2235
-
torokandras #873 -
#872 Tényleg.Jó hogy szólsz el is felejtettem.:) -
#871 Ma már US Open, nem?=) -
#870 szegény Djoko :( -
#869 Én csak a második szettet és a harmadikat ( (franc se gondooltas hogy az m2-n lesz én amúgy nem követem az olimpiát nem érdekel csak a tenisz, szal megnéztem eurosporton vagy m1-en van e tenisz az m2-t meg nem, néztem eddig mindig egyformát adott az 1-essel. Képzelhetitek a vérnyomásom mikor délután kapcsolgatom a tv-t hát a 2-esen ott a tenisz élőbe....
Sebaj este ATP Torna, Washington, negyeddöntő, Washington, Amerikai Egyesült Államok -- -
#868 Remélem néztétek a Nadal-Djokovic meccset mert eszméletlen jó volt.Kicsit sajnálom Djokot hogy ilyen hatalmas hibával bukta el a meccset nem csoda hogy esírta magát.:(
Djokovic N. (Srb) 4 6 4
Nadal R. (Esp) 6 1 6 -
#867 Szia, én a #787-es hozzászólásban felsoroltak közül valamelyiket ajánlanám:) -
#866 Federernek az Olimpián sem sikerült elődöntőbe jutnia... -
#865 Sziasztok!
Szoktam néha teniszezni, mondjuk hetente egyszer, és szeretnék egy normális felnőtt méretű ütőt venni.Túl sokat nem szeretnék rá költeni, de azért olyat se akarok venni, ami az első ütéstől szétszakad... Tudtok ajánlani valamit? -
teniszguru #864 Sziasztok!
Ha valaki olcsón szeretne teniszütőt:
Teniszütők az országban a legolcsóbban!
http://www.tennis.extra.hu/
Tel.: 30-5128187
Minden ütő használt, de jó állapotú, részletes nagyfelbontású fényképekkel.
Megnézem az ütőket: www.tennis.extra.hu -
#863 ejh... -
#862 ld. Schumacher se volt mindig a toppon. -
#861 Na jah egyszer minden sorozat megszakad:) Mondjuk tegnap nem játszott annyira rosszul, egyszerűen az ien 2+ méteres állatok ellen nem lehet mit csinálni, és 1-2 hibán elment az egész meccs:S -
#860 Van ez így. Egyszer fen másszor lenn. -
#859 Federernek nagyon nem megy a játék az elbukott Wimbledoni döntő óta.Múlt héten Simontól kapott ki a 2. fordulóban ha jól emlékszem Kanadában, most meg Karlovic verte meg 7/6 6/4 7/6-ra. -
#858 Kicsit OFF, de azért tenisz. :) -
magellan4 #857 Lehet egy nagyon hülye kérdés lesz...
Bementem boltba és kértem teniszütőre grip szalagot.
Azt honnan tudhatom meg hogy fedő vagy alap gripet adtak? Mert a gyári grip sokkal komolyabban néz ki mint amit adtak. -
#856 Nekem ő nem szimpi szóval ilyen gondom nincs.
-
#855 Én nem néztem egyáltalán.Főleg miután Ági kiesett mondjuk nem ő volt az egyetlen magyar a mezőnyben... -
#854 Látta v-ki a páros döntőjét ? -
#853 Fantasztiusat alkotott. -
#852 Alizé CORNET . -
#851 :D
-
#850 ezaz raffa megtudtad csinálni, igen! halálra izgultam magam meccsen, rendesen megfájdult a fejem :D -
#849 Federer 25 ásza nem semmi -
#848 Látom frissült a banner! -
#847 Az 50 ki nem kényszerített hiba az rohadt sok Federertől... -
#846 Wimbledon, férfi egyes, döntő:
Nadal (spanyol, 2.) - Federer (svájci, 1.) 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7
Federer - Nadal
Első szervák (%) 66 - 73
Ászok 25 - 6
Kettős hibák 2 - 3
Első szervából nyert pontok (%) 73 - 69
Második szervából nyert pontok (%) 57 - 59
Nyerő ütések 59 - 49
Összes megnyert pont 204 - 209
Leggyorsabb szerva sebessége km/h 207 - 202
Első szervák átlagsebessége km/h 189 - 181
Második szervák átlagsebessége km/h 157 - 146
Összes ki nem kényszerített hiba 50 - 24
Fogadóként megnyert pontok 73 - 64
-
#845 Mint a többi Federer-Nadal döntő.:)
Hihetetlen hogy mennyire kiemelkednek a férfi mezőnyben.Egyedül Djokovic az aki veszélyt jelent rájuk... -
#844 Hihetetlen egy mérközés volt.Nem gondoltam volna hogy Federer fel tud állni 0:2-ről de sikerült neki nagyon jól játszott de szerintem megérdemelten nyert Nadal.Viszont biztos vagyok benne hogy Federer fog még Wimbledonban nyerni.:) -
#843 Huh hát ez kemény volt, ez a második játszmában lett elvesztve igazán Federer részéről, de grat Nadalnak. -
#842 hát ez nem semmi meccs volt
gratula Nadalnak... -
Csesza #841 -
Csesza #840 Nadal Break!!! -
#839 Calderón mit keres ott, lol :c -
Csesza #838 ésmégis :) -
Csesza #837 ebből sem lesz ma már tenisz :S -
#836 hát kár az esőért :( -
#835 Egyébként megjegyzem megint Federernek jött jól az eső...:( -
#834 Az F1-nek egyértelműen jót tett az eső!:)
viszont itt már csak holnap lesz folytatás...:(