Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rambo 20
És akkor mi lesz?
Levegõn fog elélni vagy mi?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

cseszter
ne kajáltasd

Rambo 20
OKé ez rendben.És hogy tudom fogyókúrára fogni valahogy?

köszi a tippet 😊
egy kõvel kb negyed órán keresztûl cseszegettem az oroszlánom. a végeredmény nagyon meggyõzõ.

http://thenamelessphoto.com/

mrzed001
felemeltetsz vele egy fát, aztán workout (kidolgozás, vagy mi?), elkezd súlyzózni vele, és ennyi 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Rambo 20
ÁÁÁÁ segíítsetteekk plííízzz!
Kell nekem egy isten aki megmondja hogy hogy vihetném le a fatnestt és hogy vihetném fel a fitnesst és a musclet.

Szerintem nem unalmas. 😊 Imádom megtervezni a leendõ városomat, és nagyon tettsztõseket lehet csinálni ha kreatív vagy. Bár én elõször végigtoltam gonoszon szóval lehet azért nem unom.

Dzsega
Én full gonosz vagyok és nem is nagyon harcolok.
Sztem ha jó vagy attól még támadhatsz meg tarthatsz sereget úgysem az jelzi hogy jóvagyé!
Én pl az elsó japkó szigeten 3 falut nem háborúval foglaltam el hanem "elecsábítottam" õket. Építek minden szir szart, fürdõt templomot egyetemet, meg persze házakat azt néhanapján egy két tûzgolyót a faluba ha nagyon unatkoznak 😊 . Hadszokják mikor háboró tör ki akkor jobban védekeznek majd mert megszokták a fájdalmat 😊.

A harcról meg nem írt senki semmit (a házikedvencek harcáról). Szerintem nagyon elcseszték azzal hogy nem tudnak benne (vagy csak az enyém nem) varázsolni. pl a villámcsapás jól jönne néha harc közben.

Összeségében jó kis gamma, csodás grafival...
Túl sokat vártunk tõle. Igaz sokmindenben alul marad a B&W-al szemben de azért jó.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Rambo 20
Én ilyen szokásos rpgs vagyok.Nem akarom saját magam lejjebb vinni azzal hogy ölöm a népet!Inkább az ellent.Na mind1 a boci elég ari jóban.Aztán ha már irányítani is tudom a játékot kezdek egy gonoszat😊

Mike at home
turelem josagot terem
nem csinalsz semmit, csak epitesz
unalmas, de hat ez van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rambo 20
Csak tudjátok én azon gondolkoztam hogyha a gyilkos spellek használata meg az ellen lerohanása rossz dolog akkor hogy lehetek jó?(csak tudod azé érdekelt mert azért nem akarom a saját népemet kínozni meg hajkurászni õket de azért nem akarok egész nap a városom falainál egyensúlyozni)

reménytelen
Biztos. Attól függ, mennyire vagy jó.
Nézd meg a városközpontban vagy a statisztikák között.
Rambo 20
Srácok

Rambo 20
Amúgy sárcok attól még nõnek virágok mögöttem ha esetleg néha kedvem szottyan lerohanni az ellenséges bázist?

reménytelen
Elvileg nem, mert 1.1 shader kell a játékhoz minimum.
Azt szeretném megkérdezni valaki játszik-e geforce 4 mx 440-el a blac&white 2-vel? Elfut-e ilyen kártyával? Légyszi írjatok ha tudtok valamit!
Mike
látom ez a játék nemhogy fél évet, de még az egy hónapot sem érte meg

sajnos

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike at home
inkabb jaccal a Fable-lel, merfoldekkel jobb mint ez

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
amirol meg miutan felinstallaltad, kiderul: fosszar 😄D

erx13
nem, mert lejárt aztán nem volt kedvem uj reg számot keresni, de zen kivül még probáltam avastot... de csak home editiont

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

norton antivirust próbáltad? azsem rossz..

erx13
nekem is volt ijenem, de NOD32kiirtotta a virust ajánlom, más viruskeresõ nekem nem vált be

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Rambo 20
Amúgy most a laptopról írok😊.
Kár hogy azon nem fut a progi.

Rambo 20
bWAHH.Hihetetlen.Ammenyire hasznos a számítógép annyira nem.
Ma megkaptam a B&W2õt és nem tudok játszani.
Mondjuk errõl nem a progi tehet.
Egy hete kezdõdött.Egy vírus leblokkolta az összes exe fájlt.Oké nem baj új alaplap fél hét telepítés.Na végre mire köszöntenek szülinapomra tök jó lesz.
Aznap este tönkremegy a router.Oké nem baj kicseréltetem meg minden.
Erre tegnap meg egyszerûen tönkrement az alaplap.Oké ez már állatira NEM OKÉ!
Erre meg ma boldog szülinapot itt a B&W2 úgyis annyira vártad már.:\

African
Elindítom a játékot és újraindul a gépem .Nem tudja vki mi lehet a baj?

de nem jelenik meg a gold scroll. pedig már az utolsó, fõváros is átállt, mégse😞

rage
Akkor azt a codecet töltsd le, ami kell.
G-Spottal megnézed az adott file-t, hogy milyen codec-kel készült,s letöltöd
a codecet a netrõl.

A packban benne van az a három, ami 99%-ban kell, benne van az az egy-kettõ is, amire ritkán szükség van, s benne van még mintegy 300 másik, amibõl 100 összeakadhat másik százzal, semmi szükség rá, viszont instabillá teheti a rendszert.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ha átáll mindenki, megnyered pedig :-)
Mit ír az arany kõtömbnél a faluközpontban, ha ráviszed a kezed ?
Nincs több elfoglalni való város ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a 6. pályán mikor átált hozzám az utolsó város is, nem nyertem meg a szigetet. miért?

