Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Szerintem meg nem a játékos és nem is a warez hibája a „feltesz-leszed” meg ,hogy „nincs igazán jelentõsége” errõl inkább a vacak játékok tehetnek.
Bár elenyészõ kissebségben, de azért vannak játékok amiknek van(volt) jelentõségük és az emberek nagy része nem csak felrakta és leszedte majd elfelejtette õket. Jobb érzésû játékosok egy egy ilyen játékért akár még pénzt is fizetnek és büszkén kiteszik a polcukra. Viszont jó ha évente 3 ilyen van, úgyhogy én semmiféle habzsidõzsi –t nem látok.
Hát lol
u dont have to listen anybody else but me
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
/gonoszkodás off 😊
Keresgélj torrenten és jelöld ki hogy csak azt a file-t töltse le
Régebbi gépemen is kitûnõen ment pl.: a half life 2, na az szép volt és optimalizált és szerintem egy fps is ki tudja használni a videokártyát/procit. És tudod amikor az ember megvesz egy 6600 gt-t szeretné kihasználni és nem lekapcsolni minden funkciót. Természetesen láttunk már ennél jóval optimalizálatlanabb(imádom ezt a szót) játékot, de ez semmire nem mentség. A szomorú az hogy meg sem lepõdik már senki ezen, ahogy az is a természetes kategóriába tartozik hogy minden friss játéknál meg kell várni az elsõ 2-3 patchet. És ugye itt is megjelent már az elsõ napokban egy 110 megás patch, lehet nem volt minden optimális 😊
Amúgy nem rossz ez a gém, de nem is jó, pedig az elõd/reklámok miatt nem ezt várod, mondhatnám megint belehazudtak a szemünkbe. Nekem ez olyan 65% ha értékelném. Természetesen nem akarok senkit meggyõzni és nem is tudnék, hisz akármilyen objektív ismertetõket fogsz olvasni ha neked tetszik akkor azon úgyse lehet változtatni.
Egyébként nem tudom a játék minek készült? Mert stratégiának nagyon kevés, viszont tamagochinak se megy el, de városépítõsbõl is van sokkal jobb. Esetleg ha hangulata lenne mindent megbocsátanék, de azt sem találtam(már a training elõrevetíti sorsunkat). Töredelmessen bevallom nekem inkább zavaró mint jópofa a jó/rossz oldalunk ökörködése. A lionhead örökös good/evil elválasztása már a fable-ben is súrolja az idiotizmust, de itt is produkál fura dolgokat. Molyneux is egy Bradley lesz, valaki még idõben állítsa le. Szóval nem tudnék igazán jókat mondani, csak az elõd nagy neve éltette bennem a remény apró szikráját ami mostanában minden új proginál kialszik. Mint mindig ez a személyes véleményem, ha neked teszik és örömöt nyújt annak örülök, csak nehogy robot legyen belõle(már csak 3 pálya aztán törölhetem 😊
Mert basszus a kedvenc játékom de egyszerûen meghalt a server ahonnan töltöttem és csak ezt nem szedte le!!!PLEASE VKI SEGITSEN RAJTAM!!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Õszintén szólva rólad éppen nem gondoltam, hogy így reagálsz. Látom, jól megleptük egymást <#wave>#wave>.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Lehet katonákkal is, illetve a térképen található beteg tehenek egyikével is
:-)
a harc ilyenkor annyi, hogy keresztbe az útra, ahol jönnek, felhúzol egy falat, odaraksz két csapat ijjászt, aztán szevasz
ha rossz vagy, akkor meg van egy frankón primitiv stratégiai játék, ahol az ellenfél a semmibõl állít fel seregeket
ezzel együtt nem rossz a játék, de fél év múlva már nem fog vele játszani senki
a lénnyel meg annyit kell foglalkozni,hogy ne egye meg a falusiakat
ennyi
akkor eddig mirõl beszéltél zizzenet? mi vol az, hogy igy meg úgy az MI, meghogy ugyanúgy kell nevelgetni, fogalmad sem volt róla!
