Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Huhh ilyen meccsrol lemaradni😞 Roddick iden nagyon formaban van. Lattatok dubaiban mit muvelt? Ahogy szervalt, felelmetes😄
Viszont azt nem ertem miert temetik sokan federert.. Jo nincs jo passzban, beteg is volt, de ettol meg o a vilag legjobb teniszese es ha formaban van nincs az a djokovic aki lenyomna😉 Ket evig sztem meg tuti marad vilagelsonek, nadal meg egy darabig masodiknak. o salakon a legjobb es a roland garros meg csak most jon. Noknel meg sharapova kapcsolt ra nagyon, henin meg nagyon jo teniszes. sztem roluk erdemes beszelni. na ezcsak az en velemenyem😄 csao csao😊
desigo
Roddick (6., amerikai)-Federer (1., svájci) 7-6, 4-6, 6-3,
REALista
Csúnyán bealudtam pedig én is nézni akartam...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
komoly ez a Federer-Roddick meccs...
Eladó eredeti aláírások, fényképek, poszterek teniszezõktõl.
www.gportal.hu/portal/posters
predat000r
Hali egy ideje rendszeresen teniszezünk de már lassan nem lesz elég az 1-2 labda.Éppen emiatt szeretnénk venni labdákat.Ha valaki tudna olcsó de közepes vagy jó minõségût akkor írhatna.Ha lehet ne túlnyomásos legyen mert hosszabb távra gondolkodunk nem 5-6 hétre.Tanácsokat is szívesen fogadok milyen ár illetve minõség kategóriájú labdákat vegyünk.A válaszokat elõre is köszi.
By😛red

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

desigo
fõleg úgy,hogy Djoko hamarosan megelõzi...
Hali..Nadal már közel van Federer-hez..De nincs esélye , hogy megelõzze...:S

Z
Mea culpa, a pontozási rendszert rosszul fejtettem meg. Mert nem adódnak össze, hanem pl Tsonga annyi pontot kapott, amennyit az elért helyezése mellé írtak.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

desigo
1 Roger Federer SUI 6630
2 Rafael Nadal ESP 5980
3 Novak Djokovic SRB 5165
4 Nikolay Davydenko RUS 2725
5 David Ferrer ESP 2715
6 Andy Roddick USA 2155
7 Richard Gasquet FRA 1895
8 Mikhail Youzhny RUS 1845
9 James Blake USA 1710
10 David Nalbandian ARG 1700
11 Tomas Berdych CZE 1685
11 Andy Murray GBR 1685
13 Marcos Baghdatis CYP 1640
14 Guillermo Canas ARG 1573
15 Juan Carlos Ferrero ESP 1515
16 Carlos Moya ESP 1505
17 Tommy Robredo ESP 1490
18 Jo-Wilfried Tsonga FRA 1489
19 Paul-Henri Mathieu FRA 1465
20 Lleyton Hewitt AUS 1460
21 Juan Monaco ARG 1450
22 Ivan Ljubicic CRO 1440
23 Ivo Karlovic CRO 1430
24 Fernando Gonzalez CHI 1380
25 Juan Ignacio Chela ARG 1355
26 Jarkko Nieminen FIN 1290
27 Tommy Haas GER 1270
28 Philipp Kohlschreiber GER 1190
29 Fernando Verdasco ESP 1050
30 Gilles Simon FRA 1025
desigo
15 = a játék elsõ pontja
30 = a játék második pontja
40 = a játék harmadik pontja
game (játék) = az utolsó pont megnyerése után.

