2235
-
#993 de yo h szólsz htx :) -
#992 Már alig várom, de addig is:
Federer - Murray ÉLŐBEN MEGY MOST A SPORT1-N.
Capitala World Championship, Abu Dhabi, 2. nap, 1-2. mérkőzés - élő -
#991 Eurosport, 2009. január 11., vasárnap 01h (élő)
A négy legnagyobb tenisz esemény közül (Ausztrál Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open) időrendben az első következik, hogy ezzel kezdetét vegye a sportágak egyik legnépszerűbbikének idénye -
tiesto18 #990 Üdv! Eddig nem figyeltem a piacot úgyhogy az lenne a kérdésem: hogy szoktak alakulni az ütők árai? télen olcsóbb vagy a szezon kezdetén? most vegyek ütőt vagy később? -
#989 Jaja:) A neheze majd most jön, megtartani a pontokat^^ -
#988 kira
szépen feljött
Az évzáró világrangsor:
1. Rafael Nadal (spanyol) 6675 pont
2. Roger Federer (svájci) 5305
3. Novak Djokovics (szerb) 5295 -
#987 Itt az idei versenynaptár, januártól kezdődik a buli:) -
#986 sziasztok!
konkrétan most hétvégén kezdtem el teniszt nézni, tehát teljesen kezdő vagyok ebben a témában :)
Az volna a kérdésem, hogy márciusig nem lesz semmilyen kupa vagy valami?
-
#985 -
Midway76 #984 http://netriport.hu/sport/cikk/?id=2175 -
#983 Szia, a Wilson swing index-e alapján a gyors és hosszú lendítési stílushoz ajánlják a nagyobb indexű ütőket, ebben az ütőket felsoroló dokumentumban van egy kis leírás erről is, remélem segített valamit, nemigazán értek hozzá énse:D -
#982 Sziasztok! Az ütők lendítési indexével lenne kérdésem. Ez pontosan mit jelent? Az L-es indexűek a hosszan, de gyorsan lendítésűeknek valók, vagy a hosszú, gyors labdákat játszóknak? Előre is köszi a választ. -
#981 Ja az nagyon nagy volt.:)
Amúgy a döntő nem volt olyan jó viszont a Nadal-Simon elődöntő az már annál inkább.Nadal rohadt sok bréklabdát szúrt el.:D -
#980 Most megy sport1 en a madridi torna döntője, Federer és NAdal is kiesett az elődöntőbe, Murray-Simon, és a nézők bekiabálnak a tegnap Nadalt megverő Simon-nak hogy Vamos Rafa:DDDD -
#979 Nemsemmik voltak ők se az biztos -
Ez meg az legjobb meccs, amit láttam életemben: Agassi Sampras 2001 US Open final
Egyik sem vesztett adogatást! -
#977 :))
-
#976 Egy kis történelem -
#975 thx -
#974 nah új banner -
#973 Legendák csatája október 9-12 a Papp László Sportarénába,
[URL=http://www.telesport.hu/budapesten-bucsuzik-a-legendas-teniszezo]pestieknek érdemes lehet kimenni:) Na meg mindenkinek igazából^^[/URL] -
#972 Így van, de lássuk be, azzal, hogy éveken át csúcsformában teniszezett, - ami az ő esetében azért más dimenzió, mint amire a többiek képesek, kivéve a salakot - olyan magasra tette a mércét, hogy az ember bele sem gondol abba, hogy ez sport, ahol ki lehet engedni, ha sokáig jól megy a játék, illetve bármikor ki lehet kapni szinte bárkitől, és már rá is sütjük Federerre a bélyeget, hogy na, kidurrant, leereszett játékos. Meg hogy ez már a lejtő, vége az uralmának, stb.
Én örülök azért a többiek sikerének is, csak ugye a salakot leszámítva azért más ez az egész tenisz téma Federer nélkül. Olyan, mint amikor Sampras is abbahagyta, jónak jó, de azért más. :)
Viszont nem tudom, hogy azt észrevettétek-e, mennyire kapart Federer az első szetben. Rohant a labdák után, mint a mérgezett egér. Új arcát mutatta meg. Ja, és nem szervált be annyi ászt, mint szokott. -
#971 De lesz-e folytatás? A BCR Opent ki közvetíti? A Fed kupáról nem is beszélve.. -
#970 Az a durva amit a kommentátor mondott, hogy játszik 2 GS döntőt meg egy elődöntőt valaki, arra azt mondjuk ez igen, Federernél azt mondjuk, hogy nagy visszaesés:D -
#969 Hú, hát alig találtunk helyet, ahol nyitva voltak még, és tv is volt. Először Champs-be mentünk, de ott már zártak a lányok, aztán a Liszten végigszaladtunk, de ott sem volt mindenhol TV, sőt, ahol volt, ott sem volt tutira adás. Aztán végül meg tudtuk nézni az első két szettet. Hát mire hazaértünk, már 5:0 volt. Aztán még egy kis fellángolás az ifjú skót részéről, de végül az egykori mágus, Federer kivégezte Murray-t.
Kellett neki, hogy letaszítsák a trónról. Fejben már úgy volt szerintem Fédi, mint az a focicsapat, aki az első félidőben könnyed játékkal berámol 3 gólt, aztán a másodikban nem rúg, de kap 3-at. (Milan-Pool BL döntő)
Most megint motivált volt. Azért idén Federer - akármilyen hülyén is hangzik - játszott rosszul. Most sem volt élete formájában, de azért meg-megvillant a jó öreg tenisztudás. :D
Ami fontosabb, és aminek legalább annyira örülök, mint a Fédi-mágiának, az Murray játékában az a potenciál, amivel simán felnőhet 1-2 éven belül, de talán már jövőre is Djokovicékhoz. Hosszú távon gondolom természetesen, mert ott van pl Tsonga, aki jó-jó, de nem az igazi. Szóval talán lesz most már nagyon nagyon hosszú idő, és egy langyos Tim Henman után a briteknek egy GS győztesük. -
#968 Ez tényleg elég sima lett igy:) -
#967 Nadal eléggé fáradt volt
szerintem is hozta volna Federer azt a meccset is -
#966 Hát ja Nadal ellen sokkal jobb volt Murray...:(
Azért kíváncsi lennék mi lett volna ha Nadal jut döntőbe.Szerintem akkor is Federer nyert volna de egy sokkal szorosabb meccsen... -
#965 pff ez igen sima volt :| -
#964 Nincs túl nehéz dolga Federernek... -
#963 most talán kezd feljönni Murray -
#962 hátha feltámad... -
#961 Nem lesz ez még 4 szettes sem...:(
-
#960 lassan kezdődik... -
#959 Egy jókis 5 szettes fincsi lenne^^ -
#958 remélem izgalmas lesz... -
#957 A port sajnos nem mindig írja helyesen. Én megszívtam pár focimeccset így anno.
Jó szurkolást mindenkinek! -
Kalozoner #956 igen írja, hogy lesz, de akkor port.hu mért ír labdarúgást? mindegy, lényeg a lényeg lesz... -
#955 Elvileg az Eurosport adja: lent tekerj a TV műsoron este 11 óráig -
#954 Biztos adja az EuroSport csak mivel tegnap lett volna a döntő eredetileg ezért porton is tegnapra írják.Lehetnének kicsit naprakészebbek..:D