Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Levegõn fog elélni vagy mi?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
egy kõvel kb negyed órán keresztûl cseszegettem az oroszlánom. a végeredmény nagyon meggyõzõ.
http://thenamelessphoto.com/
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kell nekem egy isten aki megmondja hogy hogy vihetném le a fatnestt és hogy vihetném fel a fitnesst és a musclet.
Sztem ha jó vagy attól még támadhatsz meg tarthatsz sereget úgysem az jelzi hogy jóvagyé!
Én pl az elsó japkó szigeten 3 falut nem háborúval foglaltam el hanem "elecsábítottam" õket. Építek minden szir szart, fürdõt templomot egyetemet, meg persze házakat azt néhanapján egy két tûzgolyót a faluba ha nagyon unatkoznak 😊 . Hadszokják mikor háboró tör ki akkor jobban védekeznek majd mert megszokták a fájdalmat 😊.
A harcról meg nem írt senki semmit (a házikedvencek harcáról). Szerintem nagyon elcseszték azzal hogy nem tudnak benne (vagy csak az enyém nem) varázsolni. pl a villámcsapás jól jönne néha harc közben.
Összeségében jó kis gamma, csodás grafival...
Túl sokat vártunk tõle. Igaz sokmindenben alul marad a B&W-al szemben de azért jó.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
nem csinalsz semmit, csak epitesz
unalmas, de hat ez van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sajnos
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Kár hogy azon nem fut a progi.
Ma megkaptam a B&W2õt és nem tudok játszani.
Mondjuk errõl nem a progi tehet.
Egy hete kezdõdött.Egy vírus leblokkolta az összes exe fájlt.Oké nem baj új alaplap fél hét telepítés.Na végre mire köszöntenek szülinapomra tök jó lesz.
Aznap este tönkremegy a router.Oké nem baj kicseréltetem meg minden.
Erre tegnap meg egyszerûen tönkrement az alaplap.Oké ez már állatira NEM OKÉ!
Erre meg ma boldog szülinapot itt a B&W2 úgyis annyira vártad már.:\
G-Spottal megnézed az adott file-t, hogy milyen codec-kel készült,s letöltöd
a codecet a netrõl.
A packban benne van az a három, ami 99%-ban kell, benne van az az egy-kettõ is, amire ritkán szükség van, s benne van még mintegy 300 másik, amibõl 100 összeakadhat másik százzal, semmi szükség rá, viszont instabillá teheti a rendszert.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mit ír az arany kõtömbnél a faluközpontban, ha ráviszed a kezed ?
Nincs több elfoglalni való város ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mostmár csak az bosszant hogy a jóisten mé' csak városmenedzsmenttel és védekezéssel foglalkozik?😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
olvasva a furumot,nekem az a gondom hogy fx5700 -en,a jatekot inditva alltalaban az allatok kivalasztasanal allandoan kek halalba megy az xp, olyan hibaval hogy csereljem ki a vga kartyat.Driver frissites 81.84- re ugyan ezt produkalta.Akkor nalam nem is fog menni??
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ja és irtad, hogy nincs kedved újra ugyanezt. jó hír, hogy evilba teljesen más a game.
Amire azt írták a hivatalos oldalon, hogy lehetséges, hogy a következõ patch után az 1.1-es játékmentések mûködni fognak
De nem biztos .....
a grafi lenyûgözõ és a tenger hát az valami eszméletlen.
memtest netrõl lehet letölteni érdemes megnézned hátha ez a baj.
Én bízom benne.