Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
HI *.*!

Csak most töltöttem le a gamét de máris van egy bibi a mellékelt nfo fileban nincs széria szám...tudna valaki ezügyben segítebi?

próbáltam visszaolvasni de nem találtam....keresni nem lehet....

a mohának mindig a déli oldala fás

Esetleg nem a lényed lelkiállapotát (nyugodtságát-izgatottságát) tükrözi?
Nekem akkor kezd el iszonyatosan dobogni, amikor beküldöm csatázni.

zero the hero
szerintem tuti nem a veszélyt jelenti a dobogás, mivel amikor már végeztem egy szigettel akkor is dobogott, hol lassabban hol gyorsabban.A vqarázserõs dolgot még most tesztelem 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Az elsõ részben ahogy a varázserõ és a hatalom nõ, úgy dobog a szív.
Itt is, szerintem
Mikor nincs már ellenség, akkor is dobog
A szívdobogás minden valószínûség szerint a birodalmad fenyegettségének a mértéke. Minél gyorsabban dobog, annál nagyobb a vész. Összefüggésben van a központ pulzáló fényével.

Mike
te szegény 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

oneal1
Ma meglesz eredetiben!!!tesóm hozza pestrõl!! dekirály😄DD

!Forza Ferrari!

Majd kapsz pontot eleget, a különbözõ pályák megnyeréséért, a mellék-küldetések teljesítéséért, s az alfeladatok megoldásáért.
S te eldöntöd, mikor veszed meg az állatodnak pl a varázslatok képességét.
Mert lehet, hogy az összegyûjtött pénzeden eleinte inkább új épületeket veszel.
itt olvastam valahol, hogy valki azert nem tudott venni fejleszteseket mert elkoltotte a "penzet", ami itt tribute, az allata fejlesztesere. Meg a tanulo palyan is volt rolla szo, hogy lehet, de az nem, hogy hogyan.

May the force serve you well!

Nem tudom, néztétek-e, de ha a fõmenü képernyõjén nem nyúltok a játékhoz egy darabig (ahol pl a continue game van) a játék egy idõ után lejátszik egy összeollózott in-game-moviet, ami elég jó.
tessék?
Küldd vissza õket a bázisra, aztán hozd létre újra egy egységként.
hogy kell tribute ert tani az allatot?

katonai egysegeket, hogy lehet egyszerre kijelolni ? esetleg osszevonni?

Simogasd a farkasodat föl-le, vagy üsd meg erõsen oldalról.
Majd akkor elindul a csúszka jobbra-balra...

Remélem, arra már rájössz, melyik mit jelent...
Teszek fel egy nagyon hülye kérdést. Mikor a farkasomnak tanítani akarom, hogy pl. megeheti a más faluk lakóit akkor kijön a feje felett a kérdés és ott van a pipa meg a x de egyikre sem tudok rákattintani. hiába van ott a kéz nem mutat rá.

Igen, a lény is nálam töltötte a szabadidejét, az ellenfél egyfolytában hozta a katapultokat, meg több sereggel támadt. De legalább most pergõsebb volt az egész, illetve ezen a pályán a mellék-küldetések is érdekesek voltak.

Az egyik szakasz pedig hirtelen elfoglalta a fürdõmet, minek örömére a farkasom nem akart elmozdulni onnan , megállás nélkül a fürdõt nézegette és morgott, mivel bent lubickoltak az ellenséges katonák (ruhában, persze). Aztán lebontottam a fürdõt a fejük felõl, s kaptak helyette fireballt.
Zsolo007
Téged támadt folyamatosan? 😮 Úgy tûnik csak én vagyok ilyen szerencsétlen, még az ellen sem támad.....Eddig minden pályán csak 1szer használtak ellenem epic varázslatot, többet nem 😞. Ezekszerint csak nálam hülye az AI? 😊

Mike at home
jaja
pl. ilyen volt a GTA SA
megvettem amint kaphato volt itthon
egesz nyaron elvontam vele
(szerencsere nem csak a nagy nev es mult adott el vmi szart)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor ezt a reszt felecsd el

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igy van
a film pereg
a kozonseg meg nem hisz a szemenek, illetve meg remenykedik hatha tortenik valami

rage
Városrészlet:

