Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Na azt nemtudom, 3-2 re vezetett mikor jött az esõ annyit tudok.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

REALista
Jól tudom hogy Nadalnak brékelõnye van a 3. szetben?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
hát szomorú 😞
Count Adyn
Csak behúzta Federer😊 Nadal meg 2-0-ás hátrányban van már

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
na 1:1

messze még a vége 😊
autoszimulator
Ez az elvesztett adogatás még sokba kerülhet Djokonak...

.: mobilize.hu :.

desigo
köszi!

hajrá Djoko!
REALista
Na most kezdõdik a Federer-Djoko meccs!😊

REALista
17:30 ha jól tudom.

desigo
A férfi elõdöntõk hánykor lesznek?
Z
Hát ez mekkora mûbalhé. 😄DDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sugam
egyértelmû hogy szoktak kamu sérüléseket fájlalni,pontosan az ellenfél kizökkentésére.. pl tavaly 5-1re vezetett federer nadal ellen, aztan hirtelen sport tréner edzõ, de mondjuk ott federer feje is közre játszott, de millió példa van még.. az hogy amerikában van azt jelenti hogy Elég sokan rodicknak szurkoltak egyértelmûen fütyül a közönség..

Count Adyn
Nah szóval, Roddick azt mondta szó szerint hogy vagy "16 sérülése" volt elõzõ meccsén, és most beszólt, hogy nem tûnök sérültnek, ugye? Erre kifütyölték, de nem igazán fogta vissza magát, a riporter mondta neki hogy ezzel maga ellen forditja a közönséget, erre mondta Djoko hogy már ugyis ellenem vannak szoval mindegy, azt hiszik mind hogy szimulálok.

Count Adyn
Hjah, megtippeltem a kiesõket:S

REALista
Nem fogsz mert Safina kiesett...:S

REALista
Miket mond a végén?Még gyenge az angolom nem igazán értem.😊

Count Adyn
Elég nagy butaság volt Djoko-tol😊
EZ volt az

Ugye a meccs elõtt megkérdezték Roddickot hogy õ is úgy gondolja e hogy Novak színleli a sérülést ha szarban van, mire Roddick azt mondta hogy nem gondolom úgy, hanem tudom hogy színleli😄

Z
Itt mi történt? Lemaradtam, és csak a végjátékot láttam. 😞

Aztán egyszer csak mondja a riporter, hogy Djokovicot nagyon nem fogják szeretni, ha ilyen butaságokat csinál. Önmagáért beszél, amikor x ezer ember kifütyüli. WTF? Mit csinált? Vagy "csak" lenégerezte a vonalbírót, mint Hewitt az azóta híres-hírhedt Blake elleni meccsén?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Count Adyn
Azt hiszem egy Safina-Dementieva döntõt szeretnék látni😄

REALista
De miért egy idõben lesz a két elõdöntõ?:S

desigo
Djokovic-Federer elõdöntõ szép lesz xD
desigo
Nadalnak nincs könnyû dolga Fish ellen...

este 8-körül Federer-Müller meccs
és negyed 3 körül Roddick-Djokovic
REALista
Én meg azt remélem hogy összejön neki egy Roland Garros gyõzelem valamikor bár erre nagyon kicsi az esély...
Amúgy én is Nadal szurkoló vagyok inkább na meg Safin.😊

Count Adyn
Remélem hogy visszatalál a régi önmagára, és ha nem is lesz újra elsõ, pár GS-t behúz és rekorder lesz😊

Sugam
dehogyisnem , én drukkolok féderernek hogy viszavegye elsõ helyet, de attólmég nádál szurkoló vagyok minden mértékben

Count Adyn
A döntõkbe nem örült ennyire még😄

Count Adyn
Csak meglett nagy nehezen ez a gyõzelem😊 Nadal-Fish meccs fincsi lesz.

REALista
Azért nem semmi meccset játszanak bármi is lesz a vége!<#worship>

Count Adyn
😊

Count Adyn
Tavalyi US open döntõs ütést nem lehet überelni😄 :

REALista
Hihetetlen hogy mennyire szétesett fejben Federer Wimbledon óta...

Count Adyn
Hú hát ez igy szemmel veréssel lett 1-1 kb😄

desigo
mekkora vonalra ütés volt ...
nem semmi
REALista
Kár hogy Andreev nem tudta kiszerválni a szettet.Izgalmasabb lett volna ha Federernek fordítania kellett volna...😄

Count Adyn
Bezony:/

desigo
Federernek nem reklamálni kellene hanem jól játszani...
desigo
Nadal idén durván feljavult...
minden összejött neki
Kezdõdik Federer meccse
Count Adyn
Hjah... Bár Nadal eddig nem volt túl meggyõzõ nekem, persze fut mint a mérgezett egér, de hát az alap nála😄 Federer is elég tompa, a röptéi szánalmasak magához képest:S

desigo
lesz mit kipihennie...
desigo
eeeeezzzaaaaaz 😊)))))))
Count Adyn
ÉS nyert djoko😊

desigo
Robredo mintha feladta volna esetleg elfáradt

Nadal vagy Federer már kivégezte volna a szenvedõ Djokovicot...
Count Adyn
húú és meccslabda igy😄DD

desigo
remélem,hogy az alsó
lassan 4 órája játszanak
kemény
Count Adyn
Melyik lesz a végén?😊

desigo
mekkora labdamenet volt
miket vissza adott Robredo
desigo
hajrá Djoko!!!
Count Adyn
na és 5.ik szett jön pont😊

desigo
na közvetítik megint...
desigo
jaja
nézem én is a live scorest

komoly lehet