Sanyix
Hát sajnos vannak olyan beteg filmkódolók akik valami idióta filmkódolást használnak, és persze csak õk tudják hogy pontosan milyet, és az ilyen packokban, annyi codec van, hogy kis szerencsével benne van az a codec is amivel a filmet kódolták.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Omlás
<#eljen>Egyyetértek teljes mértékben!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Rambo 20
ÍÍÍ végre.Holnap megkapom a gámát eredetiben.
Mostmár csak az bosszant hogy a jóisten mé' csak városmenedzsmenttel és védekezéssel foglalkozik?😊

sose értettem meg mi a búsnak kell felrakni azokat a francos codec packokat..Ami filmnézéshez kell ac3 decoder,divx meg egy xvid codec azt slussz passz semmi más...

ha az ellenségnek nagyseregei vannak, és katapulttal támad, akkor(ha már kiterjedt odáig a határunk), akkor egyszerûen rá kell dobni egy nagy követ a katapultra, az szétesik, és nemtudnak bejutni😊

zsolti001
<#merges2><#eljen>

Omlás
Ace Mega Codeck Pack -ra pl!!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

pilsner
mégis milyen codeckre alergiás?

Hali
olvasva a furumot,nekem az a gondom hogy fx5700 -en,a jatekot inditva alltalaban az allatok kivalasztasanal allandoan kek halalba megy az xp, olyan hibaval hogy csereljem ki a vga kartyat.Driver frissites 81.84- re ugyan ezt produkalta.Akkor nalam nem is fog menni??
Sanyix
Ezt úgy kell, hogy: Ülj le fiam, egyes!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

nyelvtan 1 es😄

kakasosnal 3-4 szer atvaltasz egymas utan ejszakarol napalra aztan vissza. a lenyeg hogy a kakas 3 szor kukorekoljon egymasutan es akkor bereked.

cseszter
A Paternity Suitnál követni kell a terhes csajt{ha nem kövedted az se baj, kell keresni egy olyan házat ahonnan szivecskék röpködnek)odarakod a fatert és késsz a küldi a kakasos küldi nekem se ment

Pluskast
Ok GW csak ezzel az a gond, hogy akik játszottak az elsõvel azoknak marha nagy csalódás a második rész. Sajnos nem, hogy fejlõdött a game, hanem sok mindenben inkább visszaesett.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Megértem, sõt ez engem is kicsit elszomorít de inkább túllépek rajta és elölrõl kezdem. Full jóba mert ugye most vagyok 7-es sziget végén 100% evil. Mire azt megcsinálom szerintem bõven jön hozzá pár kieg. pálya egy jó patch, stb.. Ha nem akkor viszont tényleg kapják be. 😊

ja és irtad, hogy nincs kedved újra ugyanezt. jó hír, hogy evilba teljesen más a game.

Az elején van 2 küldetés a Paternity Suit és a Silence the Rooster! Mit és hogyan kell tenni, hogy ez a kettõ sikeresen végrehajtottá váljon?

Következõ patch?
Amire azt írták a hivatalos oldalon, hogy lehetséges, hogy a következõ patch után az 1.1-es játékmentések mûködni fognak
De nem biztos .....
Dzsega
Egyébként még mindig nem tudok vele jáccani pedig már egy hete megvan és eléggé idegesít. a grafit meg tudom mondani csak mivel mindig kicses memória hiba miatt ezért nem tudok a játékról írni. nagy nagy bnw1 rajongó vagyok (igaz az uccsó pályát nem tudtam megcsinálni).
a grafi lenyûgözõ és a tenger hát az valami eszméletlen.

Dzsega
ha mindig máshol (pl nem állandóan videó alatt) akkor valszeg memória hiba én most viszem vissza az 1 hetes alaplapomat mert szer és hibát generál a memóriával, ezért állandóan kidob. lefuttatam egy memtesztet és 2-3 óra alatt 150!!! hibát talált.
memtest netrõl lehet letölteni érdemes megnézned hátha ez a baj.

Omlás
Szerintem akik igazán várták a játékot az elsõ rész után azok nem fikázzák max hirtelen felindulásbó 😊!De amúgy tényleg nem lehet elmenni az mellet hogy az elsõ rész után a második kicsit gyengére sikerült fõleg a fejlesztõk által anyira hangoztatott igéretek elég hiányos megvalósítása miatt!És jópár embernek köztük nekem is ez miatt fáj a szive és nem azért morgolódunk mert szar a játék csak épp nem ezt vártuk!Nehéz az embernek sok sok várakozás után elfogadnia hogy amit anyira várt mégsem olyan mint ahogy remélte és várta 😞!Ettõl föggetlenül jó kis game a hiáynosságok ellenére is remélhetõleg a kissebb nagyobb hibákat toldozzák foldozzák minnél elõbb!De alapjában véve sajnos nem üti meg a game az elsõ rész szintjét hiába a javított grafika ha a hangulat odavan 😞!Persze ez csak az én véleményem másnak más a véleménye 😊!De ez nem is baj ész nélkül szerintem egyik rajongó sem ált neki fikázni eddig és remélem nem is fog.Lássuk be ez van ezt kell szeretni vagy nem szeretni.És várjuk mivel rukkolnak ki a srácok.... kitudja 😉 lehet még nagy meglepi lessz a következõ patch... de persze ez csak ábrándozás.De akár be is következhet hogy kellemes meglepetésben lessz részünk !

Én bízom benne.

rage
Ha visszaolvasol kb 10 hozzászólást, másnak is ez a gondja
Lehet driver, codec pack...