Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
miért csak kis porbafingó a creature? bnw 1 után nemhogy kisebbet, hanem háromszor nagyobbat vártam 😞

๏̯͡๏﴿

Mike
hát szerintem annyira nem is bugos

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A Maxis módszere tényleg nem rossz... de nem is túl jó. Azért õk sem kényeztetnek el minket jobban, mint a Lionhead. Lehet, hogy a Sims 2 támogatja a moddingolást, és nyomják ki a kiegészítõket, de ezek darabonként egy vagyonba kerülnek, a bugok száma pedig, ami élbõl magas, a kiegek útján monoton nõ.

Mike
én ezt úgy csináltam volna a helyükben, hogy kiadok vmi prebétát, amit mindeki ingyen megnézhet, egy-két hónapig gyûjtöm a reakciókat, és utána úgy fejezem be ahogy a nép szeretné
persze jelen esetben ez nem így lesz
a BW1-nél is igértek mindenféle pluszt, nem lett belõle semmi
lehet, hogy a Maxis csinálja jól a Sims-szel, egyrészt támogatja a moddingolást (de új cuccok készítását is) másrészt a kiegekkel arrafelé pofozza a játékot, amerre a jónép kéri

Pluskast
Ha lenne egy kis empátiájuk a készítõknek kiadnának egy pecset.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mike
miért törpi a lény?
miért nem vették figyelembe mi volt az 1-ben?
miért a visszalépés?

Megoldódott a probléma! A procit alapórajelre tettem,és most jó! De mikor elkezdenek készülni az emberek már szinte játszhatatlanul szaggat😞
reménytelen
Miért nincs skirmish?
Lynx_TWL
miért nincs multi?

๏̯͡๏﴿

Mike
most mibaj? 😊

Akkor is kilép, ha nem húzod sem a procit, sem a videokártyát?
Hehe, Mike kolléga megérkezett, szép csendesen letette kalapját, diszkréten biccentett a cimboráknak... <#vigyor2><#eljen>.

Mike
vaszeg nem a hardverrel van a baj, hanem a windows-szal, esetleg codecpackok, ilyesmik

Mike
miért, a Fable szerintem nem rossz

Mike
és mégis hogyan tesztelted? szemmel?
vagy fraps-szal?
öcsémnek 2600 bartonja (2GHz) 9600XT-je van és csak fél giga ramja
ehhez képest szépen fut nála a játék high beállításokkal

Az a gondom a játékkal,hogy kilép mikor az álatokat mutatja a legelején,de mindig máskor,és utána bejön a windowsos hibajelentés. Konfigom: Intel Celeron 2,4@3,2,Gigabyte 6600GT + VF700CU,2x512 MB PQI RAM,200 GB SATA Vinyó,MSI 865PE NEO2-V lap. 77.77 Forceware,SP2. Segítsetek! A játék a 4 cd-s változat (BLACK.AND.WHITE.2.CLONE-TWK)
Mike
250 lakos mióta full? 750-1000, az full

Nekem is 6600GT-m van, de tökéletesen játszható nálam, pedig a land4 nevû pályán a végén 780 lakosom volt.
Minden maxon, 1024*768 - igaz, 2GB RAM van a gépben.
Hmuda
Döntöttem. Hiába van nekem lefoglalva egy CE, nem fogom megvenni. Kiderült, hogy a Makingof DVD nem más mint a GameSpot Makingof videók összeollózva, és csak a játék önmagában nem éri meg még a 12k Forintot se. Mostmár csak a TheMovies mentheti meg õket ekkora blama után.

Talán ha lement 3000-re az ára és kiadtak egy hatalmas halom patchet, akkor megfontolom a vételt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sanyix
Pro nál is ugyanez a helyzet 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mrzed001
viszont a procit eszi piszkosul a game, gondolom nem sokat foglalkoztak az útvonalkeresés és AI optimalizálásokkal

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Malakai
A 9600XT-t egyedül az AA High vágta haza (úgy, hogy minden más is fullon)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
Tesztelgettem a beállításokat és alapvetõen a következõkre sikerült fényderítenem (egy kifejlesztett full város 150 - 250 lakossal volt a tesztalany):

A teljes különbség a low és high beállítás között a teljesítmény szempontjából 20%. Azaz, ha eddig futott mondjuk 15 -el high -on 20-al fog "tépni" low -on.

Minden beállítás, shadow, dept, bloom, stb. stb. low -ra állítása 5% -ot jelent a teljesítménybõl.