neked tetszik ez a végtelenül elbutított nevelés?
látom, nem nagyon fogod a lényegét, amit mi itt eddig leirtunk, de pár órás játék után nem is fogod megérteni
persze véleményed már van, ahogy volt akkor is, amikor még max olvastál róla, már akkor is ezt magyaráztad
aztán ami ezután következik az már túllép bizonyos határon, "aki lényt akar nevelni, neveljen tevét" jóhogy már nem szabod meg mivel mit játszak, meg ha valami nem tetszik, akkor szedjem a sátorfámat, kivül tágasabb, szóval ksözi de a kioktatásból nem kérek
a warezolás témában leirtakra pedig no comment, mi minden szirszart ingyen letõltünk, aztán fikázunk, ha meg megvennénk megbecsülnénk, nagy lófaszt 😞(((
mostantól ilyen tenyérbemászó lesz a stílusod?
" Black and White II a gyors tevékenységekre és a gyors eredményekre összpontosít" megint nem tudod mirõl beszélsz
szapulhatlak én is egy kicsit? te meg azokra a offline termékekbe író játékteszter vagy aki ad egy beszól mindenkinek, ad kettõ két-hárpom órás játék után a kézikönyv segítségével komplett többoldalas leírást ír
írtam játékújságbe 2 évig, tudom, hogy mennek ott a dolgok
mit mondjak irtó nagy szerencse, legalábbis nekem, hogy eddig ezt az arcodat nem mutattad a sims2 topikban
kicsit gondolkozz el ezen, meg azon is, hogy kiket sértesz meg
a patch orvosolja ezt?
BMW 325 iX Rallye Car :)
De én személy szerint megpróbálom végigvinni.
3 sziget kell ehhez.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én ezt a játékot akartam szeretni, de nem tudom. Monoton városépítés ahol a lénynek minimális szerep jut, bátran otthagyhatom majd viselkedik ahogy beállítom nevelni nem kell. Semmilyen szinten nem kötõdik hozzám(lásd érzelmileg mint a régiben, bocs hogy megint azt kell fölhozom). A minifeladatokat debilnek és idegesítõnek érzem, a játék botrányos optimalizálatlansága(gyönyörû magyar szó) pedig szintén aljas munka amit sem kiadónak sem játékfejlesztõnek nem fogok soha sehol megbocsátani.
Szóval fölmerül bennem a gondolat mégis 3 év alatt hogyan sikerült egy visszalépést készíteni az elsõhöz képest? Pont Peter Molyneux, akinek a nevével reklámozni garantált siker? El tudom képzelni még azt az esetet, hogy az elmúlt pár évben szétnézett a világban és rádöbbent hogy mennyire haladunk a szakadék felé. Errõl tesz tanúbizonyságot pl.: a tutorial, lásd:"most megtanuljuk hogyan lehet balra nézni. De nyilván ebbõl nem tudod meg a jobbra nézés mi lehet ezért azt is a szádba rágjuk". A poén csak az, a kurzorbillentyût meg sem említi pedig csak azt használtam. Ez talán elárulja mit is gondol rólunk és kiknek is csinál õ játékot. De semmi gond, ez a mai tendencia ami ellen mi semmit nem tehetünk. Csak azok tehetnek akik megvették, õk vigyék vissza hogy nem azt kapták mint ami a reklámban volt, õk még kérhetik a kimaradt élvezhetõséget cserébe bevélthatják a monotonitást.
Ez történt a "nagynevû" DW Bradley-vel is, aki "újraértelmezi" a szerepjátékot a dungeon Lords-al. Ezt el is érte de úgy, ahogy senki nem gondolta. akik ismerik tudják mirõl beszélek.
