Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dvd-s verzió nem cd-s amúgy
ki van irva dvd-re már sajnos
a mini image gépen van és úgy mountolom!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
1. prószáld meg azt hogy ugyanabba a virtuálisba rakod a minit mint a rendes dvd-t.
2. kapcsold be az összes emulációt (daemonban van)
3. egyébként milen oprendszered van?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
tegyem be a cd-t meg indicsam ujra a gémet 😞
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A tálcán rajta jobb klikk - hide all
Illetve, emellett megpróbálhatsz a játék ikonján beállítani egy win2000 kompatibilitás módot.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Leszedtem a dvd-s verzióját a Black & Whit2-nek, de sajnos nem tudom elindítani! Mielött valaki lehuhogna elolvastam az összes FAQ-t ami létezik!
Patch fent van dvd mini image mountolva de mégis kéri a cd-t azaz a dvd-t 😞
Az egész forumot majdnem kiolvastam a szemem már kifolyik 😞
Helpeljetek please!
Üdv: Max7
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
hidrogénezett majmom lesz.
egyébként a gonosz farkas kegyetlenjól néz ki!!!
hoznék róla képet csak nem tudok (otthon nincs net itt a melóhelyemen meg nem lehet ftp-zni.) szal nem tudom belinkelni a képeket sajna.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Get a life!
Get a life!
Get a life!
ha gonosz akarsz lenni akkor inkább tigris vagy oroszlán.
tökéletes sztem a választásod ha a jó oldalt választod.
sztem újrakezdem jó leszek n is de majommal meglássuk milyen a jó majom.
Heal varázslattal pl elég sokat tud majd javítani az imázsán 😊 szóval no para, folytasd nyugodtan 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Get a life!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nehézségi fokozatok !!!???, több nép, mert az oké, hogy van választék lényben de keveset kell vele foglalkozni és igy lényegében ugyanazt játszod újra.
Arról nem beszélve, hogy ezeket az oktató hülyeségeket pld. az elején magyaráz fél órát creature-al meg settlementel kapcsolatban, miért nem lehet átlépni?
Mindenesetre jó helyen tapogatóznak. Nagyon el tudnék képzelni egy olyan stratégiát ahol 20 fajta egység támogat hasonló monstereket.
a tigris nemteccik.
az oroszlánt utálom, a majmot unom a tehén meg csúnya!
nincs sok bajom ugye?<#idiota>#idiota>
Amúgy farkas inkább területvédõ ez bent van a faq-ba is. Közelben kell tartani néhány egységet és ha nem megy besegítenek. 😊 Ha kemény crature-t akarsz válassz tigrist.
akkor ezek szerint a kis farkasomat mindig ki fogja csinálni???
lehet egyáltalán ellene tenni valamit vagy le tudja magáról rugni?
akko mié nem veri szét a köcsög majmot????
mindig rámugrik azt addig paskol míg meg nem döglik a farkasom. az elõzõ pályán is ez volt (ott asszem oroszlán van) csak azt néha le tudta magáról csapni majd jól belerugott (-20 életerõ) majd megint és igy addig rugdsta míg meg nem feküdt. de sosem ugrott rá még semmire. ez hiba vagy mi lehet a gond?
ja meg a mérete neketek nagyobb mint 11???
viszont ha kicsiket dobáltam rajta,akkor el lehetett vele jutni lethis városához messze az influence határtól,ott már csak felemeltem egy követ és disztroj!!
2.Mond neki hogy vegyen fel egy fát asztán katt a lényre hogy workout
- h lehet musclet adni a farkasnak ?
Get a life!
Get a life!
๏̯͡๏﴿
Get a life!
egy magas épület siren nek hívják és a wunderok között van.
a menüben ahol balról a 3 menüpont (ott lehet vásárolni) majd jobb oldalon lesz egy csomó másik ikon azok között van középtájt a wunder és az elsõt vedd meg.
Get a life!
Nektek mekkora (mármint a lény! rossz az aki rosszra gondol)?
nekem 11.
nem is lesz nagyobb? kiakasztottam asszem, bár bedobott egy korábbi pályát.
Get a life!
annyit szívtam már vele én is. vanye. na mind1
kössz.
uccsó pálya meg nem jelentett semmi gondot eddig jött a vulkán kicsit lerombolt ezt azt aztán újraépítettem. a lényét meg egy az egyben felgyújtottam villámmal meg tûzgolyóval.
a seregek ellen a legjobb 1 vízplaccs aztán rájukdobni egy villámot garantált a sikere és még jól is néz ki.
Tudna nekem segíteni valaki? Az utolsó elõtti pályán hogy kell megcsinálni az isle of nymphs küldetést? Légyszi segítsetek. Elõre is köszi
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
A szörnyikéd tartsd otthon, nem gond, hogy nincs elöl várfalad építs egy Siren-t annak jó nagy a hatósugara, aki ezen belülre jön te meg már el tudod tûzlabda/villám/meteor-ral pusztítani