Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
persze jelen esetben ez nem így lesz
a BW1-nél is igértek mindenféle pluszt, nem lett belõle semmi
lehet, hogy a Maxis csinálja jól a Sims-szel, egyrészt támogatja a moddingolást (de új cuccok készítását is) másrészt a kiegekkel arrafelé pofozza a játékot, amerre a jónép kéri
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
miért nem vették figyelembe mi volt az 1-ben?
miért a visszalépés?
vagy fraps-szal?
öcsémnek 2600 bartonja (2GHz) 9600XT-je van és csak fél giga ramja
ehhez képest szépen fut nála a játék high beállításokkal
Minden maxon, 1024*768 - igaz, 2GB RAM van a gépben.
Talán ha lement 3000-re az ára és kiadtak egy hatalmas halom patchet, akkor megfontolom a vételt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A teljes különbség a low és high beállítás között a teljesítmény szempontjából 20%. Azaz, ha eddig futott mondjuk 15 -el high -on 20-al fog "tépni" low -on.
Minden beállítás, shadow, dept, bloom, stb. stb. low -ra állítása 5% -ot jelent a teljesítménybõl.
Szal nincs igazán olyan beállítás amivel "vágtára" lehet bírni a játékot 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#banplz>#banplz>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
amugy new game tutoriallal kezdodik
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
valkinek nincs meg?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(igaz nem nálam, mert az én Gef4-esemmel, olyan a grafika mint az 1-ben, csak az akkorihoz képest brutál a gép)
na belenéztem a graphics config -file -ba és azt találtam, hogy a lionhead szerint jobb a 9800 a 6600GT -nél... bár indításkor a bazi nagy ATI logo azért sejteti, hogy itt elég kemény pénzösszegek csússzantak át. Volt nekem ATI -m, Nvidiam szal nem török én pálcát egyik felett se, de legalább a realítás talaján megamradhatnának. Elhiszem, hoyg 850XL brutál kártya, meg azt is, hogy a 7800GTX is pöepc. De az undorító segg és pénznyalás gusztustalan.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megnyugtatott az is, amit a szõrös virágokról és a libegõ lényrõl írtál <#vigyor3>#vigyor3>.
Nekem 9600XT-m van, AA-n kívül megy minden maxon, nem teljesen döccenõmentes, de játszható. Ja és igen, van fû és bogarak, virágok, a lény meg szõrös. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
hogy noha hardware-esen képes rá, inkább a teljesítmény miatt a beállításokban
letiltotta a Lionhead.
Ezért látod sokkal szebbnek, de sokkal akadozóbbnak a config file átírása után.
/Kár hogy nincs mindenkinek pénze 400-ezres cuccra../
See Your Local Dodge Dealer
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"