Én nem hiszem el hogy nincs igényük az embereknek a jól elkészített, akár csak kicsit ötletes játékokra. Régen élveztem játszani és senki nem mondja mert fiatal voltam meg nosztalgia. Ma is játszanék ha lenne mivel, de tartozok annyival magamnak hogy bizonyos szint alatti játékkal nem foglalkozok. És ezek az egykaptafa egyszerû iparosmunkák nem állják meg a helyüket. Talán ha csak a harmada lenne belerakva mint amit ígértek, csak a harmada. de nem folytatom mert mindig elkalandozok és itt kötök ki. Remélem a játékipar hamar összeomlik és a fejlesztõk/kiadók kénytelenek lesznek leülni egymással beszélgetni és átgondolva föltámasztani azt. Persze ez csupán hiú ábránd, míg a 12 éves gyerekek a célcsoport a piroskarikás 18 játékokkal, míg ezt a szûlõ meg is veszi nekik, míg a kiadók félkészen is kiadják mert így pont visszahozza az árát és 2% nyereséget, addig ez nem fog megtörténni.
Hogy "csinálsz" nappalból éjszakát?
A városom lakóinak az a baja hogy aludni akarnak,azonban hiába "csinálok" nappal ból estét,nem mennek aludni.Mit csináljak hogy elmenjenek aludni?
UI.: Én eddig csak építgetéssel nyertem, ezt az ucscót kb. 1 óra alatt nyertem meg...elkezdtem a rendes építgetést, lett egy alap védelem 45 perc alatt, meg egy fasza gazdaság, de meguntam, felhúztam 3 wondert és megnyertem a mapot 😄DD
:-)
Az utolsón patch nélkül meg úgy maradt 😊 Nem véletlen adták ki a Creature Island-et, ahol a nevelgetés volt a központi kérdés, és nem a mikromenedzsment.
Erre ismét a mikromenedzsment a lényeg, megspékelve valami nagyon kezdetleges, a 486-os korszakot idézõ háborús sratégiával.
Építgetni azt majd lesz mit 😊
Tegnap már majdnem lefejeltem a monitort izgalmamban, mikor a nyolcvanadik lakóházat kellett megépítsem, illetve éppíttetnem, mert mire a falusiak megépítik, lemegy a nap. A farkasom legalább gyorsan épít, úgy, ahogy egy robotfarkashoz illik :-D
Már félre volt téve a pénz a második részre. Ígértek 11 oda-vissza bejárható pályát, meg egyéb jópofa ötleteket (Outlook címjegyzékbõl kiszedett nevek lesznek a falusiak nevei, stb stb) Mind kimaradt. Mint ahogy kimaradt a free play, a skirmish, és a multiplayer is.
És nem látom az elmúlt évek alatti fejlõdést, csak kizárólag a grafikán, igaz, kicsit optimalizálatlan, de legalább szép.
A lénnyel kapcsolatos lentebb olvasható sztorikat nincs kedvem megint leírni, hogy miért tetszett az jobban, de pl amit a 2469-es hozzászólásban írtam, az kicsit vicces egy mai játéktól.
Vagy pl látom, hogy az ellenfél katonasága jön az úton, emelek hát egy falat.
A falvam bal oldalára felesleges falat emelni, mivel ahhoz a katonáknak az úton el kéne fordulni jobbra, majd balra , majd megint balra, s oldalba támadná a falut. De nem emelek falat, mert az ellenség azon az egy úton hajlandó csak menni, neki a falnak, amin az íjászaim agyonlövik õket.
Kb ennyi benne a háborús stratégia...
Ezzel a véleménnyel egyetértek a többivel amivel "véded" (bocs ha rosszul fogalmazok) a játékot nem. Sajnos tényleg jobb az elsõ rész a 2. rész mintha(hú ezért sokan le fognak tolni)hasonlítani akarna egy harci stratégiára(AOE,Earth2160stb) de nem nagyon jön neki össze.
Kérdésem hozzád, hogy végigjátszottad/játszottál az elsõ résszel?
Ha nem akkor teljesen megértem a véleményed és nem kívánom elvenni a kedved a játéktól(amúgysem).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most éppen a Land6 nevû második japán pályát csináltam meg, miközben a jó utat választottam. Amint ideértél, nagyon szívesen olvasnék tõled egy értékelést.
De elõbb érj el mondjuk idáig.