Tenisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Szia, a Wilson swing index-e alapján a gyors és hosszú lendítési stílushoz ajánlják a nagyobb indexû ütõket, ebben az ütõket felsoroló dokumentumban van egy kis leírás errõl is, remélem segített valamit, nemigazán értek hozzá énse😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zolee90
Sziasztok! Az ütõk lendítési indexével lenne kérdésem. Ez pontosan mit jelent? Az L-es indexûek a hosszan, de gyorsan lendítésûeknek valók, vagy a hosszú, gyors labdákat játszóknak? Elõre is köszi a választ.

REALista
Ja az nagyon nagy volt.😊
Amúgy a döntõ nem volt olyan jó viszont a Nadal-Simon elõdöntõ az már annál inkább.Nadal rohadt sok bréklabdát szúrt el.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Count Adyn
Most megy sport1 en a madridi torna döntõje, Federer és NAdal is kiesett az elõdöntõbe, Murray-Simon, és a nézõk bekiabálnak a tegnap Nadalt megverõ Simon-nak hogy Vamos Rafa😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Nemsemmik voltak õk se az biztos<#worship>

Z
<#zavart1><#eljen><#worship>

Ez meg az legjobb meccs, amit láttam életemben: Agassi Sampras 2001 US Open final
Egyik sem vesztett adogatást!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Count Adyn
😊)

Count Adyn

Count Adyn
thx<#vigyor2>

desigo
nah új banner <#eljen>
Count Adyn
Legendák csatája október 9-12 a Papp László Sportarénába,
pestieknek érdemes lehet kimenni😊 Na meg mindenkinek igazából^^

Z
Így van, de lássuk be, azzal, hogy éveken át csúcsformában teniszezett, - ami az õ esetében azért más dimenzió, mint amire a többiek képesek, kivéve a salakot - olyan magasra tette a mércét, hogy az ember bele sem gondol abba, hogy ez sport, ahol ki lehet engedni, ha sokáig jól megy a játék, illetve bármikor ki lehet kapni szinte bárkitõl, és már rá is sütjük Federerre a bélyeget, hogy na, kidurrant, leereszett játékos. Meg hogy ez már a lejtõ, vége az uralmának, stb.

Én örülök azért a többiek sikerének is, csak ugye a salakot leszámítva azért más ez az egész tenisz téma Federer nélkül. Olyan, mint amikor Sampras is abbahagyta, jónak jó, de azért más. 😊

Viszont nem tudom, hogy azt észrevettétek-e, mennyire kapart Federer az elsõ szetben. Rohant a labdák után, mint a mérgezett egér. Új arcát mutatta meg. Ja, és nem szervált be annyi ászt, mint szokott.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

CAG
De lesz-e folytatás? A BCR Opent ki közvetíti? A Fed kupáról nem is beszélve..

\"Volare Necesse Est!\"

Count Adyn
Az a durva amit a kommentátor mondott, hogy játszik 2 GS döntõt meg egy elõdöntõt valaki, arra azt mondjuk ez igen, Federernél azt mondjuk, hogy nagy visszaesés😄

Z
Hú, hát alig találtunk helyet, ahol nyitva voltak még, és tv is volt. Elõször Champs-be mentünk, de ott már zártak a lányok, aztán a Liszten végigszaladtunk, de ott sem volt mindenhol TV, sõt, ahol volt, ott sem volt tutira adás. Aztán végül meg tudtuk nézni az elsõ két szettet. Hát mire hazaértünk, már 5:0 volt. Aztán még egy kis fellángolás az ifjú skót részérõl, de végül az egykori mágus, Federer kivégezte Murray-t.

Kellett neki, hogy letaszítsák a trónról. Fejben már úgy volt szerintem Fédi, mint az a focicsapat, aki az elsõ félidõben könnyed játékkal berámol 3 gólt, aztán a másodikban nem rúg, de kap 3-at. (Milan-Pool BL döntõ)

Most megint motivált volt. Azért idén Federer - akármilyen hülyén is hangzik - játszott rosszul. Most sem volt élete formájában, de azért meg-megvillant a jó öreg tenisztudás. 😄

Ami fontosabb, és aminek legalább annyira örülök, mint a Fédi-mágiának, az Murray játékában az a potenciál, amivel simán felnõhet 1-2 éven belül, de talán már jövõre is Djokovicékhoz. Hosszú távon gondolom természetesen, mert ott van pl Tsonga, aki jó-jó, de nem az igazi. Szóval talán lesz most már nagyon nagyon hosszú idõ, és egy langyos Tim Henman után a briteknek egy GS gyõztesük.

Count Adyn
Ez tényleg elég sima lett igy😊

desigo
Nadal eléggé fáradt volt
szerintem is hozta volna Federer azt a meccset is
REALista
Hát ja Nadal ellen sokkal jobb volt Murray...😞
Azért kíváncsi lennék mi lett volna ha Nadal jut döntõbe.Szerintem akkor is Federer nyert volna de egy sokkal szorosabb meccsen...

Rockynhooo
pff ez igen sima volt :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
Nincs túl nehéz dolga Federernek...
Rockynhooo
most talán kezd feljönni Murray

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

desigo
hátha feltámad...
REALista
Nem lesz ez még 4 szettes sem...😞

desigo
lassan kezdõdik...
Count Adyn
Egy jókis 5 szettes fincsi lenne^^

desigo
remélem izgalmas lesz...
Z
A port sajnos nem mindig írja helyesen. Én megszívtam pár focimeccset így anno.

Jó szurkolást mindenkinek!

igen írja, hogy lesz, de akkor port.hu mért ír labdarúgást? mindegy, lényeg a lényeg lesz...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Z

REALista
Biztos adja az EuroSport csak mivel tegnap lett volna a döntõ eredetileg ezért porton is tegnapra írják.Lehetnének kicsit naprakészebbek..😄

közvetíti a tv? mert néztem port.hu-t de sehol semmi<#confused>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Count Adyn
Jah és férfi döntõ ma este 11 kor😊

Count Adyn
A gyõztes és új világelsõ... Jankovic nem tul boldog a második hellyel
<#idiota>

Count Adyn
Murray- Nadal :6-2 7-6 4-6 6-4
Federer-Murray döntõ lesz^^ Ám Nadal elõnye ezzel is nõ, mert ha jól emlékszem tavaly egy körrel korábban esett ki.

REALista
El is bukta az adogatását mondjuk nem meglepõ ezek után...

desigo
ez nem volt semmi menet...
Murray így nem fog nyerni
REALista
Azért csak hozta...😊

desigo
Nincs könnyû dolga Nadalnak...
REALista
<#worship><#eljen>

REALista
Azért tényleg durva hogy Federer 48 órát pihenhet a döntõ elõtt még az itteni gyõztes még 24 órát sem...

desigo
pöpec !
Count Adyn
Nah kértem&kaptam házigazda jogot, a GS logókat meg az ATP,WTA logókat linkesitettem gyorsba😊 Új banner pedig tervezés alatt.^^

Count Adyn
Bizony, 5 szettben nyerjen Murray<#eplus2>

desigo
Hát ha Nadal belehúz akkor eléggé el fog... 😊

reménykedj csak...
REALista
Remélem sokáig elhúzódik majd...<#ravasz1>

desigo
helyes 😊
REALista
Na fél óra múlva jön a folytatás.😊

Count Adyn
Valóban😊

desigo
R.Nadal --- A.Murray ---2:6 --- 6:7 --- 3:2 --- eddig
REALista
Én úgy tudom hogy õ jön majd adogatással.Amúgy remélem sikerül majd fordítania bár nagyon nehéz lesz...