Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Hello! Az a gondom, hogy a játék kb. 20 perc után kilép, mindig. Ezzel mit lehet csinálni?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

rage
Codec pack van-e a gépeden?
Az képes bekavarni

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nyilván ez így van, kit érdekel, hogy mit mondanak a többiek, ha neked tetszik a játék ? Attól függetlenül, én is leírtam , hogy nekem mi tetszett jobban az elsõ részben, szerintem nem baj az, ha vannak vélemények.

Pontosan egy hét alatt végig lehetett játszani, aranyos a vége a két kis segítõvel, majd meglátjátok.
Csak éppen ez az, hogy 24 éves a farkasom, vége a játéknak, pedig nem is kapkodtam, semmit sem harcoltam, szépen építkezgettem.
Ami amúgy le is kötött, mert volt egy hangulata.
De elölrõl ugyanezt nem kezdeném, most jönne az, hogy mehetnénk multizni
Vagy a lényt nevelgetni, de már nincs mit rajta, mindent tud.

És ez a baj.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

pilsner
nekem spec. qrwára teccik,csak ne baszna ki minden 5. percben<#rinya>
hiába peccs,szarik rá<#levele>
igaz,hogy még nagyon az elején vagyok,de nekem kellemec perceket okozott,már az 1-es is elbûvölõ volt,de az meg tönkrement,ugyanis:ujra akartam rakni,mert nem fejeztem be,na azóta nem hajlandó felmászni<#kocsog>
téleg:nem tudja valaki,hogy lehet orvosolni azt,h ne qrjon ki a picsába??
savelek mint az õrült,de már rohadtul unom,hogy max 1 óra játék után(ez a jobbik eset,van hogy 10 perc után kilök)kiarja azt a kedves winfoso hibaüzit

Goodwill
sztem is teljesen rendben van a game, most szinte csak ezt tolom <#email>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

impala
köszi mindkettõtöknek.
most csak azt szeretném, ha egyáltalán elindulna. ezek szerint van remény.
különben ez az ATI kártya is gyárilag húzott 450/550, 128MB.

nem a procin múlik hanem a vga-n, szerencséd van mert ati-d van. Szerintem nem lesz gond, ramból azért nem árt ha van 1 giga

mrzed001
Ne számíts iszonyat egy sebességre, ez a game ugyanis felzabálja a procit (sok az AI)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ja és szerintem nem csak ezt a játékot dobták ki bughegyekkel, van még egy pár jó játék amit szintén.

Bizony. Azokat is fikázzuk rendesen <#vigyor3>.

impala
szevasztok!
remélhetõleg nemsokára lejön a teljes játék - a fiam kérésére - még a b,c lemezek fele-negyede hiányzik. patchek, imageke már leszedve.

az a kérdés, hogy egyáltalán hajlandó lesz-e elindulni? most egy celeron 1.2 -es proci van a gépben, ami 1.93-on fut. tudom, hogy a követelmény 1.6GHz

a videoval nem nagyon lehet baj, Gecube 9550 XT (persze lehet, hogy egy bivaly VGA képes valamennyire tehermentesíteni a CPU-t?)
az elsõ CD már megvan, így a tesztet el tudtam engedni, csak a CPU-ra panaszkodik.
nemsokára bõvítek majd, a terv Athlon64 3000+, de most tényleg az érdekel, próbálkozott-e már valaki, ilyen gyengébb procis géppel.
elõre is köszi a válaszokat.

RemX
Hali!

még új vagyok a BNW-ban... azt kérdezném hogy mit csináljak hogy aludjanak a muksók? Minden falumban aludni akarnak de ha leviszem a napott akkor is rohangálnak csak az utcákon... barmok 😄

Ja és szerintem nem csak ezt a játékot dobták ki bughegyekkel, van még egy pár jó játék amit szintén.

Egész egyszerûen nem értem ezeket a negatív kritikákat. Tulajdonképpen ti mit vártatok a játéktól? Ha a bugokat leszámitjuk ez egy nagyon tuti game. Egyszerû a harcrendszer és a szörnynevelés is de speciel ez nekem így jobban bejön mint az elsõ rész, nem vagyok tamagocsis beállítottságú.
Mindenesetre örülök neki, hogy kipróbáltam mielõtt benéztem volna a fórumba mert pár nagyon kellemes órától fosztom meg magam ha nem installálom fel a játékot. Most is bebizonyosodott, hogy mindent ki kell próbálni és nem szabad adni mások véleményére.

olvass visssza mert mar leirtam egyszer. keress a merge szora lent.

dodgecharger
Sajnos nekem is csalódás-.-

Még jó hogy nem vettem meg a game-et potyára.

See Your Local Dodge Dealer

rage
:-)

Azért, én egy hétig jól elvoltam vele.
Kb ennyit élt a játék.

Mike at home
na megvolt az uninstall, lett 3 gigaval tobb szabad hely

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok.
Namrég játszom a játékkal. Sajnos az elsõ része kimaradt nekem de ez a második nagyon tetszik, viszont lenne egy kérdésem.
Hogy tudok seregeket egyesíteni? Kicsit idegesít már hogy 20féle kis zászlót kell ide oda teszegetnem külön. Kell hozzá valami extra képességet vásárolnom?

