsetalnak hozzad a lakosok es bekoltoznek, az otthagyod falut nem fogod tudni elfoglalni hacsak ki nem terjeszted odaig a hatarjaidat es ujra benepesited. Tehat ha Jo-t jatszol a fovarosodon kivulre ki se fogsz,ki se kell lepni.
Hmuda
Az a "2000" nem azt jelzi, hogy mennyi kellene, hanem azt, hogy mennyi hiányzik még...

Hmuda
Külön Armory kell a többi egységnek és úgy tudod feltölteni a sérült egységeket, hogy megfogod a lakosokat és dedobálod õket katonának. 😛

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nincs vkinek crackje a játékhoz? vagy ha nincs crack akkor hogy lehet elindítani?😞( plz help

zero the hero
fogd meg a zaszlojat a nepnek ha a varosod szelen allnak es tedd a hatarodon belulre

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

magus
nah egy igazi lama kerdes...

elmeletileg mar van 6000 pontom, es a varosnak 2000 kell, hogy elfoglaljam bekesen, aramlik is eroteljesen a nep a varosom fele, de nem tudom elfoglalni sehogy...

Zsolo007
Következne pár láma kérdés, kérlek titeket ne akadjatok ki..... 😊
pár órája kezdtem el...3. szigeten járok

Magyarázta az ördög haverom hogy valahogy lehet változtatni, hogy milyen egységet termelek az armoryban (vag félreértettem), de én akármit csinálok csak swordsman jön ki 😞. (Majd késõbb lesz külön épület más egységekhez?)
Még valami: Egy osztagot hogy lehet feltölteni, miután veszteségeket szenvedett? (gondolom lehet, hiszen így nem lehet õket fejleszteni, 3.-4. szintnél már alig van aki harcol 😞 )

MOst hirtelen ennyi jutott eszembe, pls segítsetek..

Kandurex
Légyszíves valaki mondjon már FPS -t ha le zoomol a házak közzé, mert szerintem a lionhead -nél ezt belimitálták maximum 20 -ra, ha pedig teljesen leviszed akkor max. 15 FPS, kivéve a text ütközést ott 30 kereken.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

oneal1
a CDGALAXISnál már lehet kapni!

!Forza Ferrari!

Hmuda
Nem vagyok biztos benne, csak feltételezés. De lehet, hogy azért akarnak állandóan aludni mert már sokat buheráltál az égen és kizökkentek (elõfordulhat). Ilyenkor csak egyszer berakod az alvóidõ elejére, és többet sose nyúlsz hozzá. Nekem sose volt bajom vele.

magus
umm, akkor lehet rosszul ertettem, azt hittem a disciplek ejszaka azert alszanak es nem mint holmi robotok egesz eletukben csak azt csinaljak... szal idoszakonkent erdemes ujakat felberelni?

(nem igazan latom az embereket csak ha nagyon razoomolok, low grafika elonye)

Hmuda
Nem kell folyamatosan. Ha normálisan van elrendezve a város, mindenkinek jut ház és nincs mindenki disciple módban (vannak akik még este is dolgoznak ha disciple-k), akkor egyetelen gyszer nem kell az éghez nyúlni.

magus
en figyeltem de nekem is ez a gond h aludni akarnak

amugy ne mar h nekem kelljen allitgatnom a nappalokat es az ejszakakat folyamatosan

de az a gáz ,h este is akkora élet van mint nappal. ahelyett ,h aludnának..

http://thenamelessphoto.com/

Kandurex
Nem baj, azért kíváncsi vagyok az eredményekre.

Bucser
állítsd át a nappalt éjszakára😊 egy isten ezt is tudja😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mike at home
a melo tempot lehet allitani?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hmuda
Örülök, hogy te is figyeltél a tutorialnál.

a városlakóim nem tudnak/akarnak valami miatt aludni. visszavettem a meló tempót is. de maxon van a szobor a város közepén ,h aludni akarnak. csomó ház is van. ott is tudnának aludni. folyamatosan kapom az evil pontokat emiatt. valaki pls help 😞

http://thenamelessphoto.com/

Mike at home
irjatok bele a faq-ba szvsz, hogy nvidia tulajok a 77.77 whql drivert hasznaljak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hadd ne mondjam neked, hogy a fraps, kulonosen ha az fps szamlalao is be van kapcsolva, jelentosen levesz a teljesitmenybol

bocs most olvastam faq-ban a megoldást, sorry
Kandurex
Fasza, akkor valaki farps -al zoomoljon már be olyan 5 - 10 m a házakhoz, kíváncsi vagyok az fps -re.

