Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi, nem tudna segítení valaki az utolsó pályában? beszületek aztán jönnek az aztékok és kampec. ja a krícsörömet meg bucira veri az a hülye majom<#violent>
amúgy meg jó oldalon vagyok és imád a nép<#worship>

Buci
hali, mekkorák lehetnek max a craeture-ök? nekem azt írta ki h a heigth-je az 10, de sztem nem nagyobb mint kezdésnél (4. pálya)
és ha végig jáccaom mivan? lehet skirmishelni? és creature-t váltani?

carpe diem

Dzsega
most kezdek 100%evilbõl átmenni 100%Goodba. jelenleg 30%evil vagyok még de sokkal könnyebb a gamma jó ként mint gonoszként csak építkazek szép várost csinálok aztán ennyi. rosszként viszont küzdelmesebb...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

No, Végül is a 7. szigeten harcolnom se kellett, akkora várost építettem, jöttek maguktól, Könnyen ment. Na majd ma a 8. Aztékok meg minden.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

Köszi szépen obe!<#wave>

ugyanugy ahogy simogatod-tehát bal egér nyomva tart, és hirtelen áthuzod rajt -mármint az egeret.
Szasztok.Még totál új vagyok itt és lenne egy kérdésem a gammával kapcsolatban:hogy a búbánatban tudom eldádázni a kreálmányom?A dícsérgetés megy.De ha valami rosszat tesz,megáll a tudomány...Lehet,hülye kérdés,de ez van.<#wow3>

Végülis jól elbeszélgetek magammal. Tegyél oda egy pár emberkét, had imádkozzanak, aztán egy idõ után beleolvad a földbe a szobor, és lávafolyam indul az alatta lévõ városra...

Akkora várost építettem, hogy még harcolni se kellett... még armorym sem volt
van még egy ezüst tekercs a 7-esen amit nem tudok.: Dark Disciplies. itt mit kell. nem tudja valaki? Egy szobor van, és emberkék imádkoznak nekije.

és megint kifagyott, hogy rohadjon el papírzsákban. beakad a hang, azt heló.

igen meglettek, csak a pofázás közbe kifagyott a genya
köhög meg rókázik, meg minden

Dzsega
a környéken vannak tehenek amik zöldes smogot eresztenek ki magukból olyant dobj a bánya elé!

7es pálya, monszter a bányában. tudja valaki?, akinek kell segítség csak írjon!

Dzsega
no para!
6800GT és akad!
az elsõ japkó sziget óta akad és nem tom mié!
valszeg új rendszer lesssz belõle mert volt memóriacsere. asszonták az gondot csinálhat ha cserélek memóriát. majd meglássuk.
egyébként kb 2 hetes rendszer van fenn. mindenbõl a legújabb. kiv driver mert az a 77.7 asszem vagy valami ilyesmi...

cseszter
COOL

Tomalak
Ez király lessz 😊
Tuvok
Elõször is kell a 'Hand Forcing' a Tribute menübõl .
Amikor a monk készülõdik, hogy szétüsse a követ, te lenyomod az akciógombot, nyomvatartod, és mozgatod az egeret elõre-hátra, majd mikor a monk megüti a követ, elengeded az akciógombot a kõ fölött .

Tudja valaki hogyan lehet +csinálni a 'monk test' vagy mi a franc nevü küldit? (asszem a 4. sziget, ahol elöször vannak a japik)/( a csávó össze akarja törni a köveket egymás után) elég sokat kínlódtam már vele de nem jövök rá a titok nyitjára. pls help!!!
csinálj egymás után 3 v 4 napfelkeltét,és a kokas' elfárad!
Köszi! Most, hogy újrakezdtem a gamet jól fog jönni.

Tuvok
És persze a negyedik, Nordic Paradise szigeten .

Tuvok
Lent a vízparton a tábortûz mellett ül .

THX! De mégis közel ahoz amit belinkeltél? Egy dobásnyi távolságra mi? 😊

Tuvok
Feltûnõ helyen van .

Tuvok
Én is azt hittem tök jól elmegy a gépemen, ehelyett csaupa Low-on van minden <#wilting>

<#taps> Hogy találtátok meg amúgy, az adataiban irja ki?

Nem hiszem, hogy az lenne neki a gond, mert nekem FX5900-al tökéletesen ment a game 1024*768-ba.

Szokásos dolgok. Vagy kevés a procid, memóriád. Elavult a VGA drivered nem csináltál defragmentet jó régen...

Tuvok
Vedd lejjebb a videóbeállításokat .

Kérlek segítsetek!GeForce 6600 GT videókártyám van és a játék akadozik,pedig nem szabadna akadoznia.Mit tegyek hogy ne akadozzon?

_Atti_
én megtaláltam de nem naon hajingáltam..😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tuvok
A halhatatlan csókát valaki megtalálta már ? 😊

Ha elég messzire dobod, adja a Tribute-ot .

naaa help nekem
rage
Van ám a 'Rooster'-re szép magyar szó is
Úgy mondják, hogy 'kakas'

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valen
megfigyelni hogy hova megy és odavinni a papát

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

És mit kell csinálni a tagnak a terhes lányával?
3x estérõl nappalra váltasz, így bereked és ennyi

Hogyan kell elcsendesíteni a Roostert?
Bocs hogy még mindíg lámáskodom, de letöltöttem a mini image fájlt. Felmountoltam, akkor lett vmi DVD amit 3,5 gb-nak ismer fel megpróbáltam így futtatni a játékot, de így sem ment. Egyébként cd-s verzó van meg. Lehet az a baj? nincs vmi leírás ami lépésról lépésre elmagyarázza hogy kell felrakni a játékot?
Ja tényleg. Bocsi, nem láttam hogy az link. Vmi miatt nem kékült
www.gamecopyworld.comGamecopyworld

War. War never changes.

Tuvok
Kattints rá <#zavart2>

Ott azt írják h a mini image-t letölthetem a GCW-rõl. Mi az a GCW
lala12
Kell hozzá a Mini Image file, ami egy sokkal kisebb White.exe, mint az eredeti. Nézd meg a topic fejlécében a Black and White 2 oldalt...

Bocsi nem a jelszóra panaszkodik,anem a cd-re. De akkor sem mûködik😛 Egyébként alcohollal mountoltam fel.
Szevasztok! Egyszerûen nem akar elindulni a játék😞 Felpakoltam rendesen, generáltam jelszót meg minden, de még mindíg rossz jelszóra panaszkodik. olvastam hogy nincs crack. Akinek volt ilyen rajtam kívül az írja meg a megoldást legyen szíves. Köszi elõre is!
Hogyan kell megcsinálni a Tutorialba azt a küldetést amikor el kell kussoltatni a Roostert?
Rambo 20
És ha falusiakat adok neki attól nem dagad?Amúgy is rossz isten vagyok szval nem számít sokat.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Ez hülyeség.De okés😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ha nem kap kajat akkro csak szomoru lesz, nem hal meg😊 ha szomoru akkro meg simizd meg kicsit aztan kesz😊