Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Gump
Magyar idõ szerint mikor kezdõdik a Federer-Djokovic meccs?
Élesíteném az ébresztõórát. 😊
Z
Nadalnak van egy olyan sérülése, ami hosszú távú dolog. 2005-ben jött elõ, és hol súlyosabb, hogy enyhébb a tünet. Tavaly rebesgették, hogy a karrierjének a végét is jelentheti, de aztán tisztázták, hogy nem valósak a félelmek. Együtt kell élnie ezzel a sérüléssel, és a kulcs az lehet, hogy meg kell próbálni minél rövidebb meccseket játszani.

Nadal sérülésérõl

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

desigo
Sajnálom,hogy nem láttam 😞
Molnibalage
A francia ejtésein én is behaltam egyébként. Szervál 200 felatt aztán ejt egy olyat fonkából, hogy a pofám leszakad. ENNYIT és ILYEN stabilan senkitõl nem láttam mióta teniszt nézek. Asszem egyébként egy Boris Becker meccsen szerettem bele a teniszbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sugam
elötte a jõvõ csa birja a fizikuma.. ami alapból nem semmi..énis örülnék ha jobb lenne mindig jobb egy picit.

Molnibalage
"..nadal 5-8 év mulva sehol nem lesz kb ugy fogja lefutni lábait mint roddick "

Ilyen jóslásokba meg miért bocsájtkozol? Ennyire elõrelátod a jövõt, mikor fiatalabb van nálam valszeg ahogy te írtad?

Én kb. 13 éve nézek teniszt, ha nem több ideje, én még láttam a 80-as évek öregjeit is játszani és a mostani öregeket is fiatalon. Pl.: Agassit láttam még viszonylag fiatalon játszani (mikor õs és Pete uralkodtak) és a pályája végén is. Ahhoz képest, hogy asszem 34 évesen hagyta abba erõnlétileg lenyomott sok fiatal titánt is. Nadal most 22 (!) éves, szinte még elõtte áll a jövõ! Roddick nem rossz játkos, de összevissza egy GS-t nyert (és ahány meccsen láttam, szinte mindig hamar összecsuklott szegény) Nadal már hármat bár tény, hogy mindet csak salakon. Ha Nadal nem lenne RF más valszeg Rod Laver nyomdokain járna két fullos GS évvel, de legalább egyszer meglett volna neki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sugam
cimbora :d.. ja alpári stilus elárjula nemvagyok 25+ vagy értelmes maybe?.. lol hallod nadal egyértelmû leszálló ágát kezdte meg, nemazért mert most kikapott... . és elég rég nézek teniszt nagyonis...
másik rasszista barom 😄 meglepõ ilyet mondasz gyapotot ennirõl ehh.. megmosolyogtató ,hogy belekötsz valamibe. tudod azt nemértem hogy miért érdekel,hogy kijavítgatsz..nadal 5-8 év mulva sehol nem lesz kb ugy fogja lefutni lábait mint roddick .nem hiszem hogy bárkirõl elmondhatnád ilyen fizikummal rendelkezik, és birja ezt a terhelést. célzok itt a folyton halálra hámozott labdákra és ehhez való helyezkedésekhez, hogy minden honnan tudja huzogatni.. itt kemény pályán pláne hátrányban van mert nem pattna olyan magasra tsona simán kezelte ,ugyan olyan magasan vissza pörgette ..
egy szó mint száz tsonga iszonyt jól játszott, mellesleg undoritó képe most sem tetszik unszimpatikus de fergeteges teniszezõ.. a le rasszistázni meg nemkéne alapok nélkül.. valószinû idõsebb vagy mint én ,legalább neked lehetne több eszed.

Z
Ez most valami egyedi eset asszem. Sok pontot lehet veszíteni, ha nem ér el ugyanolyan szintet az ember, mint az elõzõ évben, de most Federernél nem normál úton számolták volna. Mintha így hallottam volna. Aztán lehet, hogy marhaság, ahogy emlékszem. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Én kifejezetten bírom Szabó Gábort. Nem az orgánuma, hanem a stílusa tetszik. Atlétikában pl mondott egy olyat, hogy "...màr csak 200m van hàtra, és még mindig nem fut senki..." --- aztán kb 1:47-es 800 lett a vége, vagy 3:30-as 1500m. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én ezeken szoktam röhögni. De bírom, mert érzõdik, hogy élvezi a munkáját.

