2235
-
Kalozoner #953 közvetíti a tv? mert néztem port.hu-t de sehol semmi -
#952 Jah és férfi döntő ma este 11 kor:) -
#951 A győztes és új világelső... Jankovic nem tul boldog a második hellyel
-
#950 Murray- Nadal :6-2 7-6 4-6 6-4
Federer-Murray döntő lesz^^ Ám Nadal előnye ezzel is nő, mert ha jól emlékszem tavaly egy körrel korábban esett ki. -
#949 El is bukta az adogatását mondjuk nem meglepő ezek után... -
#948 ez nem volt semmi menet...
Murray így nem fog nyerni -
#947 Azért csak hozta...:) -
#946 Nincs könnyű dolga Nadalnak... -
#945 -
#944 Azért tényleg durva hogy Federer 48 órát pihenhet a döntő előtt még az itteni győztes még 24 órát sem... -
#943 pöpec ! -
#942 Nah kértem&kaptam házigazda jogot, a GS logókat meg az ATP,WTA logókat linkesitettem gyorsba:) Új banner pedig tervezés alatt.^^ -
#941 Bizony, 5 szettben nyerjen Murray -
#940 Hát ha Nadal belehúz akkor eléggé el fog... :)
reménykedj csak... -
#939 Remélem sokáig elhúzódik majd... -
#938 helyes :) -
#937 Na fél óra múlva jön a folytatás.:) -
#936 Valóban:) -
#935 R.Nadal --- A.Murray ---2:6 --- 6:7 --- 3:2 --- eddig -
#934 Én úgy tudom hogy ő jön majd adogatással.Amúgy remélem sikerül majd fordítania bár nagyon nehéz lesz... -
#933 Na azt nemtudom, 3-2 re vezetett mikor jött az eső annyit tudok. -
#932 Jól tudom hogy Nadalnak brékelőnye van a 3. szetben? -
#931 hát szomorú :( -
#930 Csak behúzta Federer:) Nadal meg 2-0-ás hátrányban van már -
#929 na 1:1
messze még a vége :) -
#928 Ez az elvesztett adogatás még sokba kerülhet Djokonak... -
#927 köszi!
hajrá Djoko! -
#926 Na most kezdődik a Federer-Djoko meccs!:) -
#925 17:30 ha jól tudom. -
#924 A férfi elődöntők hánykor lesznek? -
#923 Hát ez mekkora műbalhé. :DDDDDDD -
#922 egyértelmű hogy szoktak kamu sérüléseket fájlalni,pontosan az ellenfél kizökkentésére.. pl tavaly 5-1re vezetett federer nadal ellen, aztan hirtelen sport tréner edző, de mondjuk ott federer feje is közre játszott, de millió példa van még.. az hogy amerikában van azt jelenti hogy Elég sokan rodicknak szurkoltak egyértelműen fütyül a közönség.. [reméltem hogy nyerni fog rodick :/] -
#921 Nah szóval, Roddick azt mondta szó szerint hogy vagy "16 sérülése" volt előző meccsén, és most beszólt, hogy nem tűnök sérültnek, ugye? Erre kifütyölték, de nem igazán fogta vissza magát, a riporter mondta neki hogy ezzel maga ellen forditja a közönséget, erre mondta Djoko hogy már ugyis ellenem vannak szoval mindegy, azt hiszik mind hogy szimulálok.
-
#920 Hjah, megtippeltem a kiesőket:S -
#919 Nem fogsz mert Safina kiesett...:S -
#918 Miket mond a végén?Még gyenge az angolom nem igazán értem.:) -
#917 Elég nagy butaság volt Djoko-tol:)
EZ volt az
Ugye a meccs előtt megkérdezték Roddickot hogy ő is úgy gondolja e hogy Novak színleli a sérülést ha szarban van, mire Roddick azt mondta hogy nem gondolom úgy, hanem tudom hogy színleli:D
-
#916 Itt mi történt? Lemaradtam, és csak a végjátékot láttam. :(
Aztán egyszer csak mondja a riporter, hogy Djokovicot nagyon nem fogják szeretni, ha ilyen butaságokat csinál. Önmagáért beszél, amikor x ezer ember kifütyüli. WTF? Mit csinált? Vagy "csak" lenégerezte a vonalbírót, mint Hewitt az azóta híres-hírhedt Blake elleni meccsén? -
#915 Azt hiszem egy Safina-Dementieva döntőt szeretnék látni:D -
#914 De miért egy időben lesz a két elődöntő?:S