Szal nincs igazán olyan beállítás amivel "vágtára" lehet bírni a játékot 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

...ezt sztem õ is tudja, de nem is segíteni akart, csak elmondani a nagy hírt <#nyes>

SNAKE01
hi all!A health és a fireball na meg az armor vagy shield nem tudom pontosan, varázslatokat miért nem lehet a területemen kívül használni?

Voltan
Hehehe. Jó vicc.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Õõõ, itt most nem arról volt szó, hogy kinek milyen übervasa van, hanem arról, hogy milyen nVidia karival, melyik drivert használva fut a játék.

<#banplz>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Tudod mi a gaz? Hogy manapsag mar igy kell itt kezdeni a postot..
amugy new game tutoriallal kezdodik
jimmyjoint
Simán inditasz egy játékot, az elsö néhány pája maga a tutorial

Pluskast
Lenne egy iszonyat LAMER kérdésem. Elõre is sorry ha valakit felidegesítek vele. De a tutorialt hol tudom megcsinálni? Csakmertz a fõmenüben nincs ilyen lehetõség.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

drop
hivatalos forumon van két uj álat egy gorila és egy jeti de nem tudom leszedni
valkinek nincs meg?

Malakai
Mondjuk 5 játékból, amik vmilyen irányba elmentek ATi és nVidia között, abból 4 nVidia. Amúgy meg tök átlagos, hogy vmelyik oldalt támogatja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kandurex
Véleménynyilvánítás.

Mike
és ez már bocs, de szerinted kit érdekel? 6600GT-n maxon minden, gyönyörüen fut
(igaz nem nálam, mert az én Gef4-esemmel, olyan a grafika mint az 1-ben, csak az akkorihoz képest brutál a gép)

Kandurex
Hello.

na belenéztem a graphics config -file -ba és azt találtam, hogy a lionhead szerint jobb a 9800 a 6600GT -nél... bár indításkor a bazi nagy ATI logo azért sejteti, hogy itt elég kemény pénzösszegek csússzantak át. Volt nekem ATI -m, Nvidiam szal nem török én pálcát egyik felett se, de legalább a realítás talaján megamradhatnának. Elhiszem, hoyg 850XL brutál kártya, meg azt is, hogy a 7800GTX is pöepc. De az undorító segg és pénznyalás gusztustalan.

Mike
hajdan volt kajavarázslat

Itt a postDof-shader-Z-depth renderelési szisztémánál picit elakadtam, de minden világos <#hehe>. Köszönöm a választ, és megnyugtattál, hogy nem a textúrákat butítja le.
Megnyugtatott az is, amit a szõrös virágokról és a libegõ lényrõl írtál <#vigyor3>.

Malakai
Természetesen nem a textúrákat mossa el, hanem képi effekt, programozáshoz nem értek nemtudom pontosan hogyan mûködik ez a shader, lehet, hogy Z-Depht-et renderel és mint egy post-DoF úgy megy, nemtudom.

Nekem 9600XT-m van, AA-n kívül megy minden maxon, nem teljesen döccenõmentes, de játszható. Ja és igen, van fû és bogarak, virágok, a lény meg szõrös. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezek szerint akkor a lény szõrös, van fû és hangya és a virágos rét libeg a szélben?

Egy igen vagy egy nem vagy egy magyarázó mondat nehéz lett volna? Az életben tudom mit jelent, csak éppen nem vágom, a program miként szimulálja a blendenyílás hatásait.

Malakai
Azt jelenti, amit az életben is jelent.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez azt jelenti, hogy már viszonylag rövid látótávolságon belül homályos textúrákra cseréli le a tárgyak felületét, mint az némely képeken látható?

A GeF FX kártyák tudják a Pixel Shadert, de olyan kegyetlenül gyengén,
hogy noha hardware-esen képes rá, inkább a teljesítmény miatt a beállításokban
letiltotta a Lionhead.

Ezért látod sokkal szebbnek, de sokkal akadozóbbnak a config file átírása után.
Malakai
Mélységélesség.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És az a Depth on Filed mire szolgál? (nem szégyellem, ha láma vagyok <#vigyor3>)

Ferro
Én ezzel a kártyával használom. A Depth of Field amit nem enged bekapcsolni és 1024x768-ban nagyon szépen fut full detail mellett!

dodgecharger
ezen még a 2007-es csúcsgammák is tökéletesen fognak futni..
/Kár hogy nincs mindenkinek pénze 400-ezres cuccra../

See Your Local Dodge Dealer

Sephi
5700 Xt ....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

#2163 <#help> (már ha olvassa valaki olyan, aki tud rá válaszolni)

Hmuda
Állítsd úgy a kamerát, hogy pontosan lefelé nézzen, menj olyan magasra, hogy azért még észrevedd és kezdd el pásztázni a környéket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun