2235
-
#1995 bezony, mehet a Wimbledon selejtezőjébe, legalábbis úgy tudom, hogy ez a győzelem azzal jár... nemde? -
IXEMGabeo #1994 az szép -
#1993 Marton Fucsovics - James Ward
7-5 3-6 6-3
-
#1992 Jó ilyeneket olvasni -
#1991 meg is rakom a döntőben is, éjszaka is hozott egy kisebb összeget, reméljük, hogy nem csak döntőzni fog, hanem ezúttal be is húzza -
#1990 A junior eredmenyek is szepek...de sokszor kb szinte semmit nem ernek. :(
Sok grand slam es egyeb siker volt mar sok ev alatt juniorok kozott magyaroknal (es mas nemzeteknel is), viszont kesobb a felnottek kozott legtobbszor ugyanazok a fiatalok sehova nem tudnak jutni, meg a 100-ba sem. :p -
IXEMGabeo #1989 juniorként ő megnyerte már Wimbledont is tudtommal szóval ígéretesnek tűnik. Remélem ő nem fog elkallódni, mint Szávay a nőknél -
#1988 Na vegre. Szep lassan lehetseges, hogy latni fogunk TV-ben is magyar ferfi jatekost tornakon.
Fucsovics Marci mar a negyedik challanger dontojet jatsza kb fel even belul.
Most egy 50ezer osszdijazasu kinai, kozepes erossegu salakos challenger tornan.
Ma hajnalban 05:30-kor lesz a donto.
Amit lentebb is linkeltem, a streamhunter.eu-s cimen lehet nezni akit erdekel (es fel tud kelni akkor vagy fent maradni addig).
A tegnapi elodontobe beleneztem es Fucsovics jateka egesz jol osszeszedettnek tunik.
Eleg gyors es ugyes a srac, erosek a szervai, alapvonalutesei biztosak, stb, stb.
Bar salakon kicsit porgethetne jobban/magasabban/kemenyebben talan...
Rendben van minden, sztem van eselye lassan a top 100-ba jutni, ha ilyen kitarto lesz, mint az utobbi fel evben.
Mostani 383. helyrol mar jovo heten kb 300 ala ugrik es ha nyer akkor 250 korul lenne (ha jol szamoltam a pontokat). -
#1987 Sziasztok!
Az ultimate-sport.hu oldal szerkesztőfelvételt hírdet.
Amennyiben napi szinten tudsz írni a tenisz világának legfrisebb történéseiről akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz szerkesztőnek.
Oldalunk non-profit alapon működik, tehát fizetést sem tudunk adni a jelentkezőknek, de az a célunk, hogy 1-2 éven belül saját szerkesztőségben dolgozhassunk.
Amennyiben szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz az [email protected] e-mail címre, ahová egy rövid bemutatkozáson kívül skype vagy facebook elérhetőséget kérünk.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket! :) Köszönöm, hogy elolvastátok a felhívást, és várjuk a jelentkezéseteket!
Üdv: Andris -
#1986 Wimbledon UHD-ban, fuck yeah :D -
#1985 mörigeci, a fasz üsse ki a szemed... ilyen egy ganét, még a bírónál panaszkodik a semmiért, mint egy kurva óvodás -
#1984 Gasguet tegnap milyen egykezes fonák nyerőt ütött. Nagyon durva volt. Laza 165km/h volt.
Itt van a videó róla.
Kár, hogy fejben mindig szétesik Gasguet pedig jó kis játékos lehetne belőle. -
#1983 Megizzasztottak mindkettot 3 szettben, de vegul csak a papirforma szerinti Murray-Ferrer donto jott ossze basszus.
Nem baj jo meccs lesz ez igy is persze. Ket nagyon labdabiztos es eros jatekos harca latvanyos labdamenetekkel...
Nadal amugy nem indult. Gondolom pihetetni a terdet a nagyobb es hosszabb salakos meccsek elott.
Vagy pont inkabb mar csak azert akar salakon jatszani, mert az joval kevesbe szedi szet az izuletet, mint a muanyag palyak.
Federer fonakja is szep igen, de sokszor inkabb vedekezo es "visszatologato" jellegu, nem hasznalja olyan "durrbele" modon tamasra es pontszerzesre, mint a lentebb irt egykezes fonakosok. -
IXEMGabeo #1982 Fed papa is jól tolja ám az egykezeseket:)
Nadalról nem is tudom indult itt egyáltalán?
Valószínű Murray-Ferrer döntő lesz:S -
#1981 Miamiban az elodonto Haas-Ferrer es Gasquet-Murray.
Ezek is jo meccsek lesznek biztos, de nagyon jo lenne ha osszejonne a Haas-Gasquet donto a brutalis egykezes fonakokkal.