Farkasom , miután lecsapta az oroszlánt

Fürdõ belülrõl

Döntetlen

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Na, megvolt a ma esti program is, harmadik japán falu is kész. De ez legalább izgalmas volt, a gép szinte 5 percenként támadni próbált, az oroszlánja többet volt nálam, mint nála, de hát, a fireball ellen nem sok esélye volt.
Pedig, nem akartam gonosz varázslatot használni, de mindegy
A cél érdekében kellett...
Sõt,most már a farkasom is tudja ezt a képességet.
Tudtam, hogy lesznek földrengések, volt kb minden órában egy, Molineux azt nem hagyja ki egy játékban sem:-)
Szerencsére nem okozott károkat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

totál hülye? az nem kifejezes😄
szerintem holnap elkezdem megint, ez meg ugyis csak tanulas volt, meg terhes no is elkeveredett, mikor leny eppen le akart vkit sz*rni majd egy faval rohangalt😄
thx
Zsolo007
Építs sokat és szépet és még többet és még szebbet 😊

Zsolo007
Etesd búzzával 😊 Én azzal kajoltatom, szereti 😊

A többi várost építkezéssel nyerheted meg... Lehet hogy a lénnyel is lehet nyûgözni, én nem használtam.

Hát én az elsõ szigetem mindent megcsináltam,és csak utána foglalkoztam a lényes küldivel, addig hagytam aludni, mert tudtam, ha felkel totál hülye lesz és vele kell majd foglalkozni 😊 (BW1es tapasztalatok 😊 )

Sephi
Aztat hogyan? Terjesszem kifele amaz zold koromet hogy mar az o reszet is erje?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sziasztok, lenne par kerdesem
farkasomnak milyen kajat adjak? erdoben nem talalok allatokat, hogy azt egye, embereket meg inkabb nem adnek neki😊
masik varost hogy nyugozzek le, hogy atjojjenek? mert egybol elso szigeten mondja foszer, hogy nem kell harcolni...de akkor hogy?
es allatom csak elejen fog ennyi mindent nemtudni? mert ranyomtam egy tekercsre, es mig azzal voltam elfoglalva ossze vissza randalirozott varosban😄
Zsolo007
öööö, nem 😊 akkor mégis én vok hülye 😊 nem foglalkoztam a roleokkal, free willen volt állandóan.

kuldj oda meg egy sereget miel.ott feltoltodik a "kektunder"😄 ami amugy egy ellenfel altal epitett wonder, nevezetesen a SIREN.

remelem amikro harcba kuldod akkor atvaltod a role-t soldierre?!😊 ugy imo nem megy el szarni harc kozben. ha meg elmegy akkor nyomjad ra a porazt es forceold a harcra.

Sanyix
Talán ne támadással, hanem a falu lakosságának átcsalogatásával nyerd meg 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sephi
Gyerekek kerek tanacsot. A kinais palyan vagyok amikor eloszor talakozok veluk. Miden falu az enyem , elokeszitek 4 csapatot nekimegyek a falnak amit az allatom elore kiutott mire megjelenik egy kek tunder es az osszes csapatomat atkonvertalta 😞

Mijarakot csinajak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zsolo007
nekem 11 (gondolom méter) ennél tovább nem nagyon akart nõni, pedig a végén vagyok....Jah, farkasom van 😊

_Atti_
amugy mekkora lesz a lény a végére? nõ még egyáltalán? mert nálam height vmi 98% on van 4.pályán..ennyi a max? ez igen pici😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zsolo007
Meggyulladt a hordótól a farakás? 😮 hát nekem nem akartak, akárhogy dobáltam... 😄 aztán meguntam és jött a tûzlabda 😊

rage
Jó, sikerült 😊
Olajos hordót rádobjuk a farakásra és meggyullad
Mindezt háromszor

Csak én nem ezekre a farakásokra gondoltam 😊

Morphin
Vki please!!Töltse fel vhova a game 4.ik cd-jének 16-os fájl-át!!!
PLEASE!!!!!!!!!! Ez a fájl miatt nemtudok már két napja játszani!!!(ahonnan töltöttem ott kihagyták ezt a fájlt)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zsolo007
Én is jó voltam a tûzlabda akkor sem árt. (Sõt! Én nem használtam rendes hadsereget...így ha valaki közel jött az megsült 😊. Ennek a hatása az lett, hogy az adott pályán nem 100% jó voltam hanem 98% 😄DD. Amúgy jónak lenni unalmas, és ráadásul gyorsan végig lehet vele nyomni a gémet 😊)

Tûzlabda nélkül viszont az életben nem fogod meggyújtani a farakásaokat, szal kaparj össze valahonnan....