szevasztok
ati 9700-em van, és nem engedi se a bloomot, se a mélységélleséget, se az utolsó opcoiót bekapcsolni...ja meg havernál virágok is voltak a réten😊

szal kérdésem az hogy kevés a kártya ehhez már? mert egyébként minden más high beállításon van..köszi
Mike at home
roppant egyszeru
nincs rendesen karbantartva a winbdowsod, nem jo a druver, codecpack, akarmi
azon a gepen normalisan kene futnia 77.77-es whql driverrel
tedd fel azt, hatha
ha nem jo, vegyel meg 1 giga ramot
ha meg mindig nem jo, installad ujra a winXP-t

Mike at home
inkabb utobbi
bar lehet, hogy ezert tartott nekik ennyi evig ezt osszedobni 😊 amiert a multit is 2 evig fejlesztik

reménytelen
Egy másik hivatalos fórum szerint elérhetõ egyfajta sandbox (skirmish) játékmód, miután végigvitted a játékot. Végigvitte már valaki?
Üdv Mindenkinek!

Legyen szíves, és világosítson fel valaki: a 3GhzP4/GF6600GT/1024RAM/WINxp kombó a friss drájverekkel ma már tényleg annyira zsenge, hogy a gém a harmadik pályától (a viking fílinges) idõnként, általam semmiféle logikát nem követve elkezd kattogni, majd megint szépen fut tovább??? A kattogás alatt hiába veszem le a beállítást low-ra, semmit nem javul. Amit kiszúrtam, az a proci igénybevétel, ilyenkor 45-50%. Tudom, hogy nem egy NASA gép, na de könyörgöm....

Elõre is köszönöm.

M.
Hmuda
Hm. A fejelsztõi chatben Ron Millar írta, hogy ha az alapkiadásba akarták volna belesúvasztani a multit, akkor 2007-ig kellett volna halasztani. Most vagy addig fogunk várni erre a piszok alapvetõ opcióra, vagy szokásukhoz híven hülyének nézik a játékosokat.

cseszter
Ezt ha a szerkesztõk irták akkor jó de ha más akkor nagy rá az esély hogy kacsa<#levele>

reménytelen
A hivatalos fórum szerint már dolgoznak a patchen, ami hozzáadja a skirmish és a multiplayer módot.
Mike
ja meg még felhozhatnám a szinte tökugyanazt a grafikát, csak a régihez képest a mostani gépem egy atomerõmû

ezzel együtt nem rossz a bw2, nekem alapjaiban tetszik
de lehet, hogy elõszedem az 1-et is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem
inkább az a baj, hogy mást vártunk
persze akik nem ismerték a az 1-et, vagy nem tetszett nekik a "tamagocsizás" azoknak a 2 jó
igaz szvsz a fejlesztõk a két szék közé ültek, amikor beletették a hadseregesdit mert így a lény sem olyan fontos már mint volt, startégiában meg vannak 1000x jobbak

Malakai
Itt nem kákán csomót keresés van, tényleg sokmindenben gyenge lett a játék na, de attól még el lehet vele lenni, csak nem okoz önfeledett játékélményt.. Eredetileg meg akartam venni eredetiben, de örülök, hogy kipróbáltam warezban, akkor nem ilyen nyugodtan tûrném a dolgot. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Voltan
Nehéz dolog az. Bár lehet, hogy tényleg csak a kákán is csomót keresünk.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mike
ezt szvsz vitassuk meg a sims topikban

bocsánat, inkonzisztenssé...

Mike
tök igazad van
arról nem beszélve, hogy miféle titán az, amit az egszerü emberek meg tudnak ölni

ezzel együtt el lehet lenni a játékkal jól
csak el kell felejteni az 1-et, meg hogy mit vártunk a 2-tõl

OFF:
Szerintem az inkoherens(sé fajulható) adatbázis, a telkek befagyogatása, simek beszorulása, akadozások és egyéb jelenségek nem a játék tökéletességének jelei. Mondhatni ezek közül némelyik igen komoly hiányosságokról tanúskodnak. Szerintem. Mindazonáltal a játék tényleg jó.
ON