Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak most töltöttem le a gamét de máris van egy bibi a mellékelt nfo fileban nincs széria szám...tudna valaki ezügyben segítebi?
próbáltam visszaolvasni de nem találtam....keresni nem lehet....
a mohának mindig a déli oldala fás
Nekem akkor kezd el iszonyatosan dobogni, amikor beküldöm csatázni.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Itt is, szerintem
Mikor nincs már ellenség, akkor is dobog
S te eldöntöd, mikor veszed meg az állatodnak pl a varázslatok képességét.
Mert lehet, hogy az összegyûjtött pénzeden eleinte inkább új épületeket veszel.
May the force serve you well!
Majd akkor elindul a csúszka jobbra-balra...
Remélem, arra már rájössz, melyik mit jelent...
Az egyik szakasz pedig hirtelen elfoglalta a fürdõmet, minek örömére a farkasom nem akart elmozdulni onnan , megállás nélkül a fürdõt nézegette és morgott, mivel bent lubickoltak az ellenséges katonák (ruhában, persze). Aztán lebontottam a fürdõt a fejük felõl, s kaptak helyette fireballt.
pl. ilyen volt a GTA SA
megvettem amint kaphato volt itthon
egesz nyaron elvontam vele
(szerencsere nem csak a nagy nev es mult adott el vmi szart)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a film pereg
a kozonseg meg nem hisz a szemenek, illetve meg remenykedik hatha tortenik valami
Farkasom , miután lecsapta az oroszlánt
Fürdõ belülrõl
Döntetlen

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Pedig, nem akartam gonosz varázslatot használni, de mindegy
A cél érdekében kellett...
Sõt,most már a farkasom is tudja ezt a képességet.
Tudtam, hogy lesznek földrengések, volt kb minden órában egy, Molineux azt nem hagyja ki egy játékban sem:-)
Szerencsére nem okozott károkat.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
szerintem holnap elkezdem megint, ez meg ugyis csak tanulas volt, meg terhes no is elkeveredett, mikor leny eppen le akart vkit sz*rni majd egy faval rohangalt😄
thx
A többi várost építkezéssel nyerheted meg... Lehet hogy a lénnyel is lehet nyûgözni, én nem használtam.
Hát én az elsõ szigetem mindent megcsináltam,és csak utána foglalkoztam a lényes küldivel, addig hagytam aludni, mert tudtam, ha felkel totál hülye lesz és vele kell majd foglalkozni 😊 (BW1es tapasztalatok 😊 )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
farkasomnak milyen kajat adjak? erdoben nem talalok allatokat, hogy azt egye, embereket meg inkabb nem adnek neki😊
masik varost hogy nyugozzek le, hogy atjojjenek? mert egybol elso szigeten mondja foszer, hogy nem kell harcolni...de akkor hogy?
es allatom csak elejen fog ennyi mindent nemtudni? mert ranyomtam egy tekercsre, es mig azzal voltam elfoglalva ossze vissza randalirozott varosban😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mijarakot csinajak?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Olajos hordót rádobjuk a farakásra és meggyullad
Mindezt háromszor
Csak én nem ezekre a farakásokra gondoltam 😊
PLEASE!!!!!!!!!! Ez a fájl miatt nemtudok már két napja játszani!!!(ahonnan töltöttem ott kihagyták ezt a fájlt)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Tûzlabda nélkül viszont az életben nem fogod meggyújtani a farakásaokat, szal kaparj össze valahonnan....
Van ott még farakás nézz csak körül a házad táján 😊
És csak egy farakás van.
Tûzlabdám meg nincs, mert én jó vagyok
:-)
Megfogod a tûzlabdád cél, tûz. A legtávolabbit gyújtod elõször, cutscene, következõ, aztána következõ, és már kész is....
Most vagyok az utolsó pályán, és hát nagyon, de nagyon elegem lett ebbõl a játékból. Egyszerûen hihetetlen. Tûzhányóval szétszedte a falaimat az ellen, mégis csak állnak az egységei, nem támad, elpusztítom az egységeit nem termel újakat.
És mégjobb mikor a lényt kiküldöm harcolni (merthát csak erõsebb mint egy sima squad....) akkor jön az igazi csapás. Szeretem mikor a csata kellõs közepén mikor 600an ütik eszébe jut hogy WCznie kell, meg éhes, és el is indul....hát olyankor ki szoktam borulni. Egyszerûen hihetetlen hogy a harci feladatoknak nem bírtak prioritást adni, legalább akkor ne jusson eszébe a sok baromság.
A másik: Közvetlenül egy katapult fölött áll, rákattintok a katapultra és nemhogy agyoncsapná egybõl, elmegy 5 méterre inkább, megfordul, ráordít, és elindul efeléje, naná, hogy a katapult is mozogni kezd, s kezdõdik a fogócska, hát kész. Itt hagytam abba, ez egyszerûen õrület...
UI.: öröm az ürömben: végre rájöttem, hogy kell a shield miraclet használni, szükségem is van rá az uccsó pályán nagyon...
u dont have to listen anybody else but me
Sziasztok, tudja valaki miért van a szívdobogás??
Bocsi de nem akarok visszaolvasni!!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Van egy halom nem mozdítható hotdó, egy, amit fel tudok venni, de ha rádobom a tûzre, az nem jó, mert csak fellángol, s nem gyullad be a farakás.
Mást nem tudok csinálni vele.
Elõbb kerestem meg a hét pixelszamurájt - fantasztikus volt az is....
Nemtom van-e ilyen gomb, de tényleg jó lenne. A variknak van újrahívó gomba, az épületeknek se ártana (nézd meg az optionsben, hátha).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Es es van olyan gomb hogy pl akarok lampat csinalni es akarok vagy 20-at az uton vegig de mindig ki kell ujra valasztani vagy "letepni" az elozorol... szal van e olyan gomb amivel a "tervrajz" a kezemben marad es sorba rakhatom oket?