Az objectivben csak egy tekercs található ami azt írja: Re-establish this village

Mi a fuckot kell csinálni a második szigeten miután felépítettem a lakóházakat?

reménytelen
De van. Az én majmom például fehér, mert jó.
1 kérdés !
Az állatom mindenképpen ugyan ugy fog kinézni késöbb?Akkor is ha ölöm vele embereket és ha segit az embereknek ugyan ugy fog kinézni?Nincs valami JÓ kinézet és ROSSZ kinézet?

Kandurex
Hi, sajna az utóbbi pár napban, T - online -nak hála, nem tudtam követni a topik forgalmát, de NET hiányában vidáman tolgottam a játékot. És így visszaolvasgatva csatlakozom azon véleményekhez, miszerint ez egy erõteljesen összecsapott játék, hihetetlenül pofátlan bug hegyekkel meg spékelve. Így a második japo sziget után már semmi nincs ami késztetne, hogy ezzel a játéknak csúfolt valamivel üssem el üres éjszakai óráimat. Valaki 1500,- Ft írt rá, mint ár,... tényleg annyit ér. Del. Bár az asszony még próbálkozik, de sztem õ is feladja nemsoká. Meg van az elsõ rész, szerintem belekezdek abba.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Letöltési helyek:
http://katz.ws/?d=421278
http://katz.ws/?d=420040
http://katz.ws/?d=419434
http://katz.ws/?d=413202
http://katz.ws/?d=411182
http://katz.ws/?d=409929
http://katz.ws/?d=409928

rage
Igen ez így van, de ha már a crack szó alatt a megbuherált file-t, míg a mini image alatt a mountolható "képlemezt" értjük, akkor inkább különböztessük meg, mert sokan nem tudják melyik-melyik, és össze-vissza keverik.
:-)

Pl ha crackelsz, akkor a javítás után új crack kell, míg ha image-bõl mountolsz ,az jó lesz bárhány javítás után, mivel az eredeti file marad meg.

grizzly21
najo ez relativ, a crack egy fogalom: törés, játék védelmének kijátszása

Timbo
Erre én is rájöttem , hogy ezt kéne baszogatni ,de nem birtam átírni mondjuk a csoda árát 1 tribute ra! 😞 hogy kell:? thx<#puszis>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Sanyix
NINCS és nemmûködik kiírt cdvel, mert nem képes leolvasni a másolásvédelmet, nekem legalábbis a játék indításakor elkezdi ellenõrizni, aztán cirreg a cd.
Mini image-t kell használni, azzal mûxik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

erx13
szerintem nincs, legalábbis én nem találtam, de nekem megy krekk nélkül

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

ismerõsömnek kirtam a játékot
de nem megy neki
elvileg krekkelni kellene
de nekem krekk nélkül is megy

van krekk egyátalán???

rage
A crack és a mountolt image -noha ugyanazt a célt szolgálja - két különbözõ dolog.

Rip
Igen, de a progi e nélkül is fut...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

grizzly21
ááá micsoda pöcs. a mini image az egy crack=törés...és még ez nooblámázik...

reménytelen
Megpiszkálod a Data\Balance könyvtárban a GameBalanceArtefact nevû fájl tartalmát.
1 pontert sehogy😊 tribute pontjaidat a tribute menuben tudod elkolteni. balra lent az opcio amin szamok vannak😊

miért nem tudom 20 fps fölé vinni geforce6600zal,2400+szal és 1 giga rammal ???
driver sem segit patch sem semmi...van valakinek tippje ?

nightsucker
hi hogy lehet 1 tribute pontért megveni azokat a házakat és a varázs latokat
Elöre is kösz a segitséget

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

<#rinya>

bocs Black and White 2
Honnan lehetne letölteni (nem hibásan) a Black and White játékot?
Ati 64 mb kéne futnia mert nekem olyan van
hibas

Feltelepítettem a Black and White 2-t elindítottam és bejött a bemutató és mikor vége lett a bemutatónak kilépett és valami olyasmt írt ki hogy: hibát élszlelt vagy valami ilyesmit. Mi lehet a gond? Segítsetek létszí.

Ha valakinek van ötlete,küldje el erre az eimail címre: [email protected]

Elõre is köszönöm. Vagy írjátok ide az oldalra.
És mindenféle codec pack eltávolítása
+ türelem, hátha fél év múlva jobb lesz 😊)

mrzed001
It isnt bug, its a FEATURE <#eplus2>
Amúgy patch + driver frissítés

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sanyix
Hogy bugos szar. Amúgy 1.1 pöcsölés volt?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sziasztok.
Tudna valaki segiteni?
Megvettem a B&W2-öt eredetibe.
Feltelepitettem és rendesen fel is ment.
Elkezdtem volna játszani,vele bejött a menü,de amikor elinditottam a játékot egyszerüen kidobott a windows-ba.
Utána lekapcsoltam a tüzfalat de semmit nem segitett.Máskor elkezdõdött a játék de nem volt kép csak hang!!
Mi lehet a probléma???
Nálam szerencsére nem volt gond,még a legutolsó pályán sem.
Pedig ott aztán akkora várost építettem, hogy már magam sem találtam meg néha, mi hol van...57.000 pontot kellett elérjek, hogy meggyõzzem az aztékokat.

P4 3,4 Ghz - GT6600 (77.77 WHQL driver) - XP SP2 - 2 GB RAM
Valószínû az utóbbi az, ami miatt nálam nem akadt, s másoknál 6600-as kártyákon igen.