Pl. én vagyok az adogató, s hozom mindegyik adogatásomat: 0-0; 15-0; 30-0; 40-0; játék. De ha hibázom, vagy az ellenfelem bravúroskodik, fej-fej mellett is haladhatunk (0-0; 15-0; 15-15; 30-15; 30-30; 40-30; 40-40) s elérhetünk 40-40-ig. Ezt az állást egyenlõnek nevezzük (deuce).

még több infó
mama2
Aha, most nézem. és Ági játszik😮. Amúgy, én azt nem értem, hogy mi az amikor a kommentátor mondja hogy egyenlõ, és a képernyõ alján kijön hogy duce vagy mi. Olyankor mi történik? Az állsá egyenlõ? Az nem lehet, mert már sokszor ütött úgy Ági, hogy a másik csaj ne tudjon beleérni, és még akkor is az a duce van vagy mi😛. Az mi?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

desigo
Australian open az Eurosporton volt
most meg pl az M1-en van...
mama2
Hol szokott tenisz lenni? Melyik adón?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Z
OK, persze, nyilván a büdös életben nem lennék még talán az 500-ban sem. Csak mivel itt a legjobbakról beszéltünk eddig, bátorkodtam véleményezni a tényeket. <#nyes><#nyes><#nyes>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

REALista
Én nem nagyon...😊

desigo
szeretnék én háromszázxedik lenni 😊
Z
A nagyobbik öccse elsõ körös kiesõ volt a junioroknál. De az alapján, ahogy mondta Szabó Gábor a felnõtt döntõsök kieséseit (Novak, Tsonga) a korábbi junior bajnokságok alkalmával, nem sokat jelent, ha juniorként nem nagy sztár valaki. Aki Novakot kiverte régen, az háromszázxedik helyig jutott, aki Tsongát az kilencszázxedik helyig. 😄

Lehet, hogy a Williams testvérek után a férfiaknál is lesz egy csúcsteniszezõ testvérpáros?

desigo
desigo
holnap de 10:00-kor ismétlik meg a férfi döntõt 😊
desigo
Big Respect Djoko <#worship>
Z
Gyõzött Djoko! Jó lesz az idei év...3 év után vége a Federer+Nadal hegemóniának.

Tsonga fejben nem tudta olyan jól kezelni a nehéz pillanatokat, mint Novak. Amúgy szerintem igazán az elsõ szett volt jó, aztán kicsit leült a játék. De nem volt egy rossz döntõ.<#eljen>

Count Adyn
hehe 2 ütõt is kivágott a közönség közé😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
nem lesz rövid meccs az tuti
Djoko ugyis feljavul <#vigyor>
Z
Nem kicsit jó a döntõ eddig.

Supernova nem hozza a maximumot, ráadásul Tsonga tényleg durva...

desigo
Tsonga nem kicsit játszik jól...
desigo
jóak a videók

most bezzeg fel vagyok de nincs meccs 😊
Z

desigo

Az ötödik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova nyerte a nõi egyest az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a döntõben legyõzte a negyedikként rangsorolt szerb Ana Ivanovicot.

Sarapova tavaly is döntõt játszott Melbourne-ben, de 2007-ben a fináléban vereséget szenvedett az amerikai Serena Williamstõl.

Ivanovic pályafutása során másodszor jutott el Grand Slam-torna döntõjéig, az elsõ gyõzelemre azonban még várnia kell. Tavaly Párizsban a belga Justine Henin bizonyult jobbnak nála.

A Sarapovától elszenvedett vereség ellenére a szerb teniszezõ hétfõtõl a világranglistán már a második helyet foglalja el.

Az Australian Open nõi egyesének döntõi 1998-tól:
1998: Hingis (svájci) - Martinez (spanyol) 6:3, 6:3
1999: Hingis - Mauresmo (francia) 6:2, 6:3
2000: Davenport (amerikai)-Hingis 6:1, 7:5
2001: Capriati (amerikai) - Hingis 6:4, 6:3
2002: Capriati - Hingis 4:6, 7:6 (9-7), 6:
2003: S. Williams (amerikai) - V. Williams (amerikai) 7:6 (7-4), 3:6, 6:4
2004: Henin-Hardenne (belga) - Clijsters (belga) 6:3, 4:6, 6:3
2005: S. Williams - Davenport 2:6, 6:3, 6:0
2006: Mauresmo - Henin-Hardenne 6:1, 2:0-nál Henin-Hardenne feladta
2007: S. Williams - Sarapova (orosz) 6:1, 6:2
2008: Sarapova (orosz) - Ivanovic (szerb) 7:5, 6:3
desigo
Az milyen,hogy a TVshop miatt lemarad a döntõ eleje 😞
Hello!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mit jelent a grip méret, pl: 4 1/2
Utánna néztem, de nem nagyon találtam.
Köszönöm elõre is!
Hp
Forrest Gump
Na most végeztem a meccs nézéssel felvételrõl.
Ma jobb volt Djokovic, ez tény. Fõleg elsõ szervák tekintetében, és ezen a szinten ez döntõ.
Federert elég bizonytalannak éreztem, nem sok szép elütése volt.

