3926
-
#2845 én megtaláltam de nem naon hajingáltam..:D -
#2844 A halhatatlan csókát valaki megtalálta már ? :)
Ha elég messzire dobod, adja a Tribute-ot .
-
HerrWut #2843 naaa help nekem -
#2842 Van ám a 'Rooster'-re szép magyar szó is
Úgy mondják, hogy 'kakas' -
#2841 megfigyelni hogy hova megy és odavinni a papát -
Kouta #2840 És mit kell csinálni a tagnak a terhes lányával? -
engine #2839 3x estéről nappalra váltasz, így bereked és ennyi -
Kouta #2838 Hogyan kell elcsendesíteni a Roostert? -
HerrWut #2837 Bocs hogy még mindíg lámáskodom, de letöltöttem a mini image fájlt. Felmountoltam, akkor lett vmi DVD amit 3,5 gb-nak ismer fel megpróbáltam így futtatni a játékot, de így sem ment. Egyébként cd-s verzó van meg. Lehet az a baj? nincs vmi leírás ami lépésról lépésre elmagyarázza hogy kell felrakni a játékot? -
HerrWut #2836 Ja tényleg. Bocsi, nem láttam hogy az link. Vmi miatt nem kékült -
Braveheart #2835 www.gamecopyworld.comGamecopyworld -
#2834 Kattints rá -
HerrWut #2833 Ott azt írják h a mini image-t letölthetem a GCW-ről. Mi az a GCW -
#2832 Kell hozzá a Mini Image file, ami egy sokkal kisebb White.exe, mint az eredeti. Nézd meg a topic fejlécében a Black and White 2 oldalt... -
HerrWut #2831 Bocsi nem a jelszóra panaszkodik,anem a cd-re. De akkor sem működik:P Egyébként alcohollal mountoltam fel. -
HerrWut #2830 Szevasztok! Egyszerűen nem akar elindulni a játék:( Felpakoltam rendesen, generáltam jelszót meg minden, de még mindíg rossz jelszóra panaszkodik. olvastam hogy nincs crack. Akinek volt ilyen rajtam kívül az írja meg a megoldást legyen szíves. Köszi előre is! -
Kouta #2829 Hogyan kell megcsinálni a Tutorialba azt a küldetést amikor el kell kussoltatni a Roostert? -
#2828 És ha falusiakat adok neki attól nem dagad?Amúgy is rossz isten vagyok szval nem számít sokat. -
#2827 Ez hülyeség.De okés:) -
ShaiHulud #2826 ha nem kap kajat akkro csak szomoru lesz, nem hal meg:) ha szomoru akkro meg simizd meg kicsit aztan kesz:) -
#2825 És akkor mi lesz?
Levegőn fog elélni vagy mi? -
#2824 ne kajáltasd -
#2823 OKé ez rendben.És hogy tudom fogyókúrára fogni valahogy? -
CUCLI #2822 köszi a tippet :)
egy kővel kb negyed órán keresztűl cseszegettem az oroszlánom. a végeredmény nagyon meggyőző. -
#2821 felemeltetsz vele egy fát, aztán workout (kidolgozás, vagy mi?), elkezd súlyzózni vele, és ennyi :)
-
#2820 ÁÁÁÁ segíítsetteekk plííízzz!
Kell nekem egy isten aki megmondja hogy hogy vihetném le a fatnestt és hogy vihetném fel a fitnesst és a musclet. -
static #2819 Szerintem nem unalmas. :) Imádom megtervezni a leendő városomat, és nagyon tettsztőseket lehet csinálni ha kreatív vagy. Bár én először végigtoltam gonoszon szóval lehet azért nem unom. -
#2818 Én full gonosz vagyok és nem is nagyon harcolok.
Sztem ha jó vagy attól még támadhatsz meg tarthatsz sereget úgysem az jelzi hogy jóvagyé!
Én pl az elsó japkó szigeten 3 falut nem háborúval foglaltam el hanem "elecsábítottam" őket. Építek minden szir szart, fürdőt templomot egyetemet, meg persze házakat azt néhanapján egy két tűzgolyót a faluba ha nagyon unatkoznak :) . Hadszokják mikor háboró tör ki akkor jobban védekeznek majd mert megszokták a fájdalmat :).
A harcról meg nem írt senki semmit (a házikedvencek harcáról). Szerintem nagyon elcseszték azzal hogy nem tudnak benne (vagy csak az enyém nem) varázsolni. pl a villámcsapás jól jönne néha harc közben.
Összeségében jó kis gamma, csodás grafival...
Túl sokat vártunk tőle. Igaz sokmindenben alul marad a B&W-al szemben de azért jó. -
#2817 Én ilyen szokásos rpgs vagyok.Nem akarom saját magam lejjebb vinni azzal hogy ölöm a népet!Inkább az ellent.Na mind1 a boci elég ari jóban.Aztán ha már irányítani is tudom a játékot kezdek egy gonoszat:) -
#2816 turelem josagot terem
nem csinalsz semmit, csak epitesz
unalmas, de hat ez van -
#2815 Csak tudjátok én azon gondolkoztam hogyha a gyilkos spellek használata meg az ellen lerohanása rossz dolog akkor hogy lehetek jó?(csak tudod azé érdekelt mert azért nem akarom a saját népemet kínozni meg hajkurászni őket de azért nem akarok egész nap a városom falainál egyensúlyozni) -
#2814 Biztos. Attól függ, mennyire vagy jó.
Nézd meg a városközpontban vagy a statisztikák között. -
#2813 Srácok -
#2812 Amúgy sárcok attól még nőnek virágok mögöttem ha esetleg néha kedvem szottyan lerohanni az ellenséges bázist? -
#2811 Elvileg nem, mert 1.1 shader kell a játékhoz minimum. -
m18m #2810 Azt szeretném megkérdezni valaki játszik-e geforce 4 mx 440-el a blac&white 2-vel? Elfut-e ilyen kártyával? Légyszi írjatok ha tudtok valamit! -
#2809 látom ez a játék nemhogy fél évet, de még az egy hónapot sem érte meg
sajnos -
#2808 inkabb jaccal a Fable-lel, merfoldekkel jobb mint ez -
#2807 amirol meg miutan felinstallaltad, kiderul: fosszar :DD -
#2806 nem, mert lejárt aztán nem volt kedvem uj reg számot keresni, de zen kivül még probáltam avastot... de csak home editiont