3926
-
Bruce007 #3006 Nemtom mitől lehet... Mondom nekem elsőre sikerült kb 1 perc.. Úgy csináltam,h egy full képernyőn láttam az összes fertőzöttet és egyszerre 2-3-4 ember fölött húzogattam az egeret... -
Vlala #3005 a fertőzésesnél nálam mindig visszafertőzték egymást, miután megtisztítottam őket. -
Bruce007 #3004 Solve the mistery of the dark obelisk. Ezt már megcsinálta valaki?
Elfoglaltam az összes falut és lett ez a küldi. magához vonz a környékről embereket... Mi a rákot kell vele csinálni? -
#3003 Estét úgy tudsz csinálni,hogy a kamerát annyira leviszed hogy látod az eget.A bal vagy a jobb(már régen nyomtam a gamevel)lenyomod és lesz egy kör alakú óraszerűség az égen.azon a jelek megmutatják hogy hova kell tenni a nyilat napszakváltáshoz. -
Bruce007 #3002 de elkezdték elvileg karira lesz meg. -
Toroco #3001 Nem halottatok még valami arról, hogy elkezték e már magyaritani? -
Bruce007 #3000 viszont azt nemvágom,h lehet estét csinálni... A kőnél lévőt csak este lehet megtalálni -
Bruce007 #2999 Végre ez is sikerült. Itt egy kis help!
-
Bruce007 #2998 Valaki belinkelhetne egy képet az ásatásos témárlól.. amin megvannak a körök :D -
Vlala #2997 A "parton lévő magányos kő ül a jelen, napnyugtakor" szerintem egyértelmű, keresd meg a követ (azt hiszem, csak egy van), állítsd az időt napnyugtára, és az árnyék alatt kezdj el radírozni.
A következő jel azt mondja: "múltbéli jelek között", amely azt jelenti, hogy két eddig feltárt jel között lesz a következő, azt hiszem, az utolsó jel. -
Bruce007 #2996 bazzz. Megnyertem a pályát azzal,h magamhoz csalogattam az ellen népét.. Nem tudtam,h így nyerek :) Végre megvan,hogy tudok harc nélkül nyerni :) Már csak a régészes küldi van,de nem találom a köröket. kettő megvan egy ahol ástak és a másik meg attól feljebb.. Hol a többi? (magányos kő a parton..) egy van a kaputól jobbra. de ott nem találtam semmit :( -
Vlala #2995 Az impressiveness elég összetett fogalom, röviden azt jelenti, mennyire szeret a néped a városodban élni. Ha túl sok van egy bizonyos épületből egy helyen, az nem tetszik nekik. Javaslom, mileőtt leraknál egy épületet, várj egy másodpercet, míg egy fejecske (zöld, sárga, piros) meg nem jelenik az épületen, ez azt jelzi, mennyire örülnének annak az épületnek azon a helyen.
Pl. templomok, középületek közelében szeretnek lakni, de ahol túl nagy a zaj, nyüzsi (pl. fatelep, kohó, katonai létesítmény közelében), ott már nem annyira.
A majmom nekem is bebarnult, szerintem túl sokat volt a napon :) Ha katonai célokra hazsnálod, akkor sajna visszabarnul. Küldd el gyűjtögetni, építeni, akkor újra megőszül. -
Bruce007 #2994 Ja.. Meg valamiért amikor építkezek nem nő az impressivenness. Nemtom mitől függ. építettem már minde szart a házak köré és semmitől nem nőtt -
Bruce007 #2993 Viszont fasz kivan bejött pár ellenséges katona és most megint barna a majmom :(
Nemtom mi a faszt csináljak velük... -
Bruce007 #2992 Forceingal kell gyógyítani.. Húzogatod felettük a kezet és kész.. én úgy csináltam,h nagy távon húzogattam és így többet gyógyított egyszerre -
#2991 nah azt meg sem tudtam csinálni azt sem tudom mit kéne egyáltalán -
Bruce007 #2990 A fertőzéses meg volt 1 percen belül. a szamuráj is kb. viszont a régészesnél két bigyót találtam csak.. -
#2989 vannak a szigeteken mindenfele eldugva szamurájok zöld lila kék sárga piros meg meég egy csomó szin. nah ezeket meg kell keresni rákatt azt majd ha meg van mind a 7 akkor a megfelelő helyre kell tenned őket.
érdemes fullra rakni ez időre mert messzebb látsz ergó hamarabb észreveszed -
Vlala #2988 Az a két küldi nekem elég idegtépő volt, hagytam is az egészet. Egyrészt a fertőzős: mnire megtisztítom, akkorra jön egy újabb adag fertőző beteg, és mire odaér a kezem, akkorra már ismét öt-hat ember fertőzött, akik a szélrózsa minden irányába hirdetik tovább az igét, eléggé szélmalomharc volt.
A szamurájosban mit kellett csinálni?
A harmadikra, a célbadobálósra is ráment egy-két ezer szál hajam :) -
#2987 nem kell elfoglalni a falut.
nekem legalábbis sikerült az elfoglalása nélkül.
legjobb védekezés egy fal kaput nyitva hagyni mind a két oldalra 20-20 fős íjász csapatot azt joccakát. ha netán túl sokan jönnének akkor becsukod a kaput mielött beérnének. azért jó nyitva hagyni a kaput mert akkor nem küld annyi katapultot. ha pedig jön a katapult akkor kiküldöd a lényt. ettől a kis gonoszkodástól nem lesz gonosz. pl a majmom full jó mégis állandóan gyakom le vele az ellent. -
Bruce007 #2986 zsír. köszi a helpet. sikerült megcsinálni. csak a wondert nemtudtam felépíteni.