A sportnak valóban jót tesz, ha a fiatal tehetségek tartósan jó játékot tudnak produkálni. Mi nézõk, csak profitálunk belõle. 😊
Count Adyn
Akkor mostmár nyerjen Novak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Z
Nõi asszem holnap hajnalban (itteni idõ szerint) 3:30-kor. Férfi vasárnap 9:30-kor. De nem néztem utána. Fejbõl nyomtam a tippet... 😄

desigo
Mikro lesznek a döntõk?
Z
Csak tartsa meg a jó játékát a következõ évekre. Asszem el lennénk kényeztetve jó tenisszel egy idõre. <#eljen>

És ha Tsonga is fog még úgy játszani huzamosabb ideig, mint Nadal ellen...akkor a mennyek országa jön el. <#vigyor3>

desigo
Djokovic nyert 😊)))))
Z
Érdekes a statisztika...

Szerintem viszont valamit elronthattak...valszeg a mph-ban adták meg a szervák sebességét, mert nem hiszem el, hogy 129km/h volt a leggyorsabb szerva (mindkettejüknél).

Z
Kevés...

REALista
Hát ja de már kezd magához térni.😊

Z
Federer meg önmagához képest alig mutat valamit. Kíváncsi leszek a statisztikákra a végén...

REALista
Djoko egy állat...😄

Z
😞(

Nem tudom felvenni...5 percenként egyszerûen kikapcsol a felvevõ (LG)...

De elég duva meccs lesz. Federer már meg is brékelte Djokovicot...

Forrest Gump
Azaz magyar idõ szerint 9:30-nál 😊
De gondolom a páros meccsek nem igen húzodhatnak el, és akkor 9:30
Forrest Gump
Rod Laver Arena

3:00 PM Start 1 Women's Doubles - Finals
Alona Bondarenko (UKR)/
Kateryna Bondarenko (UKR)
v. Victoria Azarenka (BLR)<12>/
Shahar Peer (ISR)<12>

followed by
2 Mixed Doubles - Semis
Tiantian Sun (CHN)<5>/
Nenad Zimonjic (SR😎<5>
v. Zi Yan (CHN)❤️>/
Mark Knowles (BAH)❤️>

Not Before 7:30 PM
3 Men's Singles - Semis
Roger Federer (SUI)<1>
v. Novak Djokovic (SR😎❤️>

nem lehet tudni mikor kezdõdik, csak annyit hogy 7:30-nál nem elöbb
desigo
nem jó ez a délelõtti idõpont
inkább éjszaka lenne 😞
Forrest Gump
Én nem láttam a Tsonga-Nadal meccset sajnos.
De a holnapit nagyon megnézném élõben, valamit ki kell találnom.
Sztem egy hirtelen rosszullét fog elkapni a melóba.😄
Z
Megpróbálom felvenni. Hátha sikerül elfogadható minõségben. <#kacsint>

A mait nagyon sajnálom, hogy nem vettem fel. Oktatófilmnek is jó lenne.

Forrest Gump
Basszus, akkor már nem vagyok itthon.😞
Azért köszi!😊
REALista
Nagyon nem kell élesíteni mert 9:30-tól lesz ha jól tudom...😄