Z
OK, hogy imádod Nadalt, nekem is az egyik kedvencem. De õszintén...az õ stílusa nagyon más, mint amivel itt igazán nagyon lehet alkotni. Ennek ellenére iszonyatosan jól menetelt. De ennyire volt elég.

Ezekkel a menjen gyapotot enni dolgokkal nem értek egyet. Hány néger focista/kosaras/amerikai focista/boxoló/harcmûvész, stb sportoló van, akik nélkül szegényebb lenne a sportvilág? Nem egy, vagy kettõ...de még csak nem is pár tucat.

Molnibalage
Azért a ranglista számomra egy rossz vicc. Federer az utóbbi 3-4 évben a Grand Slam tórfeák kb. 75%-át elhozta, de még így sem maradhatott volna világelsõ, ha Nadal most gyõz? Szerintem ez egy rossz vicc.

Z
Federer marad elsõ, ez biztos (mert legyõzte Blake-t). Bõvebben itt.

Tsonga TOP10 tíz lesz 38. helyrõl. 1600-1900 pontot szerez most. Attól függõen, hogy 1-2 lesz. pontok táblázata

South African Airways ATP ranking FAQ

Molnibalage
Mióta nézel te teniszt cimbora? A francia srác úgy nyomta, hogy ezzel a játékkal tényleg bárki ellen kiállhatna, még Federer ellen is.

"menjen gyapotot enni" és "undoritó bölény gorilla geci" megjegyzésed meg hogyismondjam sokmindent elárul rólad... Savanyú a szõlõ és még rasszista barom is vagy? Ez van, ma Nadal volt a gyengébb. Nem tudod ezt elviselni? Gratulálok.

Az meg mi az a hülyeség, hogy leszálló ágban van??? SOHA ilyen messzire nem jutott még Australian Open-en. Ez neked leszálló ág? Sírjak vagy röhögjek?

A szakkomentátornak az a baja, hogy a hangfekvése nem jó. Be kéne látni, hogy nem mindenki alkalmas erre a posztra, megfelelõ adottságok kellenek. A hangján az ember meg nem nagyon tud változtatni.

Sugam
ja kifakadás 😄.. nadal imádás van ebben a házban ..
am énmeg itthon betegségekbõl lábadozok szal nálam sincs edzés..
.. szakkomentátor, nem azért volt bõdületes fasz mert olyat mondott hogy nemjatszott jol stb, hanem az egész unszimpatikus viselkedés. jó tsonga extra volt , de m1 akkorsem tetszett ahogy beszélt .. és nemörülök neki 😄. menjen gyapotot enni :p..djokovic most iszonyat ahogy játszik szal remélem mindenkit kenderbe ver, bár federer is verhetne mindenkit azt sem bánnám.. m1 fáj hogy kiesett nadal ez lényeg 😄

Count Adyn
Hogy állna a ranglista ha mondjuk így lenne és Djokovic behúzná a gyõzelmet a végén? Beérheti Nadalt?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Z
"undoritó bölény gorilla geci megverte nadalt... szakkommentátor 1 bödületes fasz" -- nem igazán idevaló az ilyen kifakdás.

Örülj inkább, hogy évek óta végre van valaki, aki így tud teniszezni Nadalon, és Federeren, meg most már Djokovicon kívül. Nagyon remélem, hogy nem megy a levesbe a jövõben Tsonga. Arra tippelek, hogy holnap Federert legyõzi Djokovic, és a döntõben kemény csatában (4 v 5 szettben) elveri Tsongát is. Én még a vasárnap reggeli edzést is ki fogom hagyni a közös döntõnézés miatt.

Nadal salakon verhetetlen, és salakos király létére még kemény borításon is nagyon jó, de a mai kb olyan volt, mintha egy jó Federer ellen kellett volna játszania.

Amúgy nem mondott nagy hülyeségeket Szabó Gábor. Bár a "sebezhetetlenségi érzés", valamint a további jelzõin én is röhögök, de attól még bírom. Továbbá Nadal nem játszott olyan jól az elsõ két szettben, mint ahogy mondta, de nagyon gyengén sem. Ám Tsonga részérõl azok a rövidítések tényleg betegek voltak (T vonalnál, a talajtól 10 centire felpattant labdát dropból a háló másik oldalára, attól 10 centire átlöbbölni, finoman szólva is zseniális megoldás). Nehezen dolgoztam fel, hogy aki ekkorát üt, az tényleg ilyen fineszes megoldásokra képes. A rövidítésekbõl Nadal alig ért el valamit, pedig ment mint a rakéta.