elég nehéznek néz ki a köv pálya. a samurájost meg a fertözéses silver küldit nem engedi megcsinálni.. el kell foglalni a aflut? Rájöttem hogy a shield-el tök jól lehet írtani az ellent és nem leszek evil asszem. -
Vlala #2985 Igen, Isteni kezeddel kell segítened a kő összetörését. Katt egy semleges területre, a forcing hangja alatt püföld addig a követ, amíg fény nem jön ki belőle. Ez azt jelenti, hogy már a monkpalánta is össze tudja törni, rámehetsz a következő kavicsra. Én is idegkedtem vele egy ideig. -
Vlala #2984 fallal elválasztod a faludtól. Esetleg pakolsz rájuk sziklát, de attól Te leszel gonosz :)
Egyszer sikerült egy kisebb ellenálló csoportot körülépíteni sziklákkal. Nem sokáig maradtak ott sajna... -
#2983 Good or Evil???
Sztem egyértelmű:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Bruce007 #2982 Faszom. állyandóan visszaváltozik gonosszá.. HArc nélkül hogy a rákba lehet kinyirni az ellenséges katonákat?
-
Bruce007 #2981 MEgvettem a handforceingot az volt a baja.. viszont a gyökér monk nem tudja összetörni a követ... Mi a rákot kell csinálni? Balkatt és húzogatom fel-le az egeret nem? -
Bruce007 #2980 A másik meg az ,h okádik a majmom és nem jön be az embereknek.. az miért van? -
Bruce007 #2979 5-ös szigeten miért nemtudom az első város melletti ezüst küldetést megcsinálni? Valami tribut menüt kéne megnyitnom vagy mit szövegel.. És Hogy vegyek wonder mikor 600 ezerbe kerül? -
Andrejka #2978 nekem azt mondták lesz majd egy olyan mod amitől lehet sárkányod is lénynek.plíz ha tud valaki valamit róla írja meg.
[email protected] -
Bruce007 #2977 elég kihalt az oldal :( RÁjöttem mindenre :) -
Bruce007 #2976 Most jöttem rá,h aha beteszek egy embert a farmra akkor farmer lesz :) HA a házba teszem akkor kreálnak gyerekeket? -
Bull #2975 Szasz.
A Fable-ben is lehet játszani a logoval a játék elején és kiüriteni is 2 másodpercig tart.A titok:Bal gombbal megfogod a dobozt,jobb nyomva tartásával pedig forgatod,akár fejre is állithatod.Probáld ki. -
Bruce007 #2974 Hogy tudom nővelni a zöld területem? És ,h tudom megvenni a gyógyítást? -
#2973 egyebként az miért van hogy a lény simán átmegy az épületeken?vagyis inkább átfut!azt nem lehet beállítani hogy ne szaladgáljon mert így nem lehet követni szinte!egyik percben itt másik ban ott....
és a falusiak is átmennek egymás mellett pedig minden grafikai cucc be van kapcsolva!! -
Toroco #2972 Pedig az első rész is nagyon jó. Bár sajna a főellent még nem sikerült levernem benne. Fable meg van de még nem próbáltam ki. -
Vlala #2971 én is odaállítottam az állatkát kapuőrnek, amikor ki kellett nyitnom egy migrációs csoport előtt. A bevándorlókat átengedte, a katonákat nem. Gonoszságnak veszi a gép, de ettől még lehet full jó lényed (ne ijedj meg, ha a majmod "megőszül", az a teljes jóságot jelenti :) ). Ezek csak kis gonoszságok, könnyen elfelejti.
A környező falvakba, miután elér odáig a hatalmad, tehetsz embert kézzzel is, be fogják népesíteni.
Toroco (#2966): az első részt videokártya-gondok miatt sajnos kihagytam, ezért nem tudtam a dologról. Ez volt az első Lionhead-játékom, de pl. a Fable-ben nem lehetett játszani a logoval.
Sikerült már valakinek teljesen kiüríteni a dobozt?
Bigfoot: Azért esetlen, mert még kicsi. Ha F2-vel lehívod a tanító módot, és betanítod egy-két dologra, akár magára is hagyhatod free will módban, hazsnos segítője lesz embereidnek. Az enyém pl. minden építkezésnél megjelenik teljesen önállóan, nem kell póráz sem, és a kisebb-nagyobb dolgait mindig a szántóföldeken végzi (trágyáz), ezenkívül gyógyÍtja az embereket. Akár nyugdíjba is mehetnék mellette. -
Bruce007 #2970 Sikerült már megoldani.. ott volt egy farakás az ajtó előtt és nemtudott bemenni.. kész a pálya. viszont a 3. szigeten nemtom,hogy verjem le a katonákat.. csak vizes varázslatom van.. az nem jó semmire... viszont ha a majmommal verem le őket nem lesz gonosz? És ha elfoglalom a környező falvakat nincs bennük ember.. Ezt,h oldjam meg? Most játszom először ezzel. -
#2969 nah végre megszereztem!
tetszik a game!igaz még szinte csak 1 órát játszottam!
viszont van ami nem tetszik!pl a lényem!olyan sután megy és olyan hülyén szalad...(farkas).ráadásul nem nézi amit csinálok pl mint az 1be amikor nézett mindig hogy épp mit csinálok! -
Vlala #2968 Az egyik legaranyosabb rész. A pali azzal vádol, hogy mi vagyunk a lánya gyermekének apja, mert a lány szerint férfi még nem érintette.
A megoldás egyszerű, követni kell a lányt, meg kell nézni, hová megy be, és oda kell tenni a papát, hadd lássa a pici lányát. :) -
Bruce007 #2967 Nem tudjátok mi a rákot kell csinálni mikor a második szigeten egy pasi egy különálló villában lakik és valamit rinyál a gyerekekről... petemity suit. az objektív