Hasonlo szinten talan Wawrinka es Almagro tolja az egykezeseket a mezonyben. :)
Az is durvan hangzik, hogy Haas-nak osszejohet a donto egy komoly tornan 34 (jovo heten 35) evesen. :)
Drukkolok neki is emiatt, bar Gasquet jobban csipem. :)
Masik tema: Hiaba van 6 sportcsatornam elofizetve a t-home-nal, persze a digisporton megy legtobb tenisz es nem fogok elofizetni 1-2 csatorna miatt kulon digire az tuti. :p
A www.tennistv.com mondjuk eleg faxa, de azt meg annyira egyedul nem hasznalom ki, hogy megerje a kb 20-30ezer forintos eves elofizetes.
Viszont talaltam egy jo ingyenes oldalt, ami igaz nem HD minoseg es be kell zarni neha 1-2 reklamot, de elvezheto es a legtobb meccset normalisan streamelik.
Indian Wells + Miami meccseket siman meg tudtam nezni.
Szoval a monopol helyzetben levo szemet szolgaltatok dogoljenek meg.
En nem fogok nekik duplan fizetni. :p :)
www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video -
#1980 A legrovidebb interju. -
#1979 huh, Ferrer szépen megtanította az osztrákot biciklizni :D -
#1978 Az mekkora mák :) -
#1977 -
IXEMGabeo #1976
Agnieszka gyönyörű ütése!!! -
IXEMGabeo #1975 Ecclestone majdnem megvásárolta az ITF-től a kereskedelmi jogokat
Nevetséges szabályok lettek volna ezek, melyek a sport hagyományait veszélyeztették volna... -
IXEMGabeo #1974 Simon Tipszárevics meccs se volt rossz tegnap, de a francia nyert végül -
#1973 eléggé :D
ebből Ferrer - Möri döntőt szimatolok, de akkor már a spanyol nyerjen -
IXEMGabeo #1972 Djokovic kiesett a Miami tornáról, mert Tommy Haas az aggastyán kiverte:D:D:D Az milyen ciki már...és ez mégcsak nyolcaddöntő volt... -
IXEMGabeo #1971 vagy 60 ki nem kényszerített hibát ütött, Li meg stabilan védekezve lealázta kb -
#1970 Nalam is igy. Varom mar Nadalt meg jo lenne vmi feltorekvo uj, hirtelen. :)
Sharapovaval mi volt? -
Nem mintha Murray tul sokkal lenne szimpatikusabb. :p :) -
#1968 Ezzzazzz
-
#1967 Hamarosan kezdődik a döntő. -
IXEMGabeo #1966 ÚT A DÖNTŐIG
Viktorija Azarenka (fehérorosz)
1. forduló: Niculescu (román) 6:1, 6:4
2. forduló: Danilidu (görög) 6:1, 6:0
3. forduló: Hampton (amerikai) 6:4, 4:6, 6:2
nyolcaddöntő: Vesznyina (orosz) 6:1, 6:1
negyeddöntő: Kuznyecova (orosz) 7:5, 6:1
elődöntő: Stephens (amerikai, 29.) 6:1, 6:4
Li Na (kínai)
1. forduló: Karatancseva (kazah) 6:1, 6:3
2. forduló: Govorcova (fehérorosz) 6:2, 7:5
3. forduló: Cirstea (román, 27.) 6:4, 6:1
nyolcaddöntő: Görges (német, 18.) 7:6 (8-6), 6:1
negyeddöntő: A. Radwanska (lengyel, 4.) 7:5, 6:3
elődöntő: Sarapova (orosz, 2.) 6:2, 6:2
Nem azért mondom, de Azarenkának baromi egyszerű dolga volt. Nagyon gyenge a női mezőny... -
IXEMGabeo #1965 Azarenka megvédte címét és megverte Li Na-t
4-6, 6-4, 6-3
kínai lány hősiesen küzdött. -
impossibru #1964 Sziasztok,tudnátok mondani valami oldalt ahol atp meccseket tudnék magyar kommentárral visszanézni? Előre is köszi -
IXEMGabeo #1963 Lendl jót tett Murraynak. Amióta ő az edzője azóta szárnyal a skót -
IXEMGabeo #1962 fasz ki van, megint szar döntő lesz:S meg se nézem pont az a 2 ember játssza a döntőt, akit nem bírok
Djoko - Fed döntővel pedig kiegyeztem volna még...na mind1
Murray így is megszenvedett az "öreggel", aki 32 évesen még mindig ott van a menők között... -
#1961 Várható volt.Ferrer jó játékos addig amíg nem az első négyesből találkozik valakivel. -
#1960 Hoppá,Djoko könnyedén döntős
Djokovics (szerb, 1.)–Ferrer (spanyol, 4.) 6:2, 6:2, 6:1
-
IXEMGabeo #1959 hálistennek h kiesett és Li jutott a döntőbe:D -
#1958 Nadal - Fedex döntőben bármikor kiegyezek :D
Sharapova is mit csinált, szarjon kaktuszt -
#1957 Lehangoló mindegyik verzió.Lassan visszatérhetne már Nadal... -
#1956 egy szimulálós kis fasz, nem érdemli meg :D
Fedex remélem szétcsapja 3 szettben a hülye angol fejét :D