Sugam
undoritó bölény gorilla geci megverte nadalt... szakkommentátor 1 bödületes fasz..jól játszott tsonga.. nadal meg leszálló ágban van, kiváncsi leszek salakon való teljesítményére.. elnézést vulgáris kifejezésekért de megköveteli a vérem.

Count Adyn
Vége, 6-2 6-3 6-2 , Ez alázás volt kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Nah innentõl kivégzés lesz😄DD

Molnibalage
Nézi valaki rajtam kívûl a Nadal meccset. Elképesztõ... Ritkán látni ENNYIRE látványos meccset.

Count Adyn
Ez az arc csunyan szopatja nadalt😄D 6-2 6-3 Tsongának😄

Count Adyn
😄DDD

Sugam
létra 😄D.. amugy szerintem is tsonga fog gyözedelmeskedni ..az 1 állat ..bár nemtom mit fog csinalni felhuzkodott pörgetésekkel ..mondjuk semmit letámadja mindet a francba

Z
Há most mit mondjak? Egy fejjel magasabb nálam! 😄

Képzelem, mikor apja: jólvan kislányom! (sámliról)

desigo
Létra ASDsaDasDasDasDasdasD
Z
ja, és ezek a tippjeim... 😄DD

Z
elsõ meccsen: Létra
második: Ivanovic
harmadik: Tsonga

<#eljen>

desigo
kösz
tipp:Jankovic,Ivanovic,Nadal
REALista
03:30 Sharapova M. (Rus) - Jankovic J. (Srb)
05:30 Ivanovic A. (Srb) - Hantuchova D. (Svk)
09:30 Tsonga J-W. (Fra) - Nadal R. (Esp)

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
Ma éjjel milyen meccsek lesznek?
Count Adyn
Hát kemény meccs lesz az egyszer biztos😊

Z
Egen, nem volt gyenge. Sajnálom Blake-et, mert Federer, és Djokovic is egy ágon volt vele. A másikon talán tovább is mehetett volna. Egyáltalán nem bohóc-tenisszel jutott el idáig. Nagyon szimpatikusan viselte a vereséget. Nem ordibált, nem hisztizett.

Federer pedig ha nem kapcsol feljebb, és Djokovic úgy játszik, mint eddig, akkor talán csomagolhat is. Eddig bár mindenkin átment, ez szerintem nem lesz elég a gyorsvonatként közlekedõ szerb megállításához. 😄DD

Count Adyn
Na mondjuk ez a tie break félelmetes volt😄

Z
Ez a Djokovic egy állat! Amilyen formában játszik, (és amilyen gyenge Federer önmagához képest jelenleg,) szvsz a tornagyõzelmet is õ viheti el a legnagyobb eséllyel.

Blake is nagyon jó, bírom a teniszét. De sajnos nem látni mágiát. Nem látszik a sebezhetetlen...és így bármelyik meccsen kikaphat a világelsõ. Ami nem rossz olyan szempontból, hogy a mostani alulmotiváltnak tûnõ Federer a következõ tornára remélhetõleg sokkal jobb formában lesz.

desigo
N. Djokovic 3-0 D. Ferrer 6-0 6-3 7-5 <#worship>
Z
Azt hittem Djokovicékat adják. Grrr! Megyek is aludni.

Count Adyn
Na kezõdik a móka^^

desigo
aludni kellene addig...
Z
Négy és fél óra múlva kezdõdi a Djokovic - Ferrer meccs.

Bár nagyon bírom Ferrer játékát is, szvsz legfeljebb egy szettet veszíthet Djokovic.

Z
Húbaz, ne is mondd...én a 175cm-mel még tûsarkúval se érnék fel hozzá! <#idiota>

desigo
tetszik mi 😊
Z
188 centi magas Sharapova!!! 😄

Z
HÖHÖHÖ, hát igen. Az érdekes, hogy a Williams lányok 200km/h feletti szervákra képesek.

De Sharapova se gyenge a pattanásos arcbõrével majd' 21 évesen. <#hehe>

desigo
jah 😊
Count Adyn
Elég csúnyán. Jókat nyög Sharapova😄 Williams lányoknak a fiuk között kéne indulni kb😄D

desigo
pedig pont most végzi ki Henint 😊
Z
Nekem sem. De Sharapova sem.<#levele>

Sugam
elsõ szetben lehetett izgulni :p

desigo
nem szimpatikusak ezek a Williams lányok...
Forrest Gump
Nadal simán a 4 között.

Rafael Nadal 7 6 6
Jarkko Nieminen 5 3 1