Van ott még farakás nézz csak körül a házad táján 😊

rage
Na én egyetlen mozgatható hordót látok.Azt akárhová dobhatom, sehol sem jó.
És csak egy farakás van.
Tûzlabdám meg nincs, mert én jó vagyok
:-)

Zsolo007
de, le kell sz*rni az olajoshordókat 😊, az csak arra jó hogy rádobhatod a nagy farakásokra és ha begyújtod akkor "örökké" égni fog.

Megfogod a tûzlabdád cél, tûz. A legtávolabbit gyújtod elõször, cutscene, következõ, aztána következõ, és már kész is....

rage
Nem csináltad meg véletlenül ezt az olajoshordó-küldetést?

Zsolo007
Engem iszonyúan idegesít a szívdobogás....viszont ha kikapcsolom akkor a beszéd is lekapcsolódik, mega zene is 😞 és az nem faxa 😞

Most vagyok az utolsó pályán, és hát nagyon, de nagyon elegem lett ebbõl a játékból. Egyszerûen hihetetlen. Tûzhányóval szétszedte a falaimat az ellen, mégis csak állnak az egységei, nem támad, elpusztítom az egységeit nem termel újakat.

És mégjobb mikor a lényt kiküldöm harcolni (merthát csak erõsebb mint egy sima squad....) akkor jön az igazi csapás. Szeretem mikor a csata kellõs közepén mikor 600an ütik eszébe jut hogy WCznie kell, meg éhes, és el is indul....hát olyankor ki szoktam borulni. Egyszerûen hihetetlen hogy a harci feladatoknak nem bírtak prioritást adni, legalább akkor ne jusson eszébe a sok baromság.
A másik: Közvetlenül egy katapult fölött áll, rákattintok a katapultra és nemhogy agyoncsapná egybõl, elmegy 5 méterre inkább, megfordul, ráordít, és elindul efeléje, naná, hogy a katapult is mozogni kezd, s kezdõdik a fogócska, hát kész. Itt hagytam abba, ez egyszerûen õrület...

UI.: öröm az ürömben: végre rájöttem, hogy kell a shield miraclet használni, szükségem is van rá az uccsó pályán nagyon...

VRSDM
még nem tudni, az egyben, megvolt az oka, de itt még nincs, biztosan tudható jelentõsége... maugy elég ha rákeresell...

u dont have to listen anybody else but me

Hi!!

Sziasztok, tudja valaki miért van a szívdobogás??
Bocsi de nem akarok visszaolvasni!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

rage
Valaki segítsen, hogy mi a fenét kell csinálni a második japán pályán a részeggel, hogy jelzõtüzet gyújtson?
Van egy halom nem mozdítható hotdó, egy, amit fel tudok venni, de ha rádobom a tûzre, az nem jó, mert csak fellángol, s nem gyullad be a farakás.
Mást nem tudok csinálni vele.

Elõbb kerestem meg a hét pixelszamurájt - fantasztikus volt az is....

Sephi
Jezusom. a W format aszem fel orat probalgattam de egyszer sem jott be.

Hmuda
Ugyanúgy kell csinálni mint régen. Rajzolsz egy spirált, majd a varázslat jelét. Csak mivel piszkosul nem lehet precíznek nevezni az egér mozgását, ezért nagyon ehéz összehozni ha nincs olyan géped, amivel 200FPS-el fut.

Nemtom van-e ilyen gomb, de tényleg jó lenne. A variknak van újrahívó gomba, az épületeknek se ártana (nézd meg az optionsben, hátha).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Na feladom. Hogy lehet hogy a kezemmel idezek elo egy magiat ahogy az egyesben lehetett? En nem tudom de nem jovok ra. Latom a jeleket de nem tudom....

Es es van olyan gomb hogy pl akarok lampat csinalni es akarok vagy 20-at az uton vegig de mindig ki kell ujra valasztani vagy "letepni" az elozorol... szal van e olyan gomb amivel a "tervrajz" a kezemben marad es sorba rakhatom oket?

VRSDM
Off:
lehet hogy, megvetetem a mami-val.. 😛

u dont have